|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat]
23.8.2015 8:54:23   
bebilule
Ma sad će početki da se pojavljuju nove crtice....imam neki osjećaj user posted image . A i mislim da niko nigdje sa foruma ne ide user posted image Desilo se nekako da ima baš mnogo oktobarskih i novembarskih beba. Odoh baš da vidim spisak!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 2051
23.8.2015 9:12:23   
LIDIJA STEVAN
Dobro jutro i od mene,vec tri veceri uzastopno imamo goste,veceras isto,dolazi mi drug sa devojkom..pa cu biti zauzet kao i prethodna dva dana,da napravim neku slanu i pitu i neki kolac..rucak imam od juce..
Kako ste Vi?meni prija ovo vreme,juce ceo dan mucila muku sa gorusicom,svrab itd...uzivajte u vikendu..od sutra opet krecu vrucine..

Dete je najvece blago..

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 2052
23.8.2015 9:27:59   
bebilule
Joj Lidija pogredah prognozu, stvarno vrućine. U mojoj glavi je ljeto bilo završeno user posted image .

(odgovor članu LIDIJA STEVAN)
Direktna veza do poruke: 2053
23.8.2015 9:29:47   
vocicana
Mislila sam na tebe, drago mi je ako je svrab bar malo utihnuo, strasno.
Videla sam da krecu vrucine ponovo, ali to vise nece biti "onih" 33 stepeni, pa valjda nece biti takva katastrofa.
Izdrzi sa gostimauser posted image , lepo je druziti se

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu LIDIJA STEVAN)
Direktna veza do poruke: 2054
23.8.2015 9:38:12   
sonyasha
Dobro jutro trudničice!
Voc, nebih da te plašim ali mene su mučile mučnine do petneste nedelje i pad imuniteta i uspavanost!
Lidija, svaka čast, em te to svrbi em spremaš za goste klopu! Kod mene zaglave sa smokijem i pićencetom, ne mogu sada da spremam i ručak mi se obično na pola smuči kada kuvam!
UM, još malo pa motovi radovi, posle uživancijauser posted image
Mene nešto napala kijavica, mislim da sam se zahladila, nadam se da će otopljenje to da reši. Svakako trideset_ak stepeni neće da bude tragedija, samo da ne ide dalje!
Sutra vađenje krvi user posted image trebala bi da ne jedem od šest, ko će to da izdrži user posted image
Uživajte u danuuser posted image

< Poruku je uredio sonyasha -- 23.8.2015 9:41:36 >

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 2055
23.8.2015 10:40:35   
Bekolino 25
Jutro zene i dalje oblacno fali ono sunce...user posted image moj sincic je cele noci ispod mojih rebara bas visoko ne znas zasto trebalo bi kontra da se spusti nizeuser posted image

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 2056
23.8.2015 10:47:48   
vocicana
Ma ne plasim se, plasim se aviona I sletanja, to me jedino plasi, sta da radim, nisam izuzetak, moram da izdrzim. Ne bojim se ketenja, bojim se jer I inace imam problem sa mukom u voznji, ovo je samo ekstra dodatak.
A bolovanje cini mi se otvoricu jos koliko u utorak sredu...

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 2057
23.8.2015 10:50:33   
jess021
Dobro jutro, mi malopre ustaliuser posted image
UM, pa nemoj da me brinesuser posted image
Bebilule, ni ja nista nisam ni oprala ni opeglala, malo me hvata panika.
Hocu da budu vrucine da se sve to lepo osusi. Ove nedelje ce valjda stici komode. Sve sam nabacala u krevetac, haos!!

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 2058
23.8.2015 10:52:53   
superm
Dobro jutro! Mm i ja smo ustali rano, doručkovali, popili kafu, čitali novine. Onda su ustali Indijanci user posted image i krenuo je dan! Idemo do DM- a, u šetnju pa da pravim neki ručkić!

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 2059
23.8.2015 10:56:03   
suzi kju
Dobro jutro, mi ustali, popili kafu, otišli do crkve, mm ode da nam kupi klopu a za ručak ćemo već nešto da smišljamo.
Dan je divan, bas mi prija.
Ja san sve već oprala i opeglala i lepo spakovala. Kupila sve za moju torbu za porodilište, za bebe. Jedino nisam uzimala pumpicu jer ne znam hoće li mi trebati, to ćemo videti kad se porodim.

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 2060
23.8.2015 11:00:12   
jess021
Suzi, jel ima neko da ti pozajmi pumpicu?
Kad cujem da si sve spremila, pocinjem da panicim....aaaaaaaaa

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2061
23.8.2015 11:08:31   
suzi kju
Pa nemam pojma, nisam nikog ni pitala, videću.
A ja sam spremila to sve jer zelim da ja to uradim, a ne neko drugi, jer kod mene se nikad ne zna kad će nešto krenuti. Ja bih da izdržim još mesec dana pa i vise, samo da ih ne zadržavaju u bolnici nešto duze. Samnom lezala jedna, porodila se , bebe po 1600 i nju pustili kući one ostale tamo bar na mesec dana, ja ne bih da se to desi i meni, i nadam se da neće.
A to kad počneš da pripremaš završiš brzo, ne opterećuj se user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2062
23.8.2015 12:17:27   
bebilule
Joj jess i ja najgore od sve djece hahahhaha. Krevetac mi je još u paketu, dušek u najlonu, o torbi za porodilište da ne govorim user posted image .....

