suzi kju
|
Evo i mene sa izveštajem... Stignem ja na red kod Ane, da izmere pritisak 130/95,pita jel bio ranije toliko rekoh ne. Dok smo mi malo sa njom proćaskali o tom pritisku, da nisam slučaj za ambulantno lečenje pritiska da neće da rizikuje, da je ipak mala trudnoća i da moze da se iskomplikuje pogotovo jer su blizanci. Kaze moraš u bolnicu, a mozeš i ujutru ali da za svaki slučaj još jednom izmerimo, ako je skočio ideš odmah ako nije ujutru, kad on 140/100.odem kući po stvari i dođem. Ovdr neki drkoš kaze nisi za odeljenje, ja se hvatam za telefon da zovem Anu (rekla mi je ako prave problem da je zovem da ona interveniše) kaze on nema potrebe da je zovete primićemo vas. Nije hteo ni da me pregleda. Uzas! Krenemo na odeljenje ja mm i sestra koja kaze muz ne moze gore ponesite stvari, a ja ponela najosnovnije ali ipak poteško, reko molim vas ako moze pomoć ne smem da nosim teško, kaze ne! Šta ste poneli toliko stvati vratite sve kući, niste u hotelu, uhhhhh!!!!!! Onda sledim naravno ja besna da ujedam, pa nisam ja ni idiot ni stoka da mi se tako obraćas, ovde sam došla zbog pritiska pa nećeš još i ti da mi ga dodatno podižeš, jel toliko teško poneti zeni kesu, jel to ispod ponosa!? Uze onu kesu ućuta se i dođosmo na odeljenje. Ovde ljudi fini normalni pristupačni, sušta suprotnost onih na prijemu, al nemaju mesta, hit! Pa me spuste na odeljenje preoperative do sutra, uzeli krv, sakupljam urin za proteine, mere mi pritisak i ok sam. A da, jos ovo, gleda me neki dr na uz, kaze beba je dobro, rekoh bebE, dve, kaze ja videh samo jednu, šok. Šta!? Opet je pogledao ahaaaaa tu je sakrila se, o''''ladila sam se u sekundi. Sutra čekam Anu da vidimo šta dalje i takooo. Hvala na podršci ljubim vas sve.... Ala sam ga oduzila...
< Poruku je uredio suzi kju -- 12.5.2015 3:36:26 >
|