Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 12.5.2015 9:01:06
|
|
|
|
Anoniman
|
jutro ja upravo ustala , i odmah da virnem sta je sa suzi, suzi draga bice sve ok, neka te ispitaju.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 12.5.2015 9:06:11
|
|
|
|
adulence
|
dobro jutro,ja sedim za kompom doruckujem i citam i ne mogu da verujem kakvih buda;la ima,pa i one ce biti ili jesu vec majke...grrr...bitno je suzi da si ti dobro... ja sam odvela ivku u vrtic,cekam drugaricu na kafi i tako....jaoooo Serpi uskoro izlazi bas sam srecna,cekamo je...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 12.5.2015 9:11:58
|
|
|
|
jekiki
|
Superm ja sam super, pu pu da ne ureknem hihihih, izgleda da sam osetila blago kuckanje iz stomka u poslednja dva tri dana, i to bas ucestalo, pa mi smesno Kako si ti
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 12.5.2015 9:14:25
|
|
|
|
superm
|
Dobro sam, često pospana . I moja beba kucka, prevrće se, izgleda da se fino zabavlja u stomaku!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 12.5.2015 9:18:33
|
|
|
|
jekiki
|
Prave bebaci nasi zurku po stomaku
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 12.5.2015 9:21:06
|
|
|
|
bubulence
|
devojke moje okrugle, samo da vas pozdravim... UM idi namo na face ... superm, kako ti narpedujes, jeli prosla AC? gde je Soni?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 12.5.2015 9:23:41
|
|
|
|
Valerie
|
suzi, da se spusti brzo. pa pricale smo pre nekoliko dana da vec pijes metildopu i bensedin za pritisak. mora da zato i gledaju zasto je visok uprkos lekovima. moja mama se namucila dok joj nisu uboli terapiju za visok pritisak, ne znam koliko lekova su joj promenili, nije to bas da svima isto deluje. ja poludela, sinoc videla buba rusa u kupatilu, posle dosta vremena. ulaze sa hodnika, iz pragova, ja siiiiizim od njih. ne mogu da zovem bubasintere da mi sve natope otrovom nego po malo prskamo, samo da se ne namnoze, samo mi to fali
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 12.5.2015 9:26:00
|
|
|
|
superm
|
IZVORNA PORUKA: bubulence superm, kako ti narpedujes, jeli prosla AC? Bubi, nisam ni otišla, predomislila sam se se! Shame on me!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 12.5.2015 9:29:34
|
|
|
|
bubulence
|
hiihhihi neka si, podrzavam te! jel znas pol?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 12.5.2015 9:33:56
|
|
|
|
adulence
|
i moj decacic,bas pravi show u stomaku,a ja sam jako srecna zbog toga,jer zaista nema lepseg osecaja....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 12.5.2015 9:36:15
|
|
|
|
Frcokla
|
Suzi, i šta ako imaš višak proteina u urinu, šta to znači? I jel se nekako "leči"? Čekamo šerpicu!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 12.5.2015 9:41:14
|
|
|
|
superm
|
IZVORNA PORUKA: bubulence hiihhihi neka si, podrzavam te! jel znas pol? Ne znam, idem 25. na kontrolu, valjda ćemo saznati!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 12.5.2015 9:43:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Bubi
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 12.5.2015 9:44:55
|
|
|
|
jekiki
|
Adulence potpuno si u pravu, osecaj je neverovatan, a u isto vreme neobican i zanimljiv, pomalo smesan
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 12.5.2015 9:51:21
|
|
|
|
jess021
|
Ja sam se najela, pa kontam kod koga cu na kafu. Za rucak jos ima vremena. Inace, u poslednjih mesec dana imam neko crvenilo na licu, kao pecate. Mislila sam da je od puno hlora u vodi, ali cini mi se da je to nesto od trudnoce. Adulence, jesi ti sad dobro?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 12.5.2015 9:57:11
|
|
|
|
jess021
|
Sagitarius, Adulence pisala sam u temi serija, a i postavila sam link za skidanje. Odoh u setnju, cao!!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 12.5.2015 9:59:29
|
|
|
|
suzi kju
|
Ma ja sam super, ubrzan mi je puls ali to nije ništa novo, uzeli su mi briseve sve, posle na uz, piškim u flašu kroz levak Hahah drzavo, nmg da verujem kad sam videla. A koliko sam čula i pročitala za proteine, beba samo slabije napreduje ali nr mora da znači.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 12.5.2015 9:59:41
|
|
|
|
adulence
|
jess hvala na pitanju dobor sam,samo vise odmaram i to mi prija,ali sve je kako treba,pu pu...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 12.5.2015 10:24:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Jaojjjj kod mene opet povracanje
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 12.5.2015 10:26:14
|
|
|
|
adulence
|
UM pa zasto sada to,vec bi trebalo da nestaju...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 12.5.2015 10:27:25
|
|
|
|
Anoniman
|
ne znam, zasmetao mi je miris cajne, i zavrsila sam nad wc soljom
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 12.5.2015 10:53:45
|
|
|
|
Maraj
|
O um to bas dugo traje kod tebe.... ja zavrsila rucak. Danas ćufte u paradaiz sosu na meniju. Pire cu uz njih. Ja danas opet u Dom zdravlja po injekcije. a sutra idem posle mesec i po dana ma uz
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 12.5.2015 10:56:00
|
|
|
|
Anoniman
|
totalana suprotnost od sa Unom. Maraj super za uz Ja odoh najverotnije danas u dz na uz, samo da mi mama javi da li onaj dr radi...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 12.5.2015 11:06:17
|
|
|
|
Maraj
|
Drage sto se ne prijavite za paket za trudnice za mesec maj. Od nasih samo se jess prijavila. Ja naravno samo za jess i glasala. Prijavite se da glasamo. I ko nije glasao nek glasa za jess
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 12.5.2015 11:13:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam glasala samo za nju sa oba profila, hajde zenske prijavljujte se
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta sve trudnice u Beogradu dobijaju kao p...Malu pomoć, ali veliku pažnju dobijaju trudnice od pojedinih trgovaca, pekara, a od nedavno i od pojedinih auto-škola u ...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?