Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 8.4.2015 16:48:21
|
|
|
|
big mum
|
Sva su dječica lijepa ne znam koga bih izvojila.Anđeli mali Branki dugo nisam bila aktivna ,kako se zove tvoja djevojčica i možeš li postaviti jednu njenu sliku,ili Božinu i njenu voljela bih da ih vidim
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 15.4.2015 11:14:06
|
|
|
|
lesica
|
Da se pohvalimo
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 15.4.2015 11:20:42
|
|
|
|
Maraj
|
Jao Les bas ste cakani les taman virni u temu Trudna sa ozenjenim sta ciniti mislim da te spominju tamo
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 15.4.2015 11:22:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam vec na fb rekla da su mi njih dvoje tako predivni , svaka cast Les
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 15.4.2015 13:13:33
|
|
|
|
emicaa
|
Lesice imaš prave male andjele
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 15.4.2015 14:42:48
|
|
|
|
Anarunika
|
Jako su ti lepa dečica Lesica. A on baš ima dosta kosice i izgleda kao ozbiljan dečak
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 15.4.2015 14:42:54
|
|
|
|
Kata90
|
lesice,bas su medeni ljubi ih majka
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 16.4.2015 0:04:59
|
|
|
|
Jole84
|
Les divni su mi smo porasli
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 16.4.2015 1:11:20
|
|
|
|
Azra_
|
Jao Jole što je porasla. Pu-pu! Videla sam je za Deda Mraza, tada je bila baš beba, sada već ima lik, beba devojčica!
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 16.4.2015 7:17:55
|
|
|
|
serpica
|
Les,Jole
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 16.4.2015 7:46:01
|
|
|
|
Maraj
|
Jao jole bas je medena
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 16.4.2015 7:48:14
|
|
|
|
daca77
|
Decica su preslatka Jole, Mila je bas velika devojcica, pu pu
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 16.4.2015 7:52:13
|
|
|
|
doktorkakristal
|
LESI,JOLE divni su
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 17.4.2015 8:33:32
|
|
|
|
Trcosava
|
Lesice divni su Jole ljubim je u oke njene Branki, evo slike da vidiš taj luk - u trenutku je mlatnuo tu igračku. A ovakav osmeh dobijem posle sisanja
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 17.4.2015 8:37:01
|
|
|
|
Maraj
|
Joj trco premeden je. Momcic pravi. Leti vreme.
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 17.4.2015 8:38:41
|
|
|
|
Modessty
|
Lesi divni su oboje! Na jednoj slici mi Damjan liči na Baneta Jole pa ona je već devojka! Jao kako je porasla!!!! Trco pravi mali šmeker Na mamu
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 17.4.2015 8:51:58
|
|
|
|
branki*
|
aaa,trco,presladak je,vidi se da je neka dobrica a,tako i ja ovu moju stavim i okacim tako neke dzidze i ona mlatara rukama. lesi,divni su
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 17.4.2015 8:57:45
|
|
|
|
daca77
|
Trco, vi ste bas porasli...pu pu
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 17.4.2015 8:58:18
|
|
|
|
Modessty
|
Daco daj ti slike!
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 17.4.2015 9:09:39
|
|
|
|
vonavoj
|
kako divna deca! a osmesi miliona vredni!
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 17.4.2015 13:55:05
|
|
|
|
emicaa
|
evo i moje ljubavi
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 17.4.2015 13:59:56
|
|
|
|
Maraj
|
Jao emice kakva cakanićka
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 17.4.2015 14:02:02
|
|
|
|
branki*
|
divna je,emice,mnogo slatka!
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 17.4.2015 14:59:39
|
|
|
|
emicaa
|
Hvala vam,ja se svaki dan sve više oduševljavam njom
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 17.4.2015 15:56:47
|
|
|
|
Kata90
|
Trco,emice divni su
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
koja kontracepcija je najbolja?KatarinMolim vas pomozite, ne znam koju kontracepciju da koristim? Veoma sam skepticna oko toga.pilule (
39%)
spiralu (
11%)
hormonsku spiralu (
3%)
prezervativ (
45%)
dijafragmu (
2%)
Ukupan broj glasova: 128Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!