|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 03/15 [chat]
26.3.2015 11:21:23   
emicaa
Kad je čišćenje nosa u pitanju ili davanje nekog lijeka tu sam i ja za socijalno.Inače sam slaba na njene suze ali kad je to u pitanju ne pali joj ništa.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1076
26.3.2015 11:22:57   
wivern
Ja sa slincima ne mogu. Nije mi dobro i kad pomislim na njih. Jedno jutro onako bunovna vidim na M nesto i kao da skinem, kad sam ukapiala da je slinac malo je falilo da se ispovracam user posted image
e hoce i meni od vetra da se zamanta i da me zaboli vugla

< Poruku je uredio wivern -- 26.3.2015 11:25:16 >

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1077
26.3.2015 11:33:35   
cockic
meni cera znam da duva nos,sin zna ali nesto nece.jedva ga nateram.samo trlja maramicu po nosu kao bebauser posted image ja ceru naucila zapusi prsticem jednu nozdrvu dune jako izadje cudo,isti postupak sa drugom i ona je super.a ova moja beba od 5 godina se trlja.
za ceru kad se rodila kupila onaj elektricni aspirator na baterije nije los,mada puko neki deo,jedva mi popravili i ako je bio u garanciji.sad ga imam skuplja prasinu.a sinu sad kad je bio mali sa onim chicco sto mama vuce.mada bolji je ovaj elektricni.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1078
26.3.2015 13:12:00   
wivern
Evo ga M počeo da mi kašljuca, pa baš čudno pored ovog idiotskog vremena. Srce moje se zakašlje pa krene da se smeje.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 1079
26.3.2015 15:53:59   
emicaa
Wiv i ovde je idiotsko vrijeme,ja izašla u bundi da ispušim.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1080
26.3.2015 16:57:49   
vonavoj
Smirio se vetar,pa smo setali dva sata! Toplo je,bez jakne smo se setale! A J samo teksasuser posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1081
26.3.2015 17:12:38   
Mariya
Kod nas jako duva, ali je topao vetar pa nije toliko neprijatno. Bile smo na terasi pola sata. Izludi me ovo dete, place ceo dan. Tj dok su bile tu svekrva i tetka mm i nosale je nista joj nije falilo. Otkad su otisle samo se dernja osim kad mi je u rukama. Posto ne vidim da joj ista drugo fali, verovatno je zub. I opet nece da sisa. Izludi me ovo dete, juce me je toliko iznervirala da sam cak i pomislila da batalim dojenje. Borim se sa njom po 10-15 minuta dok je namolim da sisauser posted image user posted image

< Poruku je uredio Mariya -- 26.3.2015 17:13:38 >

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1082
26.3.2015 18:05:23   
wivern
Evo i nas iz setnje. Bas je toplo.
Emice to znaci da ce to stici uskoro i do nas, to vreme za bundu user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 1083
26.3.2015 19:35:32   
Kata90
i mi danas bili u setnji nekih tri sata......bas sam se skuvala,ali prijalo mi zato a i malisi mada je on zabo u medjuvremenu......ali za sutra su vec najavili kisuuser posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1084
27.3.2015 6:51:03   
branki*
jutro i od mene..sva sam na 3 coska nesto..mrzim kad se ovako osecam..
mariya, i ova moja nesto proredila sisanje,ne znam sta joj je.aj,sto je proredila,nego jednu dojku nece,samo hoce iz jedne da sisauser posted image kako sad to,a nista nisam menjala..nisam pametna.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 1085
27.3.2015 7:01:16   
srculence25
jutro i od mene.Lepo neznam kako da pomognem detetu.Od jutros se grci stenje creva se cuju i nekako tesko kaki.
PRvo stenje dugo sve se zacrveni i posle jedva malo ispusti zelenkaste stoliceuser posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1086
27.3.2015 7:03:52   
branki*
srculence,daj malo vode koju si prokuvala sa kimom na kasicicu i radi vezbe nogicama,savijaj ih kao kad vozi bicikl,mozda pomogne.jeste isli na kontrolu za merenje posle onog,kako napreduje?je l hoce da sisa?

branki

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 1087
27.3.2015 7:06:26   
vonavoj
jutro! u 5i 45 se naspavala!!! Divnog li deteta!user posted image U 5 je sisala i ja reko nastavice bar do 7user posted image Bas nisam htela da ustajem tako ranouser posted image
Eno je igra se u njihalici,sad cu T da budim za vrtic,ves se vec vrti..vreme smor..
Branki,tu dojku joj nudi kad prodje vise vremena,kad ogladni..meni je leva problematicna,veca,a slabije ide mleko,i uvece se buni,ali joj uvalim!
srculence,samo da masiras stomacic,procice..nama je enterokind pomagao!

