Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 27.7.2015 21:43:36
|
|
|
|
vocicana
|
E da znas da si u pravu Frcoklice ja nemam reci. Stvarno niko nista da napise, bas su se uvrednile cekalice. Sta ce biti to niko za sada ne zna.
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 27.7.2015 21:45:10
|
|
|
|
vocicana
|
Ivanchice.....jeeeee, pa duvna si, drzim pesnice da nas obradujes, uh, uh kako bi ti se obradovala.
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 28.7.2015 10:12:54
|
|
|
|
ivannna
|
caos,sta ima novo ? ja sam skontala da kod nas ne funkcionise da se opustim i ne razmisljam i ne brojim dane... takva sam bila u pocetku kad smo radili na 1.bebi,i 8 meseci nista,odem kod dr i vidim da mi je ovulacija pomerena ma 19.20.dc a mi bili vredni do 15.d i prestajali,tako da smo prakticno bacili tih 8 meseci,tada nisam ni mogla da pretpostavim da cu imati bilo kakvih problema da zatrudnim pa se nisam ni bavila nekim detaljnim informacijama,na kraju smo uradili inseminaciju i uspela je iz prve muka me je naterala da sve to naucim,a i ne tako sjajan spermogram,najvaznije je ubosti taj dan,zato je bitno i merenje temp i lh tracice,ne zelim da pucam u prazno i rasipam spermice za dzabe,zato svima preporucujem i merenje temp i lh tracice,barem da saznate odprilike kad je ovulacija,pa da se skoncetrisete na ta 2,3 dana drugarica pre neki dan mi kaze da sam smesna sto sve to radim,kad se bebe prave svaki dan,nisam mogla da verujem kad je to rekla,ladno nije znala da je u pitanju samo 1 dan,a kod nekog i manje i da je najvaznije ubosti pravi taj 1 dan,strasno...
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 28.7.2015 10:35:02
|
|
|
|
vocicana
|
Ta drugrica ti i nije bas neka. I meni su moje pricale da se opistim, doci ce samo kada ono bude htelo. Ja sam se mnogo nervirala, msm, bas sam p...ela, ali nije to nista u poredjenju sto kaes kada senamesti da me ovul strefi u sred trece smene, i to odmah na pocetku, a do ujutru sam osecala da je kasno. A da ti ne pricam, tri puta beta, pa testici, sve negativno!!! Uzas jedan. Onda sam u martu kada sam se prvi put javila ovde, bila 1000 posto sigurna da sam zabebila, opet nista!!! Tdada sam stvarno sa zivcima otisla u aut i jedno tri dana nisam znala za sebe. Zato NARAVNO DA JE VAZAN JEDAN DAN, SAMO TAJ JEDAN DA SVE USPE! Budi samo sigurna u sebe, najintimnije stvari nelkada sacuvaj, nekada dobijes samo efekat sazaljenja od ljudi od kojih to najmanje ocekujes, a to mnogo boli. Mnogo boli!!! Zato te molim da uzivas u ljubavi, voli svoje dete i svog muza! Od srca, ako me razumes, od srca, iz dubine duse ti zelim da se ostvaris kao mama ubrzo jos jednom. Ako me intuicija ne vara, osecam da ce to biti za jedno dva meseca I sve sto cujes uradi, naravno, jedino ti znas razlog zasto to cinis, a to je najsvrsishodnija stvar na svetu
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 28.7.2015 10:36:44
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: ivannna caos,sta ima novo ? ja sam skontala da kod nas ne funkcionise da se opustim i ne razmisljam i ne brojim dane... takva sam bila u pocetku kad smo radili na 1.bebi,i 8 meseci nista,odem kod dr i vidim da mi je ovulacija pomerena ma 19.20.dc a mi bili vredni do 15.d i prestajali,tako da smo prakticno bacili tih 8 meseci,tada nisam ni mogla da pretpostavim da cu imati bilo kakvih problema da zatrudnim pa se nisam ni bavila nekim detaljnim informacijama,na kraju smo uradili inseminaciju i uspela je iz prve muka me je naterala da sve to naucim,a i ne tako sjajan spermogram,najvaznije je ubosti taj dan,zato je bitno i merenje temp i lh tracice,ne zelim da pucam u prazno i rasipam spermice za dzabe,zato svima preporucujem i merenje temp i lh tracice,barem da saznate odprilike kad