Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 3.5.2015 11:39:56
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Didy Ja sam se definitivno opasno navukla na Murakamija, ništa drugo ne uzimam za čitanje. IZVORNA PORUKA: Didy IZVORNA PORUKA: PoisonEve Didy, jesi li čitala 1Q84? To mi je jedna od njegovih omiljenih knjiga. Ona mi je sledeća na redu, strpljivo me čeka na polici. Čula sam od dosta ljudi da je ona najjača, pa jedva čekam da počnem da je čitam. Vidim da nisam pisala utiske, pa da to sad uradim - Murakamijeva 1Q84 me je fascinirala toliko da sam je pročitala u jednom dahu (preko 1000 strana). Otkako sam je završila, ništa drugo ne ostavlja utisak na mene, sve mi je preslabo i predosadno, čitam i shvatim da mi misli lutaju, da mi uopšte ne drži ništa pažnju. Ko neće da se opasno navuče, nek uopšte ne počinje.
< Poruku je uredio Didy -- 3.5.2015 11:42:48 >
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 3.5.2015 18:16:23
|
|
|
|
amdn
|
Didy Murakami je zaista odlican, ja imam Igraj, igraj i Kafku na zalu,i moram priznati KAfka mi je bolji. Ali po vasoj preporuci uzecu da citam i 1Q84,pa javljam utiske. Inace jako volim Borisa Akunjina, i serijal Erast Petrovic FANDORIN, moja preporuka ko voli rusku knjizevnost :)
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 3.5.2015 21:40:04
|
|
|
|
Didy
|
Imam i ja "Igraj, igraj, igraj" i nije mi ni blizu toliko dobra kao 1Q84. Norveska suma mi se bas dopala, mozda zato sto je to prva njegova koju sam procitala. Ja sam nesto Ruse prestala da citam. Dobri su, ali uglavnom depresivni. Nisam bas nista od Akunjina citala. Dala mi je kleginica iz skole Ajtmatova "Kasandrin beleg" (Da li je neko citao? Kakvi su utisci?), pa mi je to sledece na redu kad se nakanim da procitam "Kad je Nice plakao", nesto mi ne ide. Iskreno, najvise me iziritira sto je lose izlektorisana, zapravo mislim da nisu ni imali lektora i onda se iznerviram i ostavim je. Profesionalna deformacija.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 27.5.2015 3:07:14
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja čitam Nesbea, inače ne pamtim kada sam pročitala krimić, I odličan je, čitam Sneška sada. Toliki zamršaj, a da mogu čitala bi dan i noć, Jedva čekam da saznam kraj i da nabavim i ostale njegove knjige, definitivno njega nosim na more.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 27.5.2015 7:26:09
|
|
|
|
tekilica
|
MALI PRINC, sve knjige Marka Vidojkovica, sve knjige Kit Abloua, 1000 cudesnih sunaca, a sad citam PITANJA I ODGOVORI, fina je. Zavisi koji zanr volite.
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 27.5.2015 22:17:27
|
|
|
|
doktorkakristal
|
ja sam navucena na stivena kinga,sve od njega mi je super,opustaju me
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 27.5.2015 22:27:18
|
|
|
|
amdn
|
IZVORNA PORUKA: doktorkakristal RR ja sam navucena na stivena kinga,sve od njega mi je super,opustaju me super je zaista, skoro sve procitala, a sad skoro sam ponovo citala knjigu Parfem - Patrik Ziskind, super mi je, bas slikovito opisuje miris da zaista osecas preporuka i za ovu knjigu, dijametralno suprotna od Kinga ali za citati svakako :)
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 27.5.2015 22:37:44
|
|
|
|
amdn
|
doktorkakristal tvoja profil fotka bas oslikava da volis kinga svidja mi se
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 28.5.2015 8:02:33
|
|
|
|
doktorkakristal
|
amdn Citala naravno i dopada mi se,sve sto je u tom stilu prolazi ,ako znas jos nesto interesantno pisi
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 29.5.2015 17:35:41
|
|
|
|
dunja RR
|
Ko voli krimiće, Nesbe, preporuka Ja nisam nešto ljubitelj krimića, ali eto navukoh se. Za opuštanciju, više mi to leži nego nešto sladunjavo, to sam probala i ne mogu, ne prija. I Nesbea definitivno nosim na more. Uzela sam juče iz biblioteke opet krimić i opet Skandinavac , nije bilo ništa trenutno od Nesbea pa uzeh Olsena. Iiii, nađoh A.Tomića, Čudo u Poskokovoj dragi, jao kako je dobraaaa, gustiram već
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 23.6.2015 10:55:47
|
|
|
|
jess021
|
Procitala Igru Andjela od Ljiljane H. Djurovic. Nisam neki njen fan, ali ova knjiga bas umiruje.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 24.6.2015 14:40:21
|
|
|
|
nata11
|
Da li ima neko knjigu Taking charge of your fertility- Toni Weschler- uredno placam . I imam pitanje za RR - da li bismo mogli da otvorimo temu za razmenu knjiga?
