|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat]
20.6.2015 16:49:54   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Višnjica83

Unina mama hvalaaaa.....povući malo jačeeeee user posted image

Vucem najjace, a vi budite vredne, ja sam mm ceo februar jurila, jutro vece, i evo je Nora kod mame u stomaku, tako da samo opusteno, ne mislite o bebi vec se prepustite ljubavi i strastimauser posted image user posted image

(odgovor članu Višnjica83)
  Direktna veza do poruke: 251
20.6.2015 16:55:52   
vocicana
E to se zove duh! Svaka cas_t. Samo vredno, ja cekalice navijam za vas, ja sam sama, a vi se ˝ujurite˝, pravac spavaca soba i samo osmeh!!!user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio dijana1 RR -- 20.6.2015 17:25:58 >

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

Direktna veza do poruke: 252
20.6.2015 17:39:54   
saska80
Probaću da se smirim. Utorak ili sreda je dan D, videćemo. Javljam a piši i ti :-*

Direktna veza do poruke: 253
20.6.2015 17:50:39   
Lejjan
Dobrodošle nove crtice :)

Jeste vocice u istoj smo sve gabuli,pa je ljepo razmenjivati misljenja,slusati iskusnije..Nije sve ni u doktorima -_- , mogu reći više sam naučila ovde nego kod moje ginc. :)

Ja imam nesnosljive tupe bolove u predjelu ljevog jajnika i u desnom ali u ljevom više..samo lezim i ,ako se na nogu oslonim zaboli bas jako,a i u wc sam od jutra do podne otisla jedno 5 puta (budila me puna besika) :/ (stim da mi je gin na godisnjem nema uzv folikulometrije) sad mi malo prpa :/ da nije sta zakomplikovano :D

^_^ user posted image

| | , crtice kao i ljubav..Dolaze kad se najmanje nadaš <3

(odgovor članu saska80)
Direktna veza do poruke: 254
20.6.2015 19:44:42   
Yellena008
Drugari, poydrav!!! Pridruzujem se cekanju user posted image user posted image ...Nakon VTO u Aprilu (biohemijska) i otkrivene insulinske rezistencije uredno pijem Siofor i svakog meseca radim na tome da ugledam svoje user posted image ...svima nam zelim svu srecu ovog sveta da sto pre predjemo na trudnicke teme...

(odgovor članu Lejjan)
Direktna veza do poruke: 255
20.6.2015 20:19:22   
Masa88
Yellena dobro ti nama došla user posted image

Moja veštica bi sutra trebala da prodje načisto, pa ću i ja da krenem da jurim mm ujutru i uveče... ako da Bog urodiće plodom user posted image

I ja sam po savetu UM krenula sa merenjem bazalne i vitaminom D, a pored toga pijem i virak i folnu, tako da se sada osećam jaaaaaako pozitivno i stimulisano user posted image ... a vama cure hvala mnogo na ovako velikoj i divnoj podršci user posted image

(odgovor članu Yellena008)
Direktna veza do poruke: 256
20.6.2015 21:29:34   
vocicana
Bice Lejjan, samo hrabro.Ne verujem da se sta iskomplikovalo, samo se ti udobno smesti i uzivaj sa svojim dragim, bice to jedna lepa bebica!!!user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu Lejjan)
Direktna veza do poruke: 257
20.6.2015 21:30:34   
vocicana
Dobrodosla!!! Sve smo tu, pisi,reci sta je i kako. Slusamo se:-)))) samo rad, red i disciplina!

(odgovor članu Yellena008)
Direktna veza do poruke: 258
20.6.2015 22:32:18   
wivern

IZVORNA PORUKA: eca89
Wiv, ali čuda se događaju, kako je naša Branki prvo išla na vto, a sad Boku prirodno, tako da ne gubi nadu, srećno!!! P.S. bućni se malo i za meneuser posted image user posted image

Eco znam ja dosta njih zato se i nadam. Dacemo sve od sebe, malisic je spreman za brata ili sestru.
Ee zene ja ne znam ni kako cu znati da li sam trudna , pa meni se ni ciklusi jos nisu ustalili imam bebu od 7 meseci user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 259
20.6.2015 22:35:11   
superm
Wiv, telo će ti samo reći i poslati signale. Ja sam svaki put tačno znala kada sam bila trudna a kada ne. Uglavnom, srećno!

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 260
20.6.2015 22:47:05   
wivern

IZVORNA PORUKA: superm

Wiv, telo će ti samo reći i poslati signale. Ja sam svaki put tačno znala kada sam bila trudna a kada ne. Uglavnom, srećno!

