Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Jelovnik beba sa alergijom na kazein (pro... 11.4.2015 13:52:04
|
|
|
|
mama krava
|
Ja stalno gledam 24kitchen i upravo ima neka nova emisija gde neka krupnija plavusa sprema cokoladne torte. Uvek koristi pirincano brasno za testo i sad je dola krompir pire bez mleka i putera u testo. Naravno koristi puteralu ne i mleko ili pavlaku za ostalo...tako da mislim da moze da se napravi sa margarinom. I pravi tortu za 1.rodj.... Bez mleka i ml proizvoda...testo od banana i rendanih tikvica, mleveni bademi, jaja, kakao i pirincano brasno... preliv od cokolade i meda.... Ja cu ovo da probam!
< Poruku je uredio mama krava -- 11.4.2015 13:53:26 >
|
|
|
|
RE: Jelovnik beba sa alergijom na kazein (pro... 17.4.2015 22:47:49
|
|
|
|
mama krava
|
torte🎂
|
|
|
|
RE: Jelovnik beba sa alergijom na kazein (pro... 25.4.2015 14:06:50
|
|
|
|
mama krava
|
kokos kolacici.... A, ovaj moj mi onako kao da malo reaguje i na jaje, ali samo kad ga jede przeno kao kajganu ... Ne znam u cemu je fora...ovako u jelima, i testima ne reaguje, a ovo kad jede zacrveni se oko usta i pljuje, nece da jede . a kuvano nema problema...nisam pametna!
|
|
|
|
RE: Jelovnik beba sa alergijom na kazein (pro... 25.4.2015 23:39:33
|
|
|
|
Rosita
|
Možda je kuvano bolje termički obrađeno! PEace je beše o tome pričala.
|
|
RE: Jelovnik beba sa alergijom na kazein (pro... 6.5.2015 15:43:48
|
|
|
|
mama krava
|
Drugari, ja sam danas zaposela jedan Nestle sanduk I ona baka mi dala da pšročitam sastav ovih novik kao delijih sladoleda i ima 4 koje mogu naši mališani da jedu!!! sladoledi Lollipoo, Watermelon, Pineaple i Priulo cool ovaj od jagode na slici... Na svima piše da može sadržati u tragovima mleko, jaja i sl....
|
|
|
|
RE: Jelovnik beba sa alergijom na kazein (pro... 6.5.2015 20:55:44
|
|
|
|
degu
|
a ima sladoleda i za mene :D ja sam razmisljala fil za markizu da pravim i zaledim da dobijem sladoled. Za sad krkam menaz ponekad,to bi trebala da smem. Ima li jos koja cokolada,od onih 75 % kakaa? Volim te gorce cokolade.
|
|
RE: Jelovnik beba sa alergijom na kazein (pro... 7.5.2015 18:00:04
|
|
|
|
Rosita
|
Imaju bambi, najlepse zelje, imaju verovatno neke strane, meni je mm uzimao neku nemacku, gorka da gorca biti ne moze, ne znam tacno koja je. Super za sladolede!
|
|
RE: Jelovnik beba sa alergijom na kazein (pro... 8.6.2015 16:16:10
|
|
|
|
branki*
|
Drage mame iz beograda,ajde da vas pitam,mozda znate-gde u beogradu imaju dobro snabdevene radnje gde mogu da kupim bezglutensku testeninu,bezglutensko brasno,prasak za pecivo poseban,heljdino brasno,pirincana testenina i sl? Rekli su mi da u DMu imaju bezglutenski rezanci za supu u obliku slova,to moram da vidim.
|
|
RE: Jelovnik beba sa alergijom na kazein (pro... 8.6.2015 16:23:08
|
|
|
|
degu
|
Branki možeš svu kukuruznu testeninu, imaš u univeru i špagete i svašta nešto. OVDE možeš da naručiš i pirinčano brašno,proseno i razna bezglutenska brašna.
|
|
RE: Jelovnik beba sa alergijom na kazein (pro... 8.6.2015 16:28:51
|
|
|
|
branki*
|
Hvala,degu!jesi ti narucivala od njih?
|
|
RE: Jelovnik beba sa alergijom na kazein (pro... 8.6.2015 17:42:30
|
|
|
|
milicicak
|
Branki, pogledaj ovde Biospajz imaju prodavnice i donose na kucnu adresu. Dm je isto dobro snabdeven, onaj u Srpskih vladara i na Novom Beogradu kod starog Merkatora narocito. Sad sam videla da je Degu postavila isti link :)
< Poruku je uredio milicicak -- 8.6.2015 17:43:53 >
|
|
|
|
RE: Jelovnik beba sa alergijom na kazein (pro... 8.6.2015 17:50:30
|
|
|
|
degu
|
Hehe nisam naručivala al sam gledala proizvode a sećam se da je Miac one kokosove listiće uzimala od njih ako dobro pamtim :) i znam da su ljudi naručivali i sve je ok bilo.