je ovulacija,pa da se skoncetrisete na ta 2,3 dana drugarica pre neki dan mi kaze da sam smesna sto sve to radim,kad se bebe prave svaki dan,nisam mogla da verujem kad je to rekla,ladno nije znala da je u pitanju samo 1 dan,a kod nekog i manje i da je najvaznije ubosti pravi taj 1 dan,strasno... Ono što sam podebljala je BAČENO vreme. Kad se kaže ne gledaj na dane - onda ne gledaj. Da nisi tad gledala na dane, možda bi se prcnuli baš dan pre dmenstruaciju, 3 dana pred menstruaciju.... Druga priča je spermogram. Živi sam primer da kad se opustiš (ako nema nikakvih problema, ne računam one u glavi koje sam recimo ja imala) dođe vrlo brzo. Čekalice moje, samo se bacite na posao
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 28.7.2015 10:39:19
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ivanna Svima nam je isto... Mi bas bas bili vredni ovaj mesec, prija nam sto smo na odmoru pa imamo vremena za sve. Imali smo odnose skoro svaki dan, a pre 3 dana me tako zignuo levi jajnik i ofma sam poterala muza na akciju, mozda je bas tad pocela ovulacija kad me zabolelo. E sad cekamo, danas mi je 20dc.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 28.7.2015 10:40:56
|
|
|
|
vocicana
|
Moja bazalna je 37 i jutros, nisam test uradila, niti cu, jos neko vreme. Znam da je to, ali se malo plasim, sve mi je prvi put. Zelim da sve bude u redu, milion misli mi se mota po glavi.
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 28.7.2015 10:41:19
|
|
|
|
Trcosava
|
Khm i da, bebe se prave svaki dan. Lepo rekla devojka, da ste se bacili na posao svaki drugi dan (ako ne baš svaki) ... Ivanko, draga nafijam
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 28.7.2015 10:42:19
|
|
|
|
vocicana
|
Drzim pesnice Ivankiceeeeee
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 28.7.2015 10:43:43
|
|
|
|
vocicana
|
o Trco, prave se i sa 1 procentom pokretnih, vazno je da plivaju i da ih ima u ejakulatu. Sve ostalo je sticaj srecnih okolnosti. Bravo za komentar!
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 28.7.2015 10:45:48
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Imam neki dobar osecaj, bas smo bili opusteni i na moru i svih dana, a sanjala sam i da sam se popela uz stepenice, mozda je i to neki dobar znak skorog uspeha, ako ne ovaj mesec, onda neki sledeci Vicicana, Trco
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 28.7.2015 10:50:48
|
|
|
|
Trcosava
|
Nisi bila još tu kad sam ja radila na 2. bebi. Znaju neke čekalice, ja rekla da odustajem, da sam ubeđena da su mi hormoni u haosu (kosa mi opadala, ciklus mi kratak, krvarenje jadno i bedno... odnosno do trudnoće pre toga bio na 30 dana, trajao 7...) i bukvalno sledeći mesec sam zatrudnela. Još su me zezali da sam rekla da odustajem. Prvo dete smo napravili u roku od mesec dana, mislili i on i ja da ne možemo da imamo decu (joj kao papagaj se osećam, ali pišem zbog novih čekalica). Drugo kad smo pravili reko' ok prvo smo uboli iz prve, nema šanse opet da ubodemo, pa smo i tad. Pošto trudnoća, odnosno plod nije bio ok, prekinuta trudnoća. E treći put nikako. Od septembra do maja. I kad sam sebi rekla, ma nema ništa dok ja ne odem u Bg da odradim hormone (jer dr nije htela ovde da me šalje) ono dođe. A endomtrijum tanak bio, navodno male su inače šanse sa takvim (tu sam se gadno istripovala, da su me zeznui kiretažom bla bla bla bla, a meni guski nije palo na pamet da ne znam koliki je bio pre ) pa eno treći put uspelo...
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 28.7.2015 10:52:38
|
|
|
|
vocicana
|
Evo rekla sam na forumu za BT, sledece nedelje radim test, pa ga stavljam ovde. Ocekujem i dr da se vrati sa odmora, a ako ne, otici cu do njenog kolege sa kojim inace dezura, pa neka me on pogleda.
