|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 05/15 [chat]
19.5.2015 6:09:45   
Trcosava
Jutar od menja!

Zakuntala sam nekad u sobi dnevnoj noćas. Mali je sisao oko 8 uveče i jutros tek u 5 se probudio. Nisam ga ni dizala da sisa oko 22-23. I kad se probudio u 5 ja posle ne mogu da spavam. Naspavala se

Eco neka si ti nama sletela. Ja sam imala jedino 'frku' kad je uzletao sa Krita, sve sa bila u tripu neće imati dovoljno piste da poleti user posted image user posted image i čestitamo na duplom slavlju user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 426
19.5.2015 7:03:30   
Misha i Ljisha
dobro jutro mame. Eni je prezivela noc user posted image , kad je zovem imenom odigne glavu i pogleda me user posted image .

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 427
19.5.2015 7:13:19   
mali_mis
Jutro mame user posted image
Emice cestitam user posted image i
bravo za Eni user posted image

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 428
19.5.2015 7:22:43   
vonavoj
Jutro!
Trco,on Supwr! I ja sam kao naspavana..idemo da J vadimo krv,prvi put.

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 429
19.5.2015 7:41:44   
Trcosava
Von to je tako preksinoć i sinoć. Do tad me je dizao na 2,5 sata. Pošto se jutros u 5 nije nasisao, oko pola 7 se opet drao. Pa je opet sisao jedno desetak minuta i nema spavanja. Sad kad svi odu na posao, možda odrema.

Što me čeka planina veša - to bolje da ne kažem. Čekam sad kad bude žnj vreme pa ću da peglam.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 430
19.5.2015 7:54:36   
emicaa
dobro jutro,hvala vam na čestitkama a slike čekam i ja user posted image imam nešto malo što mi je zaova slikala ali nisu baš najbolje.
Ljišo biće ona dobro,osjeti tvoju ljubav.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 431
19.5.2015 8:11:40   
wivern
Bar dan zene.
Ljiso bravooooooo, srce malo user posted image
E zene moze pitanjce, kako malisi da spremim sveze voce. Samo izblendiram i ako je gusto dodam malo vode?

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 432
19.5.2015 8:26:45   
daca77
Jutro i od mene!!!user posted image
Eco, sve cestitke i od mene!
Ljiso, samo se drzi terapije i propisane doze i verujem da ce se kuca izvuci.
Mi smo sinoc opet odbili druge zitarice, ali je u podne relativno dobro pojela brokoli. Taman je krenula da se dernja opasno i mislila da prekinem da je maltretiram vise, kad ono-krene da guta kasicu...
Wiv, a kako sveze voce? Meni je dr bas naglasila da sem banane, nista sveze ne dajem.user posted image

< Poruku je uredio daca77 -- 19.5.2015 8:27:39 >

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 433
19.5.2015 8:54:55   
eca89
Hej, zenice dobro jutro, moja cura odspavala do 15do 8h, sreća, srećauser posted image user posted image ! Cure, mene ste pomiješale sa Emicom, ona je imala feštu i ona je letjela avionomuser posted image user posted image !

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 434
19.5.2015 10:10:06   
wivern
Daco rekla je svo sveze voce osim citrusa i crvenog voca. Tako mi zena rece i ja tako uvodim. Danas nam je jabuka jer smo bananu imali sa pirincem user posted image

Eco cuti i primaj cestitke user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 435
19.5.2015 12:44:31   
Misha i Ljisha
Mame ja samo da se javim na kratko. Eni jako smeta vrucina ali sama se pomeri sa sunca u hlad sto je ajd da kazem dobro ali daleko je ona od dobrog jos uvekuser posted image . Jutros mi je bila bolje nego sad. No mislim da ce ozdraviti, nadam se.

