Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 14.5.2015 8:06:15
|
|
|
|
adulence
|
ahahahahahah,frcokla,ma neces oogresiti jer neces znati kako je drugacije isto kao sto ja boze zdravlja necu znati kako izgleda cr....i naravno da niko nije nemajka,svasta.....sve smo iste mamike....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 14.5.2015 8:23:15
|
|
|
|
Frcokla
|
Sve u svemu, mislim da Bekolinu nismo puno pomogle! To je ipak bila njena dilema.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 14.5.2015 8:33:25
|
|
|
|
nina26
|
Jutro, zene, al ste se raspisale, ne mogu sve da pohvatam Prvo da zagrlim moje stare rrajke, Valerie i Chipsy Kako ste mi devojke ? Neko me je pitao, sta znaci prirodno ovaj put ? Ne mogu da se setim ko, ali zapamtila sam pitanje samo To znaci da sam prvo dete dobila putem VTO, a ovaj put su bili prirodni radovi, samo mama i tata, bez cika dr Neko je isto pitao za cr, ja sam se porodila cr, jer sam tako bila htela, nije bilo nista strasno, mogu reci da sa ustala pre nego neke zenice sto su se porodile prirodnim, ali one su se posle oporavile brze od mene. Znaci sve ima i svoje dobro i lose, najbolje je uvek naravno prirodno, ali ako kod nekog preovladjuje strah kao sto je kod mene to bilo, onda i je ok i cr, sve to prodje i zaboravi se
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 14.5.2015 9:01:05
|
|
|
|
Lota
|
Devojke, evo i mene sa izvestajem i da se konacno prikljucim ovoj temi . Na UZ juce, 8+6 bebica 19.8mm, porasli smo 11mm za 8 dana . Valjda sad mogu malo da se opustim i da nekim bliskim ljudima saopstim lepe vesti. danas smo usli u 10. nedelju. nina, bravo za prirodne radove . Puno je slucajeva da se posle prve vantelesne, drugo dete zacne prirodnim putem.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 14.5.2015 9:01:37
|
|
|
|
Valerie
|
ninaaa evo super! danas 21. nedelja, raaastemo bekolino, ne znam da li imas dr od poverenja koji ce te poroditi. meni je to bilo vazno. u principu sam "strahovala" i od jednog i od drugog, mada nisam bas zelela epidural ni bilo sta u kicmu, ali sam i za to prosla pregled kod anesteziologa. sve u svemu, bio je dogovor da probamo prirodno, pa da odlucimo kad bude trebalo. i na kraju bio cr, meni je to bio spas, ne bih se ja otvorila jos 2 dana, a bolovi bili strasni. da nisam imala poznatog dr, verovatno bi mi ostavili jos satima. nepravda, ali sam imala predosecaj da bez veze ne treba da se pakujem za porodiliste nije cr bas lagan, ali kao da sam isla na operaciju slepog creva, a pritom dobila i divnu bebicu koja se nije namucila. davali su mi injekcije protiv bolova kad god sam trazila, nisam zurila da brzo setam, prosto sam sebi dala vremena. o bebici su se lepo brinuli 2 dana, sa mnom bila u bebi frendli od treceg dana. ma meni bilo super, uvek mi suze radosnice krenu kad se stim tih dana. nijedna anestezija nije prijatna, ali bolje nego bol
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 14.5.2015 9:08:59
|
|
|
|
majared
|
Danas u pola jedan idem na UZ. Drzite mi fige da sve prodje dobro. Ja sam se istripovala da se nece cuti srce, cak sam i sanjala nocas da sam isla na UZ i nista
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 14.5.2015 9:10:09
|
|
|
|
sonyasha
|
Dobro jutro ženskice! Odvela mišonju u školicu, napravila đir, pokupovala par stvari...lepo jutro! Lota, tebe smo čekale! Bravo za lepe vesti! Inače, zanima me kako ste bez indikacija odlučile da idete na cr? Kod mene su čekali da budem na ivici života i smrti da bi me poslali na cr pitam da bi primenila, ne bih baš da ponavljam priču
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 14.5.2015 9:11:15
|
|
|
|
sonyasha
|
Majared, držimo fige!!!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 14.5.2015 9:24:19
|
|
|
|
Maraj
|
Bebilule hvala puno na podrsci malkice sam pala od jutros al dici cu se vec ja.... lota divno za uz nina ja sam te pitala jer sam i ja bila na vto sada pa me i zanima i fascinira to prirodno posle vto-a. Cestitke jos jednom
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 14.5.2015 9:25:35
|
|
|
|
Valerie
|
lota sjajne vesti.sad malo mozes da se opstis! majared srecno! bice sve superrr IZVORNA PORUKA: sonyasha Inače, zanima me kako ste bez indikacija odlučile da idete na cr? Kod mene su čekali da budem na ivici života i smrti da bi me poslali na cr sonyasha, ja sam se bas toga najvise plasila, posebno sto sam probila termin i nije izgledalo da ce ici lepo i lako. ali kome krene lepo i lako, naravno da je bezveze da idu na cr, sem ako se bas plase. mirna psiha je pola posla
