|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše!
29.5.2015 13:31:46   
amdn
nas se u vrticu zalio kako ga drugarica tuce i vuce i gnjavi,
a na kraju se ispostavilo da joj se dopada pa ona ne zna kako ce pa ga stiska i grli i ljubi...

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 526
29.5.2015 13:42:03   
amdn
crko mi lap top al cim mi poprave saljem vam sliku sa cvikama, da vidite i naseg smekerauser posted image user posted image

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 527
29.5.2015 13:43:50   
tekilica
Svako zensko ima svoju taktiku, neko kuva, neko tuce user posted image Salim se, svakako...pre ce da upamti tako, nego da ga samo cmace. Ogi je i nas prvi drug koji se sa nasom mnogo lepo druzio i stalno je ljubio, ali drugarski. Kazu da su se bas lepo igrali, ali kako je on stariji od nje godinu dana, pre je otisao iz te grupe. Sad se ne vidjaju. Ali, od svega, najinteresantnije mi je kada je pitam GDE TE JE POLJUBIO, a ona se postidi, kao da zna sta poljubac znaci :) user posted image Ma,medeni su, narocito kada se drze za ruke :)

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 528
29.5.2015 13:45:35   
amdn
nas bas voli da se mazi i kad je bio mali i sad grli sve redom i musko i zensko,
nekad cure placu jer ih stiska, a kad njega stiska cura on se buni

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 529
29.5.2015 13:56:49   
tekilica
user posted image to me je podsetilo na nekog deckica...Mi ispred zgrade sa Nedom, a on prolazi sa roditeljima. Dodje do nje i kaze joj PA, GDE SI, BRE, TI? i zagrli je. Niti on ide u vrtic, nitu mu znamo roditelje, tek se tu pojavio. Popadasmo od smeha.

Amdn, mogu samo zamisliti taj sou koju pravi user posted image

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 530
29.5.2015 13:56:59   
amdn
tekili ovaj nas cmace uglavnom u vrat a cure bome u usta pogadja, user posted image user posted image

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 531
29.5.2015 14:00:33   
tekilica
IZVORNA PORUKA: amdn

tekili ovaj nas cmace uglavnom u vrat a cure bome u usta pogadja, user posted image user posted image

user posted image
U vrat? user posted image user posted image user posted image Opasan neki deckic user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio branki RR -- 29.5.2015 19:13:39 >

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 532
29.5.2015 17:45:30   
Bibilib
Mog Marka vice neka devocica iz grupe i hoce da ga poljubi i on to meni stalno prica,pa ga ja pitam a sta ti radis kad ona hoce da te poljubi,on kaze ja bezimuser posted image user posted image user posted image user posted image

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu tekilica)
Direktna veza do poruke: 533
29.5.2015 17:47:33   
Bibilib

IZVORNA PORUKA: mila83

Bibi, tvoj Marko krenuo odmah da sarmira devojke oko sebe ! user posted image

Super je kada ima bazen prilagodjen za malu decu, bebe od 1 godine,tako je u banji Dvorovi,R Srpska.i jos topla voda.Imam jos lepih fotkica odande user posted image

Pa sta ce Mila,imamo lepu komsinicuuser posted image user posted image salim se malo,sada su veci i svako ima svoj pravac a i komsinica ce sada u treci razred a on tek prvi....user posted image

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 534
29.5.2015 17:59:59   
Bibilib
Evo moje i Markove danasnje price u povratku iz skolice,kazem ja njemu kako covek treba da radi da bih zaradio novac i trosio,a on meni sta ja bi radio,otisao bi gde je loto i uzmem sedmicu i imam pare ali ne znam gde je,ja mu kazem sine da je tako niko ne bih radio svi bi cekali loto a on ce meni pa ja i tata smo kupili Ogrebi i nista tebi...ja sam se na sred ulice slatko ismejala a on me pita sta ti je mama a ja njemu Ogrebi i mucak tebiuser posted image on tek tad skapirao sta rekao....

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 535
29.5.2015 19:09:29   
Mala Elena
A sto vi stalno masite temu ? ? ? Nervira me to.user posted image

Danas sam se Eleni toliko ismejala za vise situacija. . Prvo, uzela moju snalu i dok je bio otvoren zamrzivac , gurnula ruku u fioku i ubacila je. Pa joj to bilo malo pa otisla da donese toplomer da ubaci user posted image
Dalje, ja u kupatilu a ona ulazi i cepa toalet papir i daje mi... cepala bi ona do besvesti a to sve neke male komadice koji su neupotrebljiviuser posted image
Pa onda uzela da prepakuje svoju obucu...user posted image Bas sam joj se ismejala .

