|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti)
17.7.2014 11:54:46   
branki*

IZVORNA PORUKA: Peace*

IZVORNA PORUKA: branki

knjiga Pustinjski cvet koju je napisala Varis Dirije,manekenka poreklom iz Somalije,preporucujem,citala sam sa uzivanjem.

Mene nije fasciniralo. Mislim, priča je jaka, ali je po meni jako prosečno napisano. rečnik mi nije prijao. Znam, ona nije pisac, već manekenka, no ipak.
Čini mi se da ta knjiga ima nastavak. user posted image Pustinjska zora... user posted image Nešto se ne sećam da sam pročitala.

ima nastavak,da,ali nisam ni ja procitala.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 901
17.7.2014 12:20:46   
Cakana84
Zena jednog Bordzije, teska tematika, lako stivo, ali ipak vrlo zanimljiva.
Duge noci i crne zastave, istorijski SF, neophodno je malo predznanja za citanje.
Ko voli da cita knjige o psihologiji neka uzme Jerotica jer u ovoj tematici mogu da se nadju svakojake gluposti koje vam nece samo oduzeti vreme.

< Poruku je uredio Cakana84 RR -- 17.7.2014 12:21:13 >

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 902
17.7.2014 16:40:31   
Lu
"Nova zemlja", Ekart Tol...knjiga o egu, predobra koga zanima kako obuzdati svoj egouser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Cakana84)
Direktna veza do poruke: 903
17.7.2014 17:02:34   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Didy

IZVORNA PORUKA: superm

Bilo sta od preduhovite, da se tako izrazim, Mirjane Bobic Mojsilovic.

Meni se njene knjige uopšte ne dopadaju.

Ni meni.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 904
17.7.2014 17:11:02   
bubulence
ni meni se ne dopadaju, zapravo jednu sam krenula da citam, 6 puta se vracala na pocetak i na kraju odustala...
po treci put citam "mnogi zivoti i tajne tuge Zozefine Bonaparte" i opet sam ocarana knjigom.... svaku knjigu koja mi se dopadne citam bar 2-3 puta

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 905
28.7.2014 23:28:54   
Didy
Poručila sam on-line dve Murakamijeve knjige ("Igraj, igraj, igraj" i "Norveška šuma") i jedva čekam da mi stignu i da počnem da ih čitam. Radujem se već unapred. user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 906
12.8.2014 21:08:07   
Didy
Pročitala danas popodne "Norvešku šumu", oduševljena sam! user posted image Topla preporuka.
Sad ću "Igraj, igraj, igraj". user posted image
Toliko mi se dopao Murakami da planiram sve njegove knjige da pročitam u narednom periodu. user posted image

< Poruku je uredio Didy -- 12.8.2014 21:09:46 >

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 907
12.8.2014 21:49:29   
branki*
ja nikako da procitam knjigu koju mi je sanjica preporucila-jedan u milion,ima je u biblioteci,ali je stalno zauzetauser posted image

branki

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 908
12.8.2014 22:00:20   
Sanjica26 RR
Branki a da zamolis bibliotekarku da ti je sacuva kad bude vracena?
Procitala u dahu Sunce iza bedema od Djin Sesan. Vrlo potresna prica ozenama u Avganistanu.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 909
12.8.2014 22:01:35   
branki*
ili to ili da me ubelezi ako ima neki spisak za cekanje.

branki

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 910
12.8.2014 22:17:50   
nata11

IZVORNA PORUKA: Verolina

IZVORNA PORUKA: Didy

IZVORNA PORUKA: superm

Bilo sta od preduhovite, da se tako izrazim, Mirjane Bobic Mojsilovic.

Meni se njene knjige uopšte ne dopadaju.

Ni meni.

user posted image Bolje knjige pise ona novinarka sa pinka sto se ceri kao luda nego ona.

Jel neko cita mozda Najbolje od mene- N.S. ?

