|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 05/15 [chat]
21.5.2015 0:36:14   
Bekolino 25
Zene jel neka od vas koristila monural prah u trudnoci nije tema al da pitam

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 476
21.5.2015 6:26:32   
mali_mis
Jutro mame user posted image

(odgovor članu Bekolino 25)
Direktna veza do poruke: 477
21.5.2015 7:21:12   
mila83
Jutric mamike ! user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 478
21.5.2015 8:11:18   
emicaa
Jutro,T opet prespavala noć i peobudila je jutros u 7 kad sam budila muža na posao.Meni je jedu ćevapi,u 8 ujutru,da li sam normalna user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 479
21.5.2015 8:37:15   
Mala Elena
Mozda si trudna! user posted image
Ja se jutros oznervirala zbog E jer se budila oko 5,6,7, place , ne otvara oci...jeste bilo vruce ali sam joj davala vodu u par navrata ali ona izgleda trazila mleko ili cokoladno , posto joj je tata davao par jutara tako i izgleda se navikla .Poludela sam. Necu dete od skoro 14m da navikavam na tako nesto. Ako je gladna ustace i lepo ce doruckovati ili cemorati lepo da vecera a ne kao sinoc da se jurimo po kuci i hranilici .user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 480
21.5.2015 8:51:54   
eca89

IZVORNA PORUKA: emicaa

Jutro,T opet prespavala noć i peobudila je jutros u 7 kad sam budila muža na posao.Meni je jedu ćevapi,u 8 ujutru,da li sam normalna user posted image

Mmmmmmmmmmm, Emice da to ne miriše na nešto mmmmmmmmmmmmm, da neće T.dobiti drušvo???'user posted image user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 481
21.5.2015 9:12:28   
emicaa
Neće neće pod tableticama sam user posted image .Meni je čudno što mi se jedu tako rano a inače oni se meni jedu svaki dan user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 482
21.5.2015 11:17:46   
branki*
Gde ste mame!
Moji muski odose na pijacu,a mi zenske u stanu..posle boza ima casove,u utorak razgovor sa dr i kako dalje.
Nadam se da ce mi ovi dripci pustiti danas bolovanje,od decembra nisam nista primila!
Mala elena,kako funkcionisete od kako si pocela da radis?
Emice,ja cevape u svako doba mogu!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 483
21.5.2015 11:24:33   
emicaa
Eto branki ti me razumiješ user posted image još manje od dva mjeseca pa ću ih opet smazati.Jeste li još u Bg?

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 484
21.5.2015 11:28:34   
branki*
Jesmo,emice,najv cemo produziti i ceo jun.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 485
21.5.2015 12:58:25   
Mariya

IZVORNA PORUKA: Bekolino 25

Zene jel neka od vas koristila monural prah u trudnoci nije tema al da pitam

Ja sam koristila u prvoj trudnoci. Nije naskodilo ni meni ni bebi, evo je ziva i zdrava 3,5 godineuser posted image
Slobodno popij ako ti je dr. prepisao, nece ti nista biti od njega.

Direktna veza do poruke: 486
21.5.2015 13:18:50   
cockic
evo mene,ja vas citam a nikako nesto da napisem user posted image

ja i cera setale jutros,evo sad se bacila na krevet i sama zaspala dok sam ja stavljala punjene paprike na sporet da se kuvaju.ja cu sad da uzmem sladoled i jagode.bas sam se navuka na seckane jagode sa sladoledom mmm.svi ih jedemo,nasla sam jedno mesto gde stalno kupujem jedna mama ih testirala i rekose da imaju neka dva pesticida rastvorljiva u vodi.zbaci samo ih drzati pre jedla 10-15min u vodi i superiska.

i bata nam otisao na taru mitrovac na tari sad u utorak,uziva tamo na cistom vazduhu.jeste skupo,ali nadam se da vredi,bilo bi lepo da se nerastuzi.za sad nije,juce sam se cula sa njim pitao me sta radim onako kroz osmeh,a on je bio u guzvi sutirao je loptu sa drugarima i odmah dao vaspitacici telefon kad mi ona rece evo pricao je sa vama i smeje se user posted image
po slikama koje sam gledala na netu,tamo je bas prelepo.mora muz da aktivira viber pa da nam stignu slicice salje puno slicica preko vibera.samo dok nam tata to aktivira on ce se vratiti.kaze pun mu telefon ne moze,mora prvo da ga isprazni.ja nemam takav tel,pa ne mogu da ga aktiviram.