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 25.6.2015 1:54:33
|
|
|
|
dunja RR
|
Nato, ja mislim da je dobra ideja, hoćeš ti da otvoriš temu? Mada, ja iskreno nisam kandidat, jer ja obitavam u biblioteci, slabo kupujem knjige .. Javiše mi iz moje biblioteke da imaju neku reviziju ili tako nešto, sada krajem juna, tako da biblioteka neće raditi tokom leta, i smorih se malo, ali mogu sa mojim kartonom u druge po gradu, pa ću tako :)
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 25.6.2015 11:26:29
|
|
|
|
nata11
|
OK, Hvala Dunja. Otvoricu danas, sutra mada ja stizem u Srbiju sredinom jula ali taman da iscitam ove 3 knjige sto sam ponela
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 25.6.2015 12:43:46
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja trenutno čitam Autostoperski vodič kroz galaksiju od Daglas Adamsa,po preporuci i svidja mi se.A jako mi se svidela i autobiografska knjiga od Džek Londona ,,Kralj alkohol,,
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 26.6.2015 12:38:10
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Ja trenutno čitam Autostoperski vodič kroz galaksiju od Daglas Adamsa,po preporuci i svidja mi se.A jako mi se svidela i autobiografska knjiga od Džek Londona ,,Kralj alkohol,, Mm se dopala ova knjiga jako. Ja jos uvek citam "Kad je Nice plakao", razvuklo mi se, imala sam bas mnogo obaveza u skoli i nikako nisam stizala, pa sad planiram na moru da ga zavrsim, dobra je. A kupila sam i Murakamija "Kafka na obali mora", pa i nju nosim. Definitivno sam se navukla na Murakamija, nema mi spasa. Ne znam da li sam preporucivala ovde - Alesandro Bariko, vrlo neobicno pise, mene je odusevio kad sam ga prvi put cutala (davno).
< Poruku je uredio Didy -- 26.6.2015 12:45:18 >
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 26.6.2015 13:10:08
|
|
|
|
vikiveki
|
Didy ja još nisam čitala Murakamija,ali sledeću knjigu u biblioteci uzimam njegovu
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 26.6.2015 13:17:31
|
|
|
|
Didy
|
Uzmi prvo "Norvesku sumu", moja preporuka.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 26.6.2015 13:40:50
|
|
|
|
vikiveki
|
Didy,poslušaću te
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 26.6.2015 14:01:35
|
|
|
|
Klarita
|
Evo krecem i ja u ponedeljak u biblioteku...bas ste me zaintrigirale sad
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 26.6.2015 14:09:33
|
|
|
|
amdn
|
Didy imamo isti ukus, ja imam Murakamija nekoliko knjiga , Kafka na zalu je odlicna, Bariko i svila.. Citajte R. R. Martina -Game of trones, knjige su odlicne
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 26.6.2015 14:12:44
|
|
|
|
amdn
|
Klarita mi uclanjeni u biblioteku odavno, ima za klince super knjiga nas ima 4. god i redovno idemo zajedno u bb. ima nekih knjiga za njih o ekologiji, telu, planetama...
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 26.6.2015 14:16:58
|
|
|
|
Klarita
|
ja nisam clan biblioteke. Uclanicu se u ponedeljak. Knjige kupujem, jer volim da imam. Tako i svojoj K...ne zelim uopste da razmisljam o ostecenju decijih knjiga.
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 26.6.2015 14:19:16
|
|
|
|
amdn
|
ako imate Vulkan knjizare u gradu imaju odlican izbor za klince, Vulkancic kao clan imas i popuste, moze i na netu da se naruce
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 26.6.2015 14:21:44
|
|
|
|
Klarita
|
amdn, ti izgleda ne znas odakle sam ja pa mi ne da nemamo knjizaru Vulkan, nego nemamo nikakvu knjizaru Vec smo clanovi vulkana, lagune i evrogintija (oprosti, ne znam kako se pise tacno) i redovno pratimo snizenja i akcije
|
|
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.