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 536
29.5.2015 19:16:49   
Mala Elena
Mila, ima novosti , user posted image user posted image
Dobice batu ili seku kada bude imala 21 mesec. .
Hvala svima, na toj slici je imala 2, 3 m... a sada skoro sam joj probala neke decije sa belim okvirom a narandzasto staklo, one fensi u kojima se sve ogleda kako se vec zovu.
Ali kao da su joj velike pa ne znam da li da uopste trazim neke ili su sve veceg obima.
A bazen joj baba kupila, a mali je.. mogla je veci pa da koristi i sl.god. u ovom joj noge stanu knap, kad sedi...

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 537
29.5.2015 21:13:43   
mila83

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

Danas sam se Eleni toliko ismejala za vise situacija. . Prvo, uzela moju snalu i dok je bio otvoren zamrzivac , gurnula ruku u fioku i ubacila je. Pa joj to bilo malo pa otisla da donese toplomer da ubaci user posted image
Dalje, ja u kupatilu a ona ulazi i cepa toalet papir i daje mi... cepala bi ona do besvesti a to sve neke male komadice koji su neupotrebljiviuser posted image
Pa onda uzela da prepakuje svoju obucu...user posted image Bas sam joj se ismejala .

Slazem se ME,previse price kioja nema veze sa temom,sve cekam moderatore da se oglase.

bas mi je drago za user posted image ! Pa lepa je to razlika izmedju njih

sad kad si vec spomenula cepanje papira, to je mom sinu pogotovo bilo interesantno kada je bio star kao tvoja Elena.Cak je i vezbao hodanje uz krevet tako, ja mu poslazem neke stare novine a on da bi ih dohvatio za cepanje,morao je da hoda ! Odlicna vezba a i zabava !

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 538
30.5.2015 1:52:36   
marketing RR
IZVORNA PORUKA: marketing RR

Šta je potrebno da uradite da bi ste postali dobitnik jedne od sjajnih nagrada?
Podelite sa nama šta su vaši mališani po prvi put uradili upravo u ovom uzrastu (1. do 2. godine), šta vas je iznenadilo, oduševilo, nasmejalo, šta vas je učinilo ponosnima. Vratite vreme u neke lepe trenutke i proživite ih ponovo deleći ih sa Ringerajom. Verujemo da ovakvih trenutaka ima puno, a "mali koji žele biti veliki" su neverovatan prizor, predivan i poseban, zar ne! Ukoliko želite, ulepšajte temu i sa ponekom fotografijom vaših mališana u uvom uzrastu. U ovoj temi, lepo ćemo se zabaviti, naučiti neke nove stvari a najvredniji će osvojiti sjajne Nestle pakete

Drage naše, vodite računa o tematici konkursa, jer postove koji su van tematike nećemo uzimati u obzir. Hvala user posted image

< Poruku je uredio marketing RR -- 30.5.2015 1:55:42 >

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 539
30.5.2015 9:03:20   
mila83
E tako ! user posted image

Verujem dasvi malisani u tom uzrastu vole da rade kucne poslove,misleci da su tako "veeeliki".user posted image Sta su vasa deca volela da rade,da pomazu ? Moji od skidanja i kacenja vesa sa zice,pa nadalje. Ali nekako ciscenje i brisanje prasine je bilo omiljeno.
Evo moje M sa dve godine kako cisti ispred kuce user posted image

user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 540
30.5.2015 9:48:08   
Bibilib
Mila bas je slatka,prava mala vrednicauser posted image user posted image a moj Aki voli da usisava user posted image ima 16 meseci i drzi drsku od usisivaca u ruke,pa gde to imauser posted image samo kod nas...

