Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 13.12.2014 18:07:25
|
|
|
|
branki*
|
meni ta lauseviceva knjiga onako..nije losa,ali,iskreno,ocekivala sam mnogo vise.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 13.12.2014 18:28:30
|
|
|
|
Didy
|
Ja nisam ništa ni očekivala od nje, pa je nisam ni uzela da čitam. Iskreno, ide mi na živce što danas svako sebi daje za pravo da objavi knjigu: glumci, pevači, starlete, kriminalci... Sve može. I što je najgore od svega - prodaje se!
< Poruku je uredio Didy -- 13.12.2014 18:40:26 >
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 13.12.2014 18:38:37
|
|
|
|
branki*
|
pa,jeste,didy,ljudi ocekuju ko zna kakve pikanterije i prljav ves i sokantne ispovesti,pa se prodaje.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 13.12.2014 18:39:54
|
|
|
|
bubulence
|
meni je prvi deo jaaaako dobar, drugi nikakav... slazem se da danas svako pise ali ponekad se bas iznenadim koliko kvalitetnih stvari moze da napise neko od koga to nikada ne bih ocekivala, sa druge strane od nekog bas mnogo ocekujem pa uzmem knjigu i razocaram se...
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 13.12.2014 18:43:13
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: bubulence meni je prvi deo jaaaako dobar, drugi nikakav... slazem se da danas svako pise ali ponekad se bas iznenadim koliko kvalitetnih stvari moze da napise neko od koga to nikada ne bih ocekivala, sa druge strane od nekog bas mnogo ocekujem pa uzmem knjigu i razocaram se... Recimo? Ja sad ne mogu da se setim nikoga od poznatih ko je nešto kvalitetno napisao.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 13.12.2014 18:49:40
|
|
|
|
bubulence
|
recimo J.B.Alimpic... Ringispil... ne znam u kakvom si ti fazonu (sigurno nisi u tom ) ali svi koji su procitali su rekli da nema sanse da ona napise tako nesto. i slazem se. ali evo citam trenutno njenu trecu knjigu "Poslednje prolece u Parizu" i opet sam iznenadjena koliko je dobra knjiga... kakvi opisi, koliko docara ono o cemu pise... Pa i Lausevic, i on me je prijatno iznenadio, samo je moje misljenje da je trebao da se zadrzi na toj prvoj knjizi...
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 13.12.2014 18:54:46
|
|
|
|
Didy
|
Nisam čitala ni Lauševića, ni J. Bačlić Alimpić, možda samo imam predrasude, ali stojim neki dan na kasi, ono na policama za knjige sve pisac do pisca - Marija Šerifović, Novak Đoković. Dajte, ljudi, radite ono što vam je posao kad to već dobro radite.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 13.12.2014 19:05:12
|
|
|
|
bubulence
|
i ja sam imala predrasude... i svi ih imaju sto je i normalno... mislim, meni nikada ne bi palo da jedan onakav voditelj moze da se potpise a ne da napise dobru knjigu ali eto... ali da, i mm je nedavno komentarisao, usao na neki sajt da poruci knjigu da ima preko praznika da cita i kaze "ma daaaj, sta da porucim, Isidoru Bjelicu, Vesnu Dedic, Mariju Serifovic, Ivu Strljic ????"... to mu je izbacilo na prvoj strani a on sav u fazonu istorije, politike itd i onda kada vidi ko sve pise dodje mu da ne cita nista...
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 13.12.2014 19:09:35
|
|
|
|
Didy
|
Meni su se svidele od Isidore Bijelice "Kraljice serbske", davno sam je čitala, pre višđe od 10 godina, ali mi se dopala i istorijska je tematika. Njene romane nikad ne bih ni pomislila da čitam. Bubi, preporuka za tm - Mario Vargas Ljosa. On je nobelovac, dobre su mu knjige, a tematika im je nekako "muška". Letos sam pročitala GRAD I PSI, mislim da bi trebalo svaki muškarac da je pročita.
< Poruku je uredio Didy -- 13.12.2014 19:15:45 >
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 13.12.2014 19:33:57
|
|
|
|
bubulence
|
uzela mu je moja mama Kainov oziljak, ne znam ko je napisao, mislim da je to poceo da cita a vidim da je uzeo i opet njegovog D. Lucica ... mada sada i nema vremena kao ranije...a vidis mogla bih ga ja iznenaditi sa nekom knjigom, hvala na predlogu.. meni je uvek problem da mu kupim jer ne znam sta je u njegovom fazonu...
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 13.12.2014 19:38:27
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja Lauševićevu knjigu nisam shvatila kao neko umetničko delo već prosto kao tužnu priču jednog, nekada velikog čoveka. Ljosa ima odlične knjige, jako mi se dopadaju.
