|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat]
18.6.2015 11:01:34   
Anoniman
Bubamarice drzim figeuser posted image
Lisa mogla bi konačno da stavis user posted image tiker ♡

(odgovor članu buba.marica)
  Direktna veza do poruke: 226
18.6.2015 13:30:45   
ivannna
hvala vam devojke na podrsci!user posted image

na prvo dete cekali smo 1,5 god ,isla sam kod privatnog dr 8,9 meseci na folikulometrije i neki unutrasnji nemir mi je rekao da ga promenim,otisla sam kod Ivanovica i prvi taj mesec su mi propratili ciklus,dali neke stvari da pijem ,uradili inseminaciju i ja zatrudnela iz prve,eto koliko je nas zenski osecaj dobar!

sada za drugo sam se malo vise angazovala,mereci temperaturu otkrila sam kad mi je ovulacije pa se koncetrisemo na tih par dana najvise,ali je meni lutealna kratka svega 9 dana pa hocu da nadjem nesto za to a ako do septembra nista ne bude,opet kod ivanovica,ne zelim vise da cekam

svim zenama koje su tek na pocetku ove price ali i ostalima savetujem da se sto vise informisu oko ove teme,dosta stvari sam naucila i od devojaka sa ovog foruma,merenje bazalne temperature je odlicna stvar,lh tracice takodje,ali i poseta ginekologu neka vam bude prva na spisku

kad dobijem user posted image kazem sebi da mojoj 2.bebi jos nije sudjeno i da ce mi doci kada bude njeno vreme! a ja cu se potruditi da to sto pre dodje!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 227
18.6.2015 16:49:13   
Lejjan
Bubamaro, fige takođe ..user posted image user posted image Mogu zamislit kako se osjećaš,između sreće i straha. :D

Vocicana , šetamo da,da po krevetu :D Heheh..Ma kakvi ja pesimist. :D Što se user posted image tiče,bila sam par mjeseci svaki prvi dan user posted image lepo joj se narugam i user posted image . Sad više ne! Bože moj,kao što sam u prethodnom postu napisala. AKO BUDE BIT ĆU NAJSREĆNIJA,AKO NE HVALA BOGU, NJEGOVA VOLJA. :)

Ja sam jučer trebala doc. gin. na 15 dc , radi folikulometrije, i guess what - ONA NA GODIŠNJEM! Dolazi 23.6 , i tad mi zakazan pregled,da vidi jel bila ovulacija ili pak opet iduci mj. klomifeni..Ili šta već da -_- U mene sestra kad je htjela 3 djete, nije mogla da zanese 3 godine, i godinu dana pila klomifen,da nakon godinu dana joj dadne inekciju-te je odmah taj mj. ostala trudna (stim da je pila taj mj. i macinu travu) I sad malom ima godina i pol dana , a seka kad je on napunio godinu "slučajno" (nezeljeno) ponovo zatrudni..To je to BOŽIJA VOLJA! :) Sad je 6 mj. i koliko je plakala kad je zatrudnila,sad se tooliko smije kaze drago joj jer osjeti kako se bebulino "suta" :D

Ja nisam htjela da ulazim radi bubamarice,na iglama sam skupa snjom, rekoh ucicu i vidjet post : "bila sam na pregledu,ima tackica" :D Ali testovi, testovi su opasni :D Msm ne može toliko testova da LAŽE :/ :d Daj Bože,tackicu. DRZIIM FIIGEEE!user posted image

