Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 4.5.2015 14:51:45
|
|
|
|
sagitarius
|
Jess,sad vidim da si pila siofor.Kada su ga tebi izbacili?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 4.5.2015 15:08:35
|
|
|
|
bebilule
|
Joj žene kako sam ja danas loše volje. Slabo sam spavala, umorna sam i neraspoložena. Imam neke lude misli, ide mi se kod dr da me pregleda. Opet se danas tripujem kako nemam simptoma.... baš loš dan
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 4.5.2015 15:14:36
|
|
|
|
sagitarius
|
Bebilule,bas sam citala da ti ultrazvucni pregledi u velikom broju nisu zdravi.Ja prva znam da preteram,zbog psihickog mira,ali izgleda da ne valja.Samo misli pozitivno,bolje da te nista ne muci,nego da te smaraju trudnicki simptomi.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 4.5.2015 15:15:41
|
|
|
|
Frcokla
|
Zdravo svima! Preživeh dan u ambulanti. Srećom bile su još dve pa smo se družile. Ovoga puta je šećer bio ok, popismo sve tri glukoza koktel kad se ne onesvestih... Elem, hvala Bogu gotovo je, i pretpostavljam biće sve ok, nema razloga da ne bud. Posle sam otišla u šoping pa sam se oraspoložila!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 4.5.2015 15:19:29
|
|
|
|
sagitarius
|
Frcokla,sta si lepo kupila?Ja uopste ne znam sta da kupim,a vreme je za kupovinu.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 4.5.2015 15:23:32
|
|
|
|
adulence
|
evo i mene,svasta sam danas lepo kupila,sto za mene sto za kucicu,sad stavila pizzu u rernu.;...mirise...kupila sam i novu farbu,jedva cekam malo da promenim... vidim jabudic pita za bebologiju,a ko je dobio paket za trudnice?hhmmmm...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 4.5.2015 15:24:30
|
|
|
|
Maraj
|
Jess mama me farbala. E tako sam i ja kao ti sarena. Oces i dalje farbe bez amonijaka? Ta pegava je sa amonijakom jer da
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 4.5.2015 15:24:51
|
|
|
|
superm
|
drage, samo da vas sve pozdravim! Mi smo skitali ovih dana, nisam stigla da čitam šta s te pisale, nadam se da ste sve ok!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 4.5.2015 15:31:22
|
|
|
|
adulence
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Jess mama me farbala. E tako sam i ja kao ti sarena. Oces i dalje farbe bez amonijaka? Ta pegava je sa amonijakom jer da maraj koja bez amonijaka i ja danas uzeh neku bez cini mi se...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 4.5.2015 15:39:25
|
|
|
|
jabudic
|
Ja kupujem farbu kao i priije trudnoce. Tj.koja mi se zena svidi na kutiji Adulence, zbilja i paket ko je dobio?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 4.5.2015 15:56:52
|
|
|
|
Maraj
|
Ja uzela garnier oliu 10.1 bez amonijaka. Otkud znam. Malo sam se smorila kad sam videla kako je ispalo al sad sam bolje. Jabudic koji paket? Mislis na Bebologiju? Možda UM ne znam objavice valjda danas/sutra
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 4.5.2015 16:05:32
|
|
|
|
Frcokla
|
Ee kupila sam neke lepe jastučnice, šarene i s baby motivima. Nisam mogla da odolim! A gledala sam zavese, i ostale sitnice tako za stan, kad se preselimo, trebaće nam ti...detalji.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 4.5.2015 16:13:39
|
|
|
|
jess021
|
Sagitarius, to je bilo pre dve godine, prestala sam ja sama da ga pijem, posle nekih godinu dana, to ocigledno nije kod mene bio problem za zatrudnjivanje. Maraj, ma ja cu sad neku obicnu, skupa mi ta Olia. A Bebologiju je garant dobila Maraj
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 4.5.2015 16:21:58
|
|
|
|
adulence
|
