|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat]
3.5.2015 21:05:07   
Anoniman
jabudicu superuser posted image
ja samo da vam mahnem, nekoliko dana necu pisati, jedino ako me ne bude mrzelo sa telefonauser posted image ali citacu vasuser posted image user posted image

(odgovor članu jess021)
  Direktna veza do poruke: 151
3.5.2015 21:06:35   
Anoniman
jess vrucu, sa secerom u prahuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 152
3.5.2015 21:10:55   
serpica
UM to je skidac boje,valjda boljeg sastava od blansa,ali ipak sacekaj sledece prolece pa probaj..
Soni juce i danas kontrakcije ali bez bolova,samo da tako i ostane.
Ja sad veceram kad su svi legli o zavrsili..
Jabudic samo uzivajte..
devojke user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 153
3.5.2015 21:51:25   
suzi kju
Ej hej, vidim sve ste mi dobre, i ja sam, uzela sam aparat za pritisak od tetke, merila sam nekoliko puta, pritisak mi je ok jedino mi je puls ubrzan, ide do 100 o/min, ali dobro, rekli su mi da je to normalno jer se u trudnoći ubrzava protok krvi kroz krvotok.
Bili smo sa komšijama iza zgrade, roštiljali bilo nam je baš lepo, bilo nas 8 parova, sve mladi ljudi u zgradi. Na kraju komšija iznese harmoniku pa pevali igrali, baš nam je bilo lepooooo

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 154
3.5.2015 22:02:57   
jabudic
Suzi, meni je puls uvjek oko 100-110, ali to je normalno u trudnoci. Ne prija mi, brzo se zamaram,tesko disem, ali Boze moj, proci ce...

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 155
3.5.2015 22:08:45   
Valerie
suzi u kom si kraju?
vise se retko ko tako druzi...
ok je to puls, neobicno je ali ima smisla user posted image
kao da sam se na to privikla. sad se bolje osecam nego u prvom trimestru, tad sam se bas zaduvavala

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 156
3.5.2015 22:12:36   
serpica
Meni puls i dalje ide preko 120 zato i pijem verapamil,ponekad osetim to ubrzanje ali se desilo da sam merila vise puta,nista ne osecam a on ubrzan.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 157
3.5.2015 22:15:02   
suzi kju
Pa jeste da smeta ubrzan puls ali mi bar nije visok pritisak, 120/80mmHg gotovo čitav dan.
Valeri u Kaluđerici sam, i u zgradi je 80% mladih bračnih parova kupilo stanove, i lepo se slažemo i družimo što je zaista retkost. Nismo se ovako sastali od prošlog leta pa nam jr baš bilo lepo.

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 158
3.5.2015 22:50:11   
jabudic
Meni je pritisak oko 110-60, ili nizi, a puls uvjek oko 100.
Ja sam pocela jako da se zamaram, gusim se i sve mi je tesko, ne prepoznajem se. Jos prije 10 dana sam letjela, skoro svaki dan Ko-Pg plus milion drugih obaveza.

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 159
4.5.2015 6:47:47   
Maraj
Dobro jutro drage
suzi super sto ti se pritisak normalizovao.

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 160
4.5.2015 8:13:02   
serpica
Dobro jutro user posted image ja stigla iz lab. rezultati popodne.. sad pijem kafu pa da se bacim na rucak

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 161
4.5.2015 8:18:19   
Anoniman
dobro jutrouser posted image

(odgovor članu serpica)
  Direktna veza do poruke: 162
4.5.2015 8:43:38   
adulence
Evo i mene idem na komisiju,pa cu posle malo u shoping bas mi treba obnova gardarobe...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 163
4.5.2015 9:48:39   
Anoniman
Evo i ja pred put overila wc solju, mrzim povracanjeuser posted image

(odgovor članu adulence)
  Direktna veza do poruke: 164
4.5.2015 9:55:33   
suzi kju
Dobro jutro...
Jooj UM, nisam znala da povraćaš, ja nisam nijednom.

