Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 15.5.2015 12:16:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Danima na fb ide onaj tekst o onom profesoru iz Amerike , sto podrrzava roditeljstvo i skolovanje zajedno.. I iskoci meni na fb post jednog mog bivseg profesora koji je to podelio i napisao kako u Srbiji treba i mora skolovanje i roditeljstvo ici zajedno.... A taj isti profesor je mene sa U u 7 mesecu oborio na ispitu, jer sam mu na 10 pitanja odgovorla tacno, i za 11 me pitao jesam li sigurna, ja rekla valjda jesam, i on mi rekao jeste tacan odgovor, ali koleginice vidmo se u sledecem roku a sada prosipa pamet po fb....
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 15.5.2015 12:19:55
|
|
|
|
adulence
|
eeeee ima ih jos takvih,uhhhh,mi imamo groznu profesorku koja je koleginicu izbacila sa ispita jer je dosla sa detetom jer nije imao ko da ga cuva ..i rekala koleginice kada ostavite TO kod kuce dodjite na ispit
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 15.5.2015 12:21:02
|
|
|
|
Anoniman
|
strasno ja U nikada nisam vodila sa mnom na fax.. ili je bila u vrticu ili je neko cuvao, a
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 15.5.2015 13:49:31
|
|
|
|
mila83
|
Kod nas ces retko naci pravog profesora, u smislu da je covek. Samo glume nedodirljive i pametne. i ukoliko odstupas od njihovih standarda i nisi njihova verna kopija, ne valjas. Ali ko ih sisa! Nek su nam deca ziva i zdrava ! UM, ne nerviraj se,nije vredno toga. A Adulence, ne mogu da verujem kakav komentar je ta profesorka rekla.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 15.5.2015 16:47:37
|
|
|
|
superm
|
Ja se divim vama ženama koje imate decu i studirate!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 15.5.2015 21:22:20
|
|
|
|
Bibilib
|
UM ja bih poludela,zamisli da me neka budala obori za tako nesto...a taj profa je difinitivno neki kreten....
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 15.5.2015 21:50:31
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Danima na fb ide onaj tekst o onom profesoru iz Amerike , sto podrrzava roditeljstvo i skolovanje zajedno.. I iskoci meni na fb post jednog mog bivseg profesora koji je to podelio i napisao kako u Srbiji treba i mora skolovanje i roditeljstvo ici zajedno.... A taj isti profesor je mene sa U u 7 mesecu oborio na ispitu, jer sam mu na 10 pitanja odgovorla tacno, i za 11 me pitao jesam li sigurna, ja rekla valjda jesam, i on mi rekao jeste tacan odgovor, ali koleginice vidmo se u sledecem roku a sada prosipa pamet po fb.... E ja bih mu tu na FB to napisala i podsetila svega do najsitnijih detalja. Mnogo volim te sto glume.
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 15.5.2015 21:53:18
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: nata11 IZVORNA PORUKA: Unina mama Danima na fb ide onaj tekst o onom profesoru iz Amerike , sto podrrzava roditeljstvo i skolovanje zajedno.. I iskoci meni na fb post jednog mog bivseg profesora koji je to podelio i napisao kako u Srbiji treba i mora skolovanje i roditeljstvo ici zajedno.... A taj isti profesor je mene sa U u 7 mesecu oborio na ispitu, jer sam mu na 10 pitanja odgovorla tacno, i za 11 me pitao jesam li sigurna, ja rekla valjda jesam, i on mi rekao jeste tacan odgovor, ali koleginice vidmo se u sledecem roku a sada prosipa pamet po fb.... E ja bih mu tu na FB to napisala i podsetila svega do najsitnijih detalja. Mnogo volim te sto glume. Natoo i bih, nego nismo prijatelji, nego je neko od mojih kolega lajkovao na fb , i meni iskocilo sa strane, popiz sam bila...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 18.5.2015 10:33:14
|
|
|
|
Brand new mama
|
Hm, da sam juce pisala,razbila bih tastaturu. Moji klinci idu u gradski vrtic koji ulaze udrugu nedelju strajka i ne zna se koliko dugo ce strajkovati...Kuci sam,ali samo zato sto mi je zena kod koje radim praksu izasla u susret da ne moram ovu nedelju doci.Ali, ne mogu da sjedim kuci u neogled,vec od cetvrtka moram u skolu.I pitam moju mamu da dodje od sledece nedjelje,samo na sedam dana,nemam jednostavno nikg ko moze da mi cuva klince, mm ne moze da uzme sada odmor...Anyway, tu ona krene da prica kako ona moze najvise nedelju dana, a sta ako vrtic proradi sledece nedjelje-e onda ona nece doci...Kao da sam ja na dvadeset kilometara..i onda ja poludim i kazem joj kako je bezobrazna, nije bila kod nas od M. rodjenja(4 godine)vidja nas 1 godisnje, ni ja ni brat joj ne sjdimo na grbaci, i za vrijeme studija i kasnije,ni sad joj ne bi trazila da dodje da mi nije sudbina u pitanju(ne mogu da izostajem toliko,izgubicu pravo za polaganje glavnog ispita). Znam da ima mnogo stvari na glavi,ali i ako imam 34 i meni nekad treba pomoc. I jbt pa nije prestala biti mama kad smo mi porasli.Sta bi bilo da je vucem za rukav da mi da da prezivim,sta bi bilo da mora da mi svaki dan cuva klince? Toliko sam se iznervirala da sam zvala brata. A moj zmu je posebna prica...vise mi je muka i od njegovog posla i njegovog nerviranja zbog istog. Kuci je neupotrebljiv, mi dodjemo kao vazduh,tu smo,ali nas ne vidi...Tesko je svo vrijeme biti pozitivan i jak kad se osjecam kao sama na svijetu:(
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 18.5.2015 16:55:30
|
|
|
|
mama krava
|
AAaaaaaaaa... Sad mi muž javio da mu je vaspitačica rekla da je kod N nasal jednu gnjidu preporučila da je ne dovodimo! Uf, a ona koseeeeeee!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 18.5.2015 16:59:23
|
|
|
|
wivern
|
Jaoo Milkiceeee..mrzim vaske..ja ih vrlo lako zapatim, dovoljno je u prevozu da se ocese neko o mene... Sva sreca sad ima gomila onih sampona protiv vasaka.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 18.5.2015 17:02:31
|
|
|
|
mama krava
|
Ma, nervira me bre, sve sad.... Prvo ko ce da je istrebi I ispregleda sad...ja sama sa njima kod kuće, mm na poslu, a ovo malo majmunce ce da skace dodatno po meni, a ova će da se drnda što ne može da gleda crtaće...sve već znam....a I ova iz vrtića...pa tamo je pokupila vaške, a asd ja kao da je ne dovodim. Pa ko će da je čuva???
