Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 21.6.2015 18:09:04
|
|
|
|
buba.marica
|
Ćao devojke ... situacija sa mnom je sledeća , samo da vam javim ... Prokrvarila juče popodne, imam sasvim normalnu mentsruaciju. Zvala urgentni kažu da je verovatno biohemijska i da beta hcg pada i da ce to lepo da ode samo ... Ok posle dva dana krvarenja tj. danas uradim test u trenutku kadami se ucinilo da je stalo i dve crte kao vrata i dalje tu jos jace nego pre . Ne znam sta da mislim jer betu vadim tek ujutru i popodne sutra idem kod svoje lekarke. Pri tom nemam nikakve bolove ama bas nikakve ... I potpuno sam odlepila !
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 21.6.2015 18:28:35
|
|
|
|
vocicana
|
Bravo draga! Tako treba razmisljati, polako i strpljivo, sve ce biti ok. Pa ti i ja jesmo medju najstarijima i ja bi rekla, ali to nema nikakve veze, zato se dobro i kapiramo. Poslala sam ti privatnu poruku juce ili prekjuce, pogledaj, otvori ikonicu moja ringeraja, videces sta sam ti napisala.
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 21.6.2015 18:40:27
|
|
|
|
vocicana
|
Bubo, sacekaj pregled kod ginekologa. Nemoj se nervirati, po testovima, trudna jesi, posto je jako mala trudnoca, zato je krvarenje kratko trajalo, ne nerviraj se. Sve sto te muci, pisi, ne nerviraj se. Ciklus je stao, opet su dve crte tu, nesto se desava, ali najbolje je da sacekas svoju doktorku. Navijam i obavezno javi sta se desava. Ja zaista, iako sam zdr radnik ne razumem termin biohemijske trudnoce???!!! Ona se ili desi ili se ne desi. sa tobom se nesto desava, bices iznenadjena kada prodje jos jedno dve nedelje. Osecas li neke simtome sada, posle tog navodnog normalnog ciklusa? Bole li te grudi? Sada verovatn ne mozes ni da rasudis normalno, sto je normalno od tolike zelje...jao majko moja, razumem te potpuno!
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 21.6.2015 18:45:40
|
|
|
|
saska80
|
nema nikakve poruke ...nesto se ne snalazim najbolje
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 21.6.2015 18:52:38
|
|
|
|
buba.marica
|
vocicana zapravo nije stala m, on ai dalje traje i idalje su dve crte tu na dva testa. Krvarenje je potpunor egularno kao da imam normalnu menstruaciju sa sve onim ljigavim ugruscima doduse manjim. Na ulosku nema tog apuno, ali kada s eobrisem ima mnogo toga.... I dalje bez bolova. Grudi me bole kao nikad au zivotu , inace u pmsu mi grudi ne reaguju ... Kao rketen se osecam i kad bi ovaj dan prespavala bilo bi mi mnogo lakse ! Upravo sam zvala urgentni kazu da aseopustim i cekam sutra. MA OPUSTI SE TI smao sto joj nisam rekla ! Drhtim cela ! najvise s eplasim vanmatericne... biohemijska mi nije jasna ni malo ! A onda mi je rekla da je to mozda SAMO jedan embrion otisao a drugi se lepo zakacio ili je biohemijska a vanmatericnu i ne pominje ! Jedem kao kreten, smirena sam poprilicno, glav ami radi 100 na sat tj mozak, a sve drugo miruje ... kao da mi s enista ne dogadja ... .!!!
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 21.6.2015 18:53:24
|
|
|
|
amdn
|
BM samo polako nemoj se sad nervirati, cekaj pregled kod svoje dr, ja vam drage ni ne znam sta znaci ta biohemijska trudnoca. Prvi put kad sam ostala trudna kasnilo mi 5-6 dana ja sam znala da sam trudna jer mi je menz,. tacan na 28. Sad moram zbog stitne vaditi krv polovinom jula pa se onda bacamo na posao, al necu ni razmisljati, BM sve ce biti dobro
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 21.6.2015 18:56:48
|
|
|
|
vocicana
|
Sada sam ti napisala, kako je moguce da nije stiglo, a sigurna sam bila da sam lepo i pravilno poslala. A u pravu si, ja sam se isto malo teze snasla sa ovim cudom.