Direktna veza do poruke: 1088
27.3.2015 7:17:15   
srculence25
prosle nedelje je meren lepo je napredovao cak 150 gr za 5 dana.U ponedeljak idemo savetovaliste.
Probala sam vezbice vristi i samo se grci.Celu noc kako spava tako stenje i zaplace koji put ali sve u snu.
Neki put neznam da raspoznam kad ima grceve a kad kaki.Branki sisa i dobija dohrane.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1089
27.3.2015 7:25:11   
mali_mis
Jutro mame user posted image
I mi smo juce bili u setnji, isli po mleko, da napravimo zalihe, da posle ne moram da razmisljam da li je snizeno ili nije, da li imam para ili ne. Jbg kao hrcak sam, samo pravim zalihe, tako mi lakse user posted image

Direktna veza do poruke: 1090
27.3.2015 7:43:09   
vonavoj
T sam probudila i urla nece u vrtic!!! Odlepicu! Bolje da je duze spavala,popodne ne spava,jbt dan ce mi trajati duuuuugoo!
Joka njace,vec joj se spava..

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 1091
27.3.2015 7:48:25   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: vonavoj

T sam probudila i urla nece u vrtic!!! Odlepicu! Bolje da je duze spavala,popodne ne spava,jbt dan ce mi trajati duuuuugoo!
Joka njace,vec joj se spava..

pisala sam da moja pre neki dan nije htela da ide. Prvi put u zivotu (a bice ih jos sigurno) medjutim ja sam je poslala.Ne moze da joj se ispuni zelja jer ona nesto prosto nece. sutra ce mi reci necu da idem u skolu pa sta cu ja? Da kazem :"dobro srce moje ostani kuci?" Mislim nije isto ali mora da se zna da nekad nesto i mora da se uradi.user posted image

Ja otpratila mm i D i evo spremam se za akciju. Kuca skoro sredjena pa cu na dvoriste. Bice danas dug dana samo da mi ne rokne kisa

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1092
27.3.2015 7:54:17   
vonavoj
Ma vodim i ja nju,ali sad zna da sam kuci sa sekom i ona bas hoce da joj prica! Nemam snage,na ivici zivaca sam!
Isla je u plakala,morala je..ali je drugacije kad dodje beba..onda na sve moras da pazis!
A J treba vakcinu da primi,htela sam da je povucem da se ne razboli!

< Poruku je uredio vonavoj -- 27.3.2015 7:56:47 >

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1093
27.3.2015 8:01:52   
emicaa
Jutro,T se i dalje bori sa slinama i kašljom,mene kao da je kamion udario a milion obaveza danas i još večeras na posao,stvarno ne znam kako ću.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1094
27.3.2015 8:09:54   
Sanjica26 RR
Dobro jutro! Svi cetvoro smo kuce s tim sto ja oko 11 idem na posao. Mm bolestan, T bolesna i S se sinoc budila zbog nosa. Meni jos nije dobro. Ali mi je bolje nego svima njima.
Von to je nama radila T ali nismo popustali. Sto kaze Ljisa sutra ce tako i za skolu da trazi.
Osetljive su na bebu. Sve smo to isto prosli sa T. Procice samo nemoj da se sekiras.
Grr mrzim kad smo svi bolesni.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1095
27.3.2015 8:11:36   
daca77
Jutro!!!
I ja sam cela bljak...ustala u 5.30h i kazem sebi-ne mogu viseee ovako...ubi me ovaj tempo...da mi je neko pricao da ce ovako biti, ne bih mu poverovala...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1096
27.3.2015 8:16:53   
branki*
to je ono-ne mozes da nesto znas dok ne dozivis i ne osetis kako je...mada,daco,prodje,zaboravi se sve posle kao da nije ni bilo muka.al.dok prodjeuser posted image
vidim da smo sve manje.vise bljakuser posted image

branki

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1097
27.3.2015 8:19:41   
Misha i Ljisha
ma Branki bre sta bljak ajte zurka kod mene. Rad isceljuje (ja ko u nekom kampu protiv narkomanije ahahahah) Sunce sija ajmo napolje. dorucak poobavljate i pravac napolje.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1098
27.3.2015 8:21:21   
doktorkakristal
jutro mame user posted image samo bez nervoze user posted image

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1099
27.3.2015 8:29:37   
Sanjica26 RR
Taman htedo da kazem da ne budete bljak, kad uleti Ljisa. user posted image
Posto je mm kod kuce idem da ispeglam decije stvari. Juce su se osusile.
Branki sta kaze tm sto je juce zaboravio da uzme Bozu?

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 1100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Majke će imati pravo na poseban staž i uve...
Zahtev može da se odštampa sa sajta Fonda www.pio.rs ili da se preuzme u filijali, a u okviru samog obrasca zahteva nala...
Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...

Anketa

sex
jabudic

Da li ste zadovoljni sexom u braku?

Da (33%)

Da, veoma (16%)

Ne (12%)

Ne, nimalo (8%)

Solidno je (25%)

Nema ga (6%)

Ukupan broj glasova: 117

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here