| | , crtice kao i ljubav..Dolaze kad se najmanje nadaš <3

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 228
18.6.2015 17:35:39   
vocicana
Sada sam i ja apsolutno ok, ma nema govora vise o nervozi, moram misliti na svoje zdravlje, jer ako zelim bebicu, a zelim, trebam biti svesna da ce jedan mali zivot zavisiti od mene, pa i ne ide bas da budem kratka sa zivcima. Kada bude bice, pijem i ja taj virak caj, dva puta dnevno, a za onaj recept zalfija, jutro vece i macina trava...pa ne znam, mislim da bi citavu zbrku napravila sama sebi. Drzim se ovoga, i onako ovog meseca nema nista, pa to je to.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Lejjan)
Direktna veza do poruke: 229
18.6.2015 18:17:35   
Maraj
Marice user posted image svaka cast kako si uspela da ne ponovis betu!! Navijamo i dalje user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 230
18.6.2015 19:13:23   
vocicana
Bravo Marice, samo se opusti, sigurno je sve ok. Bas je to lepo, znala sam da dete oseca, dusa mala, kako oni sve znaju. Javljaj se svakako pa da te deportujemo u trudnicke teme.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu buba.marica)
Direktna veza do poruke: 231
19.6.2015 18:10:02   
vojvodjanka87
Pozdrav,devojke trudilice ja vam se uskoro opet pridruzujem da cekamo zajednouser posted image

Samo nadu nikad ne gubi,i patnjama nemoj da se trujes,sve ce biti kako zelis kad to najmanje ocekujes. . .

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 232
19.6.2015 19:19:46   
vocicana
Hajde pa da se lepo i sto "krace" druzimo na ovim cekalickim temamauser posted image , drago mi je da se jos neko javlja. Samo napred trudilice, neka se radi..radi...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vojvodjanka87)
Direktna veza do poruke: 233
19.6.2015 19:24:20   
Višnjica83
Vocica hvala puno na dobrodoslici..daješ mi nekako nadu,već sam počela da ubeđujem sebe, (nisam te sreće doći će sigurno user posted image )sad si me oraspoložilaaaa.user posted image HVALLAAA...Da devojke su divne ,samo što sam se pridužila ,a imam osećaj da se već dugo poznajemo user posted image ...uh potuno si upravu mislim da više psiha radi i da treba da se malo opustimo i onda će nekako i bebica doći...Mi već dugo pokušavamo već 4 godine sigurno user posted image ,a onda kažem sebi pa desiće se valjda...trudimo se da ne gubimo nadu...Već smo i imena smislili odavno user posted image ...veliki podrav svim devojkama..user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 234
19.6.2015 19:26:22   
Višnjica83
Draga Vojvodjanka87 dobro nam došla user posted image ....

(odgovor članu vojvodjanka87)
Direktna veza do poruke: 235
19.6.2015 20:31:12   
vocicana
Nema na cemu drugarice cekalice. Jao mogu da zamislim kakav je osecaj cekati tako. Ali neke se stvari dese onda kada ih zaista najmanje ocekujemo. Na prvom mestu OPUSTI SE!!!user posted image , opusti se malo sutra! Pa onda, jedan pokusaj, drugi, treci....pa zasto bi sve svoje snage usmeravala na to, ako ce se desiti, desice se. Tesko jeste, ali vredno, najvrednije cekanja tako lepe vesti. Zato kada oset_im taj pozitivan stav. kada oset_im da sam "prodrmala", onda sam srecna na kvadrat.
Samo glavu gore, pa cestitace i nama ovde, ma videces, pa sve ovako user posted image

< Poruku je uredio dijana1 RR -- 20.6.2015 3:46:23 >

(odgovor članu Višnjica83)
Direktna veza do poruke: 236
19.6.2015 20:33:36   
vocicana
A sto se devojaka tice, iako ni jednu ne poznajem, veruj mi ne bi ih menjala ni dala ni za sta na svetu. To je prava porodica sa istom mukom, pa se svi razumemo, sve saosecamo, cestitamo, delimo sve, sto je moram priznati, u stvarnom zivotu retko slozna kuca! zar ne?
Idemo opetuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio dijana1 RR -- 20.6.2015 3:51:02 >

Direktna veza do poruke: 237
19.6.2015 20:45:13   
Višnjica83
Jaoooo divna si..user posted image user posted image ...Ljubim puno i nadam se da će i nama uskoro čestitatiiiiiuser posted image

< Poruku je uredio dijana1 RR -- 20.6.2015 3:49:46 >

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 238
19.6.2015 20:55:46   
vocicana
Moram malo pozitivna biti, necu i necuuuuu da budemuser posted image vise. Ja biram crtice da buduuser posted image

< Poruku je uredio dijana1 RR -- 20.6.2015 3:48:56 >

Direktna veza do poruke: 239
19.6.2015 21:06:11   
Višnjica83
Neću ni ja više...Od danas samo user posted image user posted image ...ja bih volela user posted image ..

