Mariya
|
Dan mame! Svekrva odvela devojčice u parkić, da ja malo danem dušom... Mrtva sam umorna. Helena se sinoć od 00 do 04 budila na svaki sat , plačući. Oči su joj zatvorene a plače, ustvari prvo vrisne, pa onda plače. I skontala sam da ako je odmah podignem ne budi se, ali se smiri, pa mogu da je vratim u krevetac da nastavi da spava. pa je sisala u 4 i u 7. Znam da sam rekla da neću više da kukam na nju ali moram, izludi me dete sa ovim buđenjem. Lu uopšte nije bila ovakva Glupi zubi. Von, za spavanje, samo da potraje!! Trćo, ja mislim da ciklus nema veze sa kol. mleka. Bebac raste, menja se, biće perioda kad će jesti manje, pa više. Možda si se i ti više umarala a unosila manje tečnosti, ma svašta može da bude u pitanju. Ti ipak nastavi da dojiš, pa ako treba i da ga dohranjuješ, nema veze, samo da dobija i tvoje mlekce. Ja sam prvu vešticu dobila 11 meseci posle porodjaja sa Lu, tad smo već bili na 2 podoja, ujutro i uveče pa nije bitno uticalo na kol. mleka. A sisala je još 3 meseca posle. Tako da isto očekujem i ovaj put,ustvari nadam se da neću imati vešticu opet bar 11 meseci, a moglo bi i duže... IZVORNA PORUKA: Didy Marya, gde ste bili na bazenu? Ja nesto planiram da vodim decu u akva park u Bački Petrovac, sutra je otvaranje pa da idemo samo kad se malo vreme prolepša, stalno me pitaju kad ćemo ići. Didy, bili smo u Morahalomu. Otkad se Lu rodila idemo tamo ili u Segedin na kupanje jer kod nas nema normalnih dečijih bazena, a kamoli bebećih. Svuda je jedan plitki, najčešće sa hladnom vodom,krcat decom od 1-8 godina koja vrište, prskaju se, skaču, što moje dete naravno plaši. Nema redovnog hlada, nema mesta za dojenje, menjanje pelena, igraonice. A nisam još bila u B.Petrovcu, jesi li bila već? Javi utiske
|