|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat]
23.8.2015 15:30:39   
suzi kju
Adulence mogu da ti urade ctg na boku da leziš, meni su u bolnici radili dva puta dnevno i uvek sam na boku, zbog gorušice i stomaka nmg na leđima, samo dok nameste ono na stomak posle mozeš da se okreneš, samo pitaj.
Ja idem i sredu kod moje dr.
A jeste mrtvilo neko nedeljom ne ide mi se nigde a ne sedi mi se kući, smor.

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 2076
23.8.2015 15:34:03   
Maraj
Di ja sam do pre par nedelja imala taj osecaj....kao da me bekan iglicom ubada u grlić. Evo vec neko vreme nema toga.
Opet kazem moj je katlicno pa sam ja to sve povezivala s time da me mozda nogom udari u grlic pa ja to tako osetim. Uglavnom proslo je, sve ok

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 2077
23.8.2015 16:08:42   
Valerie
ada user posted image srecan 9.!
mislim da moze malo ka boku, i ja planiram da nosim neko jastucence za ctg, bas je tesko lezati na ledjima

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2078
23.8.2015 16:28:32   
Maraj
Imam pitanje a ne mogu da nadjem temu....

Mislim da mi nevoljno curucka mokraća. Opet ne mogu skroz na skroz biti sigurna ali rekla bi da ima miris urina. Ima vec par dana...nista ne osetim samo kad odem u wc vidim da mi je ves mokar i rekla bi da miirise na urin. Promenim ves i kako cesto piskim bukvalno za 15 min odem ponovo u wc i opet su mi gace mokre. Jer se vama to desava?

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 2079
23.8.2015 16:33:28   
dijana1*
Maraj imamo temu cesto mokrenje u trudnoci. Prebacicu post.

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2080
23.8.2015 16:49:45   
Maraj
Hvala di. Ja u pretraživaču kucala nevoljno curenje urina u trudnoci pa zato nisam nasla ovu temu

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 2081
23.8.2015 17:14:28   
vocicana
Bravo ada za user posted image ! Divna si. Naravno I srecan rodjendan muzicu, lepo provedite posle podne I vece. Ja malo cas usla u kucu. Moram priznati, puno mi prija lagana setnja, neke sitnice kupila, pa polako trudnickiuser posted image , nogu pred nogu. Uzivala sam danas.
Mm nije tu, malo je dosadno. Ja cu ici njemu, pa na pola puta da se nadjemo.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 2082
23.8.2015 17:48:05   
jess021
Adulence, srecan vam rodjendan i ulazak u 9. mesecuser posted image
Mi smo ceo dan kod sestre i zeta na placu, neplanirano se zadrzali, tako da mi je rucak sad u rerni.
Ja od sutra krecem sa pranjem i peglanjem.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 2083
23.8.2015 19:11:19   
suzi kju
Nema vas danas nešto, jel to neki bojkot user posted image
Mm sutra počinje da radi, smrc.
A narednih dana nas očekuje potraga za autom, moramo d a menjamo auto što pre, samo da nađemo neki odgovarajući.

< Poruku je uredio suzi kju -- 23.8.2015 19:17:17 >

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2084
23.8.2015 19:11:49   
mlada_mama
Mah mah zenice, trudnice, kako ste mi?
Mi smo dobro, pre 2 dana napunili mjesec user posted image leti vrijeme,
muce nas grcevi malo, malo bi se nosali, ali je dobrica user posted image
nadam se da ima novih clanica user posted image pusa za sve

Postoji ljubav na prvi pogled...ali u radjaoni...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2085
23.8.2015 19:18:37   
suzi kju
MM user posted image zar već mesec dana, kako leti vreme.
Uzivajte ljubaccc!!!!

(odgovor članu mlada_mama)
Direktna veza do poruke: 2086
23.8.2015 19:44:43   
isidora88
Ado super za 9.mesec,i srecan rodj.muzicuuser posted image
Suzi i mi menjamo auto, ali nikako da to resimo, vec 2 meseca prodajemo tj.menjamo za veci, ali nista odgovarajuce da nadjemo...

Ja se raspadam, glava me otkida, u zivotu nisam.imala ovakvu glavobolju, kasljem kao magarac, kijam, temperatura me lomi, jezivouser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2087
23.8.2015 19:44:51   
vocicana
MM gledala sam slike tvoje pupe vec pred porodjaj I one sa bazena, strava si! Bravo za bebca, samo se volite I cuvajte I javi se ponekad.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu mlada_mama)
Direktna veza do poruke: 2088
23.8.2015 19:51:41   
suzi kju
Isi i nama treba veći, ja se zezam neki kombi, ili mini bus da kupimo user posted image al nećemo, nekog karavana ćemo uzeti, to je najmanje što mozemo.
Samo da naletimo, pa ovaj nas kad prodamo nije nam hitno, bitno da kupimo pa ćemo ovaj lako prodati.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 2089
23.8.2015 20:00:59   
vocicana
Ada, da li nosis deckica? Gledala sam slike stomacic sada. Mm, cini mi se da je deckic. Ako nisam indiskretna.

