|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 05/15 [chat]
16.5.2015 22:12:08   
World
ma daco sto se toliko opterecujes, ja uopste ne bih davala nikakve te instant pahuljice, nisam ni davala svojoj djeci.. ima toliko lijepe hrane, steta je da se bas navuce samo na to.. ne znam sad sta bi ti islo tako rano, mi smo poceli sa 6 mjeseci, ali svakako pahuljice ne.. daj joj koliko hoce, ako nece probas kasnije, i tako stalno, pocece jednom da jede sve..

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 376
16.5.2015 22:25:03   
daca77
World, opasno se navukla na ove pahuljice i to me bas nervira...apsolutno nece nista...kakva palenta, pirinac a jos manje povrce...dodje mi da joj skroz ukinem Milupu pa cemo videti.
Von, ima 7,5kg, a posto je merim kuci ispada da je za 15 dana koriscenja instant pahuljica dodala izmedju 400-500gr, a pre toga jedva 100gr za 12 dana. Ma vidi se to strasno debljanje za kratko vreme...

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 377
16.5.2015 22:40:37   
Mariya
Dobro veče mame!!
Wiv, super ti je avataruser posted image
Daco, je li prestala da povraća? Možda sad jednostavno dobija ono što bi dobila ranije, da nije imala refluks.
Ja evo opet gledam a pokušavam da ne gledam Uvod u anatomiju. Neću bre da Derek umre!!!user posted image user posted image
Danas sam sve spremila, oribala kuću, sutra me samo čeka ručak, a mm se ponudio da pravi roštilj, pa možda neću morati ni da kuvamuser posted image . Žene, ova moja H je neverovatna. Eto pitala sam pre neki dan za jedenje prstićima, i juče sam joj dala keks u ruku, malo ga je zagledala i počela da grickauser posted image user posted image Danas je uspela da se podigne držeći se za sto od kompjutera i pređe skoro metar držeći se za nameštaj. Ne sedi sveukupno 10 min. dnevno, neprestano je na nogama, podiže se uz sve za šta može da se uhvati. Priča sa igračkama, vrišti, ciči, preslatka je. I stalno me traži. Ako me ne vidi odmah piči prema vratima i puzi po kući i plače dok me ne nađe. zato sad moram svaki dan da ribam podoveuser posted image A Lu se igra kupanja, zamišljamo da smo na bazenuuser posted image pokušavamo tatu da nagovorimo da idemo u banju na kupanjac, jedva čekamo!!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 378
16.5.2015 22:44:19   
World
Mariya, na kojem gledas uvod u anatomiju?

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 379
16.5.2015 22:49:20   
bubulence
uh, ko ce mamama udovoljiti, nevalja kada ne napreduju, ne valja ni kada napreduju...
mi smo tu milupu koristili ali malo, mozda je ukupno pojela dve kutije... uglavnom je volela povrce i voce, kasnije griz, koji zna da nije super ali njega je htela da jede... sada nas uskoro opet ocekuje uvodjenje hrane ali ovaj put ne smemmo nista sto ima mleka...
moja deca spavaju, muz je otisao u izlazak, a ja popila pola case piva i ne mogu da odem do kreveta :P

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 380
16.5.2015 22:53:05   
daca77
Mariya, povracanje se za nijansu smanjilo...Mada, danas je dusu ispovracala od 12h do kasno popodne...ubih se od ribanja kako kuca ne bi smrdela na kiselo mleko. user posted image

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 381
16.5.2015 22:54:44   
bubulence
daco a sta dr kaze za to povracanje?
meni je M isto pocela vise da povraca nego da bljucka... a i nisam zadovoljna koliko je napredovala...

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 382
16.5.2015 22:54:52   
Klarita
Daco, ti sama sebi komplikujes zivot...moras podhitno jos jedno da rodisuser posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 383
16.5.2015 22:58:04   
Maslacak15
vrsnjakinjo vidim da je vreme za moj tajni tipuser posted image Probaj avokado-bananu. Provereno moze vec od cetvrtog meseca i jedno i drugo je vrlo prihvatiljivo za probavni sistem. Nadji neki zreli avokado i jednu bananu. Blender i malo vode cisto da masa postane zitka. Nije to mnogo slatko ( avokado uopste nije sladak) ali je izuzetno hranljivo i jako zdravo. Filip je bas bas obozavao. sigurno zdravije nego Milupa. Avokado se racuna u tzv superfoods. Obiluje nezasicenim masnim kiselinama. Budi uoprna sa povrcem. Mala je ona. Pre navrsenih 6 meseci prirodno je da sto sta odbijaju.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 384
17.5.2015 0:15:37   
Mariya

IZVORNA PORUKA: World

Mariya, na kojem gledas uvod u anatomiju?

Na fox life,četvrtkom ppremijera,subotom repriza.imate li vi fox u BiH?

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 385
17.5.2015 0:17:09   
World
ma ima valjda na nekoj digitalnoj, ali nesto slabo gledam tv.. ja sagledala sve epizode online kako izbace, ostala mi jos jedna..

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 386
17.5.2015 6:49:10   
eca89
Dobro jutro mamike evo i mene, moja cura tačna kao sat u 6:00 širok osmijehuser posted image , a meni moja duša spavauser posted image user posted image user posted image . Ne znam gdje nestadoše ona vremena kad je spavala do pola 9, 9h vratite se!