< Poruku je uredio dijana1 RR -- 20.6.2015 3:48:05 >

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 240
20.6.2015 10:25:09   
saska80
Drage moje ženice, devojke.. Volela bih da sam tako puna optimizma kao vi. U utorak treba da radim test, a nekako osećam da će biti razočarenje. Ne osećam ništa, samo glupave pms simptome. Ovo je jako iscrpljujuće i deluje negativno na moj odnos sa dragim. Više nam uopšte nije do "maženja", samo smo aktivni kada su plodni dani i to samo zato što moramo. Sve ovo isuviše traje :-\...

Direktna veza do poruke: 241
20.6.2015 10:48:14   
wivern
Evo i ja da se upisem, mada su moje crtice prirodnim putem ravne cudu, ali je ljudski nadati se user posted image
Mi dajemo sve od sebe, pa sad ako prodje- prodje user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu saska80)
Direktna veza do poruke: 242
20.6.2015 11:14:50   
saska80
Dobro nam došla i što kraće se ovde zadržala.. Da se uskoro preseliš u neke lepše teme :-)

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 243
20.6.2015 11:19:46   
Anoniman
Wiw i ostale cekalice, vucem najjaceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 244
20.6.2015 11:41:43   
vocicana
Dobrodosla Wivern, nadamo se preseljenju u bebece teme, ali ja se odreci ne mogu ni ovih ovde cekalica, ovo je sve ogromno iskusenje i divno druzenje sa zenama, sve smo u istoj kavurmi, pa sada, koja pre koja kasnije.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 245
20.6.2015 11:43:01   
vocicana
Hvala Um, mi se samo prikljucujemo, jedna po jedna... Nadam se da se neki cekalicki vagon otkaci sto pre.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 246
20.6.2015 12:41:06   
eca89

IZVORNA PORUKA: wivern

Evo i ja da se upisem, mada su moje crtice prirodnim putem ravne cudu, ali je ljudski nadati se user posted image
Mi dajemo sve od sebe, pa sad ako prodje- prodje user posted image

Wiv, ali čuda se događaju, kako je naša Branki prvo išla na vto, a sad Boku prirodno, tako da ne gubi nadu, srećno!!! P.S. bućni se malo i za meneuser posted image user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 247
20.6.2015 16:38:26   
Višnjica83
Saskice samo pozitivno,glavu goreuser posted image ..evo i ja već osecam simptone Pms-a...aaaa da poludiš..Očekujem user posted image u utorak...uh ...ako smo i ovaj mesec promašili,sta da radim idemo dalje...odmah ću početi sa savetima UM -žalfija,vitamin D ,temp..user posted image ..Imala sam sličan problem sa mužem kao i ti,kao da smo bili roboti i sve pod stresom kao da neko kaže SAD...Probaj da se opustiš i osmeh na lice user posted image .....Držim ti fige i obavezno javi šta je bilo ....Veliki user posted image ...

(odgovor članu saska80)
Direktna veza do poruke: 248
20.6.2015 16:40:51   
Višnjica83
Wivern dobro došlaaaaa...user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 249
20.6.2015 16:43:00   
Višnjica83
Unina mama hvalaaaa.....povući malo jačeeeee user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...

Anketa

Kafa
lelaigor

Kakvu kafu pijete?

ne pijem kafu (6%)

ness (39%)

tursku (51%)

espreso (1%)

filter (3%)

Ukupan broj glasova: 79

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here