Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 28.3.2015 20:22:06
|
|
|
|
jess021
|
Da li je neko gledao Birdman?! Ja skinula, a komentari su svakavi
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 28.3.2015 20:28:11
|
|
|
|
Ana RR
|
Nisam još, sve ga preskačemo. Većina komentara koje sam ja ovde čula je da je film čista glupost. E sad, nemam pojma dok ne odgledam.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 29.3.2015 9:16:01
|
|
|
|
jess021
|
Ana, isto tako, ali sam cula od jednog prijatelja da mu je skroz dobar, pa sam ga skinula. Treba mi bar jos jedan dobar komentar da ga prebacim na usb i jos jedan i da ga pogledam
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 29.3.2015 19:15:05
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 29.3.2015 20:22:47
|
|
|
|
nata11
|
Ajde gledajte pa javljajte. Ne odlazite vise. Ja trazim neku laganu dramu/komediju za veceras
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 29.3.2015 20:24:04
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Sinoć sam gledala Mali Budo Toplo ga preporučujem!
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 29.3.2015 21:26:50
|
|
|
|
jess021
|
Ivanka, u bioskopu?! Ili ima da se skine?
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 29.3.2015 21:29:52
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Ivanka, u bioskopu?! Ili ima da se skine? Doneo mm na fleshki, hoces da ti posaljem na mejl?
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 29.3.2015 21:45:57
|
|
|
|
sagitarius
|
Jess,meni je birdman bas bez veze.Ali svakako ga pogledaj.Ima onih koji su odusevljeni,pa ces upasti u neku od te dve kategorije.Ja potpuno ne kapiram cemu oskar.Bas javi kakav ti je utisak.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 29.3.2015 22:08:13
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Ajde gledajte pa javljajte. Ne odlazite vise. Ja trazim neku laganu dramu/komediju za veceras Pogledaj The hundred foot journey, skroz sladak film. Da se opustiš i nasmeješ.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 30.3.2015 11:07:22
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Jess, saljem cim prebacim u komp, fleshka kod mm
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 30.3.2015 12:53:34
|
|
|
|
jess021
|
Ma nema problema, uglavnom filmove gledamo uvece. Thanks Ana, The houndred foot journney je bas lep, meni se dopao! Sad razmisljam, pa cu da bacim pogled da li ih ima, reklamirao se film Miss Julie i i The age od Adaline.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 1.4.2015 10:20:49
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha seventh son je bas super Sinoc sam ga gledala, dobar je, bajkovit. Sto ne rece da glumi John Snow?
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 1.4.2015 20:53:49
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: jess021 IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha seventh son je bas super Sinoc sam ga gledala, dobar je, bajkovit. Sto ne rece da glumi John Snow? umire u petom minutu filma ahahahha
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 1.4.2015 21:55:18
|
|
|
|
jess021
|
Nemoj da si cepidlaka
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 5.4.2015 4:54:39
|
|
|
|
Ana RR
|
The imitation game - preporučujem. Davno sam čitala o Alanu Turingu pa me interesovao film i dopao mi se.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 6.4.2015 10:37:54
|
|
|
|
nata11
|
Birdman necu gledati Prporucujem St. Vincent
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 7.4.2015 14:41:04
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Prporucujem St. Vincent Nato, film je predivan. rasplakah se ja k`o prava, sva sreca mm nije kuci. Poludi kad vidi da gledam tv i placem. Film je odlican, hvala!!
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.4.2015 22:08:28
|
|
|
|
jess021
|
Gde ste zene? Niko nista ne gleda. Mm i ja danas gledali Fast&furios 7, meni je super. Sve sam delove gledala.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.4.2015 22:26:43
|
|
|
|
Buba Mira
|
E, ljudi, ja ovih dana gledala neke hrvatske filmove, baš su mi prijali. "Svećenikova deca" mi je vrh, ismejala sam se ko luda.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.4.2015 22:56:14
|
|
|
|
jess021
|
Buba Miro, jel to kad on nesto ima gomilu dece? Nesto mi poznato, kao da je davno isla reklama za taj film.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 3.5.2015 16:28:26
|
|
|
|
jess021
|
Conviction, mnogooooo dobar film.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 4.5.2015 11:35:05
|
|
|
|
jess021
|
Nema nikog ovde Sinoc gledala Kingsman the secret service, katastrofa. Mislila sam da je neki ozbiljan film, kad ono nesto izmedju filma za decu i parodije. Zali Boze izgubljenog vremena.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.5.2015 13:23:55
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
jess a ja bas dosla da ti preporucim Kingsman ahhahaha meni je taj film sjajan. Znaci ja bolji film nisam davno gledala. Uopste nije bio gubitak vremena i mm i ja smo bas uzivali u filmu. Meni je odlican. Bolju scenu fajta nisam davno videla od onog u crkvi iskreno da ti kazem. ali dobro mm i ja volimo i marvelove filmove, Bondove, a film je nesto izmedju pa pretpostavljam da ti se zato nije svideo
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.5.2015 13:27:05
|
|
|
|
jess021
|
I ja volim Bonda, ali od ovog sam vise ocekivala. Kad je princeza izgovorila da ako ide da spasava svet onda moze i u guzu, crkla sam od smeha. Meni je stvarno delovao kao parodija.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?