Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 26.5.2015 19:21:01
|
|
|
|
Anarunika
|
Hvala Bibilib Setih se nečeg iz Arčijevog perioda od godinu i malo jače. Tada smo spavali svi zajedno u velikom krevetu iznad koga je bila polica sa džidžabidžama. I glavna jutarnja akcija je bila da se Aki,kada se probudi popne Željku na glavu i odatle onda čačka te džidžabidže. A do 12.,13. meseca se Aki uspavljivao na siki. I ja jedan dan uzmem iz zezanja lekovito kamenje koje je inače stajalo na pomenutoj polici i krenem da mu masiram nogice i da pevušim: Masiramo,mas,mas,mas. Kad on zaspa. I tako je u par narednih meseci lekovito kamenje i masaža zamenila siku. Kad treba popodne da spava ja uzmem kamenje i uspavam ga za 5 minuta.a i on je mnogo voleo da se igra sa tim .
|
|
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 26.5.2015 19:42:27
|
|
|
|
amdn
|
Bibilib hvala. ja isto reko Dijani, ni ja nisam da babe i dede cuvaju decu ali bolje baka nego neka zena.
|
|
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 26.5.2015 19:48:12
|
|
|
|
amdn
|
Super fora malo ga mazis i masiras u isto vreme, nas godpodin je sisao do 15 meseci, all se covek najede ja ga stavim u krevetic i spavanjac, nismo imali bas neko posebno uspavljivanje. Sad gledah filmice sa njim iz perioda 1-2 god, mnogo je voleo kad usisavamo da usisamo njegove lokne, pa vriska i vuce crevo da mu stavim na kosu. nije posteno ni znao da govori al je brbljanjem trazio. Mi i sad volimo bas da se mazimo, ja mu kazem dodji malo da se pomazimo, a on kaze moze mnogo
|
|
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 26.5.2015 20:01:20
|
|
|
|
mila83
|
Jao kad se sad prisecam tog vremena,moji klinci su se voleli zavlaciti,sakrivati i penjati na mesta koja nam nikad ne bi pala na pamet! Jedna od prvih omiljenih igara, pored "Djiha,djiha", tasi,tasi bil aje i zmurke.Koliko smo se samo zabavljali i smejali njihovim idejama ! A evo jedne batine fotke iz tog perioda
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 26.5.2015 20:02:36
|
|
|
|
mila83
|
IZVORNA PORUKA: Anarunika Hvala Bibilib Setih se nečeg iz Arčijevog perioda od godinu i malo jače. Tada smo spavali svi zajedno u velikom krevetu iznad koga je bila polica sa džidžabidžama. I glavna jutarnja akcija je bila da se Aki,kada se probudi popne Željku na glavu i odatle onda čačka te džidžabidže. A do 12.,13. meseca se Aki uspavljivao na siki. I ja jedan dan uzmem iz zezanja lekovito kamenje koje je inače stajalo na pomenutoj polici i krenem da mu masiram nogice i da pevušim: Masiramo,mas,mas,mas. Kad on zaspa. I tako je u par narednih meseci lekovito kamenje i masaža zamenila siku. Kad treba popodne da spava ja uzmem kamenje i uspavam ga za 5 minuta.a i on je mnogo voleo da se igra sa tim . Anarunika, to je super fora sa uspavljivanjem i masiranjem... tako nesto smo i mi radili, samo bez kamenja!
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 26.5.2015 20:14:12
|
|
|
|
veselicaa
|
Ja sam moje uglavnom uspavljivala pricom i pevanjem.
|
|
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 26.5.2015 20:31:59
|
|
|
|
Bibilib
|
IZVORNA PORUKA: amdn Bibilib hvala. ja isto reko Dijani, ni ja nisam da babe i dede cuvaju decu ali bolje baka nego neka zena. Slazem se draga sa tobom u potpunosti....
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 26.5.2015 20:35:33
|
|
|
|
Bibilib
|
Marko se jednom uspavao u ormaru i tako mi jebio sladak da se i danas toga secam a Aki sada samo legne pored mene i uspava se naravno uz rukice na mojim obrvama ali dok je bio manji morala sam da ga ljuljam i ljuljam tako da meni pripadne muka dok seon uspava
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 26.5.2015 21:18:30
|
|
|
|
amdn
|
Mila ovaj tvoj secer pravi, zavlaci se gde stigne, voli dete zmurke, juri sad bs voli da mu pricamo price pred spavanje, stalno trazi neke novi, ajde sad zmaji mis.. i tako izmisli nesto pa trazi da ja pricam
|
|
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 26.5.2015 21:50:41
|
|
|
|
Anarunika
|
Mila, Dima je smejuljko! Ja ga sve nešto vidim kao nekog ozbiljnog Malo su mutne, ali eto i nas po ormarima i policama.Na prvoj Arči a na drugoj Ika u uzrastu oko godinu i po do dve dana
< Poruku je uredio Anarunika -- 26.5.2015 21:52:01 >
|
|
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 26.5.2015 21:54:24
|
|
|
|
veselicaa
|
Hahah bas su super,gde su se samo sakrili
|
|
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 26.5.2015 22:28:45
|
|
|
|
mila83
|
Anci,bas si me nasmejala sada ! Preslatki su ! Sta samo njima padne na pamet...! Moja M se jednom zavukla u putni kofer,onaj na tockice,imam negde fotku i od toga... Znali su se zatrpati gomilom vesa iz kadice,a vole i dan danas ispod one zice za ves da se igraju,prave sator
|
|
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 26.5.2015 22:38:02
|
|
|
|
dijana1*
|
Jaooo sto su vam lepe oce slike po policama i fiokama
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 26.5.2015 22:42:12
|
|
|
|
veselicaa
|
Ja se secam da je moja A.volela da vadi ves iz ormana i fioka i tako se igra sa njim.Imam sliku ali mi nije na kompu tada su jos bili oni aparati sa filmovima a pojma nemam gde mi je cd.
