Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 26.5.2015 23:05:09
|
|
|
|
Kata90
|
Reddream,dobro nam dosla MLJ,super za kucu sto se oporavlja
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 26.5.2015 23:26:23
|
|
|
|
mila83
|
Reddream,dobrodosla ! MiLJ,kod tebe uvek zanimljivo,ti si bas zena od akcije,svaka ti cast ! Koliko se boris, i za to malo kucence a kamoli za svog prijatelja komsiju. Dace Bog da to sve prodje kako treba.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 27.5.2015 7:11:46
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame Opet bila zurka, naravno, al ce i A. da bude zurka kad ga probudim
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 27.5.2015 7:23:09
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,T je opet prespavala noć,polako se spremamo pa kod doktora.Drma me trema,žao mi je,znam koliko će plakati.
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 27.5.2015 7:37:22
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Emice ne brini mozda nece suzu pustiti . Tako sam i ja mislila da ce njakati ali ja se setih da ponesem keks sa sobom i cim je dobila bocu a ja u rukicu keks i sve zaboravljeno nije stigla sekunda da njace Dobro jutro mame. Otpratila sam D u vrtic, mm se basn ije slozio da ide i treci dan zaredom ali lose je vreme sta ce kuci smorice se sa mnom. Nadam se da nece pokupiti nesto u vrticu pa da mi mm ne sedi za vratom ako krene nos da joj curi ili ne dao Bog ako dobije temperaturu. Nisam jos izasla napolje da proverim kako je Eni ali evo krecem iz ovih stopa, pa onda zovem komsinicu da pitam za komsiju, sinoc je bio dobro. Pozdrav mame
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 27.5.2015 8:01:26
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro majčice kako ste mi sve? Mi smo ustale u pola 8h, lijepo smo spavale. Konačno sunce ,Emice da sve dobro prodje, da ne plače puno i ja A. vodim u petak na vakcinu, ljubim vas sve.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 27.5.2015 9:35:50
|
|
|
|
emicaa
|
Tu smo,plakala je ali ne koliko zna čum smo krenule iz ordinacije počela se smješkati i slati poljupce uglavnom sve je super osim što mu vaga izgleda nije tačna,za T pokazuje da ima 11.4 a prije dva mjeseca imala 12,za mene pokazuje 48 a znam da imam oko 50. Ljišo kako ti je komšinica?
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 27.5.2015 9:41:48
|
|
|
|
mila83
|
Zdravo mame ! Mi smo losije nocas spavale, T je izgleda mucio stomacic, malo je prduckala..A nista novo nije ruckala, niti sam ja nesto jela da bi joj smetalo.jedino sto mi pada na pamet jeste zumance,jela je 1\8 za rucak sa povrcem....a mozda se samo poklopilo.Vec ga je jela jednom, nisam nista primetila prvi put kada ga je jela. Vreme bljak i dalje... Javi Ljiso situaciju.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 27.5.2015 9:56:07
|
|
|
|
vonavoj
|
jutro,i mi smo se naspavale,ali sam ja nesto slogi,kao i ovo vreme..ili nisam navikla da spavam ovako dugo,jednom sam se budila do 6 ,tek sad pijem kafu,jer mi T nije otisla u vrtic,deda nije mogao da je vodi. MLJ,i ja sam promasila profesiju,trebala sam biti farmaceut,uvek pogodim koji lek ide Mila,ne bi trebalo od zumanca!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 27.5.2015 10:33:23
|
|
|
|
mila83
|
Gde si Von i ja mislim da ne bi trebalo od zumanceta...videcu dali ce se ponoviti to kada sledeci put bude jela. A i ja sam slogi, niiiista mi se ne radi ! Strasno , a onda samu sebe nerviram sto sam takva.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 27.5.2015 10:54:00
|
|
|
|
degu
|
dobar dan žene!!! Kakav dan, samo za spavanje, al ne i za moje dete Emice bravo za hrabricu. Ti si baš mršava pa imala 48 ili 50 :) Ljišo i meni ličiš na dr-a :D baš strašno za komšiju :( a Eni će se iščupati, mora!!! kod nas ništa novo, još kašlje, još ne spava al svakim danom smo bliže momentu kad će početi
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 27.5.2015 11:04:38
|
|
|
|
emicaa
|
Degu ja sam sa 52 kao burence,baš sam niska pa se svaki gram primjeti.Što bi rekli počeće i tvoja T spavati čim još malo ojača Jel još ručka noću?
