Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 7.6.2015 9:05:55
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Fala drage moje, iskustvo je bolje od svakog lekara Inhalirali smo je prospanom zbog kaslja ali je pocela mnooooogo da kaslje, jedva se sinoc uspavala koliko je kasljala. Jutros kaslja nema. Da prekinemo Prospan, inhalirali smo je 3 dana. Strah me da ne napravimo nesto gore....
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 7.6.2015 9:07:02 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 7.6.2015 9:16:20
|
|
|
|
wivern
|
Nemoj da prekidas, inhaliraj je jos par dana. Dok izadje viruscina treba vremena. E a sad ja jedno pitanje. Da li vam se desavalo da deca povremeno disu kao da su zadihana? Maksa se par dana unazad tako zadise, kao da pravi kratke uzdahe i vidno mu se pomera stomacic. Ne znam moze li to biti od vrucine.
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 7.6.2015 9:21:15
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Wiv, Iva tako dise sad kad ima temp. Mozda mu je vrucina, daj mu da pije vise vode, i cesce po nekoliko gutljaja. Smem li da zamenim Prospan Berodualom? Prosli put nam rekla ako ne vidimo poboljsanje od Proslana da je inhaliramo Berodualom.... nisam pametna, i ona jutros ne kaslje uopste.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 7.6.2015 9:27:03
|
|
|
|
wivern
|
Ako ti je rekla da probas onda smes, inhaliraj je sa njim narednih 3-4 dana. Mislim da ti i nije merodavno sto ona od jutros ne kaslje, sacekaj vece tad i krece kasalj najvise. Htedoh reci da se neadam da nece vise kasljati, ali da svakako ne prestajete sa inhaliranjem jos neko vreme. Nista ne znaci 3 dana inhalacije. Probacu tako, pa ako ne prestane ipak bih ga vodila kod dr, bolje da ga pogleda jer bi u sledeci ponedeljak trebalo da krenemo na more.
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 7.6.2015 9:30:42
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ova moja se razboli svakog juna, temperatura samo tako. I mi idemo na more 6 jula, jeeeeee
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 7.6.2015 9:34:07
|
|
|
|
wivern
|
Ne mogu iscekati more. Kao da u zivotu nisam bila Pa kako i da se ne razboli kod ovakvih promena temperature
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 7.6.2015 9:43:17
|
|
|
|
mila83
|
Dobro jutro mame ! Ivanka,nadam se da cete brzo ozdraviti i slazem se sve sa zenama sto su ti pisale
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 7.6.2015 9:51:28
|
|
|
|
Ivanka 75
|
I dr rekla da je od promena temp. Doduse, jedna devojcica u vrticu ima slince do poda i kaslje ko pusac.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 7.6.2015 10:30:46
|
|
|
|
mila83
|
jao sto moja T mene zeza sa uspavljivanjem vec par dana,sto od vrucine sto od zubica,kao zrno graska ima dole dve trojke i gore gornje jedinice i trojke..brate mili,nikako da izadju.. evo i sad,samo se vrti i dere.... ma vreme je skroz ludo,odjednom preko 30 stepeni...
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 7.6.2015 15:01:21
|
|
|
|
QueenJ
|
Pozdrav i mama! Treba da završim ručak. Mrzi me. Bili smo do kume, E. se izigrala sa decom. Pune akvarijum da 2 dana radi čistač i sve, pa da kupe ribice. U roku od 5 min. u akvarijumu su bile vlažne maramice, patkica i plišana igračka. Moraće da podignu akvarijum... Kada E. ustane, treba da odemo do prijatelja. Posle nekoliko godina pokušavanja, konačno je ostala trudna posle insemenacije. Vanmaterična. Mnogo mi je žao... Morali su i jajovod da joj odstrane. Duša me boli.
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 7.6.2015 15:07:54
|
|
|
|
degu
|
Joj Queen baš mi je žao Mila kako je uspavljuješ? Moja je lepo znala sama da zaspe, tj da ležim s njom a sad neće bez sise kao da će joj neko oteti ako ne zaspe na sisi, na svu ovu vrućinu mi se uvali u ruke i hoće tako da zaspe. Smeta i njoj vrućina, mada to je princeza na zrnu graška, smeta joj sve za spavanje
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 7.6.2015 15:13:14
|
|
|
|
mati
|
I mi smo na inhalacijama. I to obojica i ja pred kraj kad im dosadi. U stvari Mitu inhaliram samo kad spava ovako nema sanse. Sad mi je bila frizerka i dete se ubilo od plakanja zbog fena. A sama sam i nema ko da ih pripazi. Ivanka i ja kasljem ko pusac, posebno ujutru, a nista mi ovako nije.