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 21.6.2015 19:28:43
|
|
|
|
jess021
|
Buba marice, biohemijska trudnoca je jako mala trudnoca gde se embrion zakacio i vrlo brzo otkacio, bukvalno receno. Dovoljno da se registruje u krvi putem bete, a nista se ne vidi na uz. Ako si imala pravi ciklus, verovatno je bila u pitanju biohemijska trudnoca. Izvini sto sam ovako direktns, ali probaj da se smiris i budes spremna na oba ishoda. Crtice, vucem vas u trudnicke teme
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 21.6.2015 19:39:49
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
IZVORNA PORUKA: vocicana Cikolprogenova se pije ne u kontraceptivne svrhe, vec zbog uredjivanja ciklusa, kao i zbog cista. Mala je koncentracija hormona, a ti znas sta si radila, pa sacekaj jos koji dan, Znas kako ti je bilo proslog meseca, kada si zavrsila krug, kakve si simptome imala pre pocetka krvarenja, ali, ako nesto bude sumnjivo, javi se ginekologu, pa ces saznati o ceemu se radi. Ili je neka reakcija organizma na pilule( pucanje ciste u zavisnosti kakvog je sadrzaja) ili je trudnoca koja se tako ponasa na pocetku. Msm, ne znam da li sada zelis bebicu... zavrsila sam normalno i dobila sam 28dc,u ovom krugu je sve ludacki pogotovo od braon tableta,imam vodenu cisto 5*6 zbog nje i jesam na ciklo da je se resim pa onda pocinjem sa daljim analizama.al mi je cudno da mi sad dodje 23 dc bas sam zbunjena sve hoce pa nece...
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 21.6.2015 19:50:10
|
|
|
|
buba.marica
|
jess spremna sam ja apsolutno na oba ihsoda, samo me plasi vanmatericna. Nije prosao ciklus i dalje traje a beta hcg se i dalje registruje kao da je trudnoca prisutna to me buni ... Znam sta je biohemijska i po tome bi beta trebala da bud eniza danas kada krvarim nego pre dva dana kada je krvarenje pocelo tek ... ako me razumes... sv ssam zbrkala od unezverenosti
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 21.6.2015 19:50:26
|
|
|
|
vocicana
|
Mmmm, onda mi je jasno, ja sam razumela da se nesto desilo u smislu da je prestala. Nemoj vise sebe kidati, poludeces, a o "opustanju" nemam reci, to su postale moje dve najomrazenije reci. Ja ti to necu reci. Ne brini, ono sto sigurno znam je da vanmatericna nije sigurno, da jeste, bebica je mala, to mnogo boli, ne bi mogla da se uspravis, imala bi utisak da ces se raspasti..znam...potrudi se da nekako prevazidjes ovo vece. Jeste tesko u pm, nadam se da nisam nesto sada vulgarno izgovorila da me blokiraju, mrzim nedelju, cekas ti sada do sutra, nerviras se, ceo si film vec izrezirala u glavi. Prokleti testovi, ko ih je izmislio, koliko su ljudi stvarno bili srecniji dok nisu imali sve ovo sto mi sada imamo. Uh, potpuno te razumem. U svakom slucaju, znam punio njih koji su tako zapoceli trudnocu, mozda i je bila blizanacka, vrlo je moguce da se jedan mesak otkacio, ali drugi je onda tu. Nije moguce da je test pozitivan a da ti moje kolege kazu da je to biohemijska ili kako vec...dobro kada nam ne kazu da smo lude i umisljene, ko zna, tako bi nas verovatno otkacili.
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 21.6.2015 19:56:29
|
|
|
|
vocicana
|
Onda si mozda i zatrudnela, o tome ti govorim. Ja sam pila kontracepciju 7 meseci prosle godine, tako sam izzbunjivala organizam da sam pre nekih mesec dana saznala da imam cistu koja je ogromna, otprilike tvojih dimenzija. Ja sam se posluzila alternativom, cista je pukla, a to je kod mene bio sijaset neispucalih folikula. Moj ti je savet da zavrsis taj drugi krug, proprati desavanje, iscedak iz puknute ciste ne mora da izadje van, vrlo cesto ga organizam resorbuje, obrati paznju i javi se ginekologu. Ja ti od srca zelim da nas obradujes.
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 21.6.2015 19:58:26
|
|
|
|
vocicana
|
Mislim da ces sutra definitivno razjasniti ovu muku. Majko moja, ma potpuno te razumem. Izdrzi do jutra. Javljaj se obavezno. :-*
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 21.6.2015 20:01:37
|
|
|
|
buba.marica
|
hvala puno vocicana ni sama ne znam kako ali su me tvoje reci utesile ... vazni mije da nije vanmatericna sa obzirom da meni ovulira samo jedan jajnik .. ne daj Boze neko odstranjivanje jajovoda ne znam na sta bi to licilo ... ma necu ni da razmisljam o tome ... Uzas mrzim nedelju i mrzim sto sam baksuz ovakav ...