Direktna veza do poruke: 487
21.5.2015 21:32:08   
Mariya
Dobro veče mame!
Eto juče sam pohvalila Helenu i šta mi je uradila? Gospođica je bila budna od 4 do pola7user posted image user posted image Sisala i onda jednostavno nije htela da nastavi da spava. U krevecu se stalno dizala na noge a ako sam je držala onda je plakala. Na kraju je i mm ustao pa je nosao ali nije pomoglo. Na kraju je zaspala u pola 7, valjda već od umora.i ponovo se budila u 8, pa u 8,45. Još je danas toliko vrištala ako mi nije bila na rukama da mi je mozak probušilauser posted image Znam da je muči zubić, pa još i vakcina i tako mi je žao, ali imam i ja dušu, koja danas ceo dan spava.... I više neću da je hvalim, čim je pohvalim ureknem jeuser posted image
Ne znam kakvo je vreme kod vas, kod mene je užas. U 11 smo izašli u kratkim rukavima, za pola sata smo već morali da obučemo duge rukave, a od popodneva pada kiša. A juče 30 stepeni.Pa kako da me ne boli glava?!

< Poruku je uredio Mariya -- 21.5.2015 21:36:21 >

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 488
22.5.2015 7:37:12   
eca89
Dobro jutro mamike, meni dusa spava, A.se probudila da sisa u pola 4h i nije zaspala do 5h, a onda se probudila u pola 7huser posted image user posted image user posted image ! Kakva je situacija kod vas? Ovde pada kisa glupa, nikud ne možemo.

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 489
22.5.2015 7:41:06   
Misha i Ljisha
Dobro jutro mame. Ja tek sad videla da mi se nije juce objavio post koji sam napisalauser posted image . Bila sam u zurbi i nisam ni pogledala a ni skapirala da mi istekla sesija hehehe...

Mariya tako to ide sa bebama cim pohvalis odmah dokazu da moze i drugacijeuser posted image

duca mi je danas u vrticu imaju slikanje, doterala sam damicu, sva se ponosi kako je "jepa"user posted image . Kazem bas komsinici eto kako mi roditelji pogresimo ne namerno. Uvek deci govorimo "hajde da se umijes da budes lepa devojcica i cista, hajde da te ocesljamo da budes lepa i cista hajde ovo da budes lepa" i td. A nikad ne kazemo hajde da ...budes pametna ahahahah...eto kakav standard postavljamo od malena.user posted image Ja sad sve cesce ubacujem neke recenice sa bakterijama ahahha i sa pamecu i slicno jer videh da njoj sad jaaaakoooo znaci da bude "jepa" a to mi je bas bezveze. Eto ti roditeljske greske.user posted image Bacam sad vise akcenat u fazonu "da budes uredna" ehehhe al steta je cini mi se vec napravljena.

Eni je superiska, ali je kao gladna godina juce je jela ceoooooo dan. Strasno ko ce tog kera nahranitiuser posted image user posted image . Duca i ja smo je jos cesljale, sad je kao nova.

Nego mi se sad sekiramo za naseg komsiju. Jao znaci ja ne mogu da dodjem k sebi. Covek ima opasan hobi, paraglajding i skrsio se na Titelskom bregu najstrasnije. Obe noge polomljeni i smrskan cetvrti prsljen i jos jedan povredjen, Prebacili su ga u BG i ceka operaciju. Zena mu ide na hemoterapije vec drugi put se bori sa rakom. Vozili smo je do urgentnog da ga saceka i ona je zena odmah izjavila "sta ce nasa deca ako ja umrem a njemu se nesto desi". Dusa da zaboli. Dve devojcice 8 i 10 godina, predivna decica. Ne znaju jos sta je sa tatom misle samo noge u gipsu pa su nam juce njih dve navratile i ja se onako salila sa njima "kad budete isle tati u posetu ponesite flomastere da mu iscrtate gips i smislite sta cete da mu nacrtate". One vesele devojcice ni ne slute deca da je jako ozbiljno. Uf... a njihova mama, zena nema vremena ni lekove sve da popije, ide na te terapije, muka joj je ne oseca se dobro ali gura nikad ni ne biste rekli da je vidite da je zena bolesna a tek sad ja stvarno ne znam odakle joj energija za sve to. svaka joj cast. Deci cu danas da pravim za uzinu puzice da nose u skolu. a moj komsa ma stvarno je superiska covek, bio je pre neki dan bas da vidi Eni kako je. Igrao se ovde sa decom fudbala. Ma sjajan tata. Moja D ga i zove tatauser posted image pa se njegova zena sali "mozda Dunja zna nesto sto mi ne znamo" ahahah..A D ga zove tako jer ga curice zovu tata tata pa onda i ona dete heehe sto ne bi bilo i vise tata? Ne? Dragi su mi jako, ma vec sam vam pisala kako imam odlicne komsije, to je onaj komsija sto je dosao u pola noci onda kad mi bila frka. Sama ne znam ni kako da im pomognem. Ma bas sam se rastuzila. I tako pomisli covek eto sta je ker naspram coveka. Ma... Necu da tuzim previse ovde.

