|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše!
26.5.2015 19:21:01   
Anarunika
Hvala Bibilib user posted image

Setih se nečeg iz Arčijevog perioda od godinu i malo jače. Tada smo spavali svi zajedno u velikom krevetu iznad koga je bila polica sa džidžabidžama. I glavna jutarnja akcija je bila da se Aki,kada se probudi popne Željku na glavu i odatle onda čačka te džidžabidže.

A do 12.,13. meseca se Aki uspavljivao na siki. I ja jedan dan uzmem iz zezanja lekovito kamenje koje je inače stajalo na pomenutoj polici i krenem da mu masiram nogice i da pevušim: Masiramo,mas,mas,mas. Kad on zaspa. I tako je u par narednih meseci lekovito kamenje i masaža zamenila siku. Kad treba popodne da spava ja uzmem kamenje i uspavam ga za 5 minuta.a i on je mnogo voleo da se igra sa tim .

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 451
26.5.2015 19:42:27   
amdn
Bibilib hvala.
ja isto reko Dijani, ni ja nisam da babe i dede cuvaju decu ali bolje baka nego neka zena.

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 452
26.5.2015 19:48:12   
amdn
Super fora malo ga mazis i masiras u isto vreme, nas godpodin je sisao do 15 meseci, all se covek najede ja ga stavim u krevetic
i spavanjac, nismo imali bas neko posebno uspavljivanje.
Sad gledah filmice sa njim iz perioda 1-2 god, mnogo je voleo kad usisavamo da usisamo njegove lokne, pa vriska i vuce crevo da mu stavim na kosu.
nije posteno ni znao da govori al je brbljanjem trazio. Mi i sad volimo bas da se mazimo,
ja mu kazem dodji malo da se pomazimo, a on kaze moze mnogo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 453
26.5.2015 20:01:20   
mila83
Jao kad se sad prisecam tog vremena,moji klinci su se voleli zavlaciti,sakrivati i penjati na mesta koja nam nikad ne bi pala na pamet! Jedna od prvih omiljenih igara, pored "Djiha,djiha", tasi,tasi bil aje i zmurke.Koliko smo se samo zabavljali i smejali njihovim idejama !
A evo jedne batine fotke iz tog perioda user posted image

user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 454
26.5.2015 20:02:36   
mila83

IZVORNA PORUKA: Anarunika

Hvala Bibilib user posted image

Setih se nečeg iz Arčijevog perioda od godinu i malo jače. Tada smo spavali svi zajedno u velikom krevetu iznad koga je bila polica sa džidžabidžama. I glavna jutarnja akcija je bila da se Aki,kada se probudi popne Željku na glavu i odatle onda čačka te džidžabidže.

A do 12.,13. meseca se Aki uspavljivao na siki. I ja jedan dan uzmem iz zezanja lekovito kamenje koje je inače stajalo na pomenutoj polici i krenem da mu masiram nogice i da pevušim: Masiramo,mas,mas,mas. Kad on zaspa. I tako je u par narednih meseci lekovito kamenje i masaža zamenila siku. Kad treba popodne da spava ja uzmem kamenje i uspavam ga za 5 minuta.a i on je mnogo voleo da se igra sa tim .

Anarunika, to je super fora sa uspavljivanjem i masiranjem... tako nesto smo i mi radili, samo bez kamenja! user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu Anarunika)
Direktna veza do poruke: 455
26.5.2015 20:14:12   
veselicaa
Ja sam moje uglavnom uspavljivala pricom i pevanjem.

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 456
26.5.2015 20:31:59   
Bibilib

IZVORNA PORUKA: amdn

Bibilib hvala.
ja isto reko Dijani, ni ja nisam da babe i dede cuvaju decu ali bolje baka nego neka zena.

Slazem se draga sa tobom u potpunosti....user posted image user posted image

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 457
26.5.2015 20:35:33   
Bibilib
Marko se jednom uspavao u ormaruuser posted image user posted image user posted image i tako mi jebio sladak da se i danas toga secam a Aki sada samo legne pored mene i uspava se naravno uz rukice na mojim obrvama ali dok je bio manji morala sam da ga ljuljam i ljuljam tako da meni pripadne muka dok seon uspavauser posted image user posted image

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 458
26.5.2015 21:18:30   
amdn
Mila ovaj tvoj secer pravi, zavlaci se gde stigne, voli dete zmurke,user posted image
juri sad bs voli da mu pricamo price pred spavanje, stalno trazi neke novi, ajde sad zmaji mis..
i tako izmisli nesto pa trazi da ja pricamuser posted image user posted image

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 459
26.5.2015 21:50:41   
Anarunika

Mila, Dima je smejuljko! Ja ga sve nešto vidim kao nekog ozbiljnog user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Malo su mutne, ali eto i nas po ormarima i policama.Na prvoj Arči a na drugoj Ika u uzrastu oko godinu i po do dve dana user posted image

< Poruku je uredio Anarunika -- 26.5.2015 21:52:01 >

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 460
26.5.2015 21:54:24   
veselicaa
Hahah bas su super,gde su se samo sakrili user posted image