< Poruku je uredio Ana RR -- 13.12.2014 19:39:10 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 16.12.2014 9:48:30
|
|
|
|
nata11
|
Najbolje od mene - jako povrsna knjiga sa krajem koji je kao sapunica A cak mi se prvih par strana i dopalo mislila sam bice OK knjizica za opustanje ali krajjj je ma kakva sapunica, mala nevesta mu nije ravna.
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 13.1.2015 23:02:19
|
|
|
|
Didy
|
Ja sam se definitivno opasno navukla na Murakamija, ništa drugo ne uzimam za čitanje.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 14.1.2015 5:11:58
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja sam počela da čitam Game of Thrones, za sada nije loša
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 14.1.2015 11:45:24
|
|
|
|
superm
|
Trenutno čitam- Kazuo Ishiguro, The Remains of the Day. Pisac je japanac poreklom, delo pripada engleskoj knjizevnosti.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 14.1.2015 21:53:05
|
|
|
|
mama krava
|
Slika Doriana Greja -Oskar Vajld! Savrsena!
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 14.1.2015 22:48:53
|
|
|
|
PoisonEve
|
Didy, jesi li čitala 1Q84? To mi je jedna od njegovih omiljenih knjiga.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 15.1.2015 8:51:56
|
|
|
|
Rosita
|
Juče sam u Vulkanu kupovala za dete i ne preostade mi novca za mene. Odavno nisam kupila knjigu. Kupila sam za mm pre jedno dva meseca, ranije sam više iznajmljivala u biblioteci. Tako mi se čita, a nikako da čitam u zadnje vreme, sva sam nešto po tom pitanju i baš mi se to ne svidja, zapala sam u neku bezveze fazu oko toga, jeste da nemam vremena li po pet strana uveče ako ne može više... eto, sudite mi
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 15.1.2015 22:12:45
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: PoisonEve Didy, jesi li čitala 1Q84? To mi je jedna od njegovih omiljenih knjiga. Ona mi je sledeća na redu, strpljivo me čeka na polici. Čula sam od dosta ljudi da je ona najjača, pa jedva čekam da počnem da je čitam.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 20.1.2015 20:23:10
|
|
|
|
Figaro88
|
Ja sam opet pročitala ceo serijal o Hari Poteru(i na srpskom i na Engleskom),obožavam ga,čitala sam i Andrei,to joj je sad omiljena knjiga,tatu zove Lord Voldemort Procitala sam još jednu od Dz.K.Rouling-Upražnjeno mesto.I ona mi je odlična.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 26.1.2015 23:33:02
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Sada sam uzela Norvešku šumu, iako mi se Murakami sporadično dopada. Zato nikada nisam sigurna šta sam tačno od njega čitala. Uzela sam Patersona (krimi), kaže bibliotekarka da je dobar, pa ajd da vidimo. I uzela sam čak tri knjige od Džin Sason, nastavljaju se jedna na drugu, autobiografija žene iz Saudijske Arabije. I kao što rekoh, kod Murakamija nikada nisam sigurna šta sam čitala, a Norvešku šumu sam čitala ranije , čim sam počela skontala sam. Ali, se uopšte ne sećam nastavka, i pojma nemam da li mi se dopala. Odlučila sam da prvo završim sve tri od Džin Sason, i sada završavam treću a fora je što sutra moram da vratim knjige, tj. trebala sam danas, ali progledaće mi valjda za jedan dan kroz prste ionako im je vazda prazna bibiloteka, niko ne dolazi. Tako da neću stići da ponovim Norvešku šumu, a ovu petu nisam ni načela, no dobro. A ove tri od Džin Sason, prijaše mi, jer znam da je istinita priča a na momente ima nekih eksplicitnih scena koje opisuju tako neke situacije sa kojima nisam imala dodira, tako da drži pažnju. Juče npr. čitah šta se radilo evnusima (tj. da bi postali evnusi), detaljno opisano
< Poruku je uredio dunja RR -- 26.1.2015 23:37:45 >
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 27.1.2015 4:49:28
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: mama krava Slika Doriana Greja -Oskar Vajld! Savrsena! Da, odlična čitala sam je još u srednjoj školi, baš bih mogla da ponovim
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 27.1.2015 11:48:34
|
|
|
|
mama krava
|
Oskar Vajld je van vremenski, tj svevremenski! Ova knjiga se stvarno, UVEK može čitati!
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 31.1.2015 18:15:35
|
|
|
|
jess021
|
Haled Hoseini- Hiljadu cudesnih sunaca
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 4.2.2015 17:31:28
|
|
|
|
Figaro88
|
Dzejms Paterson je odličan pisac,ja još nisam pročitala nešto od njega a da mi se nije svidelo-a pročitala sam sve sem ovih najnovijih
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.