|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XV
24.6.2015 8:32:38   
Cortina
nemam pojma user posted image ja sam nova na forumu

(odgovor članu pozitivna)
Direktna veza do poruke: 801
24.6.2015 8:39:42   
pozitivna
Aha, oki nije problem ,sta ti radis ?

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 802
24.6.2015 8:45:42   
Cortina
nista evo na poslu sam pa jutarnja kafica i tako to. Malo caskanje user posted image

Direktna veza do poruke: 803
24.6.2015 9:06:44   
pozitivna
Uh dobro je to , mora da ti je lagan posao ,a ja sam vec sad na odmoru pa sve do avgusta ;)

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 804
24.6.2015 9:44:28   
truca
meni je do sad bila guzva na poslu pa nisam mogla da pisem. sad je malo lakse, evo me opet sa vama. jako se bojim te bete sutra, znam da to mozete da razumete user posted image

Direktna veza do poruke: 805
24.6.2015 11:10:31   
truca
evo jednog novog simptoma, mozda i jedinog pravog user posted image osecam sa desne strane neverovatnu bol, koja nije nalik menstrualnoj, sa desne strane vise prema sredini. jel imao neko tako nesto?

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 806
24.6.2015 20:24:12   
cvećka

IZVORNA PORUKA: truca
...nekako mislim da je za test mozda prerano. tek mi je 11 dan od transfera...

Ja isto nisam izdrzala i radila sam test 11. dan, bila je jaaako bleda crtica, a beta 14 dan oko 500 user posted image samo napred user posted image

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 807
24.6.2015 20:50:19   
truca
hvala cvecka, ja nemam nikakav simptom, al se nadam da ce beta ipak pokazati neku vecu vrednost. jesu tebi ubacili blastociste, koliko su dana bili stari embrioni ?

(odgovor članu cvećka)
Direktna veza do poruke: 808
24.6.2015 21:20:49   
cvećka
Vratili su mi jedina preostala dva Bembriona, aspiracija je bila 04.02, a transfer 06.02.... sve nam je slican scenario, zelim ti istu ovu srecu user posted image

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 809
24.6.2015 21:29:09   
truca
heheh bas bi bilo sjajno da bude tako kao i kod tebe user posted image sreca, ponestalo nam je testova, pa sutra ujutru necu ni raditi user posted image 9 sati pravac beta pa cemo da vidimo

(odgovor članu cvećka)
Direktna veza do poruke: 810
24.6.2015 21:31:04   
suzi kju
Truco a odakle si, gde vadiš betu?
Navijam jako, najjače i da nam se preseliš u trudničke teme, i ti i ostale devojke.

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 811
24.6.2015 21:37:07   
truca
hvala suzi user posted image u medlabu vadim betu, u ns. strah me , ali se nadam da ce biti dobro, javicu vam cim saznam :) mislim da rezultat nece biti pre 18h

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 812
24.6.2015 21:45:37   
suzi kju
Toliko dugo se čeka? Ovde stigne rezultat za tri sata, nekad i pre.
Obavezno javi, a ja navijam da bude velika beta, i sigurna sam da će biti.
Biće ti ovo duga noć i još duzi dan.

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 813
24.6.2015 21:47:14   
Cortina
Pridruzujem se navijanju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 814
24.6.2015 21:52:13   
Anoniman
I ja navijamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cortina)
  Direktna veza do poruke: 815
24.6.2015 21:56:40   
sonyasha
Truco, navijamo jakouser posted image user posted image user posted image

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 816
24.6.2015 22:05:05   
truca
hvala vam jos jednom svima, stvarno ste divne i prava ste podrska, zaista mi to mnogo znaci user posted image mm je ubedjen da ce beta biti velika, ja ne znam ni da li cu smeti odmah da otvorim mail, reci cu da posalju na mail, vec sad sam sva isprepadanauser posted image idem sad na spavanje, a sutra se cujemo, jos jedan veeeliki user posted image za sve vas ovde user posted image

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 817
24.6.2015 22:31:22   
jess021
Truco, i ti si iz NS?! Divno, ma bice visoka videces.
Ja sam radila u Jugolabu, izvadila krv u 8h i u 10h bila gotova beta, tamo u njihovoj glavnoj lab u Cara Dusana. Gde god budes vadila, zamoli ih da bude sto pre, ucinice ti sigurno.
Drzim palceveuser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 818
25.6.2015 7:43:36   
majza
truco želim ti danas puno srece!veliku betu.....
..

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 819
25.6.2015 7:48:00   
Cortina
dobro jutro majza, nema te user posted image
kada ti radis betu, da navijamo i za tebe user posted image

(odgovor članu majza)
Direktna veza do poruke: 820
25.6.2015 7:51:38   
majza
Hvala puno za ovaj post.ako ikom ,meni si ulila veliku nadu.meni nije uspela ni poslednja vantelesna iz zaledjenih,a više nemam pravo na vantelesne zbog zdravstenom stanja.u pravo vreme si napisala i mene mnogo obradovala,jer ja nemam jedan jajovod a drugi zapušen i zarastao u bešiku. Ako bog da možda mi to pomogne.

(odgovor članu anuksunamun)
Direktna veza do poruke: 821
25.6.2015 7:57:29   
Cortina
jao bas mi je zao majza user posted image nemam reci utehe za tebe, ali veruj mi ima Boga i nikad se ne zna. Toliko slucajeva ima gde je bilo nemoguce a ispalo je sve u najboljem redu. Glavu gore i ne padaj u ocajanje, moras da budes mnogo hraba.

(odgovor članu majza)
Direktna veza do poruke: 822
25.6.2015 8:09:22   
majza
Hvala puno devojkama za podršku. nisam htela pisati ranije dok nije došao Truci dan za betu.NAVIJAM ZA NJU SVIM SRCEM.user posted image da ne bi ona razmišljala.Ja sam dobila još u petak tako da betu nisam ni dočekala koja je trebala biti u utorak.HVALA JOŠ JEDNOM.mada ste mi nedostajala svih ovih dana jer me jedine vi razumete.iskoristili sam svoju poslednju šansu. sada mi jedina nada ostaje donirane jajne ćelije ako uopšte i to prihvati moja materica pošto sam imala 2 vantelesne i 4 iz zaledjenih samo prošle godine biohemiska trudnoća ostalo pokvarim pre bete.

(odgovor članu majza)
Direktna veza do poruke: 823
25.6.2015 8:09:47   
Maraj
Truco navijamo user posted image
majza zasto mislis da nema nade za tebe sa tvojim jajnim celijama......

< Poruku je uredio Maraj -- 25.6.2015 8:12:05 >

(odgovor članu majza)
Direktna veza do poruke: 824
25.6.2015 8:26:22   
majza
Ja ne smem više imati stimulaciju sa lekovima.pošto sam pre 5 god imala operaciju karcinom debelog creva.i misle da sam doprinela tim vantelesnim.ali srećom imala sam vantelesn u godinu pre tog pa sam imala 5 zaledjenih i sada sam to iskoristili. sada zadnji embrioni su bili zajedno zaledjeni ne znam zašto ali mismo ubacili jedan a onaj i nije bio za zaleđavanje ponovo.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
VEZA IZMEĐU ISHRANE I PLODNOSTI
Fokusirajući se na hranu bogatu hranljivim materijama, održavajući zdravu težinu i izbegavajući štetne supstance, osobe ...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here