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 21.6.2015 20:23:45
|
|
|
|
vocicana
|
Sve sto se bude sutra konacno razmrsilo, bice svakako bolje nego ovo sada sto se ovako grcis i sekiras. Budi hrabra, nista od svega sto napisem ne pisem da bi nekog tesila, to je moja ruzna strana profesije. Zelim samo da znas da sam tu uz tebe, kao i kod mene sto je bilo sve i svasta razumem tvoje muke sada, sutra je novi dan, novo jutro i uvek nada da je sve u redu. Drago mi jed asam te pronasla, da si se malo opustila, mislim da od ovolikog razmisljanja pucas po svim savovima i da nisi ni svesna da je sva paranoja upucena d aces se obradovati za koji dan, POTPUNO OPRAVDANO. Veliki poz iz oblacnog Krusevca, nedelja polako prolazi...Drzim pesnice i ocekujem te sutra. Bicu online sve vreme.
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 21.6.2015 20:59:57
|
|
|
|
jess021
|
BM, ne mislim da je vanmatericna, imala bi jake bolove. Drzim palceve da sutra sve bude u redu
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 21.6.2015 21:04:41
|
|
|
|
vocicana
|
Bravo Jess...bice to dobro,
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 21.6.2015 21:09:44
|
|
|
|
wivern
|
Ahoj zene.. Bubo ja sam imala isti takav slucaj sa krvarenjem prvi put kad sam ostala trudna. Nedelju dana sam krvarila, plod je i dalje bio tu i razvijao se lepo. Dr uopste nije znala odakle to krvarenje. I onda je beta pocela da opada i desilo se to sto se desilo, ni gomila utrogestana tu nije mogla nista. Nadam se da kod tebe nece biti takav zavrsetak, za mene su to bile skoro dve nedelje agonije. Drzim ti palceve za sutra, a ti ako mozes gledaj da sto vise prespavas jer je to jedini nacin da se ne sekiras. Saljem ti velikog grlisu Zene vredne li ste, radite li stogod veceras mislim peglate, cistite i ostalo
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 21.6.2015 21:14:44
|
|
|
|
bumba
|
Bhcg ne moze da padne preko noci.Dobila si.mecu imas krvarenje i tek za par dana bhcg bit ce ti ispod 5. Ne brini,znam kako je to i da se zivci dobro treniraju.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 21.6.2015 22:27:38
|
|
|
|
vocicana
|
Ahoj Wivern, sve je ispeglano, pocisceno i uredjeno, ali kod mene samo za mene. Nadam se da su druge zenskice vrednije. Hu, nego mi pisemo ovde po forumu, pa im oduzimamo vreme , javljajte se pisite, meni je takooo tuzno i usamljeno...
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 21.6.2015 22:41:18
|
|
|
|
wivern
|
MM i ja cemo sad da udarmo malo po crvenom vinu..relax
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 21.6.2015 22:47:22
|
|
|
|
vocicana
|
< Poruku je uredio dijana1 RR -- 22.6.2015 1:02:40 >
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 22.6.2015 9:29:09
|
|
|
|
vocicana
|
Bubice, dobro jutro, sada polako i sa strpljenjem kod ginekologa. Cekam te da se javis. Drzim pesnice, nadam se da si se naoruzala strpljenjem, danas je ponedeljak, svuda ce biti haos. Veliki podrske, veruj mi kada bi mogla isla bi sa tobom. Cujemo se
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 22.6.2015 12:40:05
|
|
|
|
buba.marica
|
vocicana divna si ! Beta jutros 120,30 (čas dupčliranja 41,8 - odgovara 4 nedelje trudnoće) Pregled imam u 14h i dalje krvarim ali neuporedivo manje i to smao kad se obrišem ... Nema bolova osećam se dobro ...osim što ludim .... Dobro jutro :)
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] 22.6.2015 12:42:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Bubamarice beta je super vucem kao i bice sve ok! Javi se posle pregleda :*
|
|
|
Anketa
podrskagadjada li bi ocevi podjednako trebalo da ucestvuju oko svih obaveza u vezi bebe koliko i mameda (
64%)
ne (
3%)
koliko im obaveze dozvoljavaju (
34%)
Ukupan broj glasova: 151Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!