Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 10.7.2015 19:20:49
|
|
|
|
veselicaa
|
Viki uzmi jedan Herbafast da ne jedes toliko
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 12.7.2015 10:12:00
|
|
|
|
mila83
|
Moja cerka mi rece juce : Mama,kupi onaj novi prasak za ves,on super pere jer ima nemacku tehnologiju !
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 12.7.2015 11:20:19
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: mila83 Moja cerka mi rece juce : Mama,kupi onaj novi prasak za ves,on super pere jer ima nemacku tehnologiju ! Pametno dete razmišlja
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 12.7.2015 17:12:33
|
|
|
|
vikiveki
|
Evo najnovija provala.Sedimo mi kod komšija i komšin komentariše:"Jao Stefi ala si ti pocrneo!" a on se namrgodio pa kaže"Nisam ti ja crnac,ja sam Stefan"
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 12.7.2015 17:19:01
|
|
|
|
aleksandrici
|
Vrlo pametno.I meni je odvratan nas prasak a i ne znam koji da izaberem,strasno,od cega li ga samo prave?
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 12.7.2015 17:19:52
|
|
|
|
aleksandrici
|
I ja cu herbafast ali bi da probam sve ove djakonije koje stavljate ovde da hvatamo zazubice.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 12.7.2015 17:57:40
|
|
|
|
mila83
|
Moj sin konacno svaku put kad ide da piski dize dasku,pa posle vraca. Ispocetka smo ga non stop podsecali.Sada,kada je to poceo redovno da radi,kaze : "Mama,ja sam se sada opametio ! "
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 12.7.2015 17:59:13
|
|
|
|
vikiveki
|
jao što je pametan tj. kako se samo opametio
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 12.7.2015 18:04:21
|
|
|
|
aleksandrici
|
Sretnem vaspitacicu koja mi kaze da mi je dete bilo dobro i da su za uzinu imali kroasan sa kremom.Pricam sa sinom a on mi kaze"odakle znas"-kazem" sve majke znaju sta joj jedu deca".Dugo je rastao sa njim,verujuci u tu glupost.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 12.7.2015 22:19:48
|
|
|
|
QueenJ
|
Opustiše me dečica vaša prepametna. Ali lutka koja povraća...
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 13.7.2015 10:02:15
|
|
|
|
Buba Mira
|
IZVORNA PORUKA: QueenJ Opustiše me dečica vaša prepametna. Ali lutka koja povraća... Baš smo to pominali juče kad smo doneli kucu, da to i njemu ne uradi
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 13.7.2015 10:15:41
|
|
|
|
mila83
|
IZVORNA PORUKA: Buba Mira IZVORNA PORUKA: QueenJ Opustiše me dečica vaša prepametna. Ali lutka koja povraća... Baš smo to pominali juče kad smo doneli kucu, da to i njemu ne uradi
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 13.7.2015 20:11:23
|
|
|
|
Bibilib
|
IZVORNA PORUKA: mila83 Moj sin konacno svaku put kad ide da piski dize dasku,pa posle vraca. Ispocetka smo ga non stop podsecali.Sada,kada je to poceo redovno da radi,kaze : "Mama,ja sam se sada opametio ! " Pametnica mala,moj jos uvek ne vodi racuna....
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 13.7.2015 21:37:44
|
|
|
|
vikiveki
|
Ma deca su puna fora,mogla bih po ceo dan da im se smejem
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 14.7.2015 1:30:31
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Na letovanju smo.... 22h uvece, setamo... Iva: Kaki mi se! Mm: Daleko je da idemo u sobu, ajde u pesak na plazi pa cemo pokupiti i baciti u kantu. Iva: Neeeee, ne mogu ja to, ne zelim da prljam plazu
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 14.7.2015 9:04:48
|
|
|
|
Anoniman
|
ivanka pametnica mala
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 14.7.2015 9:22:19
|
|
|
|
vikiveki
|
pametnica ,ispravno razmišlja,treba doći sutra tu da se kupa
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 14.7.2015 11:39:13
|
|
|
|
Kata90
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Evo najnovija provala.Sedimo mi kod komšija i komšin komentariše:"Jao Stefi ala si ti pocrneo!" a on se namrgodio pa kaže"Nisam ti ja crnac,ja sam Stefan" Kako me nasmeje
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 14.7.2015 11:58:41
|
|
|
|
aleksandrici
|
Pametno dete.Ja sam to ,ili slican dozivljaj dozivela sa sinom.Vracamo se busom od mojih koji zive 300 km od mene.On prestao da piski u pelene ali ja sam mu staila pamper za svaki slucaj,jer smo u busu."Piski mi se"-kaze dete."Ma slobodno ti piski".Dete je plajkalo celim putem,i naravno nije hteo da piski.Kako je samo plakao,i sad mi zao.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 14.7.2015 12:37:01
|
|
|
|
Anarunika
|
IZVORNA PORUKA: aleksandrici Pametno dete.Ja sam to ,ili slican dozivljaj dozivela sa sinom.Vracamo se busom od mojih koji zive 300 km od mene.On prestao da piski u pelene ali ja sam mu staila pamper za svaki slucaj,jer smo u busu."Piski mi se"-kaze dete."Ma slobodno ti piski".Dete je plajkalo celim putem,i naravno nije hteo da piski.Kako je samo plakao,i sad mi zao. I mi smo u periodu odvikavanja od pelene dosta putovali na relaciji Beograd-Šid. I isti smo problem imali. Stavimo pampers za svaki slučaj ali ne vredi,kada mu se piški, moramo da stanemo. Ali to je off,pa da ne zalazim dublje u temu. Jutros Ika gleda kako se bakćem sa Živom pa krenuo da se mazi i kaže "Ja sam tvoja beba" ja kažem jesi, a on:"Ali ja sam tvoja najmlađa beba" Ja mu kažem lezi onda da te presvučem ,da ti stavim pelenu evo taman sam spremila, a on "ma ne mama ti se šališ, to je Živina pelena". A kad sam mu ponudila siku nije se bunio,nije rekao da je Živina, nego je odmah prihvatio
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 14.7.2015 14:19:31
|
|
|
|
mila83
|
Ivanka,bas je pametna ta tvoja devojka,tako i treba ! Ika mazonja mali
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 14.7.2015 14:27:04
|
|
|
|
vikiveki
|
Anarunika,sika se nikad ne odbija
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 14.7.2015 16:26:38
|
|
|
|
emicaa
|
Zaboravila sam vam ispričati kako me dijete osramotilo u subotu na bazenu.Nas dvije se brćkale u dječijem a mm ležao kod stvari.Blizu nas u bazenu bio još jedan bračni par sa bebom i kad su izašli iz vode i krenuli moja T poče plakati i na sav glas dozivati tog čovjeka TAJOOO i još krene za njima
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 14.7.2015 16:35:29
|
|
|
|
veselicaa
|
Hhahaha Emice
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 14.7.2015 16:40:47
|
|
|
|
vikiveki
|
Emicee traži ćera novog taju možda joj taj čika ličio na njenog taju
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
ImenaVanessaKoje vam se ime svidja?Simeon (
8%)
Tadej (
12%)
Matej (
25%)
Teodor (
14%)
Aleksandar (
34%)
Bozidar (
8%)
Ukupan broj glasova: 170Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!