Idem mame da iskoristim dan sto vise iako je ovakvo vreme, Dunja mi nije tu pa necu morati 16 puta da prekidam poslove.

Ljubim vas

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 490
22.5.2015 7:43:16   
mali_mis
Jutro mame user posted image
Zurka u 3 uz mini ultra user posted image Zaspao oko ponoci, pa se probudio u 3, istrcao iz kreveta i pravac dnevna stao pored daljinskog, dernja se i ceka, onda smo gledali crtane, pa je zaspao posle pola sata.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 491
22.5.2015 7:48:51   
Misha i Ljisha
joj mali misu ja sve ne verujem kako kod vas ide to spavanje tj nespavanje ahahah...Zeno cim ga das u vrtic bar dve nedelje da ide redovno resice ti se problemi, izmore se, bude ih za rucak (znaci nema spavanja po danu 3 sata) i onda popodne da ga izmoris i u 8 na spavanjac. Nekako to morate resiti. Bar se meni tako cini jer neces ni ti moci doveka da pravis tulum sa njim u toku nociuser posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 492
22.5.2015 7:52:33   
mali_mis
Joj ljiso sve znam user posted image Ja njega taman lepo naucim i dovedem u red sa spavanjem, dodje mu tata i haos user posted image i onda ajde opet u krug.

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 493
22.5.2015 8:22:07   
emicaa
Dobro jutro,konačno sunce user posted image
Ja znam da ću sad bacit bombu ali moram to napisati,T kao da ima ružne snove posle krštenja jer od subote svaku noć počne u snu plakati i dovazivati me i pruža rukice da je uzmem.To je i na krštenju radila pa sam je ja držala.
Jutros mi grč uhvatio list desne noge još ne mogu stati kako treba,oči kad mi nisu ispale.

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 494
22.5.2015 9:50:55   
mila83
Dobro jutro mame! Kod nas pada kisa i izgleda da ce takav biti ceo dan.
Emice, ja ti verujem,moguce je da jos prezivljava neki trenutak sa krstenja, a mozda i nesto drugo, pa se samo poklopilo i sa krstenjem. Proci ce. Samo je grli i ljubi user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 495
22.5.2015 10:00:57   
emicaa
Ma grlim je i mazim dok se opet ne uspava ali mi je baš žao.Mislim da će imati strah svaki put kad vidi popa user posted image

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 496
22.5.2015 10:03:34   
eca89
Emice, moguće je da se prepala popa, znam takvih slučajeva, jer ona je velika i sve konta, možda će je za par dana proći, nego jedu li ti se ćevapčićiuser posted image ?

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 497
22.5.2015 10:09:35   
emicaa
Eco uvjek mi se jedu user posted image ali sad i mm i ja kriziramo za tortom od krštenja,u julu naručujemo opet samo neku malu.
Pop me je baš naljutio,inače kad krsti djecu samo malo sa bosiljka otrese vodu na dječicu a Teodoru je zalio bokalom vode,ona se šokirala a sva je mokra bila

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 498
22.5.2015 10:22:26   
wivern
Gde ste mamike

Emice ma kakva bomba, pa to je i ocekivano. Kako se i nece prepasti kad je polio vodom. Pri tom je ona vec velika da neke stvari shvata a ipak mala da shvati do kraja, i onda je ceo taj cin zbunjuje. Ja se slatko ismejah, sorry user posted image Podset_ilo me je kako sam se ja uplasila deda mraza sa 3 godine (pri tom je bio neki potpuno pijani deda mraz koji je baljezgao sve i svasta nisam posle toga vise nikada htela da idem na paketice user posted image )
Ljiso bravo za psica user posted image
A za komsu no comment...neki ljudi su bas samozivi i misle samo na svoja sitna uzivanja, najbolje je da padne na ledja i on jos toj zenici. Svaka njoj cas_t...

< Poruku je uredio wivern -- 22.5.2015 10:23:24 >

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 499
22.5.2015 10:36:09   
cockic
jutro meme,i danas vas citam user posted image

sto se tice krstenja i popa moji su se krstili veliki tj.sad u februaru sin sa 4g i 10meseci,a cera sa 3g.bilo je lepo krstenje zajedno su se krstili.pop je bio super.nikakvog kupanja nije bilo.ja sam mislila da se samo bebe kupaju,a ne i deca preko godinu dana.samo ih je malko nakvasio.ali sve zavisi od popa neki toliko okupa dete da mora da se presvlaci nas nisu.
sin je imao momente kenkanja u toku krstenja,a cera je saradjivala super.nije zaplakala.i kad god sad idemo u crkvu kaze idemo da se kistimo.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here