Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 17.4.2015 16:00:14
|
|
|
|
ivaMark
|
Joooj, kako su medeniiii Lesice, ona je ponosna velika seka a on mali medenko... Jole, preslatka je, kakve oke samo imaaa Trco, to je taj osmeh koji hipnotise Emice, ne mogu da provalim na koga lici tvoja T, nekako mi je ista kao ti a u isto vreme lici na tm...neverovatno evo i nas
< Poruku je uredio ivaMark -- 17.4.2015 16:04:40 >
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 17.4.2015 16:04:27
|
|
|
|
jess021
|
Lesice, divna su ti deca! Jole, kakve oke lepe ime tvoj devojcica! Emice, preslatka je, ona je ista ti, jel` da? Trco, kakav medenko
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 17.4.2015 16:22:37
|
|
|
|
emicaa
|
Hvala,hvala.Pa većina govori da više liči na mene,ali ima oči kao mm a ostalo je sličnije meni IvaM i tvoja su dječića med medeni.
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 18.4.2015 10:38:36
|
|
|
|
big mum
|
Mili moji anđeli,svi su mi redom lijepi
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 18.4.2015 10:41:10
|
|
|
|
Maraj
|
Preslatki! Kakav osmeh !
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 18.4.2015 10:59:12
|
|
|
|
amdn
|
evo da mi pokazemo i naseg dasu :) sa duzom kosom i posle sisanja :)
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 18.4.2015 11:16:18
|
|
|
|
jovicaa
|
kakvi slatkisi lesice pa vi imate vec pravu frizuru moram uslikati moje decake, to ce biti prava misija
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 18.4.2015 12:28:50
|
|
|
|
Maraj
|
Lepotankovic
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 18.4.2015 18:55:49
|
|
|
|
Kata90
|
mamini sinovi
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 19.4.2015 23:35:14
|
|
|
|
Jole84
|
Hvala vam ženskice Trćo kakav je to osmeh zahvalnosti Emice mnogo je slatka, liči na tebe IvaMark odavno nisam videla tvoje klince, baš su porasli medenjaci Amdn kakve lokneee
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 19.4.2015 23:42:58
|
|
|
|
Klarita
|
kako su slatki svi ovaj put moram,ali moram da izdvojim Damjana jer kao da sam ga ja rodila, dusa kosata Evo i nas sa rodjendana
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 20.4.2015 0:45:03
|
|
|
|
Jole84
|
Prelepi su, sve slike su vam super, Klara je sada nekako velika a zet šta reći, ubavilo!
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 20.4.2015 7:48:04
|
|
|
|
Maraj
|
Klarita preslatki su
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 20.4.2015 7:50:27
|
|
|
|
emicaa
|
Klarita jel se meni čini ili Klara liči na tebe,ja nisam baš najbolja u procjenjivanju ali me baš podsjeti na tebe. Hvala Jole
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 20.4.2015 7:55:11
|
|
|
|
Trcosava
|
Ivo mnogo ti sltka ta tvoja dva čeda AMDN ja sam rešila da moje muško čeljade ne šišam na nulu nekako mi odmah mnogo porastu, samo da ima kovrdžavu kosicu i nećem ga šišam. Inače, detence ti je kao med Klarita maj darling - ljubi mi te tvoje dve lepote
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 20.4.2015 22:44:17
|
|
|
|
doktorkakristal
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 20.4.2015 22:51:21
|
|
|
|
Kata90
|
preslatka je
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 20.4.2015 23:01:33
|
|
|
|
degu
|
jao Trco kakav med :) Jole Mila je pocela da lici na tebe. Emice tvoja T je meni ista ti :) moja je i dalje na komsiju samo jos ne znam na kojeg Divna decica
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 20.4.2015 23:31:25
|
|
|
|
aksor82
|
svi su slatki kao med evo i mog malog fraera koi obozava da pozira
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 21.4.2015 6:44:56
|
|
|
|
Maraj
|
Dr premedena je aksor pravi pozer
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 21.4.2015 7:34:51
|
|
|
|
branki*
|
kris,bas dugo nisam videla doru,bas je porasla i nekako se promenila,cini mi se,lutkica
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 21.4.2015 7:38:52
|
|
|
|
daca77
|
Ovde sve sami medenjacici
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 21.4.2015 7:41:26
|
|
|
|
mali_mis
|
Preslatka decica
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 21.4.2015 7:43:04
|
|
|
|
emicaa
|
Kris divna je,prava ljepotica. Degu da je moja Dora crna rekla bih i ja da je možda na komšiju .
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 21.4.2015 11:17:22
|
|
|
|
degu
|
Emice tvoja je sigurno :))) Evo i nas za one koji nas nisu videli
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Razbili ste živin toplomer!!!Nije neobično da se dete poigra toplomerom, koji lako puca kada padne na tvrdu podlogu. Tu obično nastane panika ako se ...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
RandjijaAnaabelaZelela bih da dam ime mojoj curici. Dajte svoje komentare! (
63%)
(
36%)
Ukupan broj glasova: 90Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!