Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 23.8.2015 15:30:39
|
|
|
|
suzi kju
|
Adulence mogu da ti urade ctg na boku da leziš, meni su u bolnici radili dva puta dnevno i uvek sam na boku, zbog gorušice i stomaka nmg na leđima, samo dok nameste ono na stomak posle mozeš da se okreneš, samo pitaj. Ja idem i sredu kod moje dr. A jeste mrtvilo neko nedeljom ne ide mi se nigde a ne sedi mi se kući, smor.
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 23.8.2015 15:34:03
|
|
|
|
Maraj
|
Di ja sam do pre par nedelja imala taj osecaj....kao da me bekan iglicom ubada u grlić. Evo vec neko vreme nema toga. Opet kazem moj je katlicno pa sam ja to sve povezivala s time da me mozda nogom udari u grlic pa ja to tako osetim. Uglavnom proslo je, sve ok
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 23.8.2015 16:08:42
|
|
|
|
Valerie
|
ada srecan 9.! mislim da moze malo ka boku, i ja planiram da nosim neko jastucence za ctg, bas je tesko lezati na ledjima
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 23.8.2015 16:28:32
|
|
|
|
Maraj
|
Imam pitanje a ne mogu da nadjem temu.... Mislim da mi nevoljno curucka mokraća. Opet ne mogu skroz na skroz biti sigurna ali rekla bi da ima miris urina. Ima vec par dana...nista ne osetim samo kad odem u wc vidim da mi je ves mokar i rekla bi da miirise na urin. Promenim ves i kako cesto piskim bukvalno za 15 min odem ponovo u wc i opet su mi gace mokre. Jer se vama to desava?
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 23.8.2015 16:33:28
|
|
|
|
dijana1*
|
Maraj imamo temu cesto mokrenje u trudnoci. Prebacicu post.
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 23.8.2015 16:49:45
|
|
|
|
Maraj
|
Hvala di. Ja u pretraživaču kucala nevoljno curenje urina u trudnoci pa zato nisam nasla ovu temu
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 23.8.2015 17:14:28
|
|
|
|
vocicana
|
Bravo ada za ! Divna si. Naravno I srecan rodjendan muzicu, lepo provedite posle podne I vece. Ja malo cas usla u kucu. Moram priznati, puno mi prija lagana setnja, neke sitnice kupila, pa polako trudnicki , nogu pred nogu. Uzivala sam danas. Mm nije tu, malo je dosadno. Ja cu ici njemu, pa na pola puta da se nadjemo.
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 23.8.2015 17:48:05
|
|
|
|
jess021
|
Adulence, srecan vam rodjendan i ulazak u 9. mesec Mi smo ceo dan kod sestre i zeta na placu, neplanirano se zadrzali, tako da mi je rucak sad u rerni. Ja od sutra krecem sa pranjem i peglanjem.
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 23.8.2015 19:11:19
|
|
|
|
suzi kju
|
Nema vas danas nešto, jel to neki bojkot Mm sutra počinje da radi, smrc. A narednih dana nas očekuje potraga za autom, moramo d a menjamo auto što pre, samo da nađemo neki odgovarajući.
< Poruku je uredio suzi kju -- 23.8.2015 19:17:17 >
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 23.8.2015 19:11:49
|
|
|
|
mlada_mama
|
Mah mah zenice, trudnice, kako ste mi? Mi smo dobro, pre 2 dana napunili mjesec leti vrijeme, muce nas grcevi malo, malo bi se nosali, ali je dobrica nadam se da ima novih clanica pusa za sve
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 23.8.2015 19:18:37
|
|
|
|
suzi kju
|
MM zar već mesec dana, kako leti vreme. Uzivajte ljubaccc!!!!
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 23.8.2015 19:44:43
|
|
|
|
isidora88
|
Ado super za 9.mesec,i srecan rodj.muzicu Suzi i mi menjamo auto, ali nikako da to resimo, vec 2 meseca prodajemo tj.menjamo za veci, ali nista odgovarajuce da nadjemo... Ja se raspadam, glava me otkida, u zivotu nisam.imala ovakvu glavobolju, kasljem kao magarac, kijam, temperatura me lomi, jezivo
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 23.8.2015 19:44:51
|
|
|
|
vocicana
|
MM gledala sam slike tvoje pupe vec pred porodjaj I one sa bazena, strava si! Bravo za bebca, samo se volite I cuvajte I javi se ponekad.
