|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše!
28.5.2015 7:48:39   
tekilica
Meni je to simpaticno dok su mali. Vazno je da znaju da se snadju u datim okolnostima :) A pritom, to njihovo laganje i svaljivanje krivice na nekog drugog, znak je da su oni zaista krivi i svesni su toga. Kad porastu, onda ce se u tim situacijama izvinjavati, za sada se samo nevesto izvlace. :D Meni je, kazem, uvek simpaticno da cujem koga se setila da okrivi. Bas me nasmeje, jer neki put to budu drugari iz vrtica, baba ili deda, sestra, tata, pa cak i mene okrivi :)

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 501
28.5.2015 12:11:20   
tekilica

IZVORNA PORUKA: amdn

sad kad vidim devojcice ispred zgrade uopste se ne igraju,
sve drze telefone i samo kuckaju, nema lastiza, nema ledeni cika, zmurke
a da ne pricam o kuvanju i blatu i mazanju...
bas steta, mi smo imali bas kreativno detinjstvo user posted image

Sad si me bas podsetila na divni period mog odrastanja. Kad sam pitala sestricinu da donese lastiz da igramo, ona se prekrstila. Nema pojma kako se to igra niti joj pada na pamet na koji nacin bi se moglo igrati njime. Auuuuuuuu, pomislih, nama daju loptu i neke plocice od cigli i mi se igramo nekakve dzamije, daju nam kredu i mi nacrtamo skolice...kad nemamo nista, onda smisljamo predstave ispred zgrade, ili lancane suge...a ovo danas...pojma nema sta ce sa sobom. Aplauz za sve klince koji se okupljaju po parkovima i igraju kosarku, tenis ili mali fudbal! user posted image To je jedino sto mozes videti danas, a da telefon nije deo aktivnosti!

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 502
28.5.2015 15:32:55   
Anarunika
Aki i ja smo imali ritual . kada se Iskon rodio,pošto je uglavnom bio kod mene na rukama onda sam morala da smislim nešto da se Aki ne oset_i zapostavljeno. I tako smo nas dvoje pili kaficu dok Iskon sisa. Sednemo jedno preko puta drugog,on je skuva ,sipa i onda nazdravimo i popijemo. Sve sa izmišljenim priborom user posted image i uz razgovor : "Kako ste gospodine?", Dobro ,hvala, a vi?" Aki je umesto gospodine govorio Boskodine user posted image
To mi je bilo najdraže user posted image

I jedna dobronamerna sugestija da se moderatori ne bi ljutili: Pazite na pravilo foruma- tri posta maksimum jedan za drugim!

< Poruku je uredio Anarunika -- 28.5.2015 15:34:44 >

(odgovor članu tekilica)
Direktna veza do poruke: 503
28.5.2015 15:54:56   
mila83
I to Anarunika a i da se drzimo teme ! user posted image

Ja kada sam dojila batu,Mima je uvek nekako skretala paznju,bas tada je morala da piski ili je bila zedna,apa smo i mi smislili caku:I ona je tada hranila svoju bebu user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu Anarunika)
Direktna veza do poruke: 504
28.5.2015 19:06:57   
Mala Elena
Ja kad god odvedem Enu u park ( uglavnom ima puno dece koja igraju mali fudbal, kosarku ... ) , ona uvek hoce sama da hoda. Ima i travnjaka ali opet me strah da ne padne jer ima neravnina pa ko zna mozda se nabode na nesto ili donese kuci malog kucnog ljubimca-krpelja user posted image I tako je ja pustim, ona juri tamo vamo, vristi od srece, pokazuje na bate i seke i vice -Beba...i tako onda malo naleti na njih pa umalo da je sruse user posted image vragolanka mala.
Sa koliko godina one shvate kako da hrane bebu lutku? Ja sumnjam da ce razumeti kad dodje nova beba...user posted image

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 505
28.5.2015 19:21:23   
Mala Elena
user posted image

Ovde je mama izvodila kerefeke, a sada za more ne znam da li da joj kupim male sa uv zastitom ...

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 506
28.5.2015 19:22:52   
mila83
ME,jel to ima nesto novo kod tebe ?user posted image Razumece itekako !
Da se ne udaljavamo od teme..
Prve igre imitacije ili zanimanja kod moje dece je upravo bilo to,imitiranje roditelja, da budu mama ili tata svojim igrackama...Moj sin je bas voleo u tom uzrastu, od 1,5 do 2 godine da presvlaci bebe, cak cini mi se vise nego sto je M volela !
Voleli su da kuvaju kobajagi,da mese,popravljaju...imali smo puno "popravljenih" stvari user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

Direktna veza do poruke: 507
28.5.2015 19:38:38   
mila83
ME,sad tek videh fotografiju ! Preslatka je ,fensi devojka !
Kako te mame samo vole cvike da stavljaju bebcima,mozda i ja iskopam koju fotkicu ! user posted image

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 508
28.5.2015 19:54:23   
veselicaa
Me divna je imaju i moje slike sa naocarima,izgleda sve volimo tako da ih slikamo.Inace preslatka ti je Elena.

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 509
28.5.2015 20:24:49   
Anarunika
Hihiihii ME prava šminkerka user posted image Slatkica jedna.
Imamo i mi slika sa naočarima raznim...

