|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat]
12.5.2015 11:22:20   
vikiii
Cao user posted image , da vam se i ja pridruzim! Sada sam 14-a nedelja i za sada je sve ok. Nadam se da ce tako biti do kraja.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1026
12.5.2015 11:24:54   
Anoniman
Viki dobrodosla, ti i ja smo tu negde, ja sam 14 +2 danasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vikiii)
  Direktna veza do poruke: 1027
12.5.2015 11:32:56   
suzi kju
Vidi dobro došlaaaaa!!!
A kako se meni spavaaa, uh. A verujem da čim se uspavam pozvaće me za ultrazvuk.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1028
12.5.2015 11:33:56   
Anoniman
Suzi pa dremni malouser posted image
ja popila tablete, pa cu do crkve , danas je sv. Vasilije, da zapalim svece...

(odgovor članu suzi kju)
  Direktna veza do poruke: 1029
12.5.2015 11:34:06   
Bekolino 25
Caos evo i mi se javljamo divan je dan a mi smo jos u krevetu igramo fudbal cas levom cas desnom i mama mora da saceka da utakmica bude gotova user posted image kako ste mi vi drage moje?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1030
12.5.2015 11:34:30   
vikiii
Pa da, tu smo. Meni je termin 14.11. barem tako kaze dr.user posted image  Ne znam kako tebi,ali meni je prvo tromesecje bas proletelo.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1031
12.5.2015 11:36:26   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: vikiii

Pa da, tu smo. Meni je termin 14.11. barem tako kaze dr.user posted image  Ne znam kako tebi,ali meni je prvo tromesecje bas proletelo.

Meni je 8.11user posted image super konacno neko ko mi je blizu sauser posted image

Jaoj i meni je proletelo, ai mene bas muce mucnine u ovoj trudnoci...

Je li ti ovo prva bebauser posted image ?
Postavi ticer da se lakse pratimouser posted image

Becolino jaoj ja to jedva cekam, nema nista lepse od bebinih pokretauser posted image

(odgovor članu vikiii)
  Direktna veza do poruke: 1032
12.5.2015 11:41:17   
vikiii
Ovo mi druga trudnoca, imam sina od 2.5 god. Ja nisam imala velikih problema sa mucninama, mozda dve-tri nedelje sam imala povremeno onaj grozan osecaj mucnine i to je to.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1033
12.5.2015 11:42:48   
Anoniman
Super si prosla, kod mene jos traju, nekad dodje dan kada ih nema i odahnem, a nekada dodje dan kao i danas , kada povracam..

Odoh da se spremam za crkvu, cujemo se kasnijeuser posted image

(odgovor članu vikiii)
  Direktna veza do poruke: 1034
12.5.2015 11:43:22   
Bekolino 25
Um mi smo kao sat tacni u 6 kada se tata budi za posao se lepo pozdravimo pa onda pustimo mamu da spava jos koji sat.Vece srece nema nego kad osetim sutiranje a sada vec i vidim pokrete u stomaku cas tamo cas vamo.Kazu da se beba lepo razvija kad mama bljucka izdrzi proci ce dok trepnes user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1035
12.5.2015 11:45:44   
Anoniman
Jaoj znam taj osecaj, posle porodjaja bas fali, ja sam se nekada budila nocu i brinula sto ne osecam pokrete, a onda bacim pogled, i U spava u krevecuuser posted image blesava mama...
Bekolino znas li pol?

Da, da kazu kada su mucnine tu da je zdrava user posted image ali ja jedva cekam da prodju...

(odgovor članu Bekolino 25)
  Direktna veza do poruke: 1036
12.5.2015 11:49:45   
Bekolino 25
Ja se sa tim mucninama nisam puno namucila ili to kazem zato sto je proslouser posted image Decak je ,saznali smo cini mi se u 14nedelji nismo stidljivi user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1037
12.5.2015 11:52:18   
Anoniman
Bekolino nisam ni ja sam Unom, bas pricam sa Bubi, povracala sam jedino jednom pred kraj 8 meseca, ova trudnoca mi je totalno drugacijauser posted image
user posted image za drugara, sve sami decaciuser posted image i kod nas je izgleda, ali dr nije htela da potvrdi, do 4d, jer ona kada kaze sta je bude 100% tacno, pa da proveri jos jednomuser posted image

Bas

Direktna veza do poruke: 1038
12.5.2015 12:05:40   
Bekolino 25
Mi smo potvrdili i po drugi put pre par nedelja kaze doca nemoguce je pogresiti user posted image a tata sav ponosan i fotku dobio.Neka su oni nama zivi i zdravi user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1039
12.5.2015 12:35:06   
Anoniman
Bekolino da to je najbitnije da su zivi i zdraviuser posted image
ja sam sinoc mm pripremila za 5 godina za jos jedno, on me gleda izbezumljeno, a stouser posted image pa rekoh U mora dobiti sestru, ili sa tobom, ili sa nekim drugim user posted image

Bila do crkve, jaoj tako se brzo zamaram ne znam sta je ovo...