Ja se probudila još oko. 8h i super se osećam, ono je sve definitivno bilo na promenu vremena i trenutno, ali dobro ja ću svakako da nastavim sa terapijom.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 165
4.5.2015 10:02:40   
Maraj
Pih um! Pa ni ja nisam znala da povracas.... jer to samo danas?

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 166
4.5.2015 10:23:43   
jess021
Dobro jutro!
Um, srecan put i lepo se provedite.
Ja pijem kafu, kao sto sam rekla nisam isla da vadim krv, sutra cuuser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 167
4.5.2015 10:25:21   
jabudic
Samo da vam se javnem.
Nisam nikako spavala, evo radim...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 168
4.5.2015 11:03:35   
Maraj
Ja se sad ofarbala posle skoro 5 meseci. Izvuci ce ova olia valjda nesto. E a sto mirise na neke bombone ova farba...

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 169
4.5.2015 11:14:36   
Anoniman
Suzi ovo je prvi put stomak sada veci pa me boli od naprezanja
Jess hvala:*
Marsj javljaj sta bu sa bojom. Slikacu vam i ja moju.

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 170
4.5.2015 11:19:54   
suzi kju
Joj pa sigurno da boli, ja sam jednom dok sam zube parala iziritirala i kao da sam dobila nagon za povraćanje, pa sam kašljala kao blesava i stomak me zaboleo. Sva sreća pa nisam povratila nikad.
Maraj primiće lepo ja msm, ja sam se sa tom farbala i baš lepo miriše user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 171
4.5.2015 11:48:20   
GagaT
ceo zenskaci da vam mahnem samo. Kod mene oblacno i padala je kisica. Ja bis samo se izlezavala danas u tisini... Inace moje stanje je stabilno, videcemo kako ce izgledati nareddnih dana. Prosle su me napadi gastritisa od kojih sam mislila dusu bogu dati. Dobro sam i mogu sve da jedem sto me posebno raduje... hehehhe Konacno!!! (kucam u drvo)
Prija mi pivo bezalkoholno. Kako me proslo to sa gastritisom i povracanjem i pecenjem, kao da mi se stomak izduvao bila sam malo kao naduvana. Inace u sredu idem kod dijetiste da porazgovaramo o mojoj situaciji ja mislim da sam dobila mnogo kg iako me drugi ubedjuju da je to ok. (Stimulacija pred VTO 3kg i trudnoca 16nedelja 5-6kg varira) jedem kao i pre trudnoce ali nesto ne radim dobro ocigledno. Videcemo da li ce sve da se zavrsi na bla,bla ili neka preporuka ishrane.
Sve vas puno user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 172
4.5.2015 12:22:48   
Maraj
Uh drage evo i mene.... boja ok pokrila napred a od sredine glave do potiljka pokrilo mozda 1cm a ostatak do 5cm nesto bas i ne
user posted image sva sreca pa je to nazad. Malo se iznervirah.... nuje mi bas jasno kako je ovako pokrila. Dakle dlaka je od korena plava 1cm pa crna 3-4 cm pa ostatak kose plav .user posted image al sva sreca napred nije tako

< Poruku je uredio Maraj -- 4.5.2015 12:24:11 >

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 173
4.5.2015 14:43:29   
jess021
Maraj, jesi se farbala kod frizera?
Mene je poslednji put farbala sestra, mislim kao i uglavnom do sad, ali posto je bio dugacak izrastak ostali su mi tamni delovi kao da je preskocila ponegde, pa zato pitam. Mozda je i tebi tako.
Ja sutra idem kod frizera da se ofarbam, ne znam samo koju farbu da uzmem. Kontala sam onu Garnierovu pegavu?!

GagaT, i ja sam kao i ti sa tezinom, ali videcu sta ce mi dr reci u cetvrtak. Nesto se mnogo ne sekiramuser posted image

< Poruku je uredio jess021 -- 4.5.2015 14:44:18 >

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 174
4.5.2015 14:46:47   
jabudic
Trudnice, koja je dobila Bebologiju ovog mjeseca?

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here