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 911
12.8.2014 22:19:51   
Verolina
Murakamiuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 912
24.8.2014 20:50:05   
superm
Za ljubitelje istorije, memoarske proze i Beograda, toplo preporucujem knjigu- Mangupluci oko Kalimegdana, Aleksandar Deroko

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 913
24.8.2014 21:17:12   
Sanjalica1980
Poslednja knjiga koju sam procitala je 100 cudesnih sunaca od Haleda Hoseinija. Mene je knjiga odusevila ali mi je bila emotivno teska. Plakala sam kao kisa. Ne preporucujem da je citate ako ste trudnica.
Inace sam citala samo klasike ali ovo je prva knjiga koju sam procitala od modernih pisaca.
Pre trudnoce sam pocela da citam "A planine odjekuse " medjutim morala sam prekinuti.

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 914
24.8.2014 21:19:35   
Sanjalica1980
Mislila sa na Hiljadu cudesnih sunaca user posted image trudnicki mozakuser posted image

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 915
6.9.2014 14:34:05   
jess021
Upravo sam procitala Poslednje prolece u Parizu, od J. Bacic-Alimpic. Nisam kompetentna da sudim o njoj kao piscu, ali procitala sam sve 3 njene knjige i nakon citanja, o njima jos danima razmisljala. Nekako uspeva da ti priblizi knjigu, kao da sama prozivljavam zivot likova iz knjige.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

Direktna veza do poruke: 916
6.9.2014 14:40:37   
bubulence
meni Pismo gospodje Vilme nije ni blizu Ringispila. ok je knjiga, sto kazes kao da prozivljavam sve sto procitam ali Ringispil je neprevazidjen. moram da uzmem i tu trecu, nisam ni znala da je izdala...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 917
6.9.2014 14:52:40   
Rosita

IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR

Ko voli da cita knjige o psihologiji neka uzme Jerotica jer u ovoj tematici mogu da se nadju svakojake gluposti koje vam nece samo oduzeti vreme.

Tacno da svasta ima, bombasticni naslovi, unutra nista.

Ja bih izdvojila Irvina Jaloma- Kad je Nice plakao, Lecenje Sopenhauerom, Krvnik ljubavi i ostale psihoterapijske novele. Koju god da uzmete, odusevicete se.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Cakana84)
Direktna veza do poruke: 918
6.9.2014 15:53:56   
Sanjalicaaa
Hiljadu cudesnih sunaca i moja preporuka, predivna knjiga. Odlicna je i "Lovac na zmajeve". Ne znam koja mi se vise svidja. Skoro mi nije legao neki pisac kao Hoseini

< Poruku je uredio Sanjalicaaa -- 6.9.2014 15:54:37 >

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

Direktna veza do poruke: 919
6.9.2014 16:40:35   
Mala Elena
1000 nijansi sive i ostala 2 nastavka svi preporucuju. Ja stala na prvoj. To je vise za neostvarene, zaljublenice.user posted image
Moze recimo- " Juzno od granice, zapadno od sunca " Haruki Murakami, japanski pisac. Ova knjiga boli. Za jedan tako kratak roman,boli iznenađujuće snažno… rečiti traktat o iracionalnim moćima ljubavi i čežnje... slatko-gorka elegija o neizbežnim posledicama detinjstva.user posted image preporuka

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 920
7.9.2014 12:54:47   
jess021
Elena mislis 50 nijansi sive. Ja sam procitala i uopste nisam odusevljena, sexa na sve strane, a radnje niotkuda. Sve to je moglo stati u jednu knjigu, a ne razvuci na 1000 strana. To je moje skromno misljenje.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 921
7.9.2014 14:18:07   
Dani.kv
Ja obozavam da slusam Jerotica. Nisam nista citala al sam se nameracila na jednu pa cim dodjem do para i vremena kupicu. Htela sam da crknem sto ukucani nisu imali sluha za moju zelju da cuvaju bebe a ja odem do biblioteke da ga slusam

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 922
7.9.2014 14:48:02   
Mala Elena
Jess u pravu si! Prsla sam, hvala user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 923
7.9.2014 14:50:44   
Mala Elena
Prosle nove godine sam dobila od deda mraza (mm) user posted image knjigu Šaptač -Donato Karizi i mnogo je dobra .Ima nastavak- Vladar iz senke i Lovac na duse .

Direktna veza do poruke: 924
9.9.2014 11:18:33   
anita
Moja preporuka je:
1. Lovac na zmajeve
2. Hiljadu cudesnih sunaca
3. A planine odjeknuse

Sve tri knjige je napisao Haled Hoseini. Ja sam se odusevila.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

Direktna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here