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 387
17.5.2015 7:20:22   
mali_mis
Jutro mame user posted image
Mi smo juce otpali u Bigu. Da se zna, ja vise tamo vikendom ne idem, ono je strasno kolika je guzvetina bila. Radnim danom prepodne je milina otici, obilaziti, razgledati. I naravno cim imam para nista mi se ne svidja user posted image

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 388
17.5.2015 9:13:07   
mila83
Dobro jutro mame ! Daco,zao mi je sto se toliko brines,probaj da s eopustis malo, i bebe sce osete.
Banana i avokado su odlicna kombinacija, mi smo probali, kao i avokado sa jabukom! to nam ide uglavnom za dorucak.
ici ce to na bolje,samo strpljivo i polako.
Mogla bih i ja opet uvod u anatomiju da gledam, nisam sve epizode.sad ste mi dale ideju.Naravno,koliko budem imala vremena...

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 389
17.5.2015 15:51:27   
branki*
Gde ste mame!
Mariya,bravo za helenu!
Daco,ja se ne bih opterecivala puno,lepo rucka,nema reakcije,sta joj fali.
B danas nije imao casove,pa smo setali bulevarom,bili u parku,bas je lepo,a tek po radnjama,haljine,cipele,tasne,zaa decu...uh,svasta bih kupila!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 390
17.5.2015 17:12:04   
mila83
Znam Branki vrlo dobro takve setnje user posted image pogotovo te prve u prolece, odjednom se sve sareni, sve ti je lepo, ne znas gde pre da gledas user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 391
17.5.2015 21:57:15   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: eca89

Dobro jutro mamike evo i mene, moja cura tačna kao sat u 6:00 širok osmijehuser posted image , a meni moja duša spavauser posted image user posted image user posted image . Ne znam gdje nestadoše ona vremena kad je spavala do pola 9, 9h vratite se!

Kod nas je ovakvo budjenjd odavno..kao zombi sam..ajde da zaspi u 8-9..jok..evo jos ne spava..plus sisa nocu..

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 392
17.5.2015 22:22:44   
mila83
Moja je upravo sad zaspala, a budi se do 7h ujutro najkasnije. Tako nam je svima user posted image i odmah puna snage i smeha, odmah pravac na igranje, a ti mama bauljaj po kuci dok ne popijes kafu...user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 393
18.5.2015 7:16:39   
mali_mis
Jutro mame user posted image
A. je juce provalio da moze i tatu da grize, pa je iskazivao ljubav tati, po prstima, a mama se fino odmara od ugriza user posted image Neka malo njega, da vidi da to ume da boli.

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 394
18.5.2015 7:30:38   
eca89
Dobro jutro mamike, evo i ja "odguli" do 7huser posted image user posted image , ne znam kako ju je prevarilo. I moja sad opet sisa nocu, a bila je jedno vrijeme prestala, nego da vas pitam? Nesto joj je malo zelenkasta stolica, onako svijetlo smedja, zelena ne znam kako bih objasnila, nudila sam joj da jede, nece najede se i to je to, ja se bojim da nemam mlijeka, ali kad istisnem poslije njenog sisanja, jos ima, tako da ne znam sta je, bojim se da je gladna, ali ne plače.user posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 395
18.5.2015 7:33:25   
ivaMark
Zdravo mame user posted image

osecam da ce jedno od mojih da se probudi upravo user posted image

Zene a zar vam nije lakse da pirinac prvo skuvate pa izblendate?

Jovana je postala vrtirep, samo ispituje dokle moze i sta sme...vristi kada joj nesto nije po volji i tako, nadam se da ce to brzo proci.

Lulu i dalje kaslje, sada iskasljava samo, nedelju dana ga skoro drzi. Poceo je da puzi, nema mira, kada trebam da ga resvucem on se uvija, skace, ustaje....koliko puta mu stavim naopako pelenu dok je na stomaku, ne mogu dete da savladam user posted image

Eco, ne brini..ako je beba zadovoljna sve je ok. Stolica moze da oksidira i ako je odmah ne presvuces.

< Poruku je uredio ivaMark -- 18.5.2015 7:35:28 >

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 396
18.5.2015 7:48:13   
tekilica
Mame, dobro jutro :) S obzirom kada neke od nas ustaju,mogu da kazem i dobar dan! user posted image Moja devojcica je dosla u fazu kada postavi jedno...milion puta user posted image ...pitanje A ZASTO? :) I isto toliko puta kaze MAMA :) Neki put samo ponavlja MAMA, MAMA, MAMA, MAMA :) Da sizne covek :D Ali, snalazim se :)

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 397
18.5.2015 7:51:22   
tekilica
Eco89, meni su rekli da beba uvek nagovestava kad je gladna. Ona ne zna da precuti to, tako da se ne brines, da je gladna i ti bi to znala! Ja sam se to isto pitala i bojala, jer je po malo sisala...ali, sita beba ne place, gladna place i hvala bogu na tom znaku raspoznavanja :)

(odgovor članu tekilica)
Direktna veza do poruke: 398
18.5.2015 7:58:07   
degu
Dobro jutro žene. Ja isto nikad nisam davala Milupine pahuljice i ništa slično od tih instant kašica. U početku sam kuvala običan pirinač i blendala, sad ga odavno i ne blendam, prvo kao pravo kuvano jelo nam je pilav a voli i pirinač u mleku. Kupim poneku teglicu voćnih kašica i to čisto da uvedem ono što nemam u zamrzivaču i ne voli ih, moram da ih mešam sa kuvanim jer joj to sve ima prejak ukus.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu tekilica)
Direktna veza do poruke: 399
18.5.2015 8:01:23   
doktorkakristal
jutro drustvo user posted image

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu tekilica)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Majke će imati pravo na poseban staž i uve...
Zahtev može da se odštampa sa sajta Fonda www.pio.rs ili da se preuzme u filijali, a u okviru samog obrasca zahteva nala...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here