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2090
23.8.2015 20:13:24   
Maraj
Mm zar vec mesec dana!!! Bas leti vreme

isi bem mu miša....pa jesi bila kod dr? Jer pijes sta da snizis T? Mozda ti opao imunitet sad na pocetku user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 2091
23.8.2015 20:31:09   
isidora88
Suzi super kad imate parice da lupite drugi i kad ne zavisite od prodaje starog auta. Mi moramo cekato da prodamo nas prvo ili da nadjemo odgovarajuci zamenu sto je jako tesko...

Maraj nisam bila kod dr, od petka cini mi se,mi je pocela kijavica, ali danas je postalo grozno, popila sam paracetamol, temperatura je sad 37, ali glava ubija,eksplodiraceuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2092
23.8.2015 20:31:57   
vocicana
Vitamini, mirovanje, trudnoca je lepa ali veliki sok za organizam, veliko novo stanje! Morad doktoru, savet neki da uzmes.

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 2093
23.8.2015 20:38:56   
janabons
Pih, izbaci mi ceo postuser posted image
SAmo da vas pozdravim, citam vas i pratim...nesto sam sva nikakva, a i neki stomacni virus me lomiuser posted image
Poz za sve

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2094
23.8.2015 20:59:51   
vocicana
Brzo ozdravi!user posted image

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 2095
23.8.2015 21:08:54   
suzi kju
Ma isi ova koja sad imamo nisu od neke velike vrednosti, prethodna smo prodali da bi išli na vto, onda ova kupili privremeno samo da nismo bez auta, pa nam on ne znači mnogo, a sad smo došli do nekih para pa bi kupili neki veći, u svakom slučaju ne neki lux, videćemo...

Devojke više vitamina, zdrave hrane pa da se oporavite fino, nema opuštanja. Ja sam ručala teletinu sa povrćem pečurkama njamii al sad me malo gorušica zeza, preziveću.

E da, ko ima problema sa stolicom(zatvorom) -samo smokve, provereno user posted image

< Poruku je uredio suzi kju -- 23.8.2015 21:09:41 >

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 2096
23.8.2015 21:14:24   
popkica bebic
user posted image mnogo sam tuzna i uplasena. Prate me iskusenja na svakom koraku. V nema vise povisenu T, ali je ceo pod osipom. Ujutru opet lekaru, pa ja zubaru... Strah me je za bebu i zbog osipa jer ne znam sta je i zbog lokalne anestezije koju treba da primim iako mi je ginekolog dao odobrenje za nju. Zao mi je V, namuci se, jako je neraspolozen i razdrazljiv. Uhvatila me je neka panika i crne misli. Poludecu... Dojadila sam i vama sa ovim, ali nemam kome vise ni da se pozalim, svi me grde.

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2097
23.8.2015 21:42:41   
MAMAMAJ
Dobro veče svima. user posted image
Mi smo ceo vikend uživali, hvala Bogu , mm bio slobodan, danas smo imali i drage goste. Sutra rano K na vađenje krvi, M na sistematski za vrtić, povratak u realnost. user posted image
Vocicana, pomaže li badem bar malo?
Suzi, kako ste vas tri?
Lidija, boriš li se? user posted image
Popkice, ne brini zbog anestezije, a ni zbog osipa, jer taj osip, ako sam dobro razumela, traje već neko vreme, da je opasno i prelazno, već bi ti reagovala na to. Biće sve ok, daće Bog . user posted image

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 2098
23.8.2015 21:51:29   
suzi kju
Mamaj vidim ja nema te, a ti uzivaš u vikendu, ako i treba.
Mi smo super, hvala Bogu, uzivkamo kući s mm, mada on sutra počinje da radi ali opet je tu bar popodne i samim tim sam srećna.
Znači sutra bezbroj obaveza joooj, samo polako user posted image
Popkice naiđu tako neke crne misli, proćiće, opusti se ne razmišljaj puno.

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 2099
23.8.2015 22:06:04   
MAMAMAJ
E, Suzi, nedostajala si mi, odmah da ti kažem. user posted image
Nije isto bez tebe, šta ću ja do januara kad odeš? user posted image
Tebi je termin na rođendan moje M, ajde prolongiraj to do tada, važi? user posted image user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here