Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 4.8.2015 12:21:18
|
|
|
|
jeca87
|
I ja sam na nbg, idemo sa bebom u skokobanjsku od trećeg meseca. Rekli mi dva meseca, plafon. I ja sam čula da su najgori. Još uvek me nisu zvali
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 4.8.2015 12:24:52
|
|
|
|
mama krava
|
Ne brinite, zvace vas... Ja sam prosle godine poludela od iscekivanja...a zvali su me dan pre zakazane komisije i to nesto u 14;30!!!
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 4.8.2015 12:25:00
|
|
|
|
wivern
|
Jeco sta vam pise na nalazima iz sokobanjske? koja sifra? Mi idemo od petog meseca, ne puzimo (tek smo poceli da se izdizemo na ruke), ne ume sam da sedne iz lezeceg polozaja... Malo smo lenstine ali osecam da ce n komisiji ustati da hoda kakav sam baksuz.
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 4.8.2015 15:38:27
|
|
|
|
jeca87
|
Zvali malopre! Četvrtak u 14 h. On je imao hipertoniju, tj ima je i dalje, ali smo vežbama ispravili to što se krivio u stranu i sustigli sve što treba da radi za svoj uzrast. Ne hoda, ali puzi 300/ h, stoji, sve je sada ok, ali i dalje mu je pojačan tonus i tako ce i ostati. Na poslednjem izveštaju piše F83.0
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 4.8.2015 15:45:07
|
|
|
|
jeca87
|
F83.0 je mešoviti specifični poremećaji razvoja. I da, stopala krivi na unutra, kao male bebe, ali kada smo bili na pregledu, nije se oslanjao na noge, tj jeste, ali ne mnogo. Dr je rekla da će to da se ispravi kada počne celom težinom da se oslanja.
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 4.8.2015 15:55:49
|
|
|
|
jeca87
|
Haha wiv, i ja imam osećaj da će mangup da trči i peva pred njima, samo da me zezne. A do sada je rekao samo bavooo, ajde, pa,po, pu i vrišti ko nenormalan. Ima tamo da im otpeva snela koka jaje
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 4.8.2015 17:49:55
|
|
|
|
wivern
|
Da, mislim da i nama to piše. Baš ću proveriti. Dr je prošli put i meni spominjala nešto sa stopalima, podignut mu je palac na gore uvek, ali ništa konkretnije nije rekla. Videćemo na kontroli početkom septembra. Ovaj moj je daleko od pričanja, trtlja nešto svoje ali mama ni da bekne, tata ponekad i to je više zbog ta ta ta nego kao svesnu reč. Baš me zanima kako ćeš proći, čekam tvoje utiske.
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 4.8.2015 18:06:00
|
|
|
|
jeca87
|
Javljam sigurno Nama rekla da dođemo na kontrolu kada prohoda i prođe dva meseca. Ko zna kada će to biti.
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 4.8.2015 23:56:04
|
|
|
|
wivern
|
Jeco drzim fige ako nista drugo radicemo kao sto nam je dunja rekla, pravo na zalbu
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 5.8.2015 14:36:25
|
|
|
|
daca77
|
Mame, samo vas pratim Sve vam zavidim, jer mene za 15-ak dana ceka juranjava neurologa, a onda i fizijatra...zasto je kod nas ovako, ne znam...
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 5.8.2015 19:15:40
|
|
|
|
daca77
|
IZVORNA PORUKA: wivern Dr je prošli put i meni spominjala nešto sa stopalima, podignut mu je palac na gore uvek, ali ništa konkretnije nije rekla. Videćemo na kontroli početkom septembra. I moja drzi podignute palceve, ali ja to nesto nisam tumacila kao poremecaj...
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 5.8.2015 21:46:40
|
|
|
|
wivern
|
To i nije poremecaj, nisam je skapirala sta je rekla. Brzo je promrmljala pa nisam stigla da ispratim, a i verovatno nije nista alarmantno inace bi mi skrenula paznju.
