Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 30.7.2015 15:37:19
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ne boli me stomak, od porodjaja me ne boli kad dobijem. Ali zato leva noga.... ko da nije moja Ja sam prvih nedelja trudnoce bila vise gladna nego sita, nista mi se nije jelo, oslabila 3 kg u prvom tromesecju.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 30.7.2015 16:45:08
|
|
|
|
vocicana
|
Ne mogu sebe da zamislim slabiju nego sto sam sada. Skoro mi mm kaze, kao les si mrsava, kako mislis da ostanes trudna, nisi mi jasna. A ja sam tako teska za jelo, niti sam neka iz'elica, kuvam svakog dana, ali tesko da se nateram da puno pojedem. Sada ne ova tachkica verovatno upozorava svaki jutro, da pojedem nesto da ne bi pala u nesvest, a ja kao budala I zaboravim, gresna mi dusa
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 30.7.2015 22:55:55
|
|
|
|
Jole84
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Eh kad ne bi dosla... da se odmorim malo... A neće da dođe, ja kad ti kažem, lepo si sedela na mojoj stolici Istorija se ponavlja Ih sad vidim da si dobila danas, al to će ti biti zadnja ne zvala se ja Jole Pošto sam ipak došla po pojačanje, ovog puta vodim Vocicanu, a ostale se pripremajte
< Poruku je uredio Jole84 -- 30.7.2015 22:59:17 >
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 30.7.2015 23:01:41
|
|
|
|
vocicana
|
E pa Jole da znas da sam dosadila i Bogu i narodu vise sa kukanjem, kuckanjem i ostai stvarima. Da uradim taj testic u nedelju ujutru, da ga overim , pa da se preselim kod vas. Ah, kako je lepo i koliko se ja plasim. Svega!!! Cajk i sada osecam strah da cu videti samo jednu gubavu crticu na testu...uh
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 30.7.2015 23:06:57
|
|
|
|
Jole84
|
Joj sve znam...mnogo mnogo negativnih testića sam videla, mada kod mene je bila suprotna situacija, nikad nisam bila strpljiva! Radila sam po nekoliko testića pred dobijanje, ama pod neonskom lampom sam ih gledala, nekad čak i videla drugu crtu (umišljenu) pod nepostojećim svetlom i uglom...sve će to da prođe, i grlićete svoje bebice, pre ili kasnije
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 30.7.2015 23:20:24
|
|
|
|
vocicana
|
O da, ja sam samo dva puta tetsic radila, toliko straha i toliko razocarenja u zivotu nisam dozivela. Ali!!! Nadam se da u nedelju necu doziveti istu stvar, msm, necu, sada je po svemu to to, ali i ovde, sve razumevanje i podrsku i ovoliko iskrenih i dobrih namera nisam u zivotu videla ni osetila. Ne dam vas ni za sta na svetu. Ako sve bude u redu, objavljujem na crticama, bazalnoj i na trudnickom forumu slicicu svog deteta.
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 30.7.2015 23:24:53
|
|
|
|
Jole84
|
Zato smo tu, da budemo podrška jedna drugoj...i da gledamo sličice pozitivnih testova i novih beba! Navijamo jako za nedelju
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 30.7.2015 23:28:38
|
|
|
|
vocicana
|
Javljam se
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 31.7.2015 12:38:27
|
|
|
|
pipi_coco
|
Joleee Tek sad vidim da si mi , cestitam. Nadam se da cemo se ovaj put druziti u trudnickim temema Vocicana zeno radi taj test, ajde na sunce navijam jako
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 31.7.2015 12:45:47
|
|
|
|
Tanjica81
|
Ivanka . Vocicana,ajd da dočekamo tu nedelju. :) Sve vas vučem... Pipi jesi spremna za selidbu u teme?
