|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 06/2015 (chat)
7.6.2015 9:05:55   
Ivanka 75
Fala drage moje, iskustvo je bolje od svakog lekara user posted image

Inhalirali smo je prospanom zbog kaslja ali je pocela mnooooogo da kaslje, jedva se sinoc uspavala koliko je kasljala. Jutros kaslja nema.
Da prekinemo Prospan, inhalirali smo je 3 dana.

Strah me da ne napravimo nesto gore....

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 7.6.2015 9:07:02 >

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 176
7.6.2015 9:16:20   
wivern
Nemoj da prekidas, inhaliraj je jos par dana. Dok izadje viruscina treba vremena.
E a sad ja jedno pitanje. Da li vam se desavalo da deca povremeno disu kao da su zadihana? Maksa se par dana unazad tako zadise, kao da pravi kratke uzdahe i vidno mu se pomera stomacic. Ne znam moze li to biti od vrucine.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 177
7.6.2015 9:21:15   
Ivanka 75
Wiv, Iva tako dise sad kad ima temp. Mozda mu je vrucina, daj mu da pije vise vode, i cesce po nekoliko gutljaja.

Smem li da zamenim Prospan Berodualom? Prosli put nam rekla ako ne vidimo poboljsanje od Proslana da je inhaliramo Berodualom.... nisam pametna, i ona jutros ne kaslje uopste.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 178
7.6.2015 9:27:03   
wivern
Ako ti je rekla da probas onda smes, inhaliraj je sa njim narednih 3-4 dana. Mislim da ti i nije merodavno sto ona od jutros ne kaslje, sacekaj vece tad i krece kasalj najvise.
Htedoh reci da se neadam da nece vise kasljati, ali da svakako ne prestajete sa inhaliranjem jos neko vreme. Nista ne znaci 3 dana inhalacije.
Probacu tako, pa ako ne prestane ipak bih ga vodila kod dr, bolje da ga pogleda jer bi u sledeci ponedeljak trebalo da krenemo na more.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 179
7.6.2015 9:30:42   
Ivanka 75
Ova moja se razboli svakog juna, temperatura samo tako.
I mi idemo na more 6 jula, jeeeeee user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 180
7.6.2015 9:34:07   
wivern
Ne mogu iscekati more. Kao da u zivotu nisam bila user posted image

Pa kako i da se ne razboli kod ovakvih promena temperature

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 181
7.6.2015 9:43:17   
mila83
Dobro jutro mame ! Ivanka,nadam se da cete brzo ozdraviti user posted image i slazem se sve sa zenama sto su ti pisaleuser posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 182
7.6.2015 9:51:28   
Ivanka 75
I dr rekla da je od promena temp. Doduse, jedna devojcica u vrticu ima slince do poda i kaslje ko pusac.

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 183
7.6.2015 10:30:46   
mila83
jao sto moja T mene zeza sa uspavljivanjem vec par dana,sto od vrucine sto od zubica,kao zrno graska ima dole dve trojke i gore gornje jedinice i trojke..brate mili,nikako da izadju..
evo i sad,samo se vrti i dere....

ma vreme je skroz ludo,odjednom preko 30 stepeni...

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

Direktna veza do poruke: 184
7.6.2015 15:01:21   
QueenJ
Pozdrav i mama! Treba da završim ručak. Mrzi me. Bili smo do kume, E. se izigrala sa decom. Pune akvarijum da 2 dana radi čistač i sve, pa da kupe ribice. U roku od 5 min. u akvarijumu su bile vlažne maramice, patkica i plišana igračka. user posted image Moraće da podignu akvarijum...
Kada E. ustane, treba da odemo do prijatelja. Posle nekoliko godina pokušavanja, konačno je ostala trudna posle insemenacije. Vanmaterična. Mnogo mi je žao... Morali su i jajovod da joj odstrane. Duša me boli.

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 185
7.6.2015 15:07:54   
degu
Joj Queen baš mi je žao user posted image
Mila kako je uspavljuješ? Moja je lepo znala sama da zaspe, tj da ležim s njom a sad neće bez sise kao da će joj neko oteti user posted image ako ne zaspe na sisi, na svu ovu vrućinu mi se uvali u ruke i hoće tako da zaspe. Smeta i njoj vrućina, mada to je princeza na zrnu graška, smeta joj sve za spavanje user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 186
7.6.2015 15:13:14   
mati
I mi smo na inhalacijama. I to obojica i ja pred kraj kad im dosadi. U stvari Mitu inhaliram samo kad spava ovako nema sanse.
Sad mi je bila frizerka i dete se ubilo od plakanja zbog fena. A sama sam i nema ko da ih pripazi.
Ivanka i ja kasljem ko pusac, posebno ujutru, a nista mi ovako nije.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 187
7.6.2015 15:26:42   
serpica
Gde ste mame? da li me primate u drustvo? Nisam pisala cesto u ovoj temi,nisam ni imala sta pametno da napisem,ali se nadam da cu sad kad je Manja tu biti aktivnija user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 188
7.6.2015 15:46:46   
Ivanka 75
Serpi duso user posted image

Ivi temp ceo dan ne spada ispod 37,6. Ide do 38,2.
Kljukam je vodom, cajevima, nekako mi logicno da pije sto vise tecnosti kad ima konstantnu temperaturu.
A posebna prica je sto jede za 10ku, samo nesto muva user posted image
U vezi sa jelom je i kakila 3 puta danas, usranko moj user posted image
Igra se, da joj ne izmerimo temp rekao bi covek da je zdrava ko konj!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 189
7.6.2015 16:28:27   
eca89
A, joj kako da ne primamo Serpi, dobrodošlauser posted image ! Nego ove mame koje su iz CG sad citam, da se neka zatvorenica porodila u Podgorici i ostavili su bebu sa njom u zatvoru, Bože svašta!

