|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše!
25.5.2015 14:10:53   
Bibilib

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

A ja bih volela da ceskam mm, samo sto on nece user posted image
A mala izgleda na njega user posted image

E ME ja bih volela da mene ceskaju a ne da ja ceskam njih user posted image user posted image user posted image

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 401
25.5.2015 14:16:15   
Bibilib

IZVORNA PORUKA: amdn

ME ja bih vise volela da mene ceskaju i maze al ovi moji momci se sve neckaju.
nas sin voli da mi njusne vrat, ja ga stalno mirisem svugde, posto bas volim miris njegove koze,
pa sad i on kaze, mama dodji malo da te njusnem user posted image
ja se otopim kad me nosicem dodiruje user posted image

Joj draga ko jos ne obozava miris svoje dece....ja pogotovo ovog mladjeg njuskam kad spava...volim da osetim miris bebe,tako je poseban....user posted image

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 402
25.5.2015 14:19:42   
tekilica
Cela soba mirise na bebu :) Zbos omeksivaca, kremica, pudera i ostalo...Mmmmmmmmmmmm, neznost, jedina asocijacija!

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 403
25.5.2015 14:20:06   
Bibilib

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

IZVORNA PORUKA: veselica

Kada smo kod reklama moje cerkice su ih uvek volele.Mislim da su prvo zavolele reklame pa tek onda crtace user posted image

I moja deca obozavaju reklame. Kada ih ugledaju sve staje na tih par min. A ja se tada razletim po kuci da bar nesto uradimuser posted image

I ja takodje to koristim da zavrsim nesto po kuci... tih nekoliko minuta je tajac mozes ih zvati do mile volje ali pogled sa TV-a ne skrecu...l.user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 404
25.5.2015 14:21:34   
Bibilib

IZVORNA PORUKA: tekilica

Cela soba mirise na bebu :) Zbos omeksivaca, kremica, pudera i ostalo...Mmmmmmmmmmmm, neznost, jedina asocijacija!

Da,ali i sama beba posebno miriseuser posted image user posted image user posted image user posted image to je jedna milina,da se ciovek istopi....

(odgovor članu tekilica)
Direktna veza do poruke: 405
25.5.2015 14:25:41   
tekilica
Tacno znam o cemu pricas user posted image Like svi oni koji su osetili miris neznosti u ovom trenutku user posted image hehehhehe

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 406
25.5.2015 14:29:33   
Bibilib
Evo trenutno njuskam moje malo mace user posted image

< Poruku je uredio Bibilib -- 25.5.2015 14:30:03 >

(odgovor članu tekilica)
Direktna veza do poruke: 407
25.5.2015 14:30:51   
tekilica
Ja cu cim odem s posla user posted image user posted image

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 408
25.5.2015 14:47:15   
Bibilib
Ako Tekilice uzivaj u bebecem mirisu.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tekilica)
Direktna veza do poruke: 409
25.5.2015 18:01:21   
Mala Elena
Puder slabije koristim ali kad joj ga stavim zamirise sve , i stvari i vazduh .
Posebno me raduje kad neko drugi kaze kako mirise na bebu user posted image

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 410
25.5.2015 18:06:43   
mila83
Bebeci miris je jedna od prvih stvari za kojima zalimo kad odrastu.Evo ne mogu da verujem da Mima krece u skolu ove jeseni...Zato sad uzivam u Teodori i tim bebecim stvarima sto vise mogu,jer brzo rastu....

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

Direktna veza do poruke: 411
25.5.2015 18:12:07   
Bibilib
Takodje i ja Mila,Marko septembra krece u skolu i sada je veliki decko ne zeli da ga mama mazi jer nije maza ali je zato Aki jos uvek mamina mazica sa bebecim mirisomuser posted image i uzivamo zajednouser posted image user posted image

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 412
25.5.2015 19:52:11   
veselicaa
Moja S.polazi septembra u predskolsko ali je jos moja mala maza ma razmazena bebica moja user posted image

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 413
25.5.2015 22:23:44   
Bibilib
Veselice mislim da su devojcice drugacije od decaka,one uvek vole da se maze,da budu voljene,zele da im se ta ljubav non stop pokazujeuser posted image

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 414
25.5.2015 23:04:01   
mila83
Bibi,moj sin je bas mazonja,ima 5 godina,nekad mislim da je mladjiuser posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 415
26.5.2015 8:51:15   
Bibilib
Ne Mila moj ima 6 god.i retko kad pozeli da se mazi.....Blago tebi....

