|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat]
4.5.2015 18:32:53   
serpica
kod dr idem tek 15.maja a inace imam kamen u bubregu i vec duze vreme problem

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu sagitarius)
Direktna veza do poruke: 201
4.5.2015 18:34:38   
sagitarius
Taman imas vremena i da uradis urinokulturu i sve zajedno da odneses.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 202
4.5.2015 18:35:47   
Maraj
Pa onda je serpi garant od tog kamena.... zar ne mozes otici ranije ili nekako dr poslati rezultate mejlom?

< Poruku je uredio Maraj -- 4.5.2015 18:36:19 >

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 203
4.5.2015 18:38:22   
Maraj
Bakterije i hoce od tih kamencica. Jer oni "ostete" kanale kojima prolaze pa se stvore bakterije.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 204
4.5.2015 18:41:37   
serpica
Ma pravo da vam kazem ne brinu me te bakterije toliko,koliko ova krv u mokraci plasim se da se nije neki mok.kanal ostetio,mada u poslednje vreme me nije boleo bubreg,mislim nista nisam osecala. Videcu da odnesem rez.ranije makar i u dz da vidim sta ce mi reci.
Hvala vam puno user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 205
4.5.2015 18:46:02   
Maraj
Pa verovatno ako je kamencic prosao kroz kanal pa zagrebao i da je otuda i krv....

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 206
4.5.2015 18:49:30   
serpica
Uh ne znam,videcu sta ce dr da mi kaze,samo da taj moj bubreg i ovog puta izdrzi,na jednodnevnom ispitivanju maja prosle god.su mi pronasli kamen koralne strukture koji je zahvatio skoro ceo levi bubreg i tada nije vrsio funkciju kako treba,u medjuvremnu sam dobila terapiju i pila je 3 meseca,kad sam ostala trudna prestala sam.e sad ko bi ga znao sta je...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 207
4.5.2015 19:11:04   
adulence
serpi drzim palceve da je sve u redu i bice sigurno...
maraj nasa draga cestitam ti na nagradama...hehehe...nama bili prijatelji do sada sedeli,sada cemo Ivku da spremamo,vecerica pa u krevet...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 208
4.5.2015 19:13:35   
Maraj
Hvala adulence user posted image bas sam srecna user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 209
4.5.2015 20:33:26   
Valerie
user posted image cestitam maraj!

svaka cast ko god ucestvuje i trudi se za nagrade, od mene slaba vajda. posebno me nervira to glasanje na fb za pakete, forum mi se i svidja sto je anoniman, ali dobro sponzori diktiraju pravila igre...

ja ne verujem da ce sutra biti vise od 30 stepeni, bas nisam pripremljena na ovaj prelaz!

dete mi opet nesto divljalo veceras, neverovatna je. ali ne smem da popustam, a stvarno zamara maksimalno, ehhhh.

serpi, i meni lici da je neki pesak prosao, proveri, nemoj da cekas. meni je rovatinex bio super za pesak, ali em valjda ne sme u trudnoci, em ne znam da li je i za kamen ili samo da oblozi pesak. dobro da te ne boli. mozda da uradis urinokulturu jos. drzi se! i uzmi prolom vodu.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 210
4.5.2015 20:36:46   
Frcokla
I ja ti čestitam Maraj!! user posted image Baš su ti lepe nagrade.

Malo magije. I malo vise strpljenja.

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 211
4.5.2015 20:38:10   
adulence
valerie vidim da su nam cerke vrsnjakinje,joj i moja Iva ima ispade katastrofalne da je prosto ne prepoznajem,ali nama je njena sobica spas,kad god ima neki izliv besa ili histerije,odvedem je u sobu da se isplace sta god i kzem joj kada se smiri da moze da dodje i nastavi gde je stala...smiri se za tri sekunde...

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 212
4.5.2015 20:39:30   
Frcokla
Nego, ima li novih trudnica user posted image gde su, šta rade te naše trudilice!?

user posted image user posted image user posted image

Malo magije. I malo vise strpljenja.