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 510
28.5.2015 20:50:24   
Bibilib

IZVORNA PORUKA: Anarunika

Sve sa izmišljenim priborom user posted image i uz razgovor : "Kako ste gospodine?", Dobro ,hvala, a vi?" Aki je umesto gospodine govorio Boskodine user posted image
To mi je bilo najdraže user posted image

A moj Marko umesto "motika" govorio je "motikva"user posted image user posted image user posted image

***Deca su najvece blago !!! ***

Direktna veza do poruke: 511
28.5.2015 20:52:15   
Bibilib
ME tvoja devojcica je tolko slatka,prava damica i mala smekerica..user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 512
28.5.2015 20:58:44   
Anoniman
Me preslatka jeuser posted image

Evo i moje, 8 meseci
user posted image

user posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 28.5.2015 21:01:51 >

(odgovor članu Bibilib)
  Direktna veza do poruke: 513
28.5.2015 21:47:20   
mila83
Um, pa pravi je secer ! !
Ja nisam nasla fotku sa cvikama jos, ali evo mog sincica kada se prvi put kupao u bazenu a da nije u kucnoj varijanti.Imao je 14 meseci ovde

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 514
28.5.2015 21:50:12   
mila83
Kako su vasi malisani reagovali kada su se prvi put kupali u bazenu,kod kuce ili negde drugde ?
Moji su bili odusevljeni..Kod kuce svakodnevno u bazencicu, a isli smo par puta i u banju Dvorovi,Novi Sad i na Zlatibor na nekoliko mesta....na more jos nismo stigli porodicno,bice i to ,valjda sledece godine.

Ne moze ih covek isterati iz vode ! ! ! !

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 515
28.5.2015 21:54:53   
Kata90
Mala E.user posted image Kako joj fensi stoje naocare....
i ostala decica,bas su slatkiuser posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 516
28.5.2015 22:54:32   
Bibilib
Evo i mog Marka sa komsinicom user posted image
user posted image

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 517
28.5.2015 22:56:17   
Bibilib
Zaboravih da kazem i pohvalim Milinu bebu i malu Unuuser posted image user posted image user posted image
Preslatki ste

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 518
28.5.2015 22:58:37   
Bibilib

IZVORNA PORUKA: mila83

Kako su vasi malisani reagovali kada su se prvi put kupali u bazenu,kod kuce ili negde drugde ?
Moji su bili odusevljeni..Kod kuce svakodnevno u bazencicu, a isli smo par puta i u banju Dvorovi,Novi Sad i na Zlatibor na nekoliko mesta....na more jos nismo stigli porodicno,bice i to ,valjda sledece godine.

Ne moze ih covek isterati iz vode ! ! ! !

Mi mozda ove godine odemo na more ali samo Boze zdravlje...inace obojica obozavaju da se kupaju pogotovo u bazenima sto kazes ne izlaze iz vode i kad izidju to bude uz plakanje....

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 519
28.5.2015 23:09:16   
Anarunika
Arči se plašio kad je bio mali,i inače je plašljivko. oslobodio se tek negde sa tri godine. A iskon je prvi put bio na Adi sa pet meseci (znači ne ulazi u ovaj period od godinu do dve user posted image i ronio sa tatom i svašta nešto, ma foka prava! I dan danas obožava da puni kadu, bazene u kućnoj varijanti ...na more još nismo išli.)

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 520
29.5.2015 7:10:19   
tekilica
Mi obozavamo bazene i volimo jezera, s tim sto vodimo racuna kakva je voda. Obozava da se brcka i kupa, sa godinu dana nije bila ta prica, ali se kasnije bas oslobodila. Njena tetka ima 4 i vec zna da pliva, tako da ja ove godine pocinjem da ucim moju, da bi do 4 i ona naucila, sto da ne. Inace, cesto posecujemo akva-parkove i one bazene za decu sa svim palmicama, fontanicama, toboganima...i ona baaaaaaaas, baaaaaas uziva.

Direktna veza do poruke: 521
29.5.2015 12:09:17   
mila83
Bibi, tvoj Marko krenuo odmah da sarmira devojke oko sebe ! user posted image

Super je kada ima bazen prilagodjen za malu decu, bebe od 1 godine,tako je u banji Dvorovi,R Srpska.i jos topla voda.Imam jos lepih fotkica odande user posted image

(odgovor članu tekilica)
Direktna veza do poruke: 522
29.5.2015 12:23:32   
tekilica

IZVORNA PORUKA: mila83

Bibi, tvoj Marko krenuo odmah da sarmira devojke oko sebe ! user posted image

Mora, odmah,nego kako! :) Od prosle godine jos neki Djole se zalepio za moju devojcicu i stalno je cmakao. Nista, zaboravila ona njega dok si rek'o keks. A Tadija? Eeeeeeee, taj je nije ljubio, neko ujeo za obraz pre 3-4 mes, i dan-danas ga spominje: Tadija nije dobar, on bije decu. A onda i NIJE LOS TADIJA, a na kraju i A GDE JE TADIJA? :) Taktika, bato, otpocetka :)

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 523
29.5.2015 13:12:36   
mila83
Aaaaaa naceli smo temu prvih ljubavi user posted image
Moja Mima jos od porodilista "ima vezu" sa svojim drugarom Dusanom, koji je stariji od nje samo 2h . Duuugo smo bili u kontaktu i druzili se. Onda je bio aktuelan jedan Ogi,opasan frajer u koznoj jaknici i cvikamauser posted image a moj bata...pa tek se sad zaljubio,stidljivko mamin maliuser posted image

(odgovor članu tekilica)
Direktna veza do poruke: 524
29.5.2015 13:30:34   
amdn
mameeeee kako su slatki,
ME, UM, Mila, Bibi, preslatki seceri, ne zna se ko je od koga sladji, eto kazem ja ima da biramo devojku za nas, konkurencija velika

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
KONKURS: Kako sve stižeš, sve postižeš i z...
Baš ovde i baš sada, želimo da vas čujemo. Da, sve vas - hrabre, požrtvovane, predane mame! Svojim iskustvima motivišite...

Anketa

Питање.
пеперутка16

Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?

Click Here