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 31.7.2015 12:48:22
|
|
|
|
wivern
|
Ivanka nas je avgust sigurno Ohooo Jole cestitam
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 31.7.2015 12:55:31
|
|
|
|
pipi_coco
|
IZVORNA PORUKA: Tanjica81 Pipi jesi spremna za selidbu u teme? Spremam kofere, pa cu polako trcecim korakom Sve cekam još jedan UZ da budem sigurna da je sve uredu, malo sam isprepadana priznajem
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 31.7.2015 13:15:28
|
|
|
|
Kata90
|
pipi,ma bice sve ok,nemoj da se brines bzv samo opusteno
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 31.7.2015 13:19:10
|
|
|
|
pipi_coco
|
Nadam se Kato. Imala sam jako loše iskustvo sa prošlom trudnocom, tako da sam pod tim lošim dojmom
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 31.7.2015 13:56:12
|
|
|
|
vocicana
|
Ipak pomeram termin za sutra ujutru. Moraka sam glav sestri jutros da saopstim da sam trudna verovatno, miran zbog posla I promene radnog mesta da joj ujutru javim. Sutra pada slicica, obecavam.
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 31.7.2015 13:57:38
|
|
|
|
vocicana
|
Sutra je dan d. Sve vas jako
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 31.7.2015 13:58:14
|
|
|
|
vocicana
|
Idemo zajedno u
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 31.7.2015 14:19:12
|
|
|
|
Tanjica81
|
Pipi normalno je da se brineš...kad ideš na UZ?Jel piješ folnu ili neki vitaminski komplex? Jeeee Vocicana,jedva čekam. Mada...ja ne bi ovoliko izdržala.ja sam i u ovoj radila ranije test...ali zato što sam imala čudne simptome.
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 31.7.2015 17:22:24
|
|
|
|
pipi_coco
|
Tanjice isla sam na UZ u ponedeljak i vidjeo se mjesak, a idem ponovo 10.08., u međuvremenu ganjam nalaze razne koje mi je dr naredla da uradim. Imam osjecaj da se necu smiriti dok ne prevalim prvo tromjesjecje Vocicana cekam sretne vijesti od tebe
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 31.7.2015 18:15:17
|
|
|
|
vocicana
|
Tanjice nisam smela da se usudim, nisam ni razmisljala o bebi. Bas svaki put kada sam pocela da studiozno posmatram sebe ne bi li nesto primetila, svaki out sam sebi rekla, dosta si se gledala, ako ce se desiti, desice se, toliko puta mi se cinilo da sam trudna, pa ovo pa ono...a sada vise ne, pa morad da sacekam, da zakasni, da sve bude ok, pa ces uraditi sve dalje sto treba. Destiny's touch, veruj mi, gadjali smo, nisanili, pa zar sam blesava da minse ogadi vise I pomisao da legnem u krevet sa mm. Ne! Uzivamo, kada nam se hoce, pa kako ispadne. Veruj mi, sve se samo uklopilo tako savrseno. Nista drugo, Bozija volja, nije mi se dalo pre. Kakva luda godina!!!
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 31.7.2015 19:32:54
|
|
|
|
suzi kju
|
Vocicana ranom zorom da uradiš test, da l' ćeš staviti sličicu ili napisati divne vesti nije bitno, jedva čekam sutra i drzim fige jakoooo!
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 31.7.2015 19:48:40
|
|
|
|
vocicana
|
Hvala lepoticeeee, mislite na mene. Bas imam tremu, velikuuuuu , jedva cekam da vas obradujem. Kako cu do posle podne da izdrzim zbog mm ne znam, ali znam da se mnogo plasim svega sto mi ide u susret! Hvala devojke!
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 31.7.2015 20:00:54
|
|
|
|
suzi kju
|
Zašto zbog tvog muza? Nećeš da mu kazeš da ćeš raditi test ili?
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 31.7.2015 20:05:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Vocicana ti si meni tako sumnjiva, kao da si vec radila test, jer si 100% ubedjena da si trudna no dobro, cekamo rano ujutru da nas obradujes!
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 31.7.2015 21:52:16
|
|
|
|
vocicana
|
Jao pa ja mu spremila iznenadjenje, nacin na koji cu saopstiti radosnu vest. Zato me je stislo, ali sve najpozitivnije, majke mi
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Druzenje u Novom SaduKada bi vam najvise odgovaralo? radnim danom posle podne (
25%)
radnim danom pre podne (
4%)
vikendom posle podne (
42%)
vikendom pre podne (
29%)
Ukupan broj glasova: 83Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!