|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 06/2015 (chat)
8.6.2015 8:08:34   
Trcosava
Ma virnem ja svaki dan, ne stignem uvek da pišem user posted image

Hoćeš možda ka mojim krajevima, malo da se bućneš u Bledu user posted image

Eno moj peva, sad da mu dam da jed, pošto je sve živo povratio, pa nadam se da će da spava, da ja opeglam dok je hladovina.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 201
8.6.2015 8:23:10   
Ivanka 75
Dobro jutro
Idosmo kod lekara, dali krv, cekamo rezultate i CRP pa da dr vidi ako je KS dobra onda nista ako ne valja onda antibiotik jer je imala temp konstantno od petka popodne do sinoc.
Ja se nadam da danas nece imati temp pa da nece morati da pije AB.
Nastavljamo Berodual 5 dana 3x dnevno zbog kaslja.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 202
8.6.2015 8:39:10   
mila83
Dobro jutro mame!

Drzimo fige Ivanka da prodjete bez AB. Javni nam posle .

Mm evo uspavljuje T,jutros je zenska oko 4h ustala.,vrtela se,smejala.igrala jedno sat vremena,nije bila gladna,ali je par puta zavristala kada bi kontra ugurala dudu,non stop glodje sve zivo,pa povredi desni i jauce. Ima da proslavim te zubice,samo da izadju.

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 203
8.6.2015 8:47:58   
Modessty
Iva bolesna? user posted image jao bre dokle više sa tim virusima! Moje kumče isto bolesno za vikend. Temperatura i povraćanje. Jadničko dehidrirao načisto. Kažu virus.

Moji su dobri fala bogu! Danilo pije opet Galitifen zbog alergije, ali to nije ništa novo. Nikolu moram da pohvalim! Skinuli smo pampers i sad se učimo da na vreme kaže kad mu se piški. Juče recimo idemo do prodavnice i on na pola puta viče" Mama pi pi!" Skinemo lepo gaćice i pantalonice i dete se ispiški uz banderu user posted image . Videćemo kako će da ide na dalje.

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 204
8.6.2015 9:30:36   
Ivanka 75
Bravo za Nikolu Mod!

Jeste bolesna je od cetvrtka, pocela da slinavi i kasljuca bez temp, u petak nije isla u vrtic, odveo je mm kod lekara kaze virus, popodne imala 37, u subotu pre podne bez temp pa popodne otisla do 38,2 do sinoc. A ona vesela za medalju, kao da nije bolesna, jede, pije, igra se samo tako user posted image
Cekamo krvnu sliku i CRP ali ja mislim da se izborila, nema temp jutros.
A svr krenulo odjednom, samo popodne krenu nos da curi i poce da se nakasljava da bi vec uvece bio produktivan kasalj. Cudan neki virus.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 205
8.6.2015 10:22:18   
QueenJ
Ivanka, držimo fige. Obavezno javi.
Mod, user posted image za Nikolicu.

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 206
8.6.2015 10:37:54   
wivern
Gde da se brckam u toj ledari, idem ja Trco u toplije krajeve user posted image

Ivanka bravo, mislim da kako je poceo tako je i nestao. Samo jos da vam stigne krvna slika pa da dobijete i potvrdu.

Mod bravo za velikog decaka user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 207
8.6.2015 11:49:48   
mama krava
Ivanka, ja mislim da je pre neka alergija koja se malo zakoplinkovala... Evo i mi isto...

Znači počinjem polako da mrzim sve što cveta i treba da cvetaaaaa.......i vetar koji nas rashladjuje...i sve...user posted image

JER...evo ga opet slinavi i jedva diše, a nos zacementiran...poludeh više. Nema ni temp, malo je kilav, ali relativno OK...ali te sline, i sad i na oči otilo, jer je slina mesecima, a sa onim Noskom na usisivač izvučemo haos...sve one dubinske guste sline! Nemam pojma šta da radim više. A kad ga odvedem kod dr, kaže da mu nije ništa... Malko kašljuča onako sadržajno....