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 18.5.2015 17:12:34
|
|
|
|
wivern
|
Pa to im je fora da imaju jedno dete manje, neradnici. Hoce li oterati svu decu kuci koja imaju vaske? Drzi se , uopste nisam razmisljala o tome da treba neko da je cuva dok ste vi na poslu
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 18.5.2015 23:36:18
|
|
|
|
Rosita
|
Hehehe, jao wiv sto ti dobar avatar
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.5.2015 8:44:20
|
|
|
|
ivaMark
|
izem ti drzavu koja ima toliko slabu struju da ne mogu rernu da ukljucim
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.5.2015 10:48:08
|
|
|
|
ivaMark
|
bnw, sad vidim sta si ispisala... na zalost, ima roditelja raznih sorti... nadam se da ce vrtic proraditi, drzi se
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.5.2015 11:06:36
|
|
|
|
mama krava
|
Eeeee, a onda sam se još vise iznervirala, hoću reći popizdela!!! Znači ja pravo iz kanc u apoteku i tražim najnovije sranjce protiv vašaka...I kupim to sredstvo za RSD 1700 i kusur, kao ubija i gnjide i vaške i sve....neki češljić dobijem uz to..ok, ajde, amo da deluje... Dodjem kući dovati ovu moju i češljaj pramen po pramen sat vremena...ja pizdim, ona kuka, ovaj mali majmun se pentra po meni, traži sisu ....I ništa!!! Ni trunčica, a kamo li gnjide ili vaške!!! POLUDELA SAM! Pa kakav bezobrazluk, bre..... I ja onda pitam N a ko ti je pregledao glavu, a ona odgovori da je gledala med sestra, ali nije lepo. Pa ja pitam kako nije lepo, a ona odgovara, da je Veka tako rekla, a Veka je vaspitačica, koja je ove nedelje sama sa decom jer je koleginica na GO... ...pa je onda zamolila neku drugu vaspitačicu da pogled ai onda je ta druga nasal mrtvu gnjidu, navodno! Pa mamu vam bezobraznu...iscimala sam se ko niko...na kraju joj oprala kosu sa tim čudom od 1700dinži, a jutros napušila vaspitačicu!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.5.2015 11:11:36
|
|
|
|
ivaMark
|
mk, koliko sam ja upucena ili milion gnjida ili nijedna. nego da razrede decu, ko zna koliko su deteta tako poslale kuci
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.5.2015 11:17:22
|
|
|
|
Modessty
|
Državni vrtić - nužno zlo!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 22.5.2015 17:47:37
|
|
|
|
Ana RR
|
Sipala sam sama sebi ključalu vodu po ruci dođe mi da vrištim
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 22.5.2015 17:54:38
|
|
|
|
Maraj
|
Ijao ana.... jesi stavila jod ili nešto
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 22.5.2015 17:57:57
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Sipala sam sama sebi ključalu vodu po ruci dođe mi da vrištim Aaaaaaaa, uzas
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 22.5.2015 17:58:11
|
|
|
|
Ana RR
|
Stavila sam prvo flogocid pa se setih da imam jekoderm, oprala ruke i namazala. Presela mi kafa a ovo mi je prva, ceo dan nisam bila kući.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 22.5.2015 18:41:51
|
|
|
|
mila83
|
Jao sto mrzim kada mi se tako nesto desi! Samo ne daj sad da ti propadne dan, ja se trudim u tim situacijama da ne privlacim svojim (ne)raspolozenjem jos nezgoda ili negativnih stvari.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 22.5.2015 19:04:05
|
|
|
|
sonyasha
|
Podžapala se sa mm što me u sred klope gnjavio sa problematikom moje kilaže i kako ću ja eto da izguram trudnoću! Pritom, umesto da ga pošaljem gde ne sija sunce ja se kao svaka prava rasplačem
< Poruku je uredio sonyasha -- 22.5.2015 19:06:16 >
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?