Na primer dami jos porastu (.) user posted image Salim se,dosta je i ovo

Hvala puno superm

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 261
20.6.2015 22:51:20   
adulence
wiv od srca ti zelim jedno cudo,lepo...jooojjj

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 262
20.6.2015 22:53:29   
superm
Draga, veruj i biće!

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 263
20.6.2015 23:04:00   
wivern
Ne pitajte me nista, po meni ja sam vec trudna a tako se i ponasam user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 264
20.6.2015 23:05:28   
superm
Juhuuuuu!user posted image

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 265
20.6.2015 23:13:12   
big mum

IZVORNA PORUKA: wivern

Ne pitajte me nista, po meni ja sam vec trudna a tako se i ponasam user posted image

Čestitam ti od srcauser posted image user posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 266
21.6.2015 8:08:31   
vojvodjanka87
Devojke jel mogu da dobijem vase misljenje,trenutno sam zavrsila drugi krug na cikloproginovi zbog ciste,danas mi je 23dc i juce i danas sam imala na papiru rozikastu krv jel to normalno,a grudi me bole duze od nedelju dana vec samo sto je juce bila nenormalna bol,prosli mesec mi nije bilo tako...imam jos jedan krug pa se nadam da cu se resiti zla pa vam se pridruzujem u cekanju user posted image jel to normalno na ciklo?

Samo nadu nikad ne gubi,i patnjama nemoj da se trujes,sve ce biti kako zelis kad to najmanje ocekujes. . .

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 267
21.6.2015 9:27:38   
vocicana
Cikolprogenova se pije ne u kontraceptivne svrhe, vec zbog uredjivanja ciklusa, kao i zbog cista. Mala je koncentracija hormona, a ti znas sta si radila, pa sacekaj jos koji dan, Znas kako ti je bilo proslog meseca, kada si zavrsila krug, kakve si simptome imala pre pocetka krvarenja, ali, ako nesto bude sumnjivo, javi se ginekologu, pa ces saznati o ceemu se radi. Ili je neka reakcija organizma na pilule( pucanje ciste u zavisnosti kakvog je sadrzaja) ili je trudnoca koja se tako ponasa na pocetku. Msm, ne znam da li sada zelis bebicu...

(odgovor članu vojvodjanka87)
Direktna veza do poruke: 268
21.6.2015 15:09:38   
saska80
Još dva dana i test, odmah javljam šta smo napravili :-)... Ako ne, onda sledeći korak inseminacija. Koliko vidim, najstarija sam ovde :-D

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 269
21.6.2015 15:20:25   
Anoniman
Saska a je li znas kada ti j tacno O, bolje sacekaj dan , dva da ti zakasni, pa radi, nemoj odmha na dan kada trebas da dobijes!

(odgovor članu saska80)
  Direktna veza do poruke: 270
21.6.2015 15:24:35   
marketing RR

Drage naše žene borci,

Odgovorite tačno na postavljeno pitanje i osvojite Proxeed WOMEN !!! Proxeed WOMEN se preporučuje ženama koje žele uspešnu trudnoću i kao priprema za IVF postupak. Jednostavan, siguran i uspešan način da doprinesete vašem reproduktivnom zdravlju i fertilitetu.

PRIJAVITE SE OVDE ------>>>>>> KLIK

(odgovor članu saska80)
Direktna veza do poruke: 271
21.6.2015 15:24:41   
saska80
Znam, pratili smo. 12. dana primila pregnil, onda 36 sati kasnije pucanje folikula. Doktor me pogledao 16. dana, folikul pukao, endometrijum super, i rekao za 10 dana test da uradim... U međuvremenu ne prestajem sa sioforom..

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 272
21.6.2015 15:31:58   
Anoniman
E pa super! Onda te vucem da nas u utorak obradujes i dodjes u trudnicke temeuser posted image

(odgovor članu saska80)
  Direktna veza do poruke: 273
21.6.2015 15:33:02   
saska80
Hvalaaaa :-*

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 274
21.6.2015 15:37:24   
saska80
Sad sam osetila metalni ukus u ustima,.!... Ili sam trudna ili luda, treće nema :-D... Za ovo drugo smo sigurni, moj dragi dobacuje :-D

(odgovor članu saska80)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...

Anketa

Imena za decaka
clover84

Koje vam je ime lepse za decaka?

Sava (27%)

Lazar (73%)

Ukupan broj glasova: 239

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here