|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat]
14.5.2015 10:23:01   
Maraj
Sta je danas sa jabudic? Nesto mi promaklo?

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1351
14.5.2015 10:28:40   
Anoniman
Maraj meni je patkica na tickeru, tako da me jos ne podseca na bebuuser posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 14.5.2015 10:34:37 >

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 1352
14.5.2015 10:30:06   
Maraj

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Maraj meni je patkica na ticker, tako da me jos ne podseca na bebuuser posted image

user posted image idi bre um nasmeja me.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1353
14.5.2015 10:38:47   
jabudic
IZVORNA PORUKA: Valerie

ja ne znam ko je sem bubulenceta bas super prosao user posted image

Ja sam super prošla oba puta.
Sa Jakovom sam došla potpuno otvorena u bolnicu, jedno 2-3h šetala da se beba spusti, a za svega 20ak minuta na stolu i nekolika napona rodio se J sa 4200g. Niti sam sječena, niti me je beba ogrebala, pješke sam iz sale u sobu, gledali su me kao vanzemaljca. Samo neka ovaj put bude tako.

Maraj, kasno sam ustala, pa radim, inače je sve OK. user posted image

< Poruku je uredio jabudic -- 14.5.2015 10:41:07 >

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 1354
14.5.2015 10:42:22   
suzi kju
Ala ste se raspisaleeeee za sve pare user posted image
Ja u bolnici spavam kao top, spavam noću što je ok, ali i preko dana, kući sam jedva spavala noću a kamoli preko dana.

Bila mi je vizita, danas da mi rade cervikometriju sutra ogtt i ako bude ok sutra kući, a ako se odluče za serklaž Onda ostajem.
Vidim bile ste na ultrazvuku, nmg da pohvatam ko je sve bio ali bitno da je sve dobro,
Maraj ne brini se, eto neko napisa, da nešto ne valja rekao bi ti da dođeš odmah za par dana, opusti se i uzivaj.

< Poruku je uredio suzi kju -- 14.5.2015 10:43:34 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1355
14.5.2015 10:43:56   
Maraj
Mislim da ovu povremenu tenziju sto osecamo 9 meseci i sto dr znaju svakakvim glupostima nas isprepadaju.... kad to prezivimo a opet kazem to je 9 meseci pa prezivecemo i taj jedan dan porodjaja. Sve je to prirodno . Ja za sad nemam nikakav strah. Cak sta vise jedva cekam da vidim mog bekana

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1356
14.5.2015 10:44:46   
Bekolino 25
Jutro devojke vi ste bas vredne user posted image Um imam 25godina ne znam ko me je sad sta pitao ali ovako nemam indikacije za cr i isto tako mislim da nisi manje majka ako umesto prirodnog rodis carskim cak sta vise pod vecim rizikom sebe stavis tako a beba se manje muci tokom radjanja.Oba nacina porodjaja su za mene skidanje kape zeni user posted image Sto se tice epi.terapeut sam pa zbog toga ne bih da neko cacka moj lumbalni deo hihi nekako se bojim milimetarske greske u svog dokt.imam puno poverenje inace je prof.u svom poslu.E sad ubi me ta neodlucnost nrko kaze ovako neko onako a ja cak ni ne znam sta me ceka pa mislim da je pre strah od toga u pitanju

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1357
14.5.2015 10:49:19   
Anoniman
Bekolino ja 25 punim 1. junauser posted image
Nemoj da se plasis, sama odluci, ni ja bas zbog toga nisam za epidural...da mi neko cacka oko prsljenova i kicme , neka hvala...

Bice sve ok, imas jos 20 nedelja....

Tako sam ja govorila za U ako bude beba preko 3 kg obavezno cr, i ipak je rodih sa 4100 , lako, prirodnim putem...

(odgovor članu Bekolino 25)
  Direktna veza do poruke: 1358
14.5.2015 10:50:10   
Maraj
Bekolino pa ako imas strah i plasis se tog cackanja oko kicme nema sta da razmisljas onda je tvoj izbor cr.
al mislim da nema razloga da se žene plaše epidurala. Ne znam ni jedan slucaj da se nesto lose desilo. Doduse ja se do sad nisam poradjala pa ja i nisam toliko kompetentna za komentarisanje

< Poruku je uredio Maraj -- 14.5.2015 10:51:16 >

Direktna veza do poruke: 1359
14.5.2015 10:58:58   
Anoniman
Gde nam je Jess??user posted image

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 1360
14.5.2015 11:00:19   
bubulence

a, da, i adulence. vazno je da se zoves na -ulence user posted image sad sam provalila!

brzo menjajte nick!!!
salim se, i sa epiduralom i bez, porodjaj je sjajna stvar...
tamo u temi gde mi cestitaju porodjaj je Ipokrisia napisala da joj je drago da sam odlucila za epi iako sam bila mnogo protiv njega. ja nikada nisam bila protiv epidurala, samo sam uvek govorila da i bez njega nije strasno. samo nemojte da mislite da idete u hotel na masazu nego se spremite da idete na porodjaj, koji ce boleti ali znate i da cete ga preziveti i dobiti najlepsu nagradu na svetu...

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 1361
14.5.2015 11:02:11   
Anoniman

user posted image user posted image Bubi, lepo recenouser posted image

A sta je sa Ipo, je li se javila nekomeuser posted image

(odgovor članu bubulence)
  Direktna veza do poruke: 1362
14.5.2015 11:08:15   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Unina mama

user posted image user posted image Bubi, lepo recenouser posted image

A sta je sa Ipo, je li se javila nekomeuser posted image

nije, videla sam jednom ili dva puta da je prisutna i da viri ali se nije javljala... mora da smo joj dosadile...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1363
14.5.2015 11:09:41   
Anoniman
Bezveze sto niko nema kontak sa njom, a i sto nam se nije javilauser posted image

(odgovor članu bubulence)
  Direktna veza do poruke: 1364
14.5.2015 11:11:10   
Valerie

IZVORNA PORUKA: jabudic

Ja sam super prošla oba puta.

znam, jabudic, ti si stvarno junak sa velikim bebama. koliko si se namucila u poslednje vreme, sreca da bar iscekujes porodjaj kao netraumaticno iskustvo. nista lepse od prirodnog porodjaja koji dobro ide. nikad to necu saznati...
jel pravis neki dogovor sa nekim dr? gde ces definitivno? kotor?
kako je tm? daj mu vremena da se sabere. ko bi bio raspolozen posle svega sto je prosao i sto jos nije sasvim sve gotovo. cesto mislim na vas. ljudi klonu za mnogo manje stvari. mislim da ne moras ni ti da ga uveseljavas, bice on onaj stari kad se bude osecao kao stari. jos malo. grlisa!

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1365
14.5.2015 11:26:12   
Bekolino 25
Ma sve je to meni jasno pa cak i sada kada mi nije ni do cega kad me sve boli i isetim da me neko u stomaku sutira i dira mene sve prodje a kako li ce tek biti kad ga budem videla od bolova ni b nece ostati.Nego zene jel se nesto puno promenilo dole posle prirodnog jer vrvt posle prvog bude usivanja pa jel strasno?user posted image

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 1366
14.5.2015 11:29:13   
Anoniman
Bekolino ne menja se nistauser posted image bar nije kod mene, meni nije secen polni organuser posted image , vec sam sa strane, na unutrasnjosti butine, ne znam kako tacno da opisem, jer sam bila mnogo uska, a beba krupna... Strah ti je najgori neprijatelj... Kada sam rodila U , imala 21 i po godinu, svi oko mene su mi pricali svoje price, pokusavali da me plase, ali ja se nisam dala, stvarno nisam osecala strah, smao sam jedva cekala da je upoznam...

< Poruku je uredio Unina mama -- 14.5.2015 11:30:48 >

Direktna veza do poruke: 1367
14.5.2015 11:32:47   
jabudic
Hvala ti, draga Valerie user posted image

Ja nemam pojma gdje ću se poradjati. Ja idem kod moje doktorke do 9. mjeseca. Onda mi ona daje uput za porodilište koje izaberem, i tamo odradim 1-2 pregleda do porodjaja. Ja sam više za Cetinje, ali prošli put sam bila bliže, pa došla skroz otvorena. A sad mi od Kotor treba skoro sat vremena u sezoni, bojim se da se ne porodim negdje na pola puta.user posted image
Što se straha od porodjaja tiče ni ne razmišljam o tome, nekako vjerujem da će sve biti OK.
A mm dajem vremena, mislim da se vraća polako medju žive... user posted image

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 1368
14.5.2015 11:38:16   
Bekolino 25
Divim se zenama eto kao sada tebi Um kako mi sve to podnesemo i na kraju ma kao to nista evo opet cu.Gledam muskarce ukljucujuci i mm sinoc imao lose varenje boleo ga zeludac umire kaze kuvala supicu masirala i stopala i ledja ususkala ga kao bebu i to samo zbog loseg rada creva.Ne zalim se ali pravim poredjenje koliko mi mozemo da podnesemo

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1369
14.5.2015 11:49:19   
Anoniman
Bekolino svaka zena to mozeuser posted image evo Jabudic radja trece, Serpica cetvrto, nije bitan nacin, cr ili prirodno, bitno je samo da je zena stvarno i majka i kraljica...

A muskarci svi su isti.... Mm nekada gleda sa mnom emisije o porodjajima na tlc-u, pa vidim da mu nije svejedno kada zna sta me ceka....sta bi bilo da tek oni radjajuuser posted image

Samo neka su bebice zive i zdrave... Pred porodjaj sa Unom me je zvala moja prababa, a Unina cukunbaba, zena od 90 gofina, i rekla mi : "Zlato sto Bog skrsti, on i raskrsti", stvarno je tako...

Direktna veza do poruke: 1370
14.5.2015 11:59:28   
Bekolino 25
Divna recenica tvoje prabake i ohrabrujuca.user posted image Polozicemo i taj ispit user posted image Mi smo gladni grrr podsecamo mamu da nam spremi nesto za klopu.Cujemo se kasnije user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1371
14.5.2015 12:54:32   
jess021
Um draga mojauser posted image
Evo me, dosla mi je sestra od tetke u goste, pa sam sa njom ceo dan. Inace sve ok, sem sto su mi izasle neke fleke po stomaku kao osip, kontam da je od vrucine.
Preletela sam prethodne strane, nemam kad da citam.
Maraj, videla sam da si bila i da je problem prokrvljenost ako sam dobro shvatila. Bice beban dobro, videcesuser posted image
Ljubim vas sve, od subote se cujemo redovno, a o do tad cu probati da budem u toku.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

Direktna veza do poruke: 1372
14.5.2015 13:09:13   
superm
Stigli mi rezultati. Sve ok osim što po prvi put piše da imam hemoglobin u urinu u traguuser posted image Šta to znači?

A piše i da ima 6-8 svežih eritrocita

< Poruku je uredio superm -- 14.5.2015 13:13:47 >

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1373
14.5.2015 13:17:39   
Anoniman
Jessuser posted image user posted image

Superm za hemoglobin ne znamuser posted image
a eritrociti mali je broj tako da smatram da je ok, meni je prosli put bilo 5-6, lekar rekao da je sve ok...

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 1374
14.5.2015 13:24:45   
superm
Hvala UM!user posted image

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...
Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?
Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here