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 6.8.2015 3:15:29
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Mame, samo vas pratim Sve vam zavidim, jer mene za 15-ak dana ceka juranjava neurologa, a onda i fizijatra...zasto je kod nas ovako, ne znam... Daco,spremi se za jurnjavu do kraja zivota! Ej bre,obicna analixa krvi i pregled sa dvoje dece je trajao 4 sata..zbog nepostovanja dr!
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 6.8.2015 3:18:19
|
|
|
|
vonavoj
|
Imas zacrtan cilj i samo napred! Znas zasto to radis i tako razmisljaj,nema tu puno razmisljanja.. Puno ce biti jos takvih situacija! Moramo da im se smesimo,molimo,ali to je za nasu decu!
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 6.8.2015 8:45:13
|
|
|
|
cockic
|
Komisija na nbg je meni 2011god. dala 2 meseca,to smo dobili zbog šuma na srcu i jer smo imali zakazan uz srca u periodu od tih dva meseca što su mi dali.inače izveštaj fizijatra kod njih nema efekta.ne gledaju ga.i dete bukvalno vuku za ruku da vide da li pravi korake.stavljaju da puzi...bas su grubi sa decom.na savskom vencu su super.tamo sam sa cerom produžili 5 meseci ukupno iz dva puta.
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 6.8.2015 10:14:14
|
|
|
|
jeca87
|
Ma izgleda to kako im dođe. Mojim koleginicama su 2011/2012 produžavali po 2-3 meseca. Jednoj su rekli da joj daju dva meseca samo zato što je koleginica i da više ne dolazi. Ma koji me đavo terao da danas ulazim na temu i ovako imam tremu
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 6.8.2015 11:51:00
|
|
|
|
mama krava
|
Jeco i meni su rekli kad sam otišla prvi put da sam na poklon dobila mesec dana i da ne dolazim više. Ja opet došla posle mesec dana i dobila još 2 meseca! Na NBG!
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 6.8.2015 15:52:13
|
|
|
|
jeca87
|
3 meseca!!!
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 6.8.2015 15:54:33
|
|
|
|
mama krava
|
Suuuuper!!! Bas mi je dragao, znam koliko znači!!!
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 6.8.2015 16:02:03
|
|
|
|
jeca87
|
Mnogo znači jer mi Kosta ni u vrtić nije primljen ni posle žalbe. Uh, odoh da sebi skuvam kafu i da izdundulim jednu. Javljate šta se dešava i kod vas. Za ovo vreme, dok smo čekali, svi su dobijali 2 ili 3 meseca. Nisam videla da je neko odbijen. Bili su prijatni i brzi i pohvalili to što smo išli u Sokobanjsku.
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 6.8.2015 16:56:20
|
|
|
|
daca77
|
Jeco,
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 6.8.2015 16:59:39
|
|
|
|
wivern
|
Wow sjajno , znaci ne smem da kazem da smo primljeni u jasle
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 6.8.2015 17:58:18
|
|
|
|
jeca87
|
Hvala, hvala Mene nisu ni pitali za jasle, ali ako pitaju, pravi se luda. Ne mogu da provere.
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 6.8.2015 18:00:28
|
|
|
|
jeca87
|
Sad mi koleginica reče da mi je zapala dobra komisija, da im je načelnica na go, a ona je ta koja ne produžava.
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 6.8.2015 18:18:24
|
|
|
|
wivern
|
Cuti i uzaivaj, bas te briga ko ti zapao. Bitno da si dobila produzenje bez problema. Meni ce komisija biti tek krajemseptembra, pa cemo videti.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Anketa
IshranaDajanaVanjaKada je vreme odvikavanja bebe od nocne ishranePre godinu dana (
70%)
Od godinu dana (
17%)
Posle godinu dana (
12%)
Ukupan broj glasova: 172Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!