Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 28.5.2015 21:06:23
|
|
|
|
jovicaa
|
evo i mene... pravili smo neku veceru, pa plazma tortu, danas hardcore, slavim kraj prolivne dijete evo ga bebac, suska u kolicima... nevaljalac nece levu sisu i sad je na dijeti dok ne pocne opet da je sisa neverovatno je da su tako mali a da tako kontaju koja je koja sisa..
< Poruku je uredio jovicaa -- 28.5.2015 21:07:02 >
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 28.5.2015 21:15:43
|
|
|
|
Kata90
|
jovice,ni moj nece levu.....a dobro i manja je od desne....a pre spavanja ga zeznem pa mu prvo dam levu pa izvuce kolko tolko pa prelazimo na desnu....
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 28.5.2015 21:38:49
|
|
|
|
Trcosava
|
Ma ja ne prestajem da dojim, puštam ga da sisa dokle god hoće ( to je nekad 10 min, nekad pola sata) pa ponudim flašicu. Kažem, možda je to samo slučajnost da se potrefilo. Tečnosti unosim svaki dan minimum 2,5 litra, tako da tečnost nije problem. Neću da lupam glavu zašto, bitno mi je da konačno opet počne lepo da napreduje. Ovako je on inače veseo, ali ni 2 sata više ne izdrži ber urlanja. Ne spava uopšte preko dana, danas je spavao lepo, veseo kad je budan... PPijem i fitolat, oko pola litre čaja za dojenje... Jedem redovno. Danas mi i nm dala neki link za kompresiju, ali jednostavno nema on šta da izvuče. Sutra ipak ne dolazi patronažna, u ponedeljak će doći. Sad ja da bacim oko šta se beše prvo daje u kašicama hahah
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 28.5.2015 21:43:46
|
|
|
|
emicaa
|
Trćo meni je mlijeko prestalo posle mjesec dana,pila sam i čaj i stalno je stavljala da sisa,i noću je budila ili izmuzala ali jednostavno nema pa nema.Kad sam posle 40 dana otišla na kontrolu i dr mi pregledala i sojke kaže da izgleda kao da nikad nisam ni dojila.Još nisam prežalila što sam tako rano ga izgubila ali šta mogu.
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 28.5.2015 22:06:44
|
|
|
|
wivern
|
Zene castim!!!!! Uletesmo u jasle nekim cudom.
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 28.5.2015 22:13:08
|
|
|
|
mila83
|
Wiw, bas mi je drago ! Divno ! ! ! ! Pa...od koje flase da pocnemo ?
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 28.5.2015 22:18:59
|
|
|
|
emicaa
|
Super Wiv,ja bih to plavo,šta god da je
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 28.5.2015 22:20:24
|
|
|
|
Kata90
|
wiw super
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 28.5.2015 22:34:25
|
|
|
|
Trcosava
|
Ja ću popijem času kupinovog vina u to ime Emice, ja ni mesec dana Anu, pa vidi je - kao od stene odvaljena.
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 28.5.2015 22:50:30
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Super Wiv,ja bih to plavo,šta god da je Evo od Vodke kaze Emica Isla sam dva puta da proveravam da li smo to zaista mi na spisku , na kraju sam i fotkala i poslala fotku mm da proveri. Prosto mi neverovatno i nas jednom da uke**...a vec sam se naostrila da napravim haos.
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 29.5.2015 3:19:29
|
|
|
|
vonavoj
|
Wiv cestitam!!! Aj da se nadam da ce i nas ukenjati! To bre i loto da igramo! Inace,Nista od prespavanja noci..evo je sisa..juce je bilo cudo!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 29.5.2015 6:15:55
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro mamike, mi smo prespavale cijelu noc, iako smo se probudile u pola 6h , mogle smo još, ali ja sam zadovoljna. Danas imamo kontrolu i primamo bocu, ljubim vas. A, joj Wiv čestitam jasle, super i ja bih vodku, piće moje mladosti !