Direktna veza do poruke: 461
26.5.2015 22:28:45   
mila83
Anci,bas si me nasmejala sada ! Preslatki su ! user posted image Sta samo njima padne na pamet...!
Moja M se jednom zavukla u putni kofer,onaj na tockice,imam negde fotku i od toga...user posted image

Znali su se zatrpati gomilom vesa iz kadice,a vole i dan danas ispod one zice za ves da se igraju,prave satoruser posted image

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 462
26.5.2015 22:38:02   
dijana1*
Jaooo sto su vam lepe oce slike po policama i fiokamauser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 463
26.5.2015 22:42:12   
veselicaa
Ja se secam da je moja A.volela da vadi ves iz ormana i fioka i tako se igra sa njim.Imam sliku ali mi nije na kompu tada su jos bili oni aparati sa filmovima user posted image a pojma nemam gde mi je cd.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 464
26.5.2015 23:05:37   
mimi_buba
Bas su lepe slicice!
Moj sin se zavlaci u deo od tv police koji je taman toliki da moze da stane lezeci user posted image i stalno ga grdim ali ne vredi.
Sto se mazenja tice, voli da se mazi.

Direktna veza do poruke: 465
26.5.2015 23:14:57   
mila83
Moji su voleli i posudje da vade i igraju se sa njim,pogotovo sin,i sad voli da se petlja po kuhinji kada kuvam,kuvar moj mali user posted image imam fotku i kako sedi u velikoj serpi u kojoj kuvam pekmez..ma slikala sam sta sam stiglauser posted image

(odgovor članu mimi_buba)
Direktna veza do poruke: 466
26.5.2015 23:37:47   
mimi_buba
Isto . Vadio je tacne i sve na sta je naisao.. U roku par sekundi pošto je otrcao u kuhinju, cuje se cing cing. user posted image on prepakuje tanjirice. user posted image

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 467
27.5.2015 7:32:11   
tekilica

IZVORNA PORUKA: mila83

Anarunika evo pesmice, smislila samje jos dokje bio u stomaku, toliko je bio nemiran da sam ludela ponekad user posted image user posted image

Mali zabetan resio da postane baletan,
ali umesto toga pojavi se baba roga
i posla zabetana kod opasnog kapetana,
kapetan zabetanu nalupa guzicu i
zabac mali pusti suzicu.

toliko je bio nemiran da sam morala da budem opasna user posted image

Pesmica je ekstra !!!!!user posted image

Slazem se, cak sam joj dodelila i melodiju :) Dinamiku, tempo, sve :) Hehehehehehe, super je!

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 468
27.5.2015 7:35:15   
tekilica

IZVORNA PORUKA: veselica

Ja se secam da je moja A.volela da vadi ves iz ormana i fioka i tako se igra sa njim.Imam sliku ali mi nije na kompu tada su jos bili oni aparati sa filmovima user posted image a pojma nemam gde mi je cd.

Isto to radi i moja!
Sto se tice omiljenog mesta za skrivanje, definitivno orman.

Direktna veza do poruke: 469
27.5.2015 9:37:59   
mila83
Kod nas orman i garaza,kada se igramo napolju.A moj sin je tada,kada pronadje jednom mesto za skrivanje,uvek tamo ide,dugo mu je trebalo da shvati da mi to mesto vec znamo i da treba drugo mesto da nadje user posted image

(odgovor članu tekilica)
Direktna veza do poruke: 470
27.5.2015 9:47:38   
tekilica
Hehehehehehehhehe, Mila, ljubav je mala. user posted image A Neda kaze meni SAKI SE OVDE, JA TAZIM :) I kao nadje me :) A ja napravim onu facu iznenadjenja. Ili ulazi u orman preda mnom i kaze TAAAAZI MEEEEEE :)

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 471
27.5.2015 10:22:16   
Anarunika

IZVORNA PORUKA: mila83

Kod nas orman i garaza,kada se igramo napolju.A moj sin je tada,kada pronadje jednom mesto za skrivanje,uvek tamo ide,dugo mu je trebalo da shvati da mi to mesto vec znamo i da treba drugo mesto da nadje user posted image

Hehehe ista stvar i kod nas, čak i danas user posted image

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 472
27.5.2015 11:17:33   
mimi_buba
Tekilice bas je smešna. user posted image
Kad moj sin igra zmurke sa decom, seka ga uvek ofira, ne zna da se igra user posted image
A on jadnicak je vuce sa sobom da se zajedno sakriju.

Direktna veza do poruke: 473
27.5.2015 11:25:56   
Bibilib
Anci bas su ti slatki malisani...bas sam se nasmejala kad sam videla slikuuser posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 474
27.5.2015 11:28:23   
mimi_buba

Bibilib hvala.

A oni koji nemaju baku i deku se zale sto nemaju pomoc. Nasa nam priskoci kad treba ali nikad ima fiksi ideje, i ponaša se kao da su to njena deca.Deca ih vole, tako i treba bez obzira na sve.

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
KONKURS: Kako sve stižeš, sve postižeš i z...
Baš ovde i baš sada, želimo da vas čujemo. Da, sve vas - hrabre, požrtvovane, predane mame! Svojim iskustvima motivišite...

Anketa

Питање.
пеперутка16

Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?

Click Here