Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 29.7.2015 14:12:59
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Iva
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 29.7.2015 14:20:56
|
|
|
|
IVA 11
|
Draga 😘 Šta ima novo kod vas, kad ne očekuješ M? Srećno 😊
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 29.7.2015 14:45:28
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: IVA 11 Draga í ½í¸ Å ta ima novo kod vas, kad ne oÄekujeÅ¡ M? SreÄno í ½í¸ Nema nista novo, bili smo bas vredni ovaj mesec, danas mi je 20dc, tako da po nekoj racunici ne ocekujem od 02.08. Bili smo na moru,mozda mi se i produzi ciklus zbpg toga, ko ce ga znati kod mene.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 29.7.2015 15:14:47
|
|
|
|
vocicana
|
Ivanka, drzim pesnice, bice sve ok!!!! Veliki
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 29.7.2015 18:47:40
|
|
|
|
wivern
|
Ohooo Ivanka valjda ce vas usreciti to more na vise nacina Mi pre neki dan taman u akciju kad eto ti je . E vala smorila me sto je dosla, znala sam da nisam trudna. Sad cekam da mi prodje pa novo kolo nova sreca
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 29.7.2015 18:49:51
|
|
|
|
vocicana
|
Neka, neka, bice, bice. Neka prodje , pa novo kolo nova sreca
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 29.7.2015 20:50:52
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Eh kad ne bi dosla... da se odmorim malo...
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 29.7.2015 21:01:30
|
|
|
|
vocicana
|
Samo veruj, sve ce doci, drzim pesnice jakooooo
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 29.7.2015 22:15:23
|
|
|
|
marinchica
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 IZVORNA PORUKA: IVA 11 Draga í ½í¸ Å ta ima novo kod vas, kad ne oÄekujeÅ¡ M? SreÄno í ½í¸ Nema nista novo, bili smo bas vredni ovaj mesec, danas mi je 20dc, tako da po nekoj racunici ne ocekujem od 02.08. Bili smo na moru,mozda mi se i produzi ciklus zbpg toga, ko ce ga znati kod mene. Ej Ivanka, i ja ocekujem 04.08...tu smo po terminu...dabogda ne dobile obe ja sam isla na UZ, receno mi je da 12dc imam endometrijum od 8.5, folikul na levom jajniku od 4mm (meni to zvucalo malo) a na desnom antralni folikuli...bas se nisam ubila od proizvodnje jajnih celija ovaj mesec....Rece mi da mi je ovulacija 16/17dc , i da gadjamo tad ( a uvek smo gadjali do 15dc)
< Poruku je uredio marinchica -- 29.7.2015 22:16:28 >
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 29.7.2015 22:16:14
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Voci
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 29.7.2015 22:23:25
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Marinchice, moja komsinka ostala yrudna a imala odnose 4dc, a ona zatrudnela mozda oko 8-9dc, nema pravila. Kao, odnosi odmah posle ciklusa su im bili kontracepcija kad ono Ima 2 dece, 4 i 2 razred. Nema pravila za ovulaciju ja sam, npr, ubedjena da je meni ovaj mesec bila 17dc, jer me taj dan bas bas zaboleo jajnik. Nisam merila bazalnu, more, sredjivanje kuce, ko ce jos i o tome razmusljati
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 29.7.2015 22:46:41
|
|
|
|
marinchica
|
Meni zanimljvo....ne bole me grudi, ni u najavi, a imam oko 7 dana do . Nisam merila Temp ali sam radila tracice, stvarno bila je sve tamnija dok 16dc nije bila jaca od kontrolne. Bas me zanima, koja je imala najduzi staz cekanja na forumu pre nego sto je ugledala Imam utisak da sam na ovoj temi citavu vecnost... Veceras me zigne jajnik, oci mi ispadose....i to ovaj "antralni" Drzim nam fige, iz sve snage.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 29.7.2015 22:53:37
|
|
|
|
vocicana
|
Marinchice, ne znam koja je najduze prisutna, ali nije ni vazno, vazno je da nada ne umire, radi se radi...samo da se ne klone duhom. Ja od simptoma nista, dok nije prosao dan "ocekivane", evo vec prolazi I 6-ti dan, nema je, test sam kupila, ali ga raditi necu do so nedelje. Neka sve lepo slegne, pa da budes potpuno sigurna. Uzivam u ovim simptomima, ali jedino sam primetila da strasno menjam raspolozenja, uzasno mi to smeta. Javljam novosti iduce nedelje. Grudi su xxl ujutru, venice izrazenije...predivno!