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2063
23.8.2015 13:17:30   
Maraj
Mi smo danas bili do farbare. Kupili boju. Sad jos da mm i dever krenu s radovima. Uh i ja panicim.... Treba namestaj da se istumba iz jedne u drugu sobu.... kad ce krenuti sa tim krecenjem...iz Akse ocekujem da ce ove nedelje da mi stigne krevetac i komoda. Uh a gde cu s time... ja planirala da mi se soba okreci pa da postavim krevetac ...cisto sumnjam da cemo stici garant ce pre stici krevetac nego li oni okrece.
Danas mi rodjaka donela jos 2 prepune kese garderobe. Strasno koliko stvari. Imam cak i dunjicu za spavanje, 2 jaknice, kapu, sal...a o kompletima i bodicima da ne pricam.... Mene hvata panika sto to nisam preprala sve to. A i toliko stvari....moracu da kupim jos jednu komodu...
sve mi je po podu, razbacano.... joj bas sam se uspanicila

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 2064
23.8.2015 13:37:26   
GagaT
Ova RR mi ide na ganglije opasno....
Tako sam vam lep i pun humora post napisala i naravno isteklo neko nepoznato vreme za koje moras da napises nesto...
Mislim ....

Moje drage trudnice koje ste oko <,>32-ga nedelja puno pozdravljam i porucujem da i ja prolazim kroz iste stvari, selidba, i jos par teskih zivotnih momenata.. Tako da zao mi je moram da zurim da me ne izbaci ovo sr..nje

Besna sam.
Ako imamo neku drugu opciju za druzenje ja sam rada.
Pozz

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 2065
23.8.2015 13:52:28   
Bekolino 25
Koliko vrednih trudnica user posted image gaga ja kada pisem velike postove uvek kopiram za svaki slucaj

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 2066
23.8.2015 14:20:38   
adulence
Dobar dan mamice,evo samo da vam se kratko javnem,mm danas rodjendan pa sam od jutros u kuhinji i spremanju klopice za proalavu...hehheh...
Evo sve vas castim danas usla u 9.mesec....eto docekah i to ,pa sada da vidimo koliko cu izdrzati...ljubac za sve moje trudnice...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Bekolino 25)
Direktna veza do poruke: 2067
23.8.2015 14:40:24   
Maraj
Adulence user posted image za 9.mesec !!!

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 2068
23.8.2015 14:42:01   
Bekolino 25
Ada user posted image za 9.Cestitke za rodjus user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 2069
23.8.2015 14:46:34   
suzi kju
Adulence bravo za deveti user posted image izguraćeš ti to fino do kraja...
Srećan rođendan tm!

Meni nešto danas dosadno, od ove promene vremena mi puls ubzan bas i poree povećane doze verapamila.

Direktna veza do poruke: 2070
23.8.2015 14:51:46   
adulence
Hvala zene moje drage...prosto ne mogu da poverujem proletelo je....kako je lepo biti trudan...heheh

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2071
23.8.2015 14:59:08   
superm
Ada,user posted image
Vidim sve ste mi dobro.
Nemam danas kontrakcije! Ali me već par dana boli karlica. Baš sam biser! Danas punih 34 nedelja, sutra ulazim u 35!

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2072
23.8.2015 14:59:12   
Bekolino 25
Bas vreme leti...Suzi i meni tako ja evo odmaram tako mi se spava ali ulaz se namests danas moram da ostanem budna mozda sveki padne u transuser posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 2073
23.8.2015 15:19:21   
dijana1*
Adulence cestitam za 9-ti mesec i srecan rodjendan mmuser posted image
Mene uvek smori mrtvilo nedeljom, nigde nikoga pa bas bude dosadno. Sutra vodim Kostu da izvadi krv i uradi bris nosa i grla za vrticuser posted image
Mene je danas nesto zignulo i nisam mogla da sednem. Ako pokusam kao da mi neko zabada noz u grlic. Jel se desilo nekome tako nestouser posted image srecom trajalo kratko.
UM cestitam za 30-tu nedelju. Ti si pre mene, pratim teuser posted image bas idu ove nedelje

< Poruku je uredio dijana1 RR -- 23.8.2015 15:20:53 >

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 2074
23.8.2015 15:26:04   
adulence
Ja i dalje imam kontrakcije ali umerene i nepravilne....dijo to se meni po nekad desava...
Ja u sredu idem kod dr,pa cu i na ctg da vidimo sta ce da kaze...jedino ne znam kako cu lezati na ledjima,ja se gusim kada tako lezim...

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 2075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
Zna li beba u stomaku šta mama jede?
Tečnost u kojoj bebe plutaju pravi je koktel različitih ukusa i dok čekaju vreme kad će izaći u svet, one možda tako uče...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here