(odgovor članu Frcokla)
Direktna veza do poruke: 213
4.5.2015 20:41:06   
jabudic
Maraj, cestitam i ja!
Ja i mm sami posle 100g, djeca odose sa ujakom i tetkom kod mojih. Bas neobicno, ali prija user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 214
4.5.2015 20:49:43   
Maraj
Hvala drage puno. Pa ja se raspisah al nisam ocekivala da cu bas ja dobiti ... user posted image
nama do sad bio preduzimac. Treba da krenemo da radimo wc i kupatilo. Pa dosao da nam kaze sta sve da kupimo. Uh jedva cekam novo kupatilo

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 215
4.5.2015 20:52:34   
Valerie

IZVORNA PORUKA: adulence

valerie vidim da su nam cerke vrsnjakinje,joj i moja Iva ima ispade katastrofalne da je prosto ne prepoznajem,ali nama je njena sobica spas,kad god ima neki izliv besa ili histerije,odvedem je u sobu da se isplace sta god i kzem joj kada se smiri da moze da dodje i nastavi gde je stala...smiri se za tri sekunde...

ado user posted image i meni je njena soba spas, ali nisam zadovoljna tim njenim vristanjem i napadima besa za svako "ne", jezivo. i ne mogu vise da joj skrecem paznju, animiram da zaboravi za sta se zainatila. ne smem da je raspustim... kad nesto baci, sklonim iz njenog dometa, ako je igracka kazem da cemo dati nekom drugom detetu. vise mi je problem sto to kad je u svojoj sobi i to za tri sekunde se kao smiri i kaze "smirila sam se" i izlazi. ako zelim da je duze drzim u izolaciji, pobesni nacisto, napada vrata, baca stvari. kao zver. moram da dodjem do toga da barem nekoliko minuta sedi u svojoj sobi i ne urla. morace jednom da shvati da nije njena poslednja, a ja cu da osedim i poludim... izvinite u offu sam ali moram da se iskukam.

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 216
4.5.2015 21:14:27   
adulence
Sve znam sto moja mama kaze,sta ces kad je temperamentna,mi smo stvarno sa njom imali groznu fazu, na svako ne jeziv plac,ali izgleda da ju je proslo,pu,pu da me ne cuje...kome god kazem da cekamo decaka ,kod svih je ista reakcija,jao pa Iva ce da ga taba ,a on ce biti prava mica... wooow...ahahbabava...sta dalje da ti pricam ...

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 217
4.5.2015 21:23:53   
jekiki
Dobro vece trudnicice, sta se radi user posted image
Danas bila na UZ za sutrasnju AC i rekose mi da bebac ima 230gr, da je sve ostalo super, ja presrecna user posted image
Maraj cestitam na nagradici

Ulazite u stomake !
To ulaganje daje brze i vidljive rezultate.
Ulaganje u glavu je dugorocno i neizvesno.
* Dusko Radovic*

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 218
4.5.2015 21:25:43   
superm

IZVORNA PORUKA: jekiki

Dobro vece trudnicice, sta se radi user posted image
Danas bila na UZ za sutrasnju AC i rekose mi da bebac ima 230gr, da je sve ostalo super, ja presrecna user posted image
Maraj cestitam na nagradici

Jekiki, sjajno! Kako izgleda taj pregled? Ja idem u sredu, u četvrtak imam AC.

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 219
4.5.2015 21:33:27   
jekiki
Superm ginekoloski pregled koji traje 2 min, duze traje postavljanje pitanja i skidanje nego to hihihi, UZ ti rade i gledaju sve organe, cujes srce, tezina bebaca, koliko plodove vode, kakva je posteljica , a sutra idem ranom zorom da mi uzmu uzorak.
E da pripremi se na cekanje, prvo ujutro ostavljas dokumentaciju, a onda se vracas oko 11 12 na pregled i UZ. Sve u svemu vise cekas nego sve ostalo, a za sutra pisem utiske kad se vratimuser posted image

Ulazite u stomake !
* Dusko Radovic*

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 220
4.5.2015 21:34:21   
serpica
Jeki,Superm,srecno user posted image

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 221
4.5.2015 21:35:20   
jekiki
Hvala Serpice user posted image
Serpice sad sam procitala da imas probleme sa kamencicima i bakterijama, meni je pomogla dosta odmenjska voda, pa probaj da je pijes, voda ne moze da skodi

< Poruku je uredio jekiki -- 4.5.2015 21:37:34 >

Ulazite u stomake !
* Dusko Radovic*

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 222
4.5.2015 21:37:44   
superm

IZVORNA PORUKA: serpica

Jeki,Superm,srecno user posted image

Hvala, mada još uvek razmišljam da odustanem od AC...

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 223
4.5.2015 21:38:42   
superm

IZVORNA PORUKA: jekiki

Hvala Serpice user posted image
Serpice sad sam procitala da imas probleme sa kamencicima i bakterijama, meni je pomogla dosta odmenjska voda, pa probaj da je pijes, voda ne moze da skodi

Prolom voda je takođe odlična!

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 224
4.5.2015 21:42:22   
adulence
Mene bas zanima,koliko je moj bebac sada tezak....heheh...upravo sam poslala mm po sladoled,evo ga stize...jupiiiiiii....

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Sve što niste znali o spinalnoj anesteziji
Bolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here