|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kada i kako privikavati na nošu?
16.6.2015 15:08:39   
mlada_mama
e super user posted image ako uspijes nemoj vracati pelenu, buni ih to, nemoj ni navece, stavi musemicu, ja sam S davala da ljepi stickere kad god piski a kad kaki onda masu i medu ljepi, haos mi je u kupatilu jer je svo izljepljeno ali uspjeli smo, moras sa necim da ih uslovis i nagradis. S je piskila 5 dana svuda, ja sam ludila, taman kontam naucila je i ona samo stane i popiski se i gleda me, ali kad je 5 dan zatrazila tutu ja sam odahnula, treba im vremena, ali nauce. Izdrziiii

Postoji ljubav na prvi pogled...ali u radjaoni...

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 801
17.6.2015 10:22:56   
Modessty
Nikola je bez pampersa već 10 dana! user posted image Stavljam mu smao noću. Prvih nekoliko dana je piškio svuda po kući sad bar zna da traži da skine pantalonice i gaćice user posted image Govanca i dalje padaju na pod, nikako da na vreme sedne na nošu ili adapter. Ali ja zadovoljna! Ušteda već neverovatna! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu mlada_mama)
Direktna veza do poruke: 802
17.6.2015 10:38:11   
ivaMark
World, polako samo...mozda kada vidi batu da sedi pocne i ona. .

Nas bata je kakio par puta, vidim da se muci jadnicak i stavim ga na nosu i on lagano obavi posao... Tako sam i sa J pocela, sa njenih 10 meseci otprilike, sa 14 je znala da trazi kada kaki i tako je godinu dana skoro kakila u nosu a pikila u pelene i sada smo i pelene slinule pre mesec i nesto user posted image Sada smo i putovali 400km, tu mi je malo bila frka kako ce i sta ali je super sve proslo, stajali smo tri puta.

Usteda manje vise, ali mi je drago zbog nje sto ne mora da se kuva u pelenama.

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 803
17.6.2015 10:40:55   
Modessty
Nikola neće pelenu od kad su krenule vrućine. Ja mislila iskreno da čekam još malo al nam dete pokazalo samo da je spremno. user posted image
Ma samo treba biti uporan i ne odustati nakon tri dana!

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 804
17.6.2015 10:49:12   
Sanjica26 RR
Ja necu da odustajem, jer viidim da je skroz svesna. Juce vidimo da se sprema da kaki i stavim je brzo na nosu. Sedela je i nista nije obavila. Posle 10 minuta je kakila u gacice. Znaci da je trpela da ne kaki na nosu. Evo od jutros jednom se upiskila i jednom piskila na nosu.
Inace po guzi joj je iskocila neka alergija. Verovatno od znoja. Tako da mi je zao da joj vracam.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 17.6.2015 10:50:01 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 805
17.6.2015 12:48:58   
World
dan 2: u gacama smo, za sada se jos nista nije desavalo.. ostavila sam joj pelenu preko noci, spava sa mnom, a nemam neku toliku musemu.. plan je da skonta po danu kad ide, a onda cemo i po noci, bicu optimisticna da ce joj se vise dopasti bez pelena.. user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 806
18.6.2015 23:33:59   
World
juce dan prosao tako sto je malo piskila u tutu, malo po kuci, malo kakila u gace.... danas ni govora o tome da sjedne uopste, dzaba sva podmicivanja i zamajavanja..user posted image vidim da se dosta dugo suzdrzavala da piski i na kraju valjda kad vise nije mogla da izdrzi malo je pisnula u gace i pocela panicno da place kako ne moze da piski, nece da pridje tuti, kazem piski tu na pod, nema veze, ma kakvi.. onda je pocela da vristi molim te stavi mi pelenu, ali bas je bila panika.. stavila sam joj i to je to.. onda je tek obavila sve sto treba.. upravo se desilo ono cega sam se bojala, da ce se previse suzdrzavati.. probacemo i sutra, mada nisam vise optimisticna..user posted image

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 807
18.6.2015 23:55:54   
ivaMark
World, a da je pustis par dana? Neka samo posmatra batu i to je to... Ne znam sta bih ti drugo pametno napisala, ili sacekaj i sutra pa ako bude panicila napravite pauzu :/

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 808
19.6.2015 0:17:47   
World
Pusticu je, sta da radim.. lagano cu probavati, pa mozda nekako i sama klikne, ne vidim neki druzi izlaz..

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 809
29.6.2015 20:45:20   
mlada_mama
World, kako ide privikavanje, stalno virkam u temu da vidim ima li novosti od tebe user posted image

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 810
29.6.2015 20:48:25   
World
Ma nikako, vidis da se ne hvalim..user posted image
Vratili smo pelenu i sad cekamo drugu zgodnu priliku da pocnemo.. kad ni cokolada vise ne pali, onda znas dokle je doslo..

