Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 4.2.2015 17:57:52
|
|
|
|
nata11
|
Kuca secanja i zaborava -svaka preporuka za knjigu.
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 8.2.2015 21:14:41
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: mama krava Po meni jedna fenomenalna knjiga za koju mi je žao što je deca ne čitaju u lektiri, bar u srednjoj školi - Knjiga o Milutinu od Danka Popovića! Surova, tužna i smešna istina i tako u krug! Srbine, gedžo... Hvala ti za preporuku, odlična! Tačno tako, tužno-smešna, mada ja više plačem od tuge (nisam još stigla do kraja.), a i mnogo su mi jasniji neko događaji .. Tačno bi je trebalo uvrstiti u lektiru. Moraću nakon ove potražiti još nešto od Danka.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 8.2.2015 21:55:43
|
|
|
|
mama krava
|
Bas mi je drago da si uzela da je citas! I ja cu ponovo cim mi deca i obaveze doVole! Tako je ja uhvatim svake 2-3 god pa ponovo procitam! Stvarno vredi!
< Poruku je uredio mama krava -- 8.2.2015 21:59:34 >
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 18.2.2015 11:02:57
|
|
|
|
soni
|
Zahir..Koeljo
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 18.2.2015 12:04:33
|
|
|
|
milicicak
|
Za ljubitelje epske fantastike Demonski ciklus Piter V Bret. Sve tri knjige: Noc demona, Pustinjsko koplje i Suncani rat su odlicne. I sto je najvaznije, prevod na srpski je dobar :)
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 18.2.2015 14:41:55
|
|
|
|
mihi
|
Moe Jen, Zabe (Nobelova naghrada za književnost) i Umoran od života i smrti.
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 18.2.2015 21:53:21
|
|
|
|
doktorkakristal
|
preljuba od Koelja ,naravno ko voli njegov stil pisanja
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 3.3.2015 12:07:28
|
|
|
|
jess021
|
Haled Hoseini-A planine odjeknuse Ne znam sta bih rekla, nemam neko misljenje. Mozda zato sto sam u poslednje vreme procitala par knjiga sa tom tematikom i malo mi je dosadila.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 4.3.2015 22:32:55
|
|
|
|
doktorkakristal
|
procitah hiljadu cudesnih sunaca i knjiga me bas potresla,odavno nisam procitala nesto sto me je toliko opteretilo,za mene previse teska tematika,posebno sto takav nacin zivota zena za mene predstavlja pravu nocnu moru
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 4.3.2015 23:15:27
|
|
|
|
veselicaa
|
Dr ta mi je sledeca za citanje.Trenutno citam Alhemicara od Koelja i odusevljena sam.Kada kazem citam mislim da ga citam po drugi,treci put ali knjiga je tako dobra da prosto uzivam u citanju.
< Poruku je uredio veselica -- 4.3.2015 23:19:01 >
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 5.3.2015 0:20:10
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: doktorkakristal RR procitah hiljadu cudesnih sunaca i knjiga me bas potresla,odavno nisam procitala nesto sto me je toliko opteretilo,za mene previse teska tematika,posebno sto takav nacin zivota zena za mene predstavlja pravu nocnu moru I Lovac na zmajeve je u istom stilu, meni je bilo preteško, noćima nisam mogla da spavam. Ne prija mi ta tematika. Sad čitam And the mountains echoed isto od Hoseinija, nadam se da je malo drugačija (a pošto je na engleskom možda mi neće tako teško pasti).
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 5.3.2015 9:24:00
|
|
|
|
doktorkakristal
|
VESELICE kazem ti meni je bila preteska,Koelja sto se tice sve knjige su mu super bar meni ANCI svaka cast kad citas na engleskom
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 5.3.2015 11:28:10
|
|
|
|
jess021
|
Od te tri knjige najbolja mi je Hiljadu cudesnih sunaca, a ove dve onako.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 5.3.2015 11:34:05
|
|
|
|
veselicaa
|
Ja sam bas mislila da su njegove knjige lake za citanje.Ana i ja zelim da procitam neku na engleskom,konacno znam da mogu ali ne znam za koju da se odlucim.
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 5.3.2015 11:39:57
|
|
|
|
jess021
|
Veselice, one jesu lake u smislu stila pisanja, mozes je procitati za 2-3 dana, ali je teska tematika o kojoj pise.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 5.3.2015 18:04:32
|
|
|
|
nata11
|
Trenutno citam Indijska princeza i mislim da cu ostaviti na pola. Stvarno nemam zelju da citam o nekim nazadnim i nakaradim obicajima sa dozom pedofilije.
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.3.2015 3:59:37
|
|
|
|
Ana RR
|
Ovde ( u Kalgariju) je biblioteka besplatna od 1.januara ( inace se placalo 12 dolara godisnje, smesno) i greota je da ne koristim. Mogu online a mogu da uzmem knjige. Obavezno i Marko uzme sta zeli.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.3.2015 13:55:33
|
|
|
|
nikiteki
|
ja sam poslednje citala mirjam
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.3.2015 14:07:45
|
|
|
|
jabudic
|
Vladislav Bajac- Knjiga o bambusu P.S. Ja sam Mirjam pročitala čitav komplet u cugu u 4. osnovne Znam da me tada bilo sramota da me ko vidi sa knjigom, jer je to ipak bio ljubavni roman. Pristojan, ali ljubavni, a ja dijete
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.3.2015 14:54:34
|
|
|
|
Modessty
|
čista isitna
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 25.3.2015 23:19:13
|
|
|
|
dunja RR
|
Kao što sam već pisala, Knjiga o Milutinu, odlična. Trenutno čitam Očeve i oce, od Selenića, čini mi se da je Anči preporučila, na početku sam, nemam još pravi utisak, ali javim kada završim. A posle ću ponovo Danka Popoviča, uzela sam danas iz biblioteke Konak u Kragujevcu.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 26.3.2015 6:58:07
|
|
|
|
branki*
|
dunjac,uzmi i i KUCA LUKICA,isto pisao danko popovic. od tih domacih,meni super i KAD SU CVETALE TIKVE,i ponesto od MOME KAPORA..
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 26.3.2015 7:00:57
|
|
|
|
Ana RR
|
Woow, Kad su cvetale tikve... pa to nisam čitala ima 20 godina, baš bi bilo dobro podsetiti se. Hvala branki što si spomenula
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 26.3.2015 7:07:55
|
|
|
|
branki*
|
anci,tu knjigu i petrijin venac sam citala po 4-5 puta
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 26.3.2015 10:59:51
|
|
|
|
mama krava
|
Jao, da KAD SU CVETALE TIKVE...super je! A ja sam preporučila Selenića, Dunjić... Kad se setim, koliko sam se na pojedine delove smejala.... a drugi me bacali u depresiju, jer sam shvatila da se do dan danas u Srbiji zemlji ništa promenilo nije!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.