Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 24.7.2015 10:20:48
|
|
|
|
vocicana
|
Sasvim sam slucajno naisla na sve tvoje postove dok sam surfovala, mnogo mi je dragi zbog tebe, bas si dobra cura I zasluzila si da uzivas u trudnickim temam danima, jupiiiii, bas si mi je ulepsala dan!
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 24.7.2015 11:25:46
|
|
|
|
vocicana
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 24.7.2015 11:28:06
|
|
|
|
vocicana
|
Graf bazalne, uspela sam konacno, ali sa lap topa. Molim vas, znacilo bi mi bar neko javljanje, sta mislite, koliko je ovo dobro. Ima pauza, to su moje trece smene, kada je totalno nerealno bilo da merim temperaturu. Hvala vam devojke. Stvarno ne znam sta bi bez vas. Ovo je moja temperaturna lista sa odeljenja, nadam se da se lepo vidi, uslikano je tabletom, pa cekam da mi se bar neko javi. Napred radilice cekalice, vrednice moje! Jedan veliiiiikiiiii
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 24.7.2015 12:14:18
|
|
|
|
ivannna
|
vocicana bolje postavi grafikon u bazalnu da te moderatori ne utepaju! mada mislim da ce ti mozda i oni sami prebaciti tamo post...
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 24.7.2015 12:16:28
|
|
|
|
Trudnica4
|
Situacija ista kao juce, jedva vidljivo , veceras doktoru pa sta bude
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 24.7.2015 12:24:06
|
|
|
|
vocicana
|
Hajde polako, javi sta se desava, bas bi lepo bilo. Ali, ako se I tamo nista ne bude videlo, nemoj ocajavati, nadamo se da je to to.
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 24.7.2015 12:29:57
|
|
|
|
vocicana
|
Ivanice, bas bi se obradovala za ovaj grafikon, nesto se to kod mene stalno pomera, cas je 12-ti cas 14-ti dan. Prebacila sam u temu bazalne...hvala na upozorenju , nadam se, mada je sutra dan d, videcemo sta smo smuckali, mada nije odavno bilo, ali se uklapa tu negde.
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 24.7.2015 16:13:23
|
|
|
|
Didy
|
Pipi, cestitam! Divna vest!o Nek ti sve bude lako i potaman i u trudnoci i na porodjaju.
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 24.7.2015 17:46:14
|
|
|
|
vocicana
|
Didy, jsi li ti vredna tamo???
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 25.7.2015 9:36:35
|
|
|
|
vocicana
|
Moja BT jutros 37,2, ja danas 25 DC, stomak bolucka danima unazad, danas je dan d, pa cemo videti. Cureeeee sta se radi, pa nigde nikoga 😕
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 25.7.2015 9:56:49
|
|
|
|
wivern
|
Hellooooo zene Vidim vredne ste Vocicana ja se u te bazalne i grafikone nista ne razumem, tako da od mene pomoci nema.
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 25.7.2015 10:08:18
|
|
|
|
vocicana
|
Jao pa ni ja, svi imaju neka druga objasnjenja, ja znam samo da ne dolazi danima, kazu da je to dobro, mada kada sam je pocela meriti prvog dana ciklusa, to je bio 1.7 bila je 37_1, ne bi me iznenadilo da sam ja jedan soecifican slucaj, pa da se opet nesto provuce kao meducinska fenomenalogija
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 25.7.2015 10:19:29
|
|
|
|
wivern
|
Hahahahahhah osmo svedsko cudo E sad gledam, nesto ti nije u redu sa tickerom
< Poruku je uredio wivern -- 25.7.2015 10:20:36 >
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 25.7.2015 10:43:10
|
|
|
|
vocicana
|
Kako nije u redu? Nisam uspela da sa onog Lilly sajta postavim nesto vise, ali nisam imala strpljenjem.