Duca spava idem i ja nesto da cackam po kuci dok ona spava a rucak imam od juce.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 436
19.5.2015 12:49:17   
daca77
Ljiso, nema predaje i otpisivanja...nemoj biti kao ovi moji "dragi ginekolozi", koji ocas posla otpisu...antibiotska terapija je tu presudna...
Wiv, praticu te, jer ste malo stariji od nas...user posted image

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 437
19.5.2015 12:54:06   
amdn
napolju pakao, bila do pijace i kupih rukolu u saksiji :)
LJisho i Misho super za mali pomak,ozdavice ne brini user posted image
napolju samo ko mora user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 438
19.5.2015 17:48:11   
branki*
Gde ste mame!
Ja nesto bas umorna...pre podne setali,posle vodi bozu na casove,pa idi po njega,ova mala nece da spava...bas je bilo vruce danas.kupila im neke majicice,dosta je povoljnije nego kod mene,tamo manji grad,ima par butika decije garderobe i oni drze cene da se smrznes.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 439
19.5.2015 18:19:08   
Kata90
dobar dan mame,imam pitanje kad ste prvi put dali bebi jagode?
meni juce sveki poslala da dam malom,ja nesmem.
Mada bili smo danas u dz na vakcini,pa sam pitala doktoricu,kaze do prve godine,da se nesme davati.....

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 440
19.5.2015 19:44:55   
wivern
Kato jagode sto kasnije zbog alergije. I uopste crveno voce treba izbegavati u prvoj godini.

Honey, I'm Home

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 441
19.5.2015 20:02:39   
Kata90
znam da nije dobro,zato sam i pitala da vidim sigurno......

< Poruku je uredio Kata90 -- 19.5.2015 20:09:22 >

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 442
19.5.2015 20:19:11   
wivern
Pa ja sam ti ove godine nagrabusila sa alergijom zbog par jagodica. 7 nedelja sam imala koprivnjacu.
I mislim da ih vise u zivotu necu jesti user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 443
19.5.2015 20:22:53   
veselicaa
Kato tek posle prve godine jagode,maline i sto kaze Wiv crveno voce kao i citrusno voce.Jaki su alergeni i zato se kasnije uvode u ishranu beba

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 444
19.5.2015 20:35:04   
branki*
Nama bio moj brat,malopre ode,boka se uspavljuje na siki,a muz sa b u drugoj sobi.veceras evrovizija,nisam ni znala,cujem malopre na dnevniku.ali,necu gledati,boka ce se buditi da sisa,i ovako sam neispavana.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 445
19.5.2015 20:36:48   
Kata90
Ma necu mu sigurno dati,nisam luda.......juce kad sam videla sta je doneo od sveki,digo mi se pritisakuser posted image samo cekam kad ce me pitati,dal su mi dala da proba.......

Direktna veza do poruke: 446
19.5.2015 20:38:05   
veselicaa
branki ja sam pre obozavala da gledam evroviziju,pogotovo kada sam bila trudna ali nekako mi se vise ne dopada kao pre.Sigurno zadnje cetiri godine nisam gledala,nekako mi je nezanimljivo.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 447
20.5.2015 6:29:41   
mali_mis
Jutro mame user posted image

Direktna veza do poruke: 448
20.5.2015 7:04:24   
mila83
Jutro Misice ! Evo iscitah dopisku od juce !
MiLJ,bravo, samo napred,bice Eni dobro i ozdravice !
Kato, osim visanja i tresanja,nista crveno od voca pre 1.rodjendana, a i za to ste jos mali, tek sa 7 meseci najranije mogu visnje.
Sveze voce moze ako beba nema problema sa stomakom. Ja mojoj T jos nisam nista davala(osim banane i avokada) jer nemam domace, a ovo kupovno ne bih jos.

Od evrovizije sam davno odustala, uzas!

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 449
20.5.2015 7:08:24   
Misha i Ljisha
obro jutro mame.
Ja ustala i odmah prvo do Eni. Kad nije na svom mestu i nisam se uplasila iskreno vec sam se odmah obradovala jer sam znala da nije otisla da umre vec da se prosetauser posted image . I zovem je kad dolazi ona. jos je izmrcvavljena ali je mnoooogoooo mnoooogoooo bolje. Jeeeeee....Ja ne mogu da verujem. Moji me svi zezali "nemas pametnija posla nego da se bakces sa kerom, ako prezivi prezivece, besposlena si" e sad u njihovu facu (nece smajlici da mi izadju onaj sto se bekelji ali taj sto se svima bekelji u facu) nja nja nja nja nja....O Boze hvala ti!

Znam da nije gotova njena borba procice sigurno jos dan dva dok se ona vrati u formu i sve ali bolje je. Popila je sad casicu jogurta. Meso sto sam joj ponudila nije htela. Nema veze juce je za ceo dan casicu jogurta popila a sad evo odmah ujutru. Jupiiiiii....

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here