|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XV
2.7.2015 14:46:29   
truca
mi sutra idemo na razgovor kod dr kopitovic, ako je ona u pitanju

(odgovor članu srculence 84)
Direktna veza do poruke: 1026
2.7.2015 14:52:54   
truca
srculence a jel znas mozda koliki je njen amh?

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 1027
2.7.2015 14:59:27   
srculence 84
Njen je isto tako 0.1 ili je nizi al ja cu joj poslati tvoj link i videces da je ok i sve ce ti objasniti

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 1028
2.7.2015 16:56:11   
pozitivna
neznam kako moze AMH da bude merodavan i da veruju toliko u nejga kad on seta meni je sad veci nego pre 5.god. ?
E pa pitajte te vase profesorke ?

Direktna veza do poruke: 1029
2.7.2015 17:02:03   
srculence 84
trucka jeste kod nje u n.sad, e super kazu da je ekstra i ja planiram kod nje al kod mene nije problem amh

(odgovor članu pozitivna)
Direktna veza do poruke: 1030
2.7.2015 17:03:53   
srculence 84
pozitivna ne znam kako i sta al pisem iskustva tih zena

Direktna veza do poruke: 1031
2.7.2015 17:14:39   
pozitivna
E ovako pitanje: Jel moze menstruacija da kasni ako se ima nizak Estradiol ?

Direktna veza do poruke: 1032
2.7.2015 19:26:15   
truca
pozitivna a koliki je tvoj amh? moj ne varira, mada bih ja volela da mi se poveca user posted image

Direktna veza do poruke: 1033
3.7.2015 20:49:13   
NikaAa
Evo i ja da se javim. Prvi ultrazvuk od pocetka stimulacije, sve ok za sada, stitna nikada boljaaaaaa tsh je 1. :D poceli folikuli i dosta ih ima malih. Povecan Puregon za 25, naredna tri dana plus sam dobila Orgalutran od 0,25 mg da primam takodje ta tri dana pa cemo videti u ponedeljak sta se desava. :) Kaze mi docentkinja da je prezadovoljna tim kako sve tece i kako sam sve nalaze dovela u red i kako reagujem! user posted image

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 1034
3.7.2015 21:02:29   
pozitivna
truco pa eto jednostavno idi u neku drugi grad i radi AMH ? pa ces videti

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 1035
3.7.2015 23:49:24   
Cortina
Super Nika user posted image
Truco gde si ti, jesi bia na kontrolu? Kako je prosao razgovor?

Direktna veza do poruke: 1036
3.7.2015 23:50:25   
Cortina
Nika gde radis vantelesnu? Jel ti je prva?

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1037
4.7.2015 8:30:08   
truca
dobro jutro svima, cortina bila sam, nemam sad vremena da pisem, javicu se popodne pa cu sve lepo napisati kako je i sta bilo. pozdrav

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1038
4.7.2015 9:14:15   
Cortina
Vazi truco. Pozzzzuser posted image

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 1039
4.7.2015 10:11:50   
NikaAa
Ocekujemo Truco tvoj post. <3
Cortina prva prva, u Feroni u Novom Sadu kod Trninic Pjevic.user posted image

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1040
4.7.2015 10:13:23   
jess021
Nikaa, super kad sve ide po planu. Jel` to kratka sema?

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu NikaAa)
Direktna veza do poruke: 1041
4.7.2015 10:32:50   
NikaAa
jess021 kratka je user posted image juce sam dobila ogromnu podrsku tamo i izasla sa nekom nadom povecom pa cemo videti sta i kako. Necu previse da se nadam da posle ne potonem skroz. user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1042
4.7.2015 10:42:53   
jess021
Nikaa, ko o cemu baba o ustipcima, a tako i ja o ponasanju za vreme i nakon vto.user posted image
Treba da budes pozitivna i da se nadas, ali negde i spremna na drugaciji ishod, jer ako ubedis sebe da ce biti 200%, onda se negativan rezultat jako tako podnosi. To je moje misljenje i iskustvo.
kad ocekujes aspiraciju?