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 29.7.2015 22:55:43
|
|
|
|
vocicana
|
U pravu si, plodni dani se pomeraju, nije sve uvek isto, mislim da je merenje temperature prava stvar, ja ni lh tracice nisam koristila, samo znam da sam bila zeljna mm, jedva sam cekala da dodje. Videcemo sta smo smuckali
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 29.7.2015 22:59:49
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Smuckali ste nego sta! Voci, uzivaj u tim malim znacima trudnoce, ja ih uopste nisam imala Moj jedini znak da sam trudna je bio izostanak ciklusa a kasnije stomak
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 29.7.2015 23:00:58 >
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 29.7.2015 23:01:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Voci ja ne nam sta cekas, radi test zeno
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 30.7.2015 8:08:04
|
|
|
|
vocicana
|
Bolucakao je I stomak, ali ne boli isto kao da ce ce krenuti ciklusa, ma sve je drugacije. Temp nisam merila jutros, morala sam trcecim korakom do toaleta. UM, uradicu testic sledece nedelje, kupila sam ga sinoc, ali na nagovarabje drugarice sa kojom radim, nisam ga uradila, ne mogu, veruj da I pored svih simptoma imam strah da nece biti pozitivne. , ti zelim a mnogo se plasim nekih stvari, ne znam kako da vam objasnim.
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 30.7.2015 13:25:16
|
|
|
|
vocicana
|
Ivanna sta ima novo? Radis li ti nesto? , mislim na tebe, nema te ni ovde ni u bazalnoj. Javi seeeee...
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 30.7.2015 14:03:56
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Evo mene... Od jutros me boli leva noga od prepone na dole, kao da me kuk boli.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 30.7.2015 14:06:27
|
|
|
|
ivannna
|
tu sam opet me je jutros stomak zezao,osecala sam neki pritisak kao pred ciklus,a jos mi nije vreme da dobijem...tek mi je 23dc a dobijam uglavnom izmedju 28-31 sutra idem na more i najzad cu videti moju curicu,bila je sa bakom i dekom na moru mesec dana i jedva cekam da je vidim vocicana-tebi drzim fige i proveravacu s vremena na vreme ovu temu i bazalnu cisto zbog tebe da vidim tvoje a ja cu se opustiti u avgustu pa sta bude
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 30.7.2015 14:45:15
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobila sam.... tacno sam znala cim me noga ovoliko boli
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 30.7.2015 15:05:48
|
|
|
|
vocicana
|
Sto kaze Sosa Mena jbg bas! E bas sam se , ne daj se. Dosla si sa odmora, nadam se da bar nije tako sutradan susret sa , ah, a zasto. Zastoooo??? Veliki
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 30.7.2015 15:08:38
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Sva sam slomkjena, odavno mi nije bilo ovako.... Ne mogu ni da rucam, samo mi se lubenica jede.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 30.7.2015 15:10:45
|
|
|
|
vocicana
|
E to volim! Detence da izgrlis i izljubis, da se opustis, da akumuliras najvece kolicine vitamina d I da uzivas sa muzicem!!! Ne znaci to nista sto te bolucka stomak, ja kao danima nesto osecala , dobila nisam. U nedelju ujutru radim test, postavljam ga kada se vratim s posla, radim prvi u nedelju, pa eto. Pritiska me koleginica s posla da sto pre uradim( pre nego sto ode na odmor), a ja sam se nesto tek sada zbog testa uprpila, toliko se bojim... Ali svega! Dace Bog da se radujem, pa I VI sa mnom lepotice moje!
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 30.7.2015 15:14:57
|
|
|
|
vocicana
|
Ja vise ne znam sta cu za rucak, stavila sam musakicu sa piletinom i tikvicama, pa da vidim kakva ce ispasti. Meni se nista ne jede, ali nista, prvi simptom da nesto nije u redu sa mnom u pms-u, pa sve ostalo po redu. Jedi lubenicu I uzivkaj. Nadam se da te bar pupa ne boli.
|
Anketa
krace ili duzepisuljicaaleksandra (
61%)
sandra (
39%)
Ukupan broj glasova: 112Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!