|
|
RE: Jelovnik beba sa alergijom na kazein (pro... 8.6.2015 21:04:23
|
|
|
|
branki*
|
Hvala puno,drage moje☺
|
|
RE: Jelovnik beba sa alergijom na kazein (pro... 8.6.2015 21:35:14
|
|
|
|
milicicak
|
Mini buba danas prvi put probala kupovni sladoled. Uzeli su Kalipso od breskve. Odusevljena je :) Degu, ja pravim sladoled tako sto izblendam dve banane, dodam 100g istopljene crne cokolade, jos malo izblendam i zaledim u onim Ikeinim posudicama za sladoled na stapicu ali mozes da zaledis i u casicama za urin i zabodes stapic od raznjica. Odlicno je i za tebe i za T :)
|
|
|
|
RE: Jelovnik beba sa alergijom na kazein (pro... 9.6.2015 11:29:20
|
|
|
|
degu
|
hehe Mico već sam blendala bananu i sa čokoladom i sa jagodama, mislim da ću pojesti tonu banana ovo leto
|
|
RE: Jelovnik beba sa alergijom na kazein (pro... 9.6.2015 14:23:14
|
|
|
|
mama krava
|
Ej drugari, pa mi jedemo Calipso odavno A juče smo jeli sladoled u nekoj novoj fensi saloleddžinici koja se zove CRNA OVCA..imate ih na FB, a nalaze se u Kralja Petra u Bg... Imaju suuuuper razne sladolede i svi voćni su bez mleka, a ima i na dršci samo izblendano voće i ima i mali i veliki...a ukusi su...malina, jagoda, kivi, breskva, kivi i breskva, limun sa bosiljkom.... Ovaj mali jeo od kivija i oduševio se, samo je zinjao
|
|
|
|
RE: Jelovnik beba sa alergijom na kazein (pro... 22.7.2015 13:49:42
|
|
|
|
Rosita
|
http://tortekolaci.com/kolaci/vocni-kolac-sa-breskvama lagan , ukusan, moze u ruku - D ne voli one sto se jedu kasikom. Upotrebila sam 4 vece breskve, na kocke sam sekla i ceo prasak za pecivo jer volimo vazdusastije.
|
|
RE: Jelovnik beba sa alergijom na kazein (pro... 22.7.2015 13:53:32
|
|
|
|
mama krava
|
Divno! Samo da prodje vrelina pa cu da pravim!
|
|
|
|
RE: Jelovnik beba sa alergijom na kazein (pro... 22.7.2015 14:09:26
|
|
|
|
World
|
Joj ljudi izbacite taj margarin... Pogotovo u patispanje se moze staviti nesto drugo, obicna mast, maslinovo ulje, kokosovo ulje, ma i bolje bez icega na kraju krajeva..
|
|
RE: Jelovnik beba sa alergijom na kazein (pro... 22.7.2015 14:15:50
|
|
|
|
milicicak
|
Rosi, moja mama pravi ovaj kolac sa uljem i ja ga bas bas ne volem a ni gospodjici se nesto ne svidja zato se mm davi u njemu, to mu je omiljeni kolac
|
|
|
|
RE: Jelovnik beba sa alergijom na kazein (pro... 22.7.2015 14:28:26
|
|
|
|
Rosita
|
Ja slabo u zadnje vreme jedem kolace, ali sam probala i svidja mi se . Pravih zbog D, sutra u vrticu imaju kolac sa breskvama pa nadjoh ovaj.
|
|
RE: Jelovnik beba sa alergijom na kazein (pro... 22.7.2015 14:33:23
|
|
|
|
milicicak
|
Najbitnije je da se D svidja T nece ni da pomirise vocne kolace
|
|
|
|
RE: Jelovnik beba sa alergijom na kazein (pro... 22.7.2015 20:26:57
|
|
|
|
Rosita
|
E, da. Margarin svi mi ovde ponekad koristimo, za filove, kojesta. Nije dobar, al neki put moze. Maslinovo ulje i kolac su mi nespojivi. World , je l bi odbila moj kolacic ?
|
|
RE: Jelovnik beba sa alergijom na kazein (pro... 22.7.2015 20:33:22
|
|
|
|
degu
|
WORLD BI SIGURNO šalu na stranu, ja uvek tražim alternativu za margarin, mislim da bi u ovom receptu mast bila ok skroz.
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?