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 14.5.2015 9:25:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Jutro Lota cestitam za sada se opusti malo. Majred, srecno i cekamo te Bekolino koliko imas godina? Ja sam se porodila prirodno, i bez epidurala, nisu pare u pitanju, jenostavno tada u nasem pordilistu ga nije bilo, sada ga ima, ali ga opet necu! Razmisljam da ostavimo maticne celije... Posle onvog sto se desilo mojoj sestri, jedno vreme sam i mamu ubedjivala da rodi bebu, ima 45 godina mogla je da proba, bas zbog maticnih celija... Tako da sam ja za prirodni, 4, 5 sata bolova, secena, ali nista strasno. Najgore posle porodjajja, je osecaj nemoci, i nesvestice, 3x sam pala u nesvest, i to mi je najgore secanje , kada cujes bebu da ti place, i sestre te zovu a ti ne mozes da se povratis...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 14.5.2015 9:27:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Maraj, bebica je super, ne opterecuj se time, da nesto ne valja, imala bi kontorlu za 2 nedelje, a ne za meseci i po. Uizvaj u
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 14.5.2015 9:28:24
|
|
|
|
Maraj
|
Ijao um pa ti nisi bas sjajno prosla....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 14.5.2015 9:30:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Maraj ja sam super prosla, odlican porodjaja, babica me je hvalila kako mladju porodilju a bolju nikada nije imala, jer glasa nisam pustila... u 23 i 55 dobila boloove, u 4 i25 posle 4 napona stigla UNA. ali nisam ustajala celo jutro od pola 5 do poset_e koja je u 3, i onda sam pala u nesvest, jer mi se sva krv spustila dole, a ne u glavu, nisam bila malokrvna!
< Poruku je uredio Unina mama -- 14.5.2015 9:31:13 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 14.5.2015 9:35:12
|
|
|
|
Lota
|
Hvala vam devojke . majared, bice sve u redu, kod mene je od svih trudnickih simptoma prisutan jedino simptom zabrinutosti , tako da te potpuno razumem.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 14.5.2015 9:41:03
|
|
|
|
Maraj
|
Aha um. Po onom prvom postu sam pomislila da si lose prosla kad si spomenula onesvescavanje.... pa dobro tu su sestre krive sto te nisu ranije digle na noge
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 14.5.2015 9:44:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam kriva nisam htela da ustajem, sestre nisu krive, sve su skolske drugarice moje majke, i sve su mi pomagale, cak i posto je kod nas Babyfr. program, prvu noc su odneli Unu da se odmorim. Jedna je posla sa mnom u kupatilo kada sam krenula da se tusiram, tada sam se prvi put i onesvestila, i da nije bila kraj mene da me pridrzi verujem da bih glavu razbila ne one plocice, tako da su one super bile....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 14.5.2015 10:03:00
|
|
|
|
adulence
|
Ja sam se lepi najela i sad pijem kaficu....rasiririla ves i cela kuca mirise...heheh...posle imamo mm i ja neke obaveze da pozavrsavamo,nadam se da ce sve biti uspesno...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 14.5.2015 10:03:36
|
|
|
|
Valerie
|
ja ne znam ko je sem bubulenceta bas super prosao
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 14.5.2015 10:05:53
|
|
|
|
Anoniman
|
adulence srecno i uspesno sa obavezama... i ja odoh da doruckujem meni je porodjaj ostao u divnom secanju, a za ovo drugo sam sama kriva, da nije, birala bih sada carski, a ne prirodno samo neka bude kao sa Unom
< Poruku je uredio Unina mama -- 14.5.2015 10:06:49 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 14.5.2015 10:05:56
|
|
|
|
adulence
|
Ja bih stvarno volela da imam isti porodjaj kao sa Ivom mogla bih tako jos sto puta...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 14.5.2015 10:06:18
|
|
|
|
Valerie
|
IZVORNA PORUKA: Valerie ja ne znam ko je sem bubulenceta bas super prosao a, da, i adulence. vazno je da se zoves na -ulence sad sam provalila!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 14.5.2015 10:10:38
|
|
|
|
adulence
|
Ahahahhaha valerie ti si stvarno blesava...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 14.5.2015 10:16:26
|
|
|
|
superm
|
Dobro jutro! Bas sam loše spavala, moj muž je i dalje bolestan, vadili smo oboje krv( kako to zvuči, he, he) Ja zbog kontrole, on zbog bolest i. Odoh da kuvam kafu!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 14.5.2015 10:21:59
|
|
|
|
Maraj
|
Drage jer gledate vi vas ticker? ne znam da l sam skrenula al ja gledam moj ticker i kao da gledam mog bekana. Bas mi prija ova slicica definitivno sam pod utiskom jucerasnjeg dana
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sve što niste znali o spinalnoj anestezijiBolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?