Direktna veza do poruke: 811
29.6.2015 20:50:55   
mlada_mama
Jesi primjetila da joj smeta kad je ukakita ili kad joj je puna pelena?

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 812
29.6.2015 21:06:22   
World
Ma jok, cak ni ne da da je presvlacim, bas se otima.. ma uzas, ne znam sta da kazem, mislim da nema takve djece vise..

Direktna veza do poruke: 813
29.6.2015 21:07:00   
World
otisla mi 2 posta, a pisalo je da nije.. hm.. nek neko obrise ovo onda..

Direktna veza do poruke: 814
29.6.2015 21:35:32   
emicaa
World od zaove sin je do prije mjesec dana otprilike kakio u pelenu a ima 4 godine i 7 mjeseci.A sa tri i po ili je imao i više počeo piškit u wc.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 815
29.6.2015 21:38:51   
vikiveki
Moj sin je sa 2 i po godine prestao nositi pelenu i sve je radio na noši...sada ima skoro 4 god,ali nam je problem jer neće da kaki na wc šolju ni na adapter već samo u nošu.A piški normalno u wc šolju

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 816
29.6.2015 22:15:39   
World
ma ne znam.. tacno nemam ideja vise.. sto je najgore ona zna i kad piski i kad kaki i sve, ali valjda joj samo tako 'ugodno', ako moze biti ugodno..

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 817
30.6.2015 9:02:09   
Modessty
Da se i ja javim po pitanju noše. Nikola neće ni da piški ni da kaki u nošu! Piški u šolju kao Dnailo, stojeći. Kaže kad mu se kaki ali nikako da sedne ni na nošu ni na adapter! Na adapter i sedne, ali par sekundi, koliko tek da piški i onda viče bavooo i ustaje. Poslednja dva tri dana, ka mu se kaki kaki u kadu! Traži da ga skinem i stavim u kadu i tako kaki stojeći. On neće pelenu nikako! Samo noću za spavanje.
Inače sma se skida kad mu se piški. Ne bi bio problem da je toplo ko što bi trebalo da bude juna meseca, al nije toplo uopšte da bi se on šetao go. Još je pride i prehlađen! Ali šta je tu je. Doćiće valjda i to leto!

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 818
3.7.2015 18:18:39   
emicaa
Imam pitanjce,kupila sa kamaru gaćica Dori pa sam mislila da joj njih oblačim umjesto pelena i da je što češće stavljam na tutu da piški,jeste li i vi tako ili imate neku drugu metodu user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 819
3.7.2015 18:26:40   
bojana92
MI smo danas drugi dan bez pelene,tj,poslepodne sam mu je skinula.Trackara po dvoristu,i uziva bez pelene.Kad sam juce htela d mu je vratim bunio se.Danas je piskio par puta,i u kakio se u dvoristu pa mu nista nije bilo jasno.A na vc solju nece,a na nosu hoce da sedne,al sedi jako kratko,nece da piski u nju.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 820
3.7.2015 18:35:30   
vikiveki
Moj najmlađi sin neće da kaki u wc šolju nikako,samo hoće u nošu a na njoj samo kaki...inače piški sam na wc šolji

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu bojana92)
Direktna veza do poruke: 821
3.7.2015 18:46:18   
mlada_mama
emicaa ja sam tako, samo je moja cura starija bila, imala je 2god i 4mj kad je skinula pelene. Jedno jutro sam skinula pelenu od noci, rekla joj kako nemamo vise pelena, imamo samo puuno gacica. Obukla joj, i objasnila joj tutu i solju. Nisam vracala pelenu nikako, ni dan ni noc, piskila je svuda 5 dana, najmanje na tutu, lokvice po kuci, ali sam izdrzala, 6 dan je sama trazila tutu jer je vidjela da upisane gace nisu bas fine kao pelena user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 822
3.7.2015 19:42:01   
bojana92
MOram da da pohvalim mog decaka,par puta sam ga pitala jer jel piskio,jer se prethodno ucutao.:) On dodje do mene,odvede me do mesta gde je piskio,i idemo po krpu da obrisemo.juce nije ni hteo daa pokaze gde je piskio.

Direktna veza do poruke: 823
3.7.2015 19:44:52   
vikiveki
bojana92 user posted image i to je super za početak

(odgovor članu bojana92)
Direktna veza do poruke: 824
3.7.2015 20:21:50   
veselicaa
Samo polako,naucice,za ucenje treba samo strpljenja i puno paznje i sve dodje na svoje.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKE
video
Pesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here