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 26.7.2015 23:04:45
|
|
|
|
Lejjan
|
Jiuuujii :) Moje trudilice :) Kako ste mi?Kako idu radovi? :P Meni se ono moje "nemam simptoma" sad osvecuje...Pokipiću od muke i povraćanja,spavam od jutra do mraka,pa preko noci :D Ustajem samo na wc , ali ne zalim .. :D Vazda gledam moju prvu slikicu bebe i mislim : "Bože, hvala Ti..Pa se od " :) Vocice ti kad nam objesis slike , ima da feštu pravimo :D Trudnica_ , na ovim pino-testovima sam imala istoo iskustvo..Prvo sam uzela pino-test ali onaj sto se ukapa i na njemu sam videla bledu drugu crticu (a test sam kupila iz zezancije i radila 2 dan kasnjena mislim) Kad ono bleda crtica, zovem mm on dodje (neznajuci da sam radila test) I test u ruke :"Drži!" .... Tišina.... On : "Pa šta,TRUUDNA jel?" , pa izgleda i cvrrstii srecni i uplakani zagrljaj :) I kupimo nova dva testa UPRAVO ta pinotest ali trakice i na jednom i na drugom (radeci ujutro) bile su kao izmrljane linije (negativne ajmo reci) , pocinjem tugovat ...I kupi mm novi test najskuplji s kojim sam se strpila 4 dan ujutro kasnjena uradila i jake linije kao sto se vidi na sliki koju sam postavila u predhodnim postovima :D bit ce sto zeliis
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 27.7.2015 8:13:33
|
|
|
|
vocicana
|
Ove cekalice su se uspavale potpuno, da nisi progvirilia kod nas, ko zna kada bi nesto napisali. Hvala Lejj na podrsci, jako bi volela da mi sledeci vaznija objava bude
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 27.7.2015 9:19:52
|
|
|
|
vocicana
|
Ivanna, moja temperatura je I dalje gore. Samo da ti psaljem jedan veeeliiiikiiii
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 27.7.2015 9:34:33
|
|
|
|
ivannna
|
dobro jutro svima! vocicana meni izgleda ovulacija jos nija bila,taman je grafikon obelezio,jutros je obrisao,mozda ono sto sam bila bolesna ima neke veze sa tim... a da li neko zna u vezi lh tracica-koliko taj rast lh hormona traje? jer ja ih radim svaki dan i jos se nije pokazalo,pa sam pomislila mozda treba da ih radim 2x dnevno da bih bila sigurna...
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 27.7.2015 9:55:41
|
|
|
|
vocicana
|
Kada temp padne I obelezi skok iduceg dana nivo lh hormonal je najveci izmedju 10-12 h. Tada je najbolje da se popiskis I proveris. Napisali sam ti I u temi BT, veceras I sutra vredna da budes, obavezno inace cu ti povuci nosic jos vise, pa ce biti deckic
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 27.7.2015 11:10:27
|
|
|
|
ivannna
|
e a ja na poslu sada...a nemam kod sebe lh tracice da proverim... ma ja cu biti danas popodne vredna a i sinoc smo pa ce valjda neki da se upeca
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 27.7.2015 12:20:38
|
|
|
|
vocicana
|
Samo neka plivaju...a ti radi I bice sjajno!!!
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 27.7.2015 14:27:11
|
|
|
|
IVA 11
|
Ja ne treba da dobijem 29-og. Vidjećemo šta će biti, bili smo vrijedni, ali nemam simptome nikakve. Ne mjerim ni bazalnu više, ne osluškujem svaki simptom, jer moram psihički da se rasteretim maksimalno, pa ako bude-biće.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 27.7.2015 15:17:51
|
|
|
|
vocicana
|
Bravo Iva, tako I treba, jer nikada se nista ne desava na silu, na zalost moja alergija na recenica...opustite se...bice, ono moras ovo...ono....stvarno mi je dosta svega bilo. Msm, ne radimo mi godinama na bebici, ali bolelo je svaki put kada sam osetila da imam simptome menge. Sada uzvam, moj datum nedobijanja je sada iza mene, ali kako sam vec rekla, necu raditi test, sve je isto kao kada se treba dobiti, ali sve boli na drugaciji nacin, zaista drugacije. Videcemo, ja ti drzim pesnice I da se iselimo iz cekalickih tema. Dosta je bilo, sta mislim?
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 27.7.2015 20:51:24
|
|
|
|
Frcokla
|
Bogami vam je dosta... Ova tema je kao smaranje u nekoj čekaonici. Od vam želim da što pre ugledate svoje crtice !
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 27.7.2015 21:37:17
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mi smo bili mnooooogo vredni ovaj mesec! Oboje smo na odmoru
|
|
|
Anketa
Ili - ilielenica4everKoje je lepse?Milos (
56%)
Srdjan (
44%)
Ukupan broj glasova: 36Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!