Jkupila u dm na aakciji lorealovu bez amonijaka 500 din...ali je neka tamnija plava ,muka mi je vise od plave,plave...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 4.5.2015 16:23:48
|
|
|
|
adulence
|
pa onaj paket za trudnice sto se svaki put deli,od nasih smo ja mislim jabudic UM i ja se prijavile,ako se ne varam??? IZVORNA PORUKA: Maraj Ja uzela garnier oliu 10.1 bez amonijaka. Otkud znam. Malo sam se smorila kad sam videla kako je ispalo al sad sam bolje. Jabudic koji paket? Mislis na Bebologiju? Možda UM ne znam objavice valjda danas/sutra
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 4.5.2015 17:02:35
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Mislis na Bebologiju? Možda UM ne znam objavice valjda danas/sutra Bebologiju ti, bez dileme, kao i sve što se dobija na broj postova Imale smo otprilike sličnan broj objava, a ovaj mjesec si me prešišala za nekih 1500
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 4.5.2015 17:13:35
|
|
|
|
Maraj
|
Ozbiljno. Mislis da sam se toliko raspisala bila dokona. Kazi mi jabudic kako ti je m? Jer se bocka u stomak, kako mu ide? Meni sad promenili umesto 2× dnevno sad uzimam duplu dozu 1×dnevno. Al opet sav stomak mi modar
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 4.5.2015 17:32:31
|
|
|
|
jabudic
|
Bio je i danas u PG na pregledu, bude OK preko dana, ali uveče ga guši. Ali sve je ok, to malo vode polako spada, tako da možda i psiha igra svoje. Bocka se 2x dnevno, bar ne mora da misli koliki mu je INR, i šta će mu se sledeće desiti od tablete. Evo djeca dogovorila sa ujakom i tetkom (bili juče na rodjendanu), da idu kod mojih. Sad moram da ih pakujem.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 4.5.2015 17:50:32
|
|
|
|
serpica
|
Evo i mene,uzela sam rezultate krvi i urina i bas sam zabrinuta,napisacu ovde jer ne mogu da nadjem temu, krv i nije toliko losa ima par stvari uvecanih i smanjenih ali to je valjda za ocekivati,ali me brine mokraca,sve stavke su uvecane evo da vidite: -Krv u mokraci 5 mg/L ref. <1mg/L -Leukociti 25 WBCs/uL ref.<25WBC -Eritrociti 106/uL ref<10/uL -leukociti 53/uL ref<20/uL -bakterije 11/uL ref<5/uL -kristali CaOKS 17/uL ref<5/uL da li je ovo povezano sa bubrezima?
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 4.5.2015 18:06:05
|
|
|
|
jess021
|
Serpi, kad ides kod dr? Ja se u nalaze urina ne razumem. A imas temu Urin i urinoklutura u forumu Porodicno zdravlje, vidi da li tamo ima nesto A ima i na forumu trudnoca tema nalazi krvi i mokrace, na strani br. 3 Pisem sa tableta, pa mi komplikovano da postavim link.
< Poruku je uredio jess021 -- 4.5.2015 18:18:02 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 4.5.2015 18:08:10
|
|
|
|
superm
|
Šerpi, ne znam, ne razumem se, svakako moraš to da ispitaš.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 4.5.2015 18:17:19
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: jabudic IZVORNA PORUKA: Maraj Mislis na Bebologiju? Možda UM ne znam objavice valjda danas/sutra Bebologiju ti, bez dileme, kao i sve što se dobija na broj postova Potpisujem
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 4.5.2015 18:18:28
|
|
|
|
sagitarius
|
Serpi,najvise lici na pesak u bubrezima,ali svakako bi trebalo da uradis i urinokulturu.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 4.5.2015 18:22:41
|
|
|
|
Maraj
|
Bem mu misa serpi.... znam da su leukociti povecani u trudnoci .... ako ne gresim. Ne znam za ostale parametre..... kad ces kod dr?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 4.5.2015 18:24:27
|
|
|
|
sagitarius
|
Serpi,svakako kreni sa onim pancicevim cajem,nema sta da cekas.A kada nosis doktoru nalaze?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?