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 28.7.2015 10:55:37
|
|
|
|
vocicana
|
Trco, moj si idol. Carica
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 28.7.2015 10:58:28
|
|
|
|
vocicana
|
Hvala lepotice, zelim ti
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 28.7.2015 11:31:53
|
|
|
|
ivannna
|
niste me shvatili-ta drugarica je bila ubedjana da se svaki dan moze zatrudneti,uopste joj nije bio jasan pojam ovulacije i zasto se ona ne desava svaki dan,bukvalno je pocela da me ubedjuje da svaki dan u mesecu mozes da zatrudnis sto se mene tice vise nista ne prepustam slucaju,do septembra cemo da pokusavamo prirodno a u septembru na inseminaciju kao za prvo dete,kad spermogram nije najsjajniji ne zelim da toliko cekam i pravim razliku izmedju dece
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 28.7.2015 12:42:52
|
|
|
|
vocicana
|
Znam duso, sta si htela reci. Kazem ti samo, da pravi prijatelj ne moze tako nesto da kaze, jer, ocigledno ne zna nista o tome, a sa druge strane nije bila u kavurmi kao sto smo sve cekalice, pa sam zato ti tako napisala.
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 28.7.2015 18:23:10
|
|
|
|
vocicana
|
Juhuuuuuu , pa zenskice gde steeeeee??? Nigde nikoga
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 28.7.2015 20:59:12
|
|
|
|
pipi_coco
|
Aloha Ivannna mnoge žene nisu bile u ovim problemima kao mi, mislim na ovo dugo cekanje, nadanje, razocarenja, blaže nervne slomove i sl. pa tako da to ne razumiju i ne znaju ništa o tome i to poštujem. Ali kad mi se neka uzme praviti pametna i pametovat oko toga, a ona ostala trudna cim je gace prebacila preko glave, eh onda me muka uhvati i poludim,pa kad me još uzmu ubjeđivat i neke svoje teorije grrrrrr. Halo ba, nemoj meni pricat ja se sa ovim borim godinama i procitala sam more clanaka i razne literature o tome, pa valjda sam i ja nešto naucila o tom svom problemu, uh. eto ispuca se ja zacas Eh ja sam juce bila na UZ vidi se mali mješak i za sad je sve ok, nova kontrola na UZ za 2 nedelje, a do tada cu da uradim nalaze krvi i papa test.
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 28.7.2015 21:13:43
|
|
|
|
vocicana
|
Aloha drugarice, isprva sam pomislila da me nesto kritikujes zbog pisanja Ivanni , ali sam kada sam lepo procitala shvatila poentu. Bebe se mogu oraviti svakog dana u mesecu , pa da. Bas si lepo objasnila. A na Ivannu stalno mislim, jako navijam da joj se nesto lepo desi, po drugi put, ali spontano. Hajde jakonsam srecna da si dobro I da je sa bebironcem sve ok. Super si ti Pipi Coco, navijam da ti be bude kako I na skolski nacin. Ja u se oglasiti krajem sledece nedelje, nadam se sa dobrim vestima.
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 29.7.2015 11:19:27
|
|
|
|
IVA 11
|
Ja danas treba da dobijem. Ne boli me ništa, ni stomak, ni grudi, prosto ne mogu da vjerujem...Svako malo provjeravam stanje. :)
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 29.7.2015 11:25:58
|
|
|
|
vocicana
|
Iva, pa I mene nista nije bolelo, cak ni apetita nemam ni malo. Opomene me samo drhtavica, hipoglikemijska, da moramo jesti, mozda nisam vise sama , javljaj se redovno, navijamo
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 29.7.2015 11:32:00
|
|
|
|
IVA 11
|
Hvala, navijam i ja za vas! Javljam :*
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 29.7.2015 11:32:10
|
|
|
|
superm
|
IVA 11, lepotice, zelim ti da sto pre dodjes u trudnicke teme! I ostalim cekalicama zelim isto!
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 29.7.2015 11:40:01
|
|
|
|
IVA 11
|
Hvala draga moja! Ljubim! 😘
|
|
|
Anketa
Ko me nerviraargusKo vam se najviše meša i daje savete od kada ste dobili bebu. Anketa važi i za one koje čekaju bebu, ko vas najviše nervira.Svekrva (
42%)
Jetrva (
4%)
Zaova (
6%)
Moja mama (
6%)
Moj muž (
5%)
Niko (
37%)
Ukupan broj glasova: 259Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!