Mariya
|
Dan mame! H. spava, Lu kod babe. Čekam drugaricu da dođe sa ćerkama pa da se i moje bubice igraju. H je juče dobila poslednju dozu infanrix-a i hep.b, a rastu joj gornje jedinice pa je tako kenjkava ceo dan.. A i inače je takva da bi stalno da bude samnom. Ako joj samo okrenem leđa, čak ni ne izađem iz prostorije, ona vrišti Stalno mora da je blizu mene. Ako sednem na pod, obaveno se popne na mene. Kad sam u sobi ve je ok, igra se, puzi, peva i naravno stoji!!, ali ako nisam u blizini jao...plače, vrišti, neverovatno. Lucija uopšte nije bila takva. Danas sam oribala podove u celoj kući, i onda mi ovo malo čudo prevrne saksiju, zagrabi zemlju i dok sam je nosila iz kuhinje do kupatila tu zemlju što joj je ostala je razmrvila svuda i onda usisavaj ponovo aaaa!! Ali hajde da je pohvalim, prespavala mi je celu noć, nakon mnogih neprospavanih noći. A Lu mi je pre neki dan po prvi put izašla da se igra sa decom iz ulice. Do sad je bila sa njima ako sam i ja tamo, ali najčešće se ona igrala sama, nisu je mnogo intersovali drugi. Ali ovaj put je jurcala sa njima, pa ušla u kuću da piški i rekla mi da se vraća da se igra sa decom Moja bubica raste Što se tiče svežeg voća, meni je dr. rekla da kada počnem da dohranjujem dete, sve mora biti termčki obrađeno, a kasnije mogu davati i sveže. Znači posle 7og meseca mogu da joj dajem sveže bez problema. H je zasad jela samo jabuku, a kad dođu višnje, pa kajsije, breskve, kruške, pa jpš iz dedinog voćnjaka, ihajj, ima da klopamo sveže samo tako!!
|