Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 22.5.2015 19:45:15
|
|
|
|
Ana RR
|
Joj sony E, a sinoć sam se zveknula u mali prst na desnoj ruci. Sedela sam za stolom u trpezariji i držala ruku u krilu, krenem naglo da ustajem a ne izvučem ruku i zagrebem za donji deo stola. Kad je počela krv da lije muž skočio, mislio da sam slomila prst. Tako da su mi sad obe ruke bangave
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 22.5.2015 19:50:10
|
|
|
|
veselicaa
|
Ana da ti brzo ozdrave ruke,bas bezveze da si obe povredila. Soni pa gde bas kada si trudna da poteze pitanje kilaze?Ponekad su bas bezobrazni i bezosecajni.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 22.5.2015 19:53:54
|
|
|
|
Maraj
|
Ih bre sonya... i ja tako kazem bicu jaka reci cu, a na kraju zavrsim sa šmrc....
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 22.5.2015 20:02:29
|
|
|
|
sonyasha
|
Ana Ne znam da li me više on izludeo, to što mu nisam odbrusila sve što mislim ili što sam se rasplakala Pogodio je najgori mogući momenat naravno, u pravu je da sam u riziku jer mi je stvarno prevelika kilaža ali smo oboje na to trebali ranije da mislimo, a sada kada je već situacija takva kakva je da mi pomogne a ne potkopava
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 22.5.2015 20:19:13
|
|
|
|
veselicaa
|
Soni bice sve u redu,nerviranje ti nece pomoci cak naprotiv a videce on vec da te tema pogadja pa ce drugacije da ti se obraca.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 22.5.2015 20:51:03
|
|
|
|
mila83
|
Soni,najbolje da mu kazes,pogotovo ako se takvo ponasanje ponavlja.Muskarci su to, ne citaju oni osecanja kao mi. i slazem se sa veselicom, bez nerviranja ! Moras se kontrolisati.Beba je najbitnija. Ana, nadam se da ce ti se ruke brzo oporaviti.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 22.5.2015 21:08:41
|
|
|
|
Kata90
|
Soni ,treba da mu kazes kad se smiris.......nije fer od njega nikako. Ana,brz oporavak......
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 23.5.2015 9:07:56
|
|
|
|
Modessty
|
radna subota i gomila posla!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 23.5.2015 9:41:04
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja sam cele nedelje leteca, kuci dolazim samo da spavam, i dans radim, menjam koleginicu, abas mi se ne izlazi iz kuce, najradije bi da postanem jedno sa kaucom i daljinskim
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 23.5.2015 18:52:22
|
|
|
|
eca89
|
Aaaaaa, ja sam glupača neviđena, izgubila sam ključeve od stana, ulaznih vrata, ma svega od podruma, tačno nisam normalna, bila u kupovini i kad sam izašla iz auta, tražim i nema ih ! Sad ih mm otišao tražiti gdje sam bila, pa haos
< Poruku je uredio eca89 -- 23.5.2015 18:53:36 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 23.5.2015 18:57:25
|
|
|
|
Maraj
|
Pih eco..... mozda su ti zapali negde npr u kolima
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 23.5.2015 18:59:44
|
|
|
|
eca89
|
Pa, tražila sam i ja, a i mm, ali nema ih, pa ubiću se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 23.5.2015 19:24:12
|
|
|
|
Maraj
|
Vrati film , jesi sa njima ti zakljucala vrata, gde si ih ostavila, jer u torbu, kad si ih zadnji put videla... samo polako. I da si ih izgubila ne mozes se ubiti narezaces nove
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 23.5.2015 20:30:14
|
|
|
|
mila83
|
Sto je i meni neki bezveze dan danas,pogotovo ovo popodne. Znate onaj osecaj kad nesto uradis a imam osecaj da nisi nista uradila,bas nista ne primetis i to jos ne uspes odmah iz prvog puta... aaaaaaaaaaaa ali uskoro ce i kraj ovog dana...
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 23.5.2015 21:12:43
|
|
|
|
eca89
|
Nasao ih je mm, zapale izmedju onog naslonjača za ruku ispod dole nekako, kako nemam pojma, znam da su mi bile u torbi, ali ispale bio odrozan dzep kad sam vadila od auta, uhhhh lakše se diše
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 23.5.2015 21:15:01
|
|
|
|
Maraj
|
Eto eco divno! Kao da sam znala da su u kolima
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 23.5.2015 21:17:16
|
|
|
|
mila83
|
Super Eco
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 25.5.2015 21:00:49
|
|
|
|
jess021
|
Ne volim nenajavljene goste! Ne volim kad su ljudi toliko komforni, da me nazovu i kazu mi krenuli, jel mozemo spavati kod tebe, a pritom je razlog da im je izgleda dosadno u svojoj kuci. Pa ne visim ja na civiluku ceo dan, pa da me cimate kako kome odgovara i da se ja, u svom stanu, prilagodjavam. Sad sam i dobro, danas sam bas poludela
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 27.5.2015 8:14:21
|
|
|
|
Rosita
|
Ja sam operisala zuc, juce izasla, D prekjuce imao T , sad zapusen, kaslje, usta ne zatvara, kenjkav, nervozan, inhaliram ga, jos sepa od povrede u nedelju, uz to nam je sinoc crkao sporet. Sta reci :(
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 27.5.2015 8:16:04
|
|
|
|
eca89
|
A, joj Rosita sve te snašlo, drži se !
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 27.5.2015 8:17:49
|
|
|
|
Maraj
|
Ijao jess i mene to nervira..... rosita to kad krene, krene.....uzas.....
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 27.5.2015 8:22:42
|
|
|
|
veselicaa
|
Joj Rosita,da brzo ozdravite sincic i ti
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 27.5.2015 9:48:35
|
|
|
|
mila83
|
Rosita, samo misli kako ce to sve proci,bice dobro ! Da brzo ozdravite
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 27.5.2015 9:54:33
|
|
|
|
Ana RR
|
Rosita, brz oporavak želim (i šporetu )! Jess, najavili se da spavaju kod vas?? Woow! Neki ljudi su baš opušteni.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 27.5.2015 10:04:47
|
|
|
|
vonavoj
|
sad me zove drugarica koja radi u vrticu i pita da li sam pozvana na zrebanje za upis u jaslice..na 4 mesta ima 13oro dece sa istim bodovima..pa ko ima srece upadne!! A pri tom mene nisu ni zvali,vrlo moguce da nisam ni uzela u obzir jer J nema godinu dana u septembru..pritisak mi je 200
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?