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 208
8.6.2015 12:10:26   
Torbica
Cao mame, klopam pa idem na posao..Pa negde do 23 u proseku... A sutra ceo dan, od ujutro do opet negde ko zna kad..
MK, a da mu propiras nosic, bas te dubinske sline, treba pored mehanickog vadjenja proprati sluzokozu, ima u temi prehlade opis. Objasnis mu lepo i to ujutro/uvece bar.. Ljubim vas mamike

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 209
8.6.2015 12:16:43   
Sanjica26 RR
Dobar dan! Polako se spremam za posao. Rucak skuvan. Sofiju sam stavila na spavanjac. Jos kaslje.
Jutros su me zvali iz uprave vrtica da mi kazu da Sofija nije primljena i pored zalbe. user posted image
Objasnila mi je da za 2013/14 generaciju primaju jako malo dece. Predlozila mi je da dodjem sredinom januara ako neko dete se ispise mi imamo prednost. Do tada cu vec da se snadjemo. Nama treba od septembra kad pocinje skolska godina. I tako ludilo

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 210
8.6.2015 13:29:26   
mama krava
Joooj, Torbić...ma sve to radimo...trošimo litre fiziološkog nedeljno, mukica, žao mi ga više...samo ga jurimo po kući sa špricem/kapima/inhalatorom...user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 211
8.6.2015 13:34:40   
Anarunika
Zdravo mame.
Uleteh na brzaka da vidim šta ima i kako shvatam sve istu muku mučimo. Slinavi nosići, prehlade, virusčići. Ja sline više ni ne primećujem. Primetim pre kada ih nema pa se začudim, a da se obradujem ne smem jer se za dva dana ponovo vrate. Evo čak i kod Žive nije dugo čekalo.
Što kaže MK naoružani smo fiziološkim. Non -stop borba!

Direktna veza do poruke: 212
8.6.2015 13:35:21   
Jole84
Ćao keve, kude ste user posted image
MK da znaš vala, Mila kad vidi da idem sa špricem, kreće u viku, i beži dete od mene, baš mi žao više user posted image al mora se, šta da radimo...
Ivanka ljubi Ivu, javni kakva je KS, uh šta nam je s dečicom, baš je zaredilo...
Mod bravo za zetka user posted image
Šerpi user posted image
dobrodošla u temu opet hihihi...piši kakva je Manja, jel pomažu Lenka i Tara, ljubi ih svo četvoro sa sve mužićem user posted image user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

Direktna veza do poruke: 213
8.6.2015 13:47:03   
emicaa
Mamice kako ste,evo i mene posle par dana.Nadam se da ste dobro,večeras ću isčitati šta ste pisale.
Dora je dobro ali opet loše spava baš loše podnosi vrućinu,danas je zahladilo pa vidjećemo kako će biti večeras.Mene od jutros boli glava,već sam dvije popila ali ništa.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 214
8.6.2015 16:43:06   
Ivanka 75
Evo i nas update:

CRP 22,9, leukociti 6,7; hemoglobin 128
Dr kaxe da je krvna slika sobra iako je CRP povisen, nije dala AB jer nema temp od sinoc, rekla dr ako do sutra dobije temp da dodjem da lrepise AB.
Ivka i dalje nema temp, dobro je raspolozena, valjda je proslo, cuvamo se do kraja nedelje.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 215
8.6.2015 17:46:01   
eca89

IZVORNA PORUKA: emicaa

Mamice kako ste,evo i mene posle par dana.Nadam se da ste dobro,večeras ću isčitati šta ste pisale.
Dora je dobro ali opet loše spava baš loše podnosi vrućinu,danas je zahladilo pa vidjećemo kako će biti večeras.Mene od jutros boli glava,već sam dvije popila ali ništa.

Emice, kako ti je na novom poslu?

