Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 28.9.2014 15:41:15
|
|
|
|
Mala Elena
|
Setih se zbog one teme -da li verujete u Boga , ove knjige " Koliba" , Vilijem Pol Jang... Nakon tragedije svoje cerke,otac dobije cudnu poruku, koju je potpisao sam Bog. I ode na zakazano mesto sastanka i upozna ga. I Boga i Isusa i reši sve svoje dileme, i oprosti ubici svog deteta, i shvati da ga je vera spasila… Pa koga to zanima, evo ...
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 28.9.2014 15:45:01
|
|
|
|
Sanchy
|
To je jako teska knjiga i nisam sigurna u vezi svog misljenja na tu temu,,potrebno je vise iscitavanja..
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 28.9.2014 15:47:00
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
mene nije drzala, nije mi se svidela
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 28.9.2014 15:48:57
|
|
|
|
branki*
|
mala elena,jesi citala ovu knjigu,koliba?sanci,ti?ja nisam,ali se sad zainteresovah.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 28.9.2014 15:50:49
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Ja mislim da sam pisala da je to Markes-100god samoce. Sada citam Lovca u zitu ali mi ne ide. Koncetracija mi je katastrofa. Trebala bi vise da citam,da se kultivisem
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 28.9.2014 15:51:16
|
|
|
|
Sanchy
|
Branki ja sam citala,imam je..kazem,teska knjiga i nisam sigurna da mi se dopada i da mogu da prihvatim takav nacin razmisljanja o toj temi..trebala bi da je procitam jos jednom mozda bi imala jasniji stav u svojoj glavi ,,deluje malo konfuzno ali procitaj pa ces videti o cemu pricam
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 28.9.2014 15:59:08
|
|
|
|
branki*
|
ok,hvala sad sam guglala da vidim sta pisu o njoj ukratko.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 28.9.2014 22:02:09
|
|
|
|
doktorkakristal
|
BRANKI mog muza je odusevila ta knjiga ja je nisam citala Lecenje Sopenhauerom,po meni sjajna knjiga
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.10.2014 14:30:13
|
|
|
|
emicaa
|
Knjiga koju sam danas završila Ladanjska kuća,mnogo je dosadna,uopšte nije u mom fazonu.Danas mi je sveki donijela Poziv iz groba,opis mi se mnogo svidio pa ću posle otpočeti,nadam se da se neću razočarati.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.10.2014 22:21:08
|
|
|
|
nata11
|
Koliba mi je nikakva... Bas teska knjiga.
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.10.2014 22:23:18
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Zlocin i kazna od Dostojevskog
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.10.2014 23:49:21
|
|
|
|
Azra_
|
Kolibu sam pročitala, šta znam... Meni je knjiga malo čudna, uvrnuta, na momente malo teška, uz odstupanje u svemu što očekujemo. Ne kažem da nije valjala, ali, čitala sam i bolje.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 7.10.2014 9:21:10
|
|
|
|
Lu
|
Koliba je knjiga o oprostu a oprost je nešto najbolje i najvrednije što čovjek može za sebe uraditi da bi osjetio mir u srcu. Za mene predivna knjiga
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 7.10.2014 9:25:16
|
|
|
|
Modessty
|
Znam da sam off ali moram: Lu tako je divno videti da si tu
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 7.10.2014 9:33:47
|
|
|
|
Kiškum
|
Hm :) Divna tema. 1. Ko voli malo uvrnuto: Sto godina samoće, Markes 2. Ko voli posebne trilere: Tajna istorija, Dona Tart 3. Ko voli prilično uvrnuto (kao ja, npr): Parfem, Ziskind 4. Ko voli klasiku: Orkanski visovi, Bronte 5. Ko voli da se smeje (opet ja): Čudo u Poskokovoj Dragi, Tomić, ja sam je oplakala od smeha. Sad ću da čitam vaše preporuke
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 3.11.2014 14:58:27
|
|
|
|
veselicaa
|
Trenutno citam Koelja,tj.Alhemicara,pre njega sam procitala dosta knjiga T.Praceta a planiram da pocnem da citam H.Hoseinija.Kad se zalepim za nekog autora onda se trudim da procitam sto vise njegovih knjiga.
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 3.11.2014 22:58:21
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja upravo čitam Kaluđera koji je prodao svoj ferari, i za sada mi deluje onako, kao klasična motivaciona knjiga, ... već viđeno. Mada tek sam na trećini, videćemo ...
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 24.11.2014 21:00:18
|
|
|
|
dunja RR
|
I dalje čitam Kaluđera, sporadično, nisam oduševljena moram priznati, ali sam naišla na par korisnih i primenljvih saveta. Ali zato sam uporedo počela da čitam Lovca na zmajeve, i uh, uh, opet emocije drmaju, Haled je car! Volim njegove knjige.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 12.12.2014 20:43:54
|
|
|
|
dunja RR
|
Kaluđera nisam pročitala do kraja. Ima par dobrih misli, ali mislim da bi se sve to (ko želi), jasnije, pametnije, iskrenije i čistije moglo čuti kada bi otišli u manastir i pričali sa našim monasima i monahinjama. Probala Noru Roberts, posle par strana shvatila da mi nikako ne prija, ne sećam se čak ni koja je knjiga bila u pitanju (večeras je vratila). Ali zato Lovac na zmajeve Meni taj čovek, Haled, njegov stil, toliko prija. Prosto mi je žao što je napisao samo tri knjige (mislim na Lovca, Hiljadu čudesnih sunaca i A planine odjeknuše), tako bi volela da ima još, još, još. Sada sam uzela Norvešku šumu, iako mi se Murakami sporadično dopada. Zato nikada nisam sigurna šta sam tačno od njega čitala. Uzela sam Patersona (krimi), kaže bibliotekarka da je dobar, pa ajd da vidimo. I uzela sam čak tri knjige od Džin Sason, nastavljaju se jedna na drugu, autobiografija žene iz Saudijske Arabije.
< Poruku je uredio dunja RR -- 12.12.2014 20:56:51 >
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 12.12.2014 20:53:06
|
|
|
|
Didy
|
Pisala sam već - nisam mogla pročitati Kaluđera do kraja, činilo mi se kao gubljenje vremena. hoseini je i mene oduševio kad sam pročitala Lovca na zmajeve, ali mislim da mi je A planine odjeknuše najviše legla, mada su sve tri sjajne. Norveška šuma mi je odlična. Sad čitam Murakamijevu "Igraj, igraj, igraj" i nije mi ni blizu Norveške šume. Ne znam da li je iko čitao Alesandra Barikoa - pa eto moja preporuka, pročitala sam 4-5 njegovih knjiga, meni leži.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 12.12.2014 21:37:32
|
|
|
|
mama krava
|
Po meni jedna fenomenalna knjiga za koju mi je žao što je deca ne čitaju u lektiri, bar u srednjoj školi - Knjiga o Milutinu od Danka Popovića! Surova, tužna i smešna istina i tako u krug! Srbine, gedžo...
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 12.12.2014 21:39:59
|
|
|
|
branki*
|
MK,meni je sve sto sam citala od danka popovica odlicno
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 12.12.2014 22:51:41
|
|
|
|
mama krava
|
Ja mnogo volim istorijske teme, ali ova knjiga mi je najomiljenija i uvek mogu da je citam! Prosto neverovatno kako tih 100ak stranica mene ostavljaju bez daha. Isto tako Očevi i oci od Selenica, pa volim i Porodica od Maria Puzo-a o Bordzijama... Skoro sam citala knjigu Dolazim po tebe i vodim te sa sobom, neki mladi italijan Nikolo Amaniti. Odlucna, bas!
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 13.12.2014 0:54:51
|
|
|
|
vikiveki
|
Je li neko čitao Kapiju suza od Vergezea?
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 13.12.2014 6:40:14
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja sam pročitala Lovca na zmajeve i Hiljadu čudesnih sunaca, nisam mogla više. Knjige su odlične, dopada mi se kako piše ali meni je ta tema toliko teška, noćima sam imala košmare. Jednostavno nije to za mene.. Trenutno čitam Lauševića, Godina prođe dan nikad. Slučajno videh kod komšinice a taman nisam imala ideju šta da čitam. Čeka me The book thief ali nisam još ni počela, nadam se da ću imati vremena uskoro.
< Poruku je uredio Ana RR -- 13.12.2014 7:08:03 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.