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 7.6.2015 15:26:42
|
|
|
|
serpica
|
Gde ste mame? da li me primate u drustvo? Nisam pisala cesto u ovoj temi,nisam ni imala sta pametno da napisem,ali se nadam da cu sad kad je Manja tu biti aktivnija
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 7.6.2015 15:46:46
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Serpi duso Ivi temp ceo dan ne spada ispod 37,6. Ide do 38,2. Kljukam je vodom, cajevima, nekako mi logicno da pije sto vise tecnosti kad ima konstantnu temperaturu. A posebna prica je sto jede za 10ku, samo nesto muva U vezi sa jelom je i kakila 3 puta danas, usranko moj Igra se, da joj ne izmerimo temp rekao bi covek da je zdrava ko konj!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 7.6.2015 16:28:27
|
|
|
|
eca89
|
A, joj kako da ne primamo Serpi, dobrodošla ! Nego ove mame koje su iz CG sad citam, da se neka zatvorenica porodila u Podgorici i ostavili su bebu sa njom u zatvoru, Bože svašta!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 7.6.2015 16:45:31
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: serpica nisam ni imala sta pametno da napisem, Serpi a ja bas pisem sve smisleno . Kako ste nam vas dve, kako ostatak ekipe? Ivanka super sto hoce da rucka, a temp ce spasti. Bitno da ona rucka lepo i da se ocigledno oseca dobro uprkos T. Queen to je bas tuga Eco e svasta cu jos cuti, sa njom u celiji je beba? Mila mozda i njoj smeta promena vremena pa je nervoznija malo od vrucine.
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 7.6.2015 20:58:36
|
|
|
|
vonavoj
|
Moja kuca je jos u haosu,zbog krecenja,auto kod majstora od ponedeljka,trebao je pre 4 dana da bude gotov,ali... Zvali me na posao sutra,sve sa J moran da idem..ona nije ni na listi cekanja za jaslice..vi kako ste?? Mozda sam trebala u negativi da pisem!!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 7.6.2015 21:58:07
|
|
|
|
wivern
|
Von tebi bas nije dan
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 7.6.2015 23:04:02
|
|
|
|
QueenJ
|
Dobro veče i laku noć! Šerpi, welcome again! Von Samo kad je prošla ova sedmica... Da ne pišem u negativi, nije mi podobno. Ali da olakšam dušu moram. U subotu nam se obesio kum stariji (otac momka kom smo mi bili kumovi), u ponedeljak drug i kolega mm pokušao da se obesi i još ovo sa drugaricom i vanmateričnom... Baš sam Tek me sad sve stiglo.
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 7.6.2015 23:09:23
|
|
|
|
vonavoj
|
U bre queen,bas teska nedelja! Ja ispwglala tonu vesa i cekam red za kupatilo..J spava,T je dobra,slusa,ne place,ne trazi nas i ja srecna! Ali ovo prvo odvajanje tesko bre!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 7.6.2015 23:28:25
|
|
|
|
mila83
|
Serpice Jao Von,mogu zamisliti kako ti je... QueenJ,toliko losih vesti,sve ljudi oko tebe, i ja bih bila bljak Ivanka,super sto je ona raspolozena,bice to sve ok. Degu,i moja T je uglavnom sama znala zaspati,mislim legnem pored nje,duda u ustima,malo je po guzi potapkam i to je to.Ali evo ludilo sa zubicima i vrucinom,samo se vrti,non stop ide na stomak,dize se na kolena, pa se vracana ledja i tako u krug.To joj je akcija zadnjih par dana kad treba da spava.Manje je danas jela,bas.Valjda ce zubi uskoro svi da izadju,gornji kec se nazire,ostalo sve kao bobice izgleda.. Ljubim vas,bar se vi naspavajte kad ja ne mogu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 8.6.2015 7:12:29
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro mamike, evo i nas standard prve ! A, joj QeenJ bas nezgodno, sve loše stvari !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 8.6.2015 7:26:20
|
|
|
|
Trcosava
|
To ti misliš da si prva Budna ja poodavno. Ovo moje dete je u stanju da sklopi 12 sati savanja. Digla sam ga u 6, posisao šta je imao, popio i stavim ga u krevet. Legnem i ja i samo čujem kako se voda razliva. Sve je povratio. Dušek mokar. Stavila sam ga na sunce (dušek) da se osuši. Drugo ništa novo, dočekah dane tople. Sinoć sam se pokrila ćebetom i nisam bila mokra. Jeeeeeeeeeeeej!!! Šerpi, kako si mi Queen baš ti nedelja grozna bila. Sreća pa je prošla
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 8.6.2015 7:30:30
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame Serpi, Queen, Von, Ivanka A. je opet imao akciju budjenja oko 4, ali je brzo zaspao pu-pu-pu. Juce poslepodne je ustao tako nervozan, da se njario narednih sat vremena, mnogo je zeznut kad se tako probudi.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 8.6.2015 7:35:50
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR To ti misliš da si prva Hem he Tro kraljice nema te 100god., a joj ja sam kao zombi, ali ajde bar smo ustale u 7h, ali se probudila u 3h da jede i nije zaspala do 4h !
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Majke će imati pravo na poseban staž i uve...Zahtev može da se odštampa sa sajta Fonda www.pio.rs ili da se preuzme u filijali, a u okviru samog obrasca zahteva nala...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?