(odgovor članu NikaAa)
Direktna veza do poruke: 1043
4.7.2015 12:39:20   
NikaAa
E tako se nekako i ja trudim jess021 user posted image sledece nedelje user posted image kako se zeza sa mnom docentkinja sada su mi folikuli posli u predskolsko a misli da ce vrlo moguce i u pon. doci do fakulteta user posted image videcemo tada!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1044
4.7.2015 13:39:34   
truca
nika navijamo za tebe user posted image

mi smo juce bila na kontroli u genesisu. dr nam je predlozila da pratimo spontane cikluse i da iz tih spontanih nakupljamo jajne celije, da ih zamrzavamo i da onda kad nakupimo recimo 3 ili 4 , odmrznemo i ubacimo. predlaze da se uradi era test koji ce povecati sanse za implantaciju. na uz se vide dva folikula, od 10 i 12 mm. tako da je rekla da i sutra dodjemo na folikulometriju.

kasnije,popodne, smo imali zakazano kod dr kopitovic. klinika je super, osoblje ljubzano sve fino izgleda. kad smo dosli na red, primio nas je neki doktor i predstavio se kao asistent dr kopitovic. on nam je uzeo sve podatke i istoriju, i na osnovu toga je doneo zakljucak da sam ja "klasican POS" ma sta to znacilo. rekao je i da sam ja tipican profesorkin slucaj. uglavnom, rekao je da sa ovako niskim amh i visokim fsh-om, sanse su nam male, ali bio je optimistican(u pocetku) i rekao da je bilo i gorih slucajeva od mene. sve vreme smo pricali sa njim, pred kraj se pojavila i doktorica, nije htela da me pregleda na uz, rekla je da je sa mojom matericom sve u redu i da zbog niskog amh-a i visokog fsh, kvalitet celija je los, i da je najverovatnije da nas negde u buducnosti ceka donacija. mi smo rekli da trenutno ne razmisljamo u tom smeru, i pitali je sta nam predlaze. rekla je da sad do septembra pijem dhea i da u septembru ili oktobru dodjemo kod njih, pa ce nam uz blagu stimulaciju uraditi pokusaj, pa ako bude bilo jajnih celija super.

moram da kazem, da smo mi pitali sta misle o era testu, na sta su i taj doktor i profesorka, rekli da je to besmisleno raditi u nasem slucaju, i da je to preporucljivo za parove koji imaju super embrione a nije im uspelo recimo ni iz treceg puta. kad sam rekla da mi je radjena histeroskopija i da je otklonjen septum, rekli su da je to sad moderno.

sve u svemu, mi smo ostali totalno zbunjeni. sad moramo da razmislimo sta i kako dalje. ako imate neke savete, super.
ja bih volela da mogu negde da okacim moj sestocelijski embrion, pa da ga neko iskomentarise i da mi kaze sta misli o kvalitetu, jer u genesisu su nam rekli da je embrion bio super kvaliteta , a dr kopitovic je rekla da je B klasa...

(odgovor članu NikaAa)
Direktna veza do poruke: 1045
4.7.2015 13:40:56   
truca
da li je neko ovde sa niskim amh radio to skupljanje embriona, i da li znate koja je verovatnoca da zamrznuti embrion prezivi? mislim mi smo razmisljali, ali sta recimo, skupimo 2 embriona i onda ih u trecem ciklusu odmrznemo, moguce je da mozda ni jedan ne prezivi?

< Poruku je uredio truca -- 4.7.2015 13:53:09 >

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 1046
4.7.2015 14:17:59   
srculence 84
Opet ja upadam ko padobranacuser posted image na drugom forumu je sad u ovom mesecu radela transfer tih embriona i uspelo joj pkzitivna beta. Samo sto je ona negde u bg.radela nije u novi sad.

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 1047
4.7.2015 16:35:31   
jess021
Truco, nisam sigurna da sam te razumela, prvo si napisala da zamrzavate jc, a sad embrione?!
Ima ovde dosta zena koje su radile FET tj. vto sa smrznutim embrionima i sad su trudne ili rodile decu.
Truco, sestocelijski embrion na treci dan sigurno nije sjajan, jel moze vec da bude deset_ocelijski.Tako da tu se slazem sa dr Kopitovic.Jel taj asistent mozda dr Stevan Milatovic? Klasican PCOS su policisticni jajnici.
Srculence, ni blasta( a to je najbolje deljen embrion) ne garantuje trudnocu, ali sigurno da je uspeh veci ako je bolji kvalitet embriona.
Eto, ja sam sad imala petocelijske sa fragmentacijama i evo ulazim u 7. mesec.

< Poruku je uredio jess021 -- 4.7.2015 16:36:36 >

Direktna veza do poruke: 1048
4.7.2015 16:40:38   
srculence 84
Jess ja sam je razumela da svaki ciklus vade jajne celije i oplode i tako zamrznu,tako da skupe i onda odmrznu i ubace. Tako je jedna devojka radela i uspelo joj. Mislila sam da su joj to predlagali

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1049
4.7.2015 16:43:18   
jess021
Ja sam razumela da ce zamrznuti jc i onda kad nakupe 3-4 oploditi ih da se razviju embrioni i onda ih ubaciti. To nije isto sto i zamrzavanje embriona.

Direktna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here