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 23.8.2015 19:51:41
|
|
|
|
suzi kju
|
Isi i nama treba veći, ja se zezam neki kombi, ili mini bus da kupimo al nećemo, nekog karavana ćemo uzeti, to je najmanje što mozemo. Samo da naletimo, pa ovaj nas kad prodamo nije nam hitno, bitno da kupimo pa ćemo ovaj lako prodati.
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 23.8.2015 20:00:59
|
|
|
|
vocicana
|
Ada, da li nosis deckica? Gledala sam slike stomacic sada. Mm, cini mi se da je deckic. Ako nisam indiskretna.
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 23.8.2015 20:13:24
|
|
|
|
Maraj
|
Mm zar vec mesec dana!!! Bas leti vreme isi bem mu miša....pa jesi bila kod dr? Jer pijes sta da snizis T? Mozda ti opao imunitet sad na pocetku
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 23.8.2015 20:31:09
|
|
|
|
isidora88
|
Suzi super kad imate parice da lupite drugi i kad ne zavisite od prodaje starog auta. Mi moramo cekato da prodamo nas prvo ili da nadjemo odgovarajuci zamenu sto je jako tesko... Maraj nisam bila kod dr, od petka cini mi se,mi je pocela kijavica, ali danas je postalo grozno, popila sam paracetamol, temperatura je sad 37, ali glava ubija,eksplodirace
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 23.8.2015 20:31:57
|
|
|
|
vocicana
|
Vitamini, mirovanje, trudnoca je lepa ali veliki sok za organizam, veliko novo stanje! Morad doktoru, savet neki da uzmes.
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 23.8.2015 20:38:56
|
|
|
|
janabons
|
Pih, izbaci mi ceo post SAmo da vas pozdravim, citam vas i pratim...nesto sam sva nikakva, a i neki stomacni virus me lomi Poz za sve
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 23.8.2015 20:59:51
|
|
|
|
vocicana
|
Brzo ozdravi!
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 23.8.2015 21:08:54
|
|
|
|
suzi kju
|
Ma isi ova koja sad imamo nisu od neke velike vrednosti, prethodna smo prodali da bi išli na vto, onda ova kupili privremeno samo da nismo bez auta, pa nam on ne znači mnogo, a sad smo došli do nekih para pa bi kupili neki veći, u svakom slučaju ne neki lux, videćemo... Devojke više vitamina, zdrave hrane pa da se oporavite fino, nema opuštanja. Ja sam ručala teletinu sa povrćem pečurkama njamii al sad me malo gorušica zeza, preziveću. E da, ko ima problema sa stolicom(zatvorom) -samo smokve, provereno
< Poruku je uredio suzi kju -- 23.8.2015 21:09:41 >
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 23.8.2015 21:14:24
|
|
|
|
popkica bebic
|
mnogo sam tuzna i uplasena. Prate me iskusenja na svakom koraku. V nema vise povisenu T, ali je ceo pod osipom. Ujutru opet lekaru, pa ja zubaru... Strah me je za bebu i zbog osipa jer ne znam sta je i zbog lokalne anestezije koju treba da primim iako mi je ginekolog dao odobrenje za nju. Zao mi je V, namuci se, jako je neraspolozen i razdrazljiv. Uhvatila me je neka panika i crne misli. Poludecu... Dojadila sam i vama sa ovim, ali nemam kome vise ni da se pozalim, svi me grde.
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 23.8.2015 21:42:41
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Dobro veče svima. Mi smo ceo vikend uživali, hvala Bogu , mm bio slobodan, danas smo imali i drage goste. Sutra rano K na vađenje krvi, M na sistematski za vrtić, povratak u realnost. Vocicana, pomaže li badem bar malo? Suzi, kako ste vas tri? Lidija, boriš li se? Popkice, ne brini zbog anestezije, a ni zbog osipa, jer taj osip, ako sam dobro razumela, traje već neko vreme, da je opasno i prelazno, već bi ti reagovala na to. Biće sve ok, daće Bog .
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 23.8.2015 21:51:29
|
|
|
|
suzi kju
|
Mamaj vidim ja nema te, a ti uzivaš u vikendu, ako i treba. Mi smo super, hvala Bogu, uzivkamo kući s mm, mada on sutra počinje da radi ali opet je tu bar popodne i samim tim sam srećna. Znači sutra bezbroj obaveza joooj, samo polako Popkice naiđu tako neke crne misli, proćiće, opusti se ne razmišljaj puno.
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 23.8.2015 22:06:04
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
E, Suzi, nedostajala si mi, odmah da ti kažem. Nije isto bez tebe, šta ću ja do januara kad odeš? Tebi je termin na rođendan moje M, ajde prolongiraj to do tada, važi?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?