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 27.5.2015 11:09:45
|
|
|
|
wivern
|
Reddream dobro nam dosla Emice bravo za hrabrisu Degu kod vas nista novo vidim Moje dete tek sad prihvatilo cuclu kad su mu izrasli zubi Ja bzvz mu dala da vidim hoce li je grickati, da se smiri i on je ne ispusta. Zene sta da radim sa detetom danas, vec smo danima u kuci a od kise ne mozemo napolje. Moram ga malo izvesti iz stana
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 27.5.2015 11:14:27
|
|
|
|
Kata90
|
wiw,pa izadjite na terasu..... super sto je prihvatio cuclu ovaj moj ne ispusta iz ruke,stalno grize valjda ce kreniti taj zub......
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 27.5.2015 11:25:54
|
|
|
|
wivern
|
Kato moja terasa je mala, k'o dupe je.. Mogu samo da stojim a to nam ne znaci nista. Odlepicu od kisurine vise Mozda ce vam izbiti cika zuba uskoro
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 27.5.2015 11:31:05
|
|
|
|
emicaa
|
Wiv prekrij kolica onim najlonom i u kratku šetnjicu.Kod nas danas toplo pa ćemo po podne u šetnju bez kolica. Ova moja ne zna cuclati cucu,uzme je u usta i dva puta povuče pa joj ispadne
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 27.5.2015 11:44:08
|
|
|
|
mila83
|
i mi nismo danima izlazili napolje.Mozda je malo izvedem ispred kuce,bar na 15 minuta...Valjda ce se do kraja nedelje prolepsati vreme...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 27.5.2015 11:50:56
|
|
|
|
wivern
|
Emice lije kao iz kabla, imamo taj najlon ali nam za ovo vreme vise odgovara ronilacka oprema
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 27.5.2015 12:00:58
|
|
|
|
vonavoj
|
Nema mrdanja..a pri tom,mm vozi danas auto kod majstora,da popravi ono sto ga kamion udario,bicemo bez kola 5 dana..znaci osudjeni na zatvor!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 27.5.2015 12:28:23
|
|
|
|
daca77
|
Dan, mame!!! Kod nas trenutno nema kise, ali je bas bljak vreme...nadam se da ce moja N spavati prilicno, jer ona voli ovakvo vreme... Nego, jadnice vec 3 dana se muci sa tvrdom stolicom...probali i tikvice i sveze cedjeni sok od jabuke i slatku kamilicu ujutru i nista nam ne pomaze...cime da to poguramo malo?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 27.5.2015 13:03:13
|
|
|
|
emicaa
|
Daco ja Dori dajem neki biljni šećer,kao sirup je ali možeš joj dati sa vodom ili mlijekom,to smije svaki dan.Teodora često bez toga uopšte nebi mogla obaviti poslić,ima sigurno u apotekama i tu. Sad se dvoumim da li da vodim T u šetnju bez kolica,da je neće noga zabolit jer je u nogu dobila vakcinu
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 27.5.2015 13:30:38
|
|
|
|
mila83
|
Daco,a da probas sa jaaaaako zrelom blendiranom bananom ? Samo mora biti bas zrela,inace i banane zatvaraju. i izbaci pirinac i sargarepu dok se ne regulise stolica, jer i one stvrdnjavaju stolicu. Jeste li uveli sljivu? Kako sad rucka,jel hoce nesto pored pahuljica ?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 27.5.2015 13:45:25
|
|
|
|
mama krava
|
Gde ste keve....??? Vidim svašta se dešavalo. Mi imali rodjendan, pa sam bila u frci oko spremanja I sl, a I onog malog smarača je opet pokosilo ovo šugavilo od vrenema. pisala sam u temi za Laringitis... Smorena sam vise...dolazila na hitn apomoć u nedelju na ponedeljak koliko nije mogao da se smiri od kašlja!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 27.5.2015 13:53:49
|
|
|
|
Kata90
|
mk,kako ti je sada mali? kad ste vec hitnu morali zvali,mogu mislit kako ti bilo strasno
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 27.5.2015 14:26:02
|
|
|
|
mama krava
|
Hvala Kato, dobro je on, uvek njemu pomogne ta inekcija, ali u tim trenucima mi dodje da se ubijem jer ga gledam, a ne mogu da mu pomognem!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?