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 416
26.5.2015 8:56:51   
dijana1*
M9j Vuk ima 5 godina i samo u poslepodnevnim satima dozvoljava da ga mazim i to bas kada je umoran. I traje jako kratkouser posted image a dok je bio manji po ceo dan smo se mazili. To su decaciuser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 417
26.5.2015 8:57:24   
tekilica
Danas je moja cerkica bila baaaaaaaaaaaas srecna sto cu i ja da je vodim u vrtic, obicno ne stignem zbog posla, a sad smo malo ranije svi ustali. Tako smo se posteno izmazile, pa me je ljubila, pa me je grlila, ja sam pod utiskom! Toliku srecu i takve emocije nije skoro ispoljila, a mazimo se po celi dan (skoro). MM je prokomentarisao da smo prave njunje, a ona se okrenula njemu i rekla mu NISMO, E TI SI TUNJA :) Svakakvi nadimci se mogu cuti u nasoj kuci.
Sta je u vasoj kuci aktuelno?

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 418
26.5.2015 9:07:13   
dijana1*
Vuk nema sanse da se mazi. Tj. sa tajom hoce ali posto sam ja ZENSKO samnom nece. Jaoooo otkud mu samo to da mi je znati. Jutros sam pokusala da ga mazim ali nema sanse i onda je poceo da place da nece u vrtic. Kaze, nervozan samuser posted image
A bebac jos spavauser posted image cim ja ustanem i on ustaje dokle god lezim on ce spavati pored mene. user posted image

(odgovor članu tekilica)
Direktna veza do poruke: 419
26.5.2015 9:10:51   
Mala Elena
A ja moju odvela u jaslice i cim smo usle u dvoriste ona prepoznala gde je i pocela da negoduje a onda kad je ugledala drugu decu kako dolaze pocela da place .I stajala sam jedno 10 min da vidim hoce li prestati ali nije . Valjda su je presvlacili. Srce mi se iscepalo. Dusa moja mala.
Cele prosle nedelje nije bila zbog prehlade i sada kao da se ponovo vracamo na adaptaciju. user posted image

(odgovor članu tekilica)
Direktna veza do poruke: 420
26.5.2015 9:15:19   
dijana1*
ME ja se dvoumim da li Kostu sada da upisem u vrtic ili da nadjem tetu. Nisam pametna. Plasim se tih prehlada i viroza da ce cesto biti bolestan a kako sa stomakom do zuba da pazim na njega sama.
Jel ti cesto Elena bolesna od kada ide u jaslice?

< Poruku je uredio dijana1 RR -- 26.5.2015 9:16:13 >

Direktna veza do poruke: 421
26.5.2015 9:26:23   
amdn

IZVORNA PORUKA: Bibilib

Joj draga ko jos ne obozava miris svoje dece....ja pogotovo ovog mladjeg njuskam kad spava...volim da osetim miris bebe,tako je poseban....user posted image

Bibilib predivno mirisu i mi treba da se topimo, ti uzivaj dok zvrk ne poraste pa ces posle morati da ga juris :)

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 422
26.5.2015 9:27:59   
tekilica
Moja sigurno dva meseca svaka 4-5 dana...Preporucujem vrtic!

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 423
26.5.2015 9:29:13   
amdn

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

ME ja se dvoumim da li Kostu sada da upisem u vrtic ili da nadjem tetu. Nisam pametna. Plasim se tih prehlada i viroza da ce cesto biti bolestan a kako sa stomakom do zuba da pazim na njega sama.
Jel ti cesto Elena bolesna od kada ide u jaslice?

Dijana mi smo dali naseg decaka u vrtic, i jeste jedno vreme stalno bio prehladjen, slini, kaslje,nekad bas hoce da ide nekad nece.
Ali ipak je vrtic dobar zbog socijalizacije.
Sto kaze ME ako ne idemo neko vreme opet kao da smo u procesu adapcije, nece da slusa i radi gluposti.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 424
26.5.2015 9:36:08   
amdn
i zimus nismo isli 2 meseca, lecili upalu usiju, i kad je sve proslo najzad u vrtic posle 2 dana opet dobije temp. ali ja sam svakako za vrtic kao sto kaze Tekilica preporucujem :)

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
KONKURS: Kako sve stižeš, sve postižeš i z...
Baš ovde i baš sada, želimo da vas čujemo. Da, sve vas - hrabre, požrtvovane, predane mame! Svojim iskustvima motivišite...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Питање.
пеперутка16

Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?

Click Here