|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - X...
22.5.2015 19:45:15   
Ana RR
Joj sony user posted image

E, a sinoć sam se zveknula u mali prst na desnoj ruci. Sedela sam za stolom u trpezariji i držala ruku u krilu, krenem naglo da ustajem a ne izvučem ruku i zagrebem za donji deo stola. Kad je počela krv da lije muž skočio, mislio da sam slomila prst. Tako da su mi sad obe ruke bangave user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 976
22.5.2015 19:50:10   
veselicaa
Ana da ti brzo ozdrave ruke,bas bezveze da si obe povredila.
Soni pa gde bas kada si trudna da poteze pitanje kilaze?Ponekad su bas bezobrazni i bezosecajni.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 977
22.5.2015 19:53:54   
Maraj
Ih bre sonya... i ja tako kazem bicu jaka reci cu, a na kraju zavrsim sa šmrc....

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 978
22.5.2015 20:02:29   
sonyasha
Anauser posted image
Ne znam da li me više on izludeo, to što mu nisam odbrusila sve što mislim ili što sam se rasplakalauser posted image
Pogodio je najgori mogući momenat user posted image naravno, u pravu je da sam u riziku jer mi je stvarno prevelika kilaža ali smo oboje na to trebali ranije da mislimo, a sada kada je već situacija takva kakva je da mi pomogne a ne potkopavauser posted image

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 979
22.5.2015 20:19:13   
veselicaa
Soni bice sve u redu,nerviranje ti nece pomoci cak naprotiv a videce on vec da te tema pogadja pa ce drugacije da ti se obraca.

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 980
22.5.2015 20:51:03   
mila83
Soni,najbolje da mu kazes,pogotovo ako se takvo ponasanje ponavlja.Muskarci su to, ne citaju oni osecanja kao mi. i slazem se sa veselicom, bez nerviranja ! Moras se kontrolisati.Beba je najbitnija.

Ana, nadam se da ce ti se ruke brzo oporaviti.

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

Direktna veza do poruke: 981
22.5.2015 21:08:41   
Kata90
Soniuser posted image ,treba da mu kazes kad se smiris.......nije fer od njega nikako.
Ana,brz oporavak......

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 982
23.5.2015 9:07:56   
Modessty
radna subota i gomila posla! user posted image user posted image user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 983
23.5.2015 9:41:04   
Ivanka 75
Ja sam cele nedelje leteca, kuci dolazim samo da spavam, i dans radim, menjam koleginicu, abas mi se ne izlazi iz kuce, najradije bi da postanem jedno sa kaucom i daljinskim user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 984
23.5.2015 18:52:22   
eca89
Aaaaaa, ja sam glupača neviđena, izgubila sam ključeve od stana, ulaznih vrata, ma svega od podruma, tačno nisam normalna, bila u kupovini i kad sam izašla iz auta, tražim i nema ihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Sad ih mm otišao tražiti gdje sam bila, pa haosuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio eca89 -- 23.5.2015 18:53:36 >

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 985
23.5.2015 18:57:25   
Maraj
Pih eco..... mozda su ti zapali negde npr u kolima

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 986
23.5.2015 18:59:44   
eca89
Pa, tražila sam i ja, a i mm, ali nema ih, pa ubiću se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 987
23.5.2015 19:24:12   
Maraj
Vrati film , jesi sa njima ti zakljucala vrata, gde si ih ostavila, jer u torbu, kad si ih zadnji put videla... samo polako. I da si ih izgubila ne mozes se ubiti narezaces nove

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 988
23.5.2015 20:30:14   
mila83
Sto je i meni neki bezveze dan danas,pogotovo ovo popodne. Znate onaj osecaj kad nesto uradis a imam osecaj da nisi nista uradila,bas nista ne primetis i to jos ne uspes odmah iz prvog puta... aaaaaaaaaaaa ali uskoro ce i kraj ovog dana...

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 989
23.5.2015 21:12:43   
eca89
Nasao ih je mm, zapale izmedju onog naslonjača za ruku ispod dole nekako, kako nemam pojma, znam da su mi bile u torbi, ali ispale bio odrozan dzep kad sam vadila od auta, uhhhh lakše se dišeuser posted image

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 990
23.5.2015 21:15:01   
Maraj
Eto eco divno! Kao da sam znala da su u kolima user posted image

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 991
23.5.2015 21:17:16   
mila83
Super Eco user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 992
25.5.2015 21:00:49   
jess021
Ne volim nenajavljene goste!
Ne volim kad su ljudi toliko komforni, da me nazovu i kazu mi krenuli, jel mozemo spavati kod tebe, a pritom je razlog da im je izgleda dosadno u svojoj kuci.
Pa ne visim ja na civiluku ceo dan, pa da me cimate kako kome odgovara i da se ja, u svom stanu, prilagodjavam.
Sad sam i dobro, danas sam bas poludelauser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 993
27.5.2015 8:14:21   
Rosita
Ja sam operisala zuc, juce izasla, D prekjuce imao T , sad zapusen, kaslje, usta ne zatvara, kenjkav, nervozan, inhaliram ga, jos sepa od povrede u nedelju, uz to nam je sinoc crkao sporet. Sta reci :(

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 994
27.5.2015 8:16:04   
eca89
A, joj Rosita sve te snašlo, drži seuser posted image !

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 995
27.5.2015 8:17:49   
Maraj
Ijao jess i mene to nervira.....
rosita to kad krene, krene.....uzas.....

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 996
27.5.2015 8:22:42   
veselicaa
Joj Rosita,da brzo ozdravite sincic i ti user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 997
27.5.2015 9:48:35   
mila83
Rosita, samo misli kako ce to sve proci,bice dobro ! Da brzo ozdravite user posted image

Direktna veza do poruke: 998
27.5.2015 9:54:33   
Ana RR
Rosita, brz oporavak želim (i šporetu user posted image )!

Jess, najavili se da spavaju kod vas?? Woow! Neki ljudi su baš opušteni.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 999
27.5.2015 10:04:47   
vonavoj
sad me zove drugarica koja radi u vrticu i pita da li sam pozvana na zrebanje za upis u jaslice..na 4 mesta ima 13oro dece sa istim bodovima..pa ko ima srece upadne!! A pri tom mene nisu ni zvali,vrlo moguce da nisam ni uzela u obzir jer J nema godinu dana u septembru..pritisak mi je 200user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here