Direktna veza do poruke: 190
7.6.2015 16:45:31   
wivern

IZVORNA PORUKA: serpica

nisam ni imala sta pametno da napisem,

Serpi a ja bas pisem sve smisleno user posted image .
Kako ste nam vas dve, kako ostatak ekipe?

Ivanka super sto hoce da rucka, a temp ce spasti. Bitno da ona rucka lepo i da se ocigledno oseca dobro uprkos T.

Queen to je bas tuga user posted image

Eco e svasta cu jos cuti, sa njom u celiji je beba?

Mila mozda i njoj smeta promena vremena pa je nervoznija malo od vrucine.

Honey, I'm Home

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 191
7.6.2015 20:58:36   
vonavoj
Moja kuca je jos u haosu,zbog krecenja,auto kod majstora od ponedeljka,trebao je pre 4 dana da bude gotov,ali...
Zvali me na posao sutra,sve sa J moran da idem..ona nije ni na listi cekanja za jaslice..vi kako ste??
Mozda sam trebala u negativi da pisem!!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 192
7.6.2015 21:58:07   
wivern
Von tebi bas nije dan user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 193
7.6.2015 23:04:02   
QueenJ
Dobro veče i laku noć!
Šerpi, welcome again! user posted image
Von user posted image
Samo kad je prošla ova sedmica... Da ne pišem u negativi, nije mi podobno. Ali da olakšam dušu moram.
U subotu nam se obesio kum stariji (otac momka kom smo mi bili kumovi), u ponedeljak drug i kolega mm pokušao da se obesi i još ovo sa drugaricom i vanmateričnom...
Baš sam user posted image Tek me sad sve stiglo.

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 194
7.6.2015 23:09:23   
vonavoj
U bre queen,bas teska nedelja!
Ja ispwglala tonu vesa i cekam red za kupatilo..J spava,T je dobra,slusa,ne place,ne trazi nas i ja srecna! Ali ovo prvo odvajanje tesko bre!

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 195
7.6.2015 23:28:25   
mila83
Serpice user posted image
Jao Von,mogu zamisliti kako ti je...
QueenJ,toliko losih vesti,sve ljudi oko tebe, i ja bih bila bljakuser posted image
Ivanka,super sto je ona raspolozena,bice to sve ok.
Degu,i moja T je uglavnom sama znala zaspati,mislim legnem pored nje,duda u ustima,malo je po guzi potapkam i to je to.Ali evo ludilo sa zubicima i vrucinom,samo se vrti,non stop ide na stomak,dize se na kolena, pa se vracana ledja i tako u krug.To joj je akcija zadnjih par dana kad treba da spava.Manje je danas jela,bas.Valjda ce zubi uskoro svi da izadju,gornji kec se nazire,ostalo sve kao bobice izgleda..

Ljubim vas,bar se vi naspavajte kad ja ne mogu user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 196
8.6.2015 7:12:29   
eca89
Dobro jutro mamike, evo i nas standard prveuser posted image ! A, joj QeenJ bas nezgodno, sve loše stvariuser posted image !

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 197
8.6.2015 7:26:20   
Trcosava
To ti misliš da si prva user posted image

Budna ja poodavno. Ovo moje dete je u stanju da sklopi 12 sati savanja. Digla sam ga u 6, posisao šta je imao, popio i stavim ga u krevet. Legnem i ja i samo čujem kako se voda razliva. Sve je povratio. Dušek mokar. Stavila sam ga na sunce (dušek) da se osuši.
Drugo ništa novo, dočekah dane tople.
Sinoć sam se pokrila ćebetom i nisam bila mokra. Jeeeeeeeeeeeej!!!

Šerpi, kako si miuser posted image

Queen baš ti nedelja grozna bila. Sreća pa je prošlauser posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 198
8.6.2015 7:30:30   
mali_mis
Jutro mame user posted image
Serpi, Queen, Von, Ivanka user posted image
A. je opet imao akciju budjenja oko 4, ali je brzo zaspao pu-pu-pu. Juce poslepodne je ustao tako nervozan, da se njario narednih sat vremena, mnogo je zeznut kad se tako probudi.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 199
8.6.2015 7:35:50   
eca89

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

To ti misliš da si prva user posted image

Hem he Tro kraljice nema te 100god., a joj ja sam kao zombi, ali ajde bar smo ustale u 7h, ali se probudila u 3h da jede i nije zaspala do 4huser posted image !

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Majke će imati pravo na poseban staž i uve...
Zahtev može da se odštampa sa sajta Fonda www.pio.rs ili da se preuzme u filijali, a u okviru samog obrasca zahteva nala...
Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here