|
|
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 26.5.2015 23:05:37
|
|
|
|
mimi_buba
|
Bas su lepe slicice! Moj sin se zavlaci u deo od tv police koji je taman toliki da moze da stane lezeci i stalno ga grdim ali ne vredi. Sto se mazenja tice, voli da se mazi.
|
|
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 26.5.2015 23:14:57
|
|
|
|
mila83
|
Moji su voleli i posudje da vade i igraju se sa njim,pogotovo sin,i sad voli da se petlja po kuhinji kada kuvam,kuvar moj mali imam fotku i kako sedi u velikoj serpi u kojoj kuvam pekmez..ma slikala sam sta sam stigla
|
|
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 26.5.2015 23:37:47
|
|
|
|
mimi_buba
|
Isto . Vadio je tacne i sve na sta je naisao.. U roku par sekundi pošto je otrcao u kuhinju, cuje se cing cing. on prepakuje tanjirice.
|
|
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 27.5.2015 7:32:11
|
|
|
|
tekilica
|
IZVORNA PORUKA: mila83 IZVORNA PORUKA: amdn Anarunika evo pesmice, smislila samje jos dokje bio u stomaku, toliko je bio nemiran da sam ludela ponekad Mali zabetan resio da postane baletan, ali umesto toga pojavi se baba roga i posla zabetana kod opasnog kapetana, kapetan zabetanu nalupa guzicu i zabac mali pusti suzicu. toliko je bio nemiran da sam morala da budem opasna Pesmica je ekstra !!!!! Slazem se, cak sam joj dodelila i melodiju :) Dinamiku, tempo, sve :) Hehehehehehe, super je!
|
|
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 27.5.2015 7:35:15
|
|
|
|
tekilica
|
IZVORNA PORUKA: veselica Ja se secam da je moja A.volela da vadi ves iz ormana i fioka i tako se igra sa njim.Imam sliku ali mi nije na kompu tada su jos bili oni aparati sa filmovima a pojma nemam gde mi je cd. Isto to radi i moja! Sto se tice omiljenog mesta za skrivanje, definitivno orman.
|
|
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 27.5.2015 9:37:59
|
|
|
|
mila83
|
Kod nas orman i garaza,kada se igramo napolju.A moj sin je tada,kada pronadje jednom mesto za skrivanje,uvek tamo ide,dugo mu je trebalo da shvati da mi to mesto vec znamo i da treba drugo mesto da nadje
|
|
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 27.5.2015 9:47:38
|
|
|
|
tekilica
|
Hehehehehehehhehe, Mila, ljubav je mala. A Neda kaze meni SAKI SE OVDE, JA TAZIM :) I kao nadje me :) A ja napravim onu facu iznenadjenja. Ili ulazi u orman preda mnom i kaze TAAAAZI MEEEEEE :)
|
|
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 27.5.2015 10:22:16
|
|
|
|
Anarunika
|
IZVORNA PORUKA: mila83 Kod nas orman i garaza,kada se igramo napolju.A moj sin je tada,kada pronadje jednom mesto za skrivanje,uvek tamo ide,dugo mu je trebalo da shvati da mi to mesto vec znamo i da treba drugo mesto da nadje Hehehe ista stvar i kod nas, čak i danas
|
|
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 27.5.2015 11:17:33
|
|
|
|
mimi_buba
|
Tekilice bas je smešna. Kad moj sin igra zmurke sa decom, seka ga uvek ofira, ne zna da se igra A on jadnicak je vuce sa sobom da se zajedno sakriju.
|
|
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 27.5.2015 11:25:56
|
|
|
|
Bibilib
|
Anci bas su ti slatki malisani...bas sam se nasmejala kad sam videla sliku
|
|
RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! 27.5.2015 11:28:23
|
|
|
|
mimi_buba
|
IZVORNA PORUKA: amdn Bibilib hvala. ja isto reko Dijani, ni ja nisam da babe i dede cuvaju decu ali bolje baka nego neka zena. A oni koji nemaju baku i deku se zale sto nemaju pomoc. Nasa nam priskoci kad treba ali nikad ima fiksi ideje, i ponaša se kao da su to njena deca.Deca ih vole, tako i treba bez obzira na sve.
|
|
|
Anketa
Питање.
пеперутка16
Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?