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 216
8.6.2015 17:58:29   
emicaa
Eco hvala što pitaš,danas je bilo super,čekam još da se ona javi da li je zadovoljna ali u suštini nemam šta pogriješiti jer sve to radim i kod kuće.Još sam i usisala jer joj čistačica dolazi tek u srijedu.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 217
9.6.2015 7:17:10   
eca89
Dobro jutro mamike, e ovako noć je prošla užasno, ali ne zbog A.već zbog komarcauser posted image user posted image user posted image user posted image , znači imamo ono user posted image od raida, ali ništa ne pomaže, izujedao me je cijelu, al ajd to, ali što zuji nad uvetom, ma haos, danas sam rekla mužu da kupi onu mrežicu za prozore. I on me je jutros naljutio, uhh A.se probudila u pola 6h da jede i za divno čudo nastavi da spava, e rek'o super i ja ću, kad me je komarac napustio (jer je navalio na mene k'o smrt na babu). zaspim ja kad mm se vraća sa posla,zaboravio neke papire i probudi meuser posted image user posted image user posted image user posted image . I da kao šlag na tortu gospodjica se ne da pokriti, nego se sva otkrije i tako spava,ako je slučajno pokrijem odmah se budi, a samo u kratkoj pidžami spava i jutros evo kašljuca, pa ja ću se roknuti, kako vaša djeca spavaju? P.S. Neće mi ni milka od 300g pomoć da se smirimuser posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 218
9.6.2015 7:59:46   
emicaa
Dobro jutro,i kod nas noć katastrofa ali zbog T,opet joj bilo vruće pa smo ustale i sjedile skoro dva sata.Jedva gledam.Večeras ću joj staviti krevetac na balkon pa da vidim kako će onda spavati user posted image

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 219
9.6.2015 8:09:33   
mali_mis
Jutro mame user posted image
Juce A. iskulirao poslepodnevno spavanje, i zaspi u 20h, legnem i ja sa njim, jer sam racunala da ce se probuditi oko ponoci i praviti zurku, kad cvrc odvalili smo ga sa spavanjem user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 220
9.6.2015 10:02:34   
wivern
Ivanka kako ste danas?

MM ala ste se odvalili od spavanjaaaaa user posted image

Eco i moj se stalno otkriva i digla sam ruke, pokrijem ga kad primetim da je otkriven.. Dzak imam samo onaj debeli pa ga ne stavljam vise u njega provristace dete od vrucine.

Emice kod vas ce biti zabava na balkonu user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 221
9.6.2015 10:10:33   
reve84
Cao mamite!
Ja ne stizem da pisem al vas citam redovno....
Na poslu guzvancija a kuci ne mogu od Ivke da dodjem na red... Ivka tri dana temperaturu oko 38....uzasno spavamo....PIjem vec drugu kafu na poslu...

Pozdrav!!

Posle kise dodje duga :))))

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 222
9.6.2015 10:27:36   
Modessty

IZVORNA PORUKA: Jole84

Mod bravo za zetka user posted image

user posted image Vidim da si ga već prisvojila! user posted image

Ja da se javnem da sam na broju! user posted image malo dete piški što u nošu što po podu. ALi nije loše za sada. Veliko dete se smorilo što malo dete zapišava stan. user posted image I tako sve po redu.

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 223
9.6.2015 10:40:43   
emicaa
Mod slatko me nasmija,on to obilježava teritoriju user posted image .Mi smo imali pokušaj da bude malo bez pelene kad su bile vrućine i upiškila se posle 10 minuta iako je prije toga bila i na noši,onda je počela plakati i vikati nemaaaa user posted image
Ja od pokrivanja odustala nekad u novembru a u vreću neće ni pomoću trikova.Zimu je provela u termo pidzami.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 224
9.6.2015 11:12:26   
degu
Dobar dan žene, danas zvanično zatvorih porodiljsko bolovanje user posted image idem popodne kod njenog pedijatra da otvorim one dve nedelje na dete i to je to. Meni T spava samo u bodiću, prevruće je, pokrijem je pelenicom kao al i to skine sa sebe. I ona je jutros opet nešto počela da kašljuca, valjda nije ništa.
Mod hehe super se provodite user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here