< Poruku je uredio eca89 -- 29.5.2015 6:18:12 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 29.5.2015 7:23:43
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame wiv za jasle
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 29.5.2015 8:01:53
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro.Opet sam sinoć spavala sama u Dorinoj sobi,razmišljam ako u naredne dvije sedmice ovako spavati da je prebacimo da spava sama. Trćo i Dori ništa ne fali osim što me obažava držati za (.) rekla bih da je ostala željna Wiv kad kreće Maksim u jaslice
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 29.5.2015 8:05:12
|
|
|
|
vonavoj
|
Jytro! Sve se vraca na staro..sisala opet u pola 6,od 7 uveliko budna
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 29.5.2015 8:35:11
|
|
|
|
branki*
|
Jutro,mame! Wiv,cestitam za jaslice!kad planiras da ga das? Ja sam slogirana.ova mala nije zaspala do pola 11 i celu bogovetnu noc visila na sisi,poludela sam vise!vec vidim scenario kao kod degu.samo balavi i nervozna je,uzas!sad vidim kako je bilo dobro pre.a,tad sam mislila da ne valja.
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 29.5.2015 8:44:46
|
|
|
|
daca77
|
Dobro jutro!!! Wiv, cestitam Ja se evo spremam da odem na razgovor kod direktora vrtica...ako ga pronadjem, naravno... A nisu jaslice kad dete navrsi godinu dana? Branki, i moja je 3x trazila da je dojim...jeste da traje po 5-6min., ali budjenje stoji.
< Poruku je uredio daca77 -- 29.5.2015 8:46:12 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 29.5.2015 8:47:28
|
|
|
|
vonavoj
|
Jaslice su po zakonu od kad dete ima 6 meseci,ali niko ne daje dete tako rano..Ja moram da je dam kad bude imala 11 meseci,tad istice porodisljko,zar ne? Znaci od septembra,ako Bog da da su nas primili..ili cu ih zapaliti..ja sam vec pricala sa direktorkom,ona mi uzela dokumentaciju na upisu!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 29.5.2015 8:58:19
|
|
|
|
NadaR
|
Djevojke, postovi o jaslicama,vrticu u odgovarajucu temu molim. :-D
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 29.5.2015 9:57:14
|
|
|
|
wivern
|
Bar dan zemske...Von drzim fige, samo budi ostra i ne ostaj samo na direktorki. Idi djonom i do gradonacelnika ako teba. Ja sam bila spremna na sve, i jos uvek sam. Napokon sunce. A ispod prozora manturanti, srecni veseli..divno. Izasla i ostala decica iz skole da ih pozdrave. MM i ja mastamo kako cemo sa prozora da spijuniramo M kad bude isao u skolu Za vrtic cu vam odgovoriti u temi za to, ne da mi Nada ovde
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 29.5.2015 12:12:44
|
|
|
|
mila83
|
Zdravo mame ! Malo kasnije vam se javljam, bili smo na sesirijadi koju je Mima imala u vrticu. Dan je divan,vrucina, jutros komotno majice kratkih rukava mogu. Cujemo se posle,valja nesto i raditi
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 29.5.2015 13:35:17
|
|
|
|
amdn
|
mamike ja da se javim igrabih komp sa posla, da niko ne vidi posto sam u skoli, kuci mi je crko lap top pa ko zna kad cu vam se javiti, a mmm ima komp al je zaludjen za Guild Wars, pa ako uspem da ga sklonim javim se i od kuce, smrccc lepo je danas, malo nas ogrejalo, ljubim vas pa se javljam kad mogu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 29.5.2015 14:52:07
|
|
|
|
ivaMark
|
Da li je moguce da ne mogu da se organizujem sama sa njih dvoje....ludim polako
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 29.5.2015 15:03:01
|
|
|
|
eca89
|
Hej, ženskaći, evo i nas, primila je vakcinu i ni glasa nije pustila, hrabriša moj, teška je 8120g i 65cm duga , bucika moja!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 29.5.2015 15:03:53
|
|
|
|
mila83
|
Joj Ivamark,bude svakakvih dana..sve prolazimo kroz isto.Samo polako i strpljivo,brzo sve prodje ! Pusti neku muziku !
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?