Cekam mamu da mi javi radi li dr u dz, da idem posle u 3h na uzuser posted image

(odgovor članu vikiii)
  Direktna veza do poruke: 1040
12.5.2015 12:55:22   
Bekolino 25
I ja sam mom vec porucila devojcicuuser posted image Jel ti to redovna kontrola ili si se uzelela bebca.Mi se sada samo vidjamo juhu evo ruke evo noge tako se druzimo veliki smo pa ne mozemo celi na uz da se slikamo

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1041
12.5.2015 12:58:31   
Anoniman
Ja vodim user posted image kod moje dr privatno u drugom gradu gde sam vodila i sa Unom, idem jednom mesecno na kontrole. A kod ovog dr moram zbog uputa za kks , i da mi otvori bolovanje, samo sam jednom na pocetku bila kod njega, pa moram opet, aiskreno i nisam ga bas zeljna, dr, jer samo gleda na brzinu da sve odradi, i smao cuti, nista ne smes da ga pitasuser posted image mada cu ja danas iz inatauser posted image

Posle uz moram u kupovinu , da kupim jos neki par helanki i neku majcicu..

Direktna veza do poruke: 1042
12.5.2015 13:05:07   
Bekolino 25
Bas me nervira kad tako blene i nista ne prica.Moj doca sve objasni pokaze i nisam na trncima uzivam u uz.Jaoj da, i ja bih mogla da se bacim na neki shoping,ali sam i pre trudnoce nosila helanke pa sam na tom polju opremljena bar za jos 2meseca i onako se nisam ugojila samo stomak raste

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1043
12.5.2015 13:07:38   
Anoniman
Bekolino on samo cuti, na prvom uz u 9 nedelji me prepao da sam odmah isla kod moje dr. Nije mi budala upisala + za pokrete , ja pogledam papire sa Unom + jos u 7 nedelji.

A kod moje dr. milina ispricamo se, imam ogroman monitor ispred sebe, nagledam se bebca, uzivancija... Bas mi je milina kada odem...

Ja isto, samo stomacic, u + sam 2 kg, ali bre, nesto se cepam, skro sve helanke pocepamuser posted image

Direktna veza do poruke: 1044
12.5.2015 13:15:42   
Anoniman
Odoh da se spremam, zvala me mama u pola 3 da sam u dzuser posted image javljam se kasnije....

(odgovor članu vikiii)
  Direktna veza do poruke: 1045
12.5.2015 13:26:39   
Bekolino 25
Ja se raspisala kad ono cvrc nisam poslala.Uzivaj dok gledas svoju bebu mozda doca bude dobre volje user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1046
12.5.2015 13:27:27   
Frcokla
Dobrodošle nove user posted image

I mi odosmo u šetnju posle ručka!
Lepo ću da se spremim i s ponosom pokazujem svoj stomačić. user posted image
Lep dan želimo svima!

Malo magije. I malo vise strpljenja.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1047
12.5.2015 13:32:27   
jess021
Viki, dobrodoal!
Ne znam zasto se ne prijavljujete za paket. Maraj, hvala sto mislis na meneuser posted image
Juce sam kukala kako su kod nas skupe jagode, ali to samo kod mene u radnji 400din, sad sam na pijaci kupila za 200dn i bas sam srecna.
Danas sam trebala kuvati pasulj, ali posto sam malopre stigla, nista od togauser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Frcokla)
Direktna veza do poruke: 1048
12.5.2015 13:34:24   
serpica
Dobar dan moje drage drugarice user posted image ja danas izasla iz bolnice hvala bogu,sanirali su mi upalu koja je nastala zbog kamen au bubregu i urinarnu infekciju,primala sam na 12h longacef,uradili mi sve potrebne analize,sve preglede,sa gin.strane sve ok,beba je dobro i nema razloga da me porode ranije,sva sreca,kaze dr kad smo izgurali do sada izguracemo i jos dve nedelje. Tako da sam sada kuci,moram da odmaram i porodjice me ako Bog da 26.maja.
Sve vas ljubim i grlim,hvala vam sto ste pitale za mene,nisam imala net u bolnici ali sam pisala sms drugaricama da javim. Hvala vam jos jednom na svemu,nadam se da cu imati vremena kasnije da sve iscitam user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Frcokla)
Direktna veza do poruke: 1049
12.5.2015 13:40:15   
jess021
Serpi, divnoooooouser posted image
Odmaraj koliko mozes. Bas si me obradovala!!!

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here