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 541
30.5.2015 9:54:35   
Bibilib

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

ME ako se ovo odnosilo na mene izvinjavam se,ali eto napisala sam ono sto je moj sin rekao a mene je nasmejalo.
Aki je po prvi put proveo dve noci bez mene,bio je kod moje mame i kada smo juce otisli da ga uzmemo on se srce moje tolko obradovao da sam ostala bez reci,vise me nije pustao ni da odem do wc-auser posted image non sto me je pratio i trcao kod meneuser posted image user posted image

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 542
30.5.2015 10:24:24   
mila83

IZVORNA PORUKA: Bibilib

Mila bas je slatka,prava mala vrednicauser posted image user posted image a moj Aki voli da usisava user posted image ima 16 meseci i drzi drsku od usisivaca u ruke,pa gde to imauser posted image samo kod nas...

E da, usisivac je broj 1 za mog sina.Nikada se nisu plasili usisivaca, pa evo ni teodora,odmah smo ih navikli na zvuk ,iako je ogroman i bucan...Bude otimacina ko ce da usisava. Cak i sadauser posted image
On je u tom uzrastu voleo da ga sastavlja i rastavlja, one cevi,crevo...i sada isto !

A sto se tice omasivanja teme, nije samo za tebe Bibi...user posted image

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 543
30.5.2015 11:24:29   
amdn
lelke Bibi i ja sam se raspisala o svemu :)
sto kaze Mila da se vratimo na temu.

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 544
30.5.2015 11:27:04   
amdn
Mila i nas momak je tad voleo usisivac , crevo i gajtan je vuko na sve strane, kao usisava, a ne da nama da zavrsimo.
a imamo i onaj mali rucni pa je tad voleo da po podu kao sakuplja mrvice, na jednom mestu sakupi na drugo prospe.
al veliki momak ne mozes mu nista user posted image
u tom uzrastu je voleo i da prelistava sve moguce knjige, pa sedne isped police,
vadi jednu po jednu, lista i slaze po podu kao kulu.
user posted image

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 545
30.5.2015 12:11:42   
mila83

IZVORNA PORUKA: amdn

Mila i nas momak je tad voleo usisivac , crevo i gajtan je vuko na sve strane, kao usisava, a ne da nama da zavrsimo.
a imamo i onaj mali rucni pa je tad voleo da po podu kao sakuplja mrvice, na jednom mestu sakupi na drugo prospe.
al veliki momak ne mozes mu nista user posted image
u tom uzrastu je voleo i da prelistava sve moguce knjige, pa sedne isped police,
vadi jednu po jednu, lista i slaze po podu kao kulu.
user posted image

identicno ! user posted image ali ipak bude ponosan kada pokupi mrve !

Knjige,casopisi,novine, pogotovo gde ima slika ili nekih upadljivih reklama...to je bio hit u tom uzrastu !

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 546
30.5.2015 14:29:23   
amdn
mi smo u tom uzrastu mnogo voleli da se vozimo Nis expresom, pa je trazio po casopisima autobuse
i stalno govorio ni pes, morali smo da secemo i sakupljamo autobuse, jos ih cuvam u jednoj kutiji
al kad bi video reklame sa vocem i li nekom hranom balavio bi list njami user posted image

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 547
30.5.2015 14:47:05   
Bibilib

IZVORNA PORUKA: mila83

identicno ! user posted image ali ipak bude ponosan kada pokupi mrve !

Knjige,casopisi,novine, pogotovo gde ima slika ili nekih upadljivih reklama...to je bio hit u tom uzrastu !

Aki trazi mrvice po podu i hoce da jede,takodje sa stolnjaka ne uzme parcence vec skuplja mrve a reklame vec sam reekla,obozava ih...tih par minuta je tajac....user posted image

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 548
30.5.2015 14:51:05   
Bibilib
Moram jos da kazem da sam bila jako ponosna kada je Aki poceo da vrcka dupetom sa nepunih godinu dana uz pesmicu Pilici,pilici ali sve u ritmuuser posted image user posted image

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 549
30.5.2015 14:52:06   
dijana1*

IZVORNA PORUKA: Bibilib

Ima kod nasuser posted image
Sa 11 meseci prohodao a sa 12 usisava sa mamomuser posted image
Za razliku od bate, Kosta je strpljiv i saceka da ja sve lepo zavrsim i onda njemu dam da usisava.
Ooooo da vidite tu srecu i radostuser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
KONKURS: Kako sve stižeš, sve postižeš i z...
Baš ovde i baš sada, želimo da vas čujemo. Da, sve vas - hrabre, požrtvovane, predane mame! Svojim iskustvima motivišite...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Питање.
пеперутка16

Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?

Click Here