|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat]
13.5.2015 23:52:35   
Bekolino 25
Zene neka od vas je spominjala carski rez jel razmisljate kako cete se poroditi?Ja sam pocela cesto da mislim o tome i ne znam sta je pametnijeuser posted image

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 1301
13.5.2015 23:55:15   
superm
Ja sam imala 2 cr, tako da će i treći biti cr.

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Bekolino 25)
Direktna veza do poruke: 1302
14.5.2015 0:00:03   
Bekolino 25
Superm nisam znala da ti vec imas bebane.,svaka cast.Jesi se brzo oporavila ?

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 1303
14.5.2015 0:01:54   
superm
Drugi cr sam lakše podnela. Zašto razmišljaš o cr?

3 je moj srećan broj!!!

Direktna veza do poruke: 1304
14.5.2015 0:07:18   
Bekolino 25
Plasim se bolova i cepanja ne znam verovatno je vise to strah od nepoznatog bojim se da mozda ja to necu moci a sa drige strane cr boli kasnije duzi oporavak uf ne znam ni sama oba imaju i prednosti i mana a sve je individualno

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 1305
14.5.2015 0:11:54   
sonyasha
Superm, a zbog čega si imala prvi cr?pitam jer sam ja imala hitan neplaniran cr posle 12.h porađanja a sada su mi rekli sigurno će probati prirodno! Ja sam bila ubeđena da će reći cr!

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

Direktna veza do poruke: 1306
14.5.2015 0:12:44   
superm
Ne smeš da razmišljaš o bolu. To nekako i ne osećaš pravim intenzitetom, zbog sreće što si rodila bebu, zaboraviš na neprijatnosti!

3 je moj srećan broj!!!

Direktna veza do poruke: 1307
14.5.2015 0:14:33   
superm

IZVORNA PORUKA: sonyasha

Superm, a zbog čega si imala prvi cr?pitam jer sam ja imala hitan neplaniran cr posle 12.h porađanja a sada su mi rekli sigurno će probati prirodno! Ja sam bila ubeđena da će reći cr!

Zbog placente previae. Tu se obavezno radi cr.

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 1308
14.5.2015 0:18:25   
Valerie
gde nam je lota?
toliko postova, da nisam previdela
ne mogu muzevi ni da pojme kroz sta mi prolazimo. mozda i bolje tako. mm pomaze u svemu i ne libim se da trazim bilo kakvu pomoc i podrsku. ako ne zna sta mi fali i treba, kako da zna kako da mi pomogne... a posebno imam problem sa smrknutim facama. ako moze bez toga ukoliko nema razloga
laku nocccc

Direktna veza do poruke: 1309
14.5.2015 0:21:32   
Bekolino 25
Verujem da se sve zaboravi kad ugledas svoju bebu ali sva ta losa iskystva drugih prilikom prirodnog me stave na razmisljanje da mi ne ostane trauma od tofa.A epi.ne bih u sve mi diraj samo ne u diskuse i prsljenove

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 1310
14.5.2015 0:27:00   
superm
Znam da će ti ovo svi reći ali zaista moraš da odlučiš sama. Prati svoj instinkt, odluči i drži se toga!

3 je moj srećan broj!!!

Direktna veza do poruke: 1311
14.5.2015 0:34:06   
Bekolino 25
Znam bice to sve ok samo jos da se ja sa sobom dogovorim user posted image

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 1312
14.5.2015 6:09:23   
Sandra_n
Bekolino mislim da je glupo da ides na carski ako je sve ok,zasto da te seku ako ne mora? Ja sam isla prirodno i naravno uzela sam epidural i bilo je super! Vec sutradan sam normalno hodala a ne znam ni zasto neces epidural samo te bocnu nije nista strasno a jako pomaze ne osecas bolove i ne mucis se, kada je vec medicina napredovala da se mi zene ne mucimo zasto da ne iskoristimo? Ne znam to je neko moje misljenje a ti uradi kako mislis da je najbolje user posted image

Direktna veza do poruke: 1313
14.5.2015 6:43:12   
Maraj
Dobro jutro drage
ja ustala pijem mleko i razmišljam o jučerašnjem odlasku kod dr. Jos sam pod utiskom.
chipsy user posted image i mi izadjosmo iz ordinacije pognute glave a jedva smo cekali uz

(odgovor članu Sandra_n)
Direktna veza do poruke: 1314
14.5.2015 6:54:41   
serpica
Dobro jutro user posted image da odvedem dete u vrtic pa idem po otpusnu listu,a onda da se sredim malo kod frizera..user posted image opet nocas nisam spavala..

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1315
14.5.2015 6:55:55   
adulence
Dobro jutro,sandra slazem se sa tobom,isto uzela epi i i imam najsavrsenije secanje na porodjaj..
Moji ukucani spavaju,a ja kao vampir use udim i kada ne moram da ustajem...
Maraj grlisa za tebe...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1316
14.5.2015 7:03:49   
serpica

IZVORNA PORUKA: Bekolino 25

Zene neka od vas je spominjala carski rez jel razmisljate kako cete se poroditi?Ja sam pocela cesto da mislim o tome i ne znam sta je pametnijeuser posted image

Nemoj da ides na cr ako ne moras,moj iskren savet.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 1317
14.5.2015 7:28:32   
Frcokla
Dobro jutro, Nutella i nes za sve! user posted image user posted image

I ja ću isto CR, i odavno sam raščistila to sa sobom i tako sam odlučila da je najbolje, jer važno je poznavati sebe!

Malo magije. I malo vise strpljenja.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1318
14.5.2015 7:39:16   
mali_mis

IZVORNA PORUKA: Bekolino 25

Verujem da se sve zaboravi kad ugledas svoju bebu ali sva ta losa iskystva drugih prilikom prirodnog me stave na razmisljanje da mi ne ostane trauma od tofa.A epi.ne bih u sve mi diraj samo ne u diskuse i prsljenove

Nemoj da slusas tudja losa iskustva, neke zene uzivaju da preuvelicavaju stvari. Da, porodjaj boli, ali ne traje vecno, moze se istrpeti.
I moj savet ti je da ides prirodno, osim ako nemas indikacija za cr. Pobedi taj strah user posted image

Ostalim trudnicicama user posted image

Direktna veza do poruke: 1319
14.5.2015 7:47:02   
Frcokla
Da, Bekolino, ti najbolje znaš šta je za tebe. Pretpostavljas kako ćeš se osećati u oba slučaja.. Ali ja sam i sebi tako rekla, u početku razmišljajući i čak sam imala napade neke depresije. Od kad sam sa sobom to raščistila osećam se fenomenalno! A to je jako bitno, jer i beba oseća naše raspoloženje i osećanja.

Ja nemam strah od porođaja npr, već od onog posle... Znaci nervoza, bolovi u kostima, i mesto od epidurala može jako i dugo da boli. Pa ne možeš da sediš čestito pa nekako kad pomislim rana na stomaku, rana "dole".. Neka hvala ipak je na stomaku nekako lakše.

Moguće da grešim, nemam iskustva ali eto to je moje mišljenje.
Između ostalog i mm me podržava A on je inače dr i svaki dan "secka" ljude!

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 1320
14.5.2015 7:55:36   
adulence
ja necu da se mesam ni u ciji izbor,ali ovo sto je frcokla napisala posle prirodnog bolovi ,mesto od epidurala da boli itd,u mom slucaju nema veze sa vezom,dva sata nakon porodjaja sam otisla najnormalnije da se tusiram,a sto se tice epija,ne znam ni gde su me uboli tacno,jer me stvarno nije bolelo....nisam ovo napisala da bi se frcokli suprotstavila nego da bih ohrabrila one koji bi prirodni porodjaj...
u svakom slucaju na kraju cemo se sve poroditi i biti srecne...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Frcokla)
Direktna veza do poruke: 1321
14.5.2015 8:01:24   
Frcokla
Tako je Adulence!! user posted image
Svaki porođaj je priča za sebe i tuđa iskustva nam mogu samo otežati izbor.
Ja sam samo napisala kako sam ja došla do te odluke i koliko mi to psihički pomoglo da se celu trudnoću osećam super!
U svakom slučaju niko nije više ili manje majka ako se porodi na ovaj ili onaj način. Sve ćemo mi biti sjajne mamice..

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1322
14.5.2015 8:03:31   
jekiki
Dobro jutro svima user posted image kako ste zenske
Vec dva dana imam neki tup bol kod leve prepone, boli i na dodir, tacno da covek izludi user posted image

Ulazite u stomake !
To ulaganje daje brze i vidljive rezultate.
Ulaganje u glavu je dugorocno i neizvesno.
* Dusko Radovic*

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1323
14.5.2015 8:03:51   
bebilule
Jutro svima. Maraj otrgni se od takvih misli. Sve je u redu i to ti je i rekao. Malo se ogradio radi terapije koju primaš ali te isto tako naručio za juli na kontrolu (!!!!). Sve ti je onda jasno, ne bi rizikovao da nije u redu. Zato glavu gore, nagledala si se bebaća.

< Poruku je uredio bebilule -- 14.5.2015 8:04:17 >

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1324
14.5.2015 8:04:02   
Frcokla
A što Jabudic napisa o početnoj težini u trudnoći i kilogramima.. Vi što ste imale 50, da vas ne čujem.
Isto tako neko ko je samo imao CR do sada, da vas ne cujem!! user posted image

A ja kad se porodim ću podeliti svoje iskustvo i iskreno ću reći da li sam pogrešila u svom izboru.

(odgovor članu Frcokla)
Direktna veza do poruke: 1325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Sve što niste znali o spinalnoj anesteziji
Bolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here