Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 9.9.2014 11:21:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Knjiga kojoj se uvek vracam je Zoja od Danijele Stil, volim ljubavne romane.
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 9.9.2014 11:27:33
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ovu knjigu je bivsa poklonila mm, pa sam htela da protumacim kakvu je poruku htela da mu ostavi Ta slatka bolest, Patriša Hajsmit . Bezanje od realnosti...Mnogo je dobra knjiga.
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 9.9.2014 11:29:52
|
|
|
|
Anoniman
|
A pre neko vece sam procitala neku knjigu koju je mm dobio na poslu Na vrata sreca uvek kuca tri puta- Natasa Panic, nije losa...
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 9.9.2014 12:22:50
|
|
|
|
mirkam
|
IZVORNA PORUKA: anita Moja preporuka je: 1. Lovac na zmajeve 2. Hiljadu cudesnih sunaca 3. A planine odjeknuse Sve tri knjige je napisao Haled Hoseini. Ja sam se odusevila. I ja sam odusevljena! Topla preporuka. Sto se tice "50 nijansi siva" i ostala dva nastavka - ne znam , ko voli ok. Ja sam procitala sve tri u nedostatku drugog stiva, ali nisam odusevljena..
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 9.9.2014 13:03:21
|
|
|
|
Peace*
|
Lesbian for a Year By: Brooke Hemphill Ne vidim da je ima na srpskom. Rado bih pročitala. Pa i na engleskom.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 9.9.2014 13:08:26
|
|
|
|
emicaa
|
Knjiga Ruže,čitala sam je svake slobodne sekunde
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 9.9.2014 15:06:59
|
|
|
|
pipi_coco
|
Ima li neko kakav krimić da preporuci Jo Nesbo i sve njegove knjige su Imala sam fazu Murakamija prije par godina i procitala sam sve njegovo do cega sam mogla doci, on mi je super isto.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 9.9.2014 15:53:26
|
|
|
|
doktorkakristal
|
PIPI ako volis krimice tu ti je uvek Agata kristi i cuveni poaro ili nesto od sidni seldon
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 9.9.2014 16:10:00
|
|
|
|
emicaa
|
Pipi ja sam čitala čovjek iz sjene,hirurg,plavi dim,čovjek sa dva lica.A Sandra Brown ima dobre knjige
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 9.9.2014 16:52:21
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja čitam Neletovu autobiografiju - Fajront u Sarajevu i odlična je, ko voli Zabranjeno pušenje, Nadrealiste, Bosance .
< Poruku je uredio dunja RR -- 9.9.2014 20:27:26 >
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 9.9.2014 16:58:27
|
|
|
|
Rosita
|
Jao Dunja, to bi bio pravi poklon za mm, hvala na ideji . Gde si kupila? Mada lako cu izguglati, al ti kazi svejedno
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 9.9.2014 17:04:43
|
|
|
|
dunja RR
|
U Laguni, mislim da je bila oko 400 dinara neka promo cena pre mesec dana, ali moguće da je i dalje aktuelno.
< Poruku je uredio dunja RR -- 9.9.2014 20:27:13 >
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 9.9.2014 20:16:23
|
|
|
|
Mala Elena
|
Upravo mi drugarica preporucila Sedela sam na obali reke Pjedre i plakala, Paola Koelja ...
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 9.9.2014 20:21:10
|
|
|
|
emicaa
|
Jeste li čitale Ispovjest iz harema,vrijedi li da je počnem čitati,podavno sam je dobila od kume ali nikako da počnem?
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 10.9.2014 11:42:58
|
|
|
|
jabudic
|
Vladislav Bajac- Knjiga o bambusu
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 10.9.2014 12:54:39
|
|
|
|
Cakana84
|
IZVORNA PORUKA: pipi_coco Ima li neko kakav krimić da preporuci Jo Nesbo i sve njegove knjige su Isto sto i Ju Nesbe, kako ga vec prevode. Citam njegovo delo Crvendac. Nisam nista njegovo pre citala. Preporuka za ovu knjigu. Je l preporucujes neku posebno?
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 17.9.2014 1:43:46
|
|
|
|
bubulence
|
upravo procitala ‘Zelje i zapovest‘ , Nora Roberts. savrsena. juce sam je dobila na poklon, danas je gotova. divna ljubavna prica...
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 17.9.2014 8:05:00
|
|
|
|
anita
|
Jos jedna moja preporuka Purpurni Hibiskus - Čimamanda Ngozi Adiči Pola žutog sunca - Čimamanda Ngozi Adiči
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 21.9.2014 21:29:16
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: anita Jos jedna moja preporuka Purpurni Hibiskus - Čimamanda Ngozi Adiči Pola žutog sunca - Čimamanda Ngozi Adiči Jos jedna moja preporuka: Simeonov pecat - Vanja Bulic
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 21.9.2014 21:43:31
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: bubulence upravo procitala ‘Zelje i zapovest‘ , Nora Roberts. savrsena. juce sam je dobila na poklon, danas je gotova. divna ljubavna prica... I ostale iz te trilogije nisu lose. Ipak, meni najdraza njena trilogija je Trilogija Snova . Predivne price koje vracaju vjeru u zivot,ljubav,pravo neprolazno prijateljstvo.Redovno citam kada mi je potreban veliki hepiend. :D
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 21.9.2014 22:16:44
|
|
|
|
big mum
|
Anrićeva Jelena.Procitala sam je 1000 x. Andric je malo potežak ali kad jednom udje u dušu u njoj zauvjek ostaje.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 22.9.2014 8:28:35
|
|
|
|
Peace*
|
Luka dobio za rođus Ostrvo s blagom, pa ja uzela da pročitam opet.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 22.9.2014 8:41:00
|
|
|
|
pipi_coco
|
IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR Isto sto i Ju Nesbe, kako ga vec prevode. Citam njegovo delo Crvendac. Nisam nista njegovo pre citala. Preporuka za ovu knjigu. Je l preporucujes neku posebno? Ne znam da izdvojim ni jednu, sve njegove su mi super Možda "Lovci na glave" ona je isto super, ali je izdvojena, nije iz serijala Harry Hole. Crvendać je cini mi se dio jako povezane triologije, ne mogu se sada tacno sjetiti redosljeda, ali imam ih sve.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 22.9.2014 8:42:06
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Nada RR IZVORNA PORUKA: bubulence upravo procitala ‘Zelje i zapovest‘ , Nora Roberts. savrsena. juce sam je dobila na poklon, danas je gotova. divna ljubavna prica... I ostale iz te trilogije nisu lose. Ipak, meni najdraza njena trilogija je Trilogija Snova . Predivne price koje vracaju vjeru u zivot,ljubav,pravo neprolazno prijateljstvo.Redovno citam kada mi je potreban veliki hepiend. :D uglavnom i citam hepiend. nista drugo nije za mene. kada sam procitala roman Jelena 92, razbolela sam se. nije to za mene koliko god knjiga bila dobra
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 22.9.2014 9:06:12
|
|
|
|
Mala Elena
|
Neverovatno ! Sad sam bas htela da pitam za ovu "Zelja i